- 16 Ocak 2016
- 3.030
- 2.546
- 133
- 33
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #43.241
Ultrason randevusu vardı.. Merak ettim bugün müydü?İnşallah güzel haberlerle döneceksin vicdan azabi..Vicdanazabi ne yapti acabaaaaa
Yok canm yapmadım ayin 14ünde randevumuz var.O zaman inşallah güzel haberlerle dönerim.Hayat bugun test yaptinmi iki gun gecti
İnşallah canm hepimizin yüzü gülsün inşallah.Sen ne yaptin başlıyor musun tedaviye?Insallah hayat yuzun gulsun arkadasimm
Canım sorma ya, çooook yakın aile dostumuzun babası vefat etti bu sabah, onun koşturmacası vardı, cenaze Ordu'da eşim de gidiyor, bende yanıma annemi getirdim. Okul çıkışı kızıma yetişemedim yağmur trafik derken çok koşturmacaydı şimdi eve geldim de uzandım. Çok yoruldum belim ağrıdıKızlarrr kimsenin sesi çıkmıyor?Masalll sen de yazdın gittin bak..drkumut canm regline daha vardı dimi? Vicdanazabi ultrason randevun vardı ne zamandı canm?
Canim insallah en yakın zamanda tedaviye başlarsınız. Rabbim işini rast getirsin.Ama çok geciktirmemeye çalış cnm..Malasef canim maddiyaf zorluyor
Başınız sağolsun canm.Mekani cennet olsun inşallah..Kendini çok yorma canm ya dikkat et.3 ayı atlatmana az kaldı. .Allah sağ salim kucağına versin inşallah.Benim de baştan beri ara ara belim ağrıyor.Bu iki saattir falan yine agri var.Göğüslerim hassalaşmişti,geçen günlerde azaldı gibime geldi ama dünden beri geçen günlere göre daha da dolgunlasti sanki,hassasiyet arttı gibi.İnşallah iyiye işaret olsun..Canım sorma ya, çooook yakın aile dostumuzun babası vefat etti bu sabah, onun koşturmacası vardı, cenaze Ordu'da eşim de gidiyor, bende yanıma annemi getirdim. Okul çıkışı kızıma yetişemedim yağmur trafik derken çok koşturmacaydı şimdi eve geldim de uzandım. Çok yoruldum belim ağrıdıyoksa unutmadım sizi aklımdasınız hep.
Arkadaslar burada sabah 9. BiraZdan dkoktor randevusna gidecegim. Sizi bilgilendiririm. Ne deyim gorelim mevla neyler, neylrse guzel eyler...Ultrason randevusu vardı.. Merak ettim bugün müydü?İnşallah güzel haberlerle döneceksin vicdan azabi..
Basiniz sagolsun canim. Allah mekanini crnnet eylesin.. Kimileri doguyo kimileri gocup gidiyor...Canım sorma ya, çooook yakın aile dostumuzun babası vefat etti bu sabah, onun koşturmacası vardı, cenaze Ordu'da eşim de gidiyor, bende yanıma annemi getirdim. Okul çıkışı kızıma yetişemedim yağmur trafik derken çok koşturmacaydı şimdi eve geldim de uzandım. Çok yoruldum belim ağrıdıyoksa unutmadım sizi aklımdasınız hep.
Canm innnşallah çok güzel haberlerle gelirsin.Rabbim çektiğin sıkıntının mükafatıni verir innnşallah.Mutlu haberlerini bekliyoruz.Çıkınca musait olduğunda yaz canm..Rabbim yardımcın olsun..Arkadaslar burada sabah 9. BiraZdan dkoktor randevusna gidecegim. Sizi bilgilendiririm. Ne deyim gorelim mevla neyler, neylrse guzel eyler...
Canim benimde 15 indw adetim umutla bekliyorumYok canm yapmadım ayin 14ünde randevumuz var.O zaman inşallah güzel haberlerle dönerim.
Sağol bi tanem, bazen normal yaşam içinde kayboluyor insan, ama 5 de uzandım hala uzanmış haldeyim, dengelemem Lazım.Başınız sağolsun canm.Mekani cennet olsun inşallah..Kendini çok yorma canm ya dikkat et.3 ayı atlatmana az kaldı. .Allah sağ salim kucağına versin inşallah.Benim de baştan beri ara ara belim ağrıyor.Bu iki saattir falan yine agri var.Göğüslerim hassalaşmişti,geçen günlerde azaldı gibime geldi ama dünden beri geçen günlere göre daha da dolgunlasti sanki,hassasiyet arttı gibi.İnşallah iyiye işaret olsun..
Güzel haberler bekliyoooooosssssArkadaslar burada sabah 9. BiraZdan dkoktor randevusna gidecegim. Sizi bilgilendiririm. Ne deyim gorelim mevla neyler, neylrse guzel eyler...
Bizde bekliyoruz şekerim :)))Canim benimde 15 indw adetim umutla bekliyorum
Anladım canım çok sağoll. :)) Artık kalkma zaten uyku saatlerimiz yaklaştı..Hafif ev işlerine geçsem mi canım? Şimdi sürekli uzanmıyorum,çok hafif işler yapıyorum.Sağol bi tanem, bazen normal yaşam içinde kayboluyor insan, ama 5 de uzandım hala uzanmış haldeyim, dengelemem Lazım.
Canım ben göğüslerimden ilk zamanlar hiç bişey anlamadım, bi inip bi şişyordu, ama şimdi tam şiştiler :)
Ama hep ağrım vardı biliyorsundur, hep şikayet ettim karın ağrısından. Bol bol ilk zamanlar dinlen canım, dinlenince geçiyor ağrılar.
Benim randevuyla peş peşe gelecek gibi..Hadi bakalım güzel haberler alalım inşallah..:))Canim benimde 15 indw adetim umutla bekliyorum
Canım daha başlama. Bizimkiler maalesef nazlı oluyor.Anladım canım çok sağoll. :)) Artık kalkma zaten uyku saatlerimiz yaklaştı..Hafif ev işlerine geçsem mi canım? Şimdi sürekli uzanmıyorum,çok hafif işler yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?