Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Kızlarrr kimsenin sesi çıkmıyor?Masalll sen de yazdın gittin bak.. drkumut canm regline daha vardı dimi? Vicdanazabi ultrason randevun vardı ne zamandı canm?
Canım sorma ya, çooook yakın aile dostumuzun babası vefat etti bu sabah, onun koşturmacası vardı, cenaze Ordu'da eşim de gidiyor, bende yanıma annemi getirdim. Okul çıkışı kızıma yetişemedim yağmur trafik derken çok koşturmacaydı şimdi eve geldim de uzandım. Çok yoruldum belim ağrıdı yoksa unutmadım sizi aklımdasınız hep.

Başınız sağolsun canm.Mekani cennet olsun inşallah..Kendini çok yorma canm ya dikkat et.3 ayı atlatmana az kaldı. .Allah sağ salim kucağına versin inşallah.Benim de baştan beri ara ara belim ağrıyor.Bu iki saattir falan yine agri var.Göğüslerim hassalaşmişti,geçen günlerde azaldı gibime geldi ama dünden beri geçen günlere göre daha da dolgunlasti sanki,hassasiyet arttı gibi.İnşallah iyiye işaret olsun..

Basiniz sagolsun canim. Allah mekanini crnnet eylesin.. Kimileri doguyo kimileri gocup gidiyor...

Arkadaslar burada sabah 9. BiraZdan dkoktor randevusna gidecegim. Sizi bilgilendiririm. Ne deyim gorelim mevla neyler, neylrse guzel eyler...
Canm innnşallah çok güzel haberlerle gelirsin.Rabbim çektiğin sıkıntının mükafatıni verir innnşallah.Mutlu haberlerini bekliyoruz.Çıkınca musait olduğunda yaz canm..Rabbim yardımcın olsun..

Sağol bi tanem, bazen normal yaşam içinde kayboluyor insan, ama 5 de uzandım hala uzanmış haldeyim, dengelemem Lazım.

Canım ben göğüslerimden ilk zamanlar hiç bişey anlamadım, bi inip bi şişyordu, ama şimdi tam şiştiler :)

Ama hep ağrım vardı biliyorsundur, hep şikayet ettim karın ağrısından. Bol bol ilk zamanlar dinlen canım, dinlenince geçiyor ağrılar.

Anladım canım çok sağoll. :)) Artık kalkma zaten uyku saatlerimiz yaklaştı..Hafif ev işlerine geçsem mi canım? Şimdi sürekli uzanmıyorum,çok hafif işler yapıyorum.

Anladım canım çok sağoll. :)) Artık kalkma zaten uyku saatlerimiz yaklaştı..Hafif ev işlerine geçsem mi canım? Şimdi sürekli uzanmıyorum,çok hafif işler yapıyorum.
Canım daha başlama. Bizimkiler maalesef nazlı oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…