Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Sağol canım teşekkür ederim.Yani sorun yoktur dimi?

Giremedim bir muddet. Bak hemsire ve doktor da soylemis. Bir bebek vazgecmis kesin dunyaya gelmekten. E onun hcg si de vardir hala degerde hemen dusmez. Yani bi bebek hcg yi arttirirken bir bebek yukseltiyor e bu durumda da deger iki katina cikmiyor.
Sen artik rahatla ayin 14 unu bekle bak cok guzel bi hcg degerin olacak insallah

canım oh çok şükür bikaç gündür giremedim siteye. şimdi heyecanla okudum başından beri. oohh çok şükür çok sevindim bak artmış değerin. eğer istersen bikaç gün sonra tekrar kan ver baktır ve göreceksin artışı tahminimiz doğru bence ikiz gebelik oldu ama biri düşüyor onun için tam net ,ki kata çıkamıyor bu da çok normal tabiki. allah bi tanecik evladını sana bağışlasın inşallah. sımsıkı tutunuo annesine çok şükür

Canim emin olamıyorum ama söylendiği gibi midir?İçimde tatlı bir heyecan var,hayallerim var..İki gün yaşadığım o sıkıntı şu an okadar değil ama yine de korkmuyor değilim son durumdan.
Bu arada Allah razı olsun canım benim ya o kadar sevindin demek şu an için bir sıkıntı olmamasına. .Allah bütün arkadaşlardan razı olsun.Birbirimize olan desteğimizi hiç bırakmıyoruz.Bu pgt topici olmasaydı belki bu iki tedaviyi de görmicektim.Burayı okudukca konuştukça cesaret geldi.Tabi inşallah sonu da güzel olur.

İnşallah öyledir canm.Bir tane olsun bizim olsun ama olsun yani..İnşallah güzel sonuçlar alırım.Yavrularimiz bizi daha fazla bekletmesin. Birgün hepimiz bebeklerimizi konuşalım inşallah..

Merhaba arkadaşlar ben sezercan şifremi unuttugum icin yazamiyordum. yeni hesap actim Sezgen olarak .Hayat ve Masal hayirli ugurlu olsun darisi bizlerin başina .

Merhaba arkadaşlar iki başarısız denemem var. şuan 3. Tedavime başladık ilk iki denemede herhangi bi araştırma yapılmadı eşimden kaynaklıydı.embryolarım iyi olduğu halde gebelik gerçekleşmedi. Genetik test yaptırdık ve benim x kromozomlarımda 2 tane eksiklik olduğunu söyledi doktorum bu bi hastalık deil fakat başarısız denemen olduğu için embryoları teste göndereceğiz sağlıklısını transfer edicez dedi dondurulmuş 2 embryom vardı ikisi de gitti bugün 26. Gün hala sonucum gelmedi çok korkuyorum tedavimin iptal olmasından. Benim durumum da olan var mı deneyimlerinizi paylaşır mısınız ?

Hayat, doktorunun soylediklerine katiliyorum canim. Belki ikinci bebek kayboluyo ondandir. Hem sana bsy deyim ben bu beta degerine hic inanmiyorum hayat. Benm degerim cok yuksekti hatta her iki gunde bir 3 e katliyodu. Doktor ikiz muht
İnşallah öyledir canm.Bir tane olsun bizim olsun ama olsun yani..İnşallah güzel sonuçlar alırım.Yavrularimiz bizi daha fazla bekletmesin. Birgün hepimiz bebeklerimizi konuşalım inşallah..
hayatcim cok sevindim doktorunun soylediklerine canim. Sana bsy soleyim mi bu zamana kadar onca tup bebek yaptim dogal yolla hamile kaldim beta degeri hep beni yaniltti. En sonuncsndan ikiz olabilir demisti doktor dusunsene 600 lere vurmustu degerim. Ultrasonda ikinci kese belli brlirsiz var demisti. O kadar heyecanlandim ki ama noldu
Birak ikizi tek tutunan embryo bile yasamadi canim. Ben beta degerinin cok yaniltici oldugunu dusunuyorum sahsim adina. O yuzden bu sefer ne doktora gittim ne beta verdim nede merak ettim. Napalim olacagi varsa olacak olmayacaksa degerim 10000 leride gorse olmayacak.. Rabbim gonlunden geceni sana hayirli kilsin vede nasip etsin insallh... Ben de dualarinizi bekliyorum bu cuma ilk ultrasonum var. bebek var mi yokmu varsa yasiyor mu belli olacak. Onca dusuk tup bebek konulan teshisler gozyasi zaman para...Allah biliyor cok umutlu degilim ama
Yinede belli olmaz diyorum.. Allaha emanet olun

Canm sen de umudunu yitirme.Maşallah hamilesin inşallah devamı da çok güzel bir şekilde gelir.Stresli bir süreç mutlaka ama şansın hiç yok degilki.İnşallah çok güzel haberlerle gelirsin.Allah yavrunu sağ salim kucağına almayi nasip etsin canm..Aynen betahcg ye çok takılmamak lazımmış.Hamileligimin güzel ilerlediğini öğrenirsem zaten tam emin olacam bu bthcg ye çok ta bakmamak gerektiğine.

kızlar ne yapıyorsunuz topic sessizleşmiş. bende sessiz sakin göbüş büyütüyorum :) ve belki de inanmayacaksınız ama dünden beri ben miniği hissediyorum, kızımı da ilk bebek olmasına rağmen 15. hafta hissetmeye başlamıştım ama bu daha hızlı oldu ya ! bugün 10+5 daha, bazen de bağırsak hareketlerim mi acaba diyom ama değil ya içimde bi solucan geziyo günde bir kaç kere :)

Hayatçım senle ilgili zerre kadar aklımda endişe yok, tek bebek olarak devam ediyorsun. 14ü güzel gün olacak inşallah.

Vicdanazabı sende endişe etme "Allah var Gam yok" çok seviyorum bu lafı ben. inşAllah sağsalim alacaksın kucağına.

umutçum seninde kırmızıların gelmesini bekliyoruz 4 gözle :) Hadi gariiiii

S sezgen cim çok sağol canım tebrikin için.

çok uzun sürmüş, CHG den benim 17 günde gelmişti, genetik merkezini ara ve sıkıştır mutlaka.

canım bu bi hastalık değil doğru ama maalesef ki çocuk istediğimizde çok zorluyor bizi. Hakkında hayırlısı olsun.

Maşallah canım hareketler hissediliyor artık. .Çok güzel ya..Bak heyecanlandim şimdi inşallah bizler de güzel güzel hissederiz.Artık riskli dönemi de atlatiyorsun Allah sağ salim kucağına versin canm..Bak cinsiyeti öğrenmeniz de çok yakın Allah'in izniyle..Ben de umutluyum canm..Buna sebep hem hislerim hem de sizlersiniz..Allah hepimizi miniklerine kavuştursun inşallah..

Merhaba arkadaşlar ben sezercan şifremi unuttugum icin yazamiyordum. yeni hesap actim Sezgen olarak .Hayat ve Masal hayirli ugurlu olsun darisi bizlerin başina .
Sağol canımm çok teşekkür ederim.Ultrasona girince tam rahatlayacagim sanırım. .

Amin canim ins. Hep beraber guzel haberler alalim ins. Bu cektiklerimiz son skintilarimiz olsun ins. Ilk ultrason un ne zaman canim, onemli olan bebegin ultrsndaki gelisimi. Allah yardimcnz olsun

Masallhh masalcm ya ne guzel allah bozmasin mutlulugunu sapasaglam kucagina al yavrunu. Cok tesekkur ederim canm allah yuzumuzu guldursun ne diyim.. Bu sayfaya mutlu, gulen neseli haberler yazabilmek duasiylaaa

Amin canim ins. Hep beraber guzel haberler alalim ins. Bu cektiklerimiz son skintilarimiz olsun ins. Ilk ultrason un ne zaman canim, onemli olan bebegin ultrsndaki gelisimi. Allah yardimcnz olsun
Ayın 14ünde canm..O gün heyecanımı nasıl kontrol edecem artık bilmiyorum..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…