Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Oh ne guzel hareketleri baya erken hissetmeye baslamissin ..ben nerdeyse 18.hafta anca hissedebildim.bu arada başınız sağolsun Allah rahmet etsin. 3 ayına az kalmış daha da birsey olmaz...

Arkadaslar doktordan geldim, bebek var 6 hafta 3 gunluk cikiyor. Normalde 7 hafta sifir gun olmam gerekiyordu. En son dusugumde de bebegin gelisimi hep geriden geliyordu sanki herseyi en bastan yasiyorum. Ekranda gormek veya kalp atisini duymak istemedim. Eger gebelik devam ederse 10 haftada cvs yapilacak. Allahtan hayirlisi ne deyim, su an icin yapacak bsy yok.. Ins hayirli haberler vermk nasip olur..

Aradaki fark 3 gun bnce cokta sorun edilecek bisey degil.adet tarhyle tutmuyor bazan .benim en basndan beri 1 hafta farkla geliyor doktr 21 i unut 28 inde adet olmusum gbi yazyor yer sefernde .en bastan bu tarz farklilik hep ayni sekilde devam ederse sorun olmuyomus.ki senin 3 gun sadece .hayrlisi olsun insallh.allhm cekemeyecgmz yuk vermesin

Dgernde geriden geliyordu derken ksc haftalik dustu.aradaki fark hep degstimi .? Ornek aradaki fark 3 gundu 5 gundu 2 hafta olarakmi degsti .yoksa hep 3 gun olarak devammi etti

Fazla fark yok canm sorun etme.Günü gününe olmuyorki herzaman.İnşallah bu defa herşey yolunda gidecek canm..

Herkese selam 3 yıl aradan sonra 3. Tedavime başlayacağım..Şişli memorial Ayşe hnm ile ilk görüşmemizi yaptık. Bende translokasyon var,daha önce 2. Tedavimde farklı bir hastanede 5 embriyodan sağlıklı bulunamamıştı sizden öğrenmek istediğim memorialde fiyat konusu tüp bebek ücreti ile setup ve pgt ücreti dahil 20 25 bin lira tutacağını söylediler biraz önce telefonda ve yıkıldım Aylardır on bin tl ancak biriktirmiştik. Sormak istediğim setup herkese yapılıyor mu çünkü en maliyetli kısmı bu

Oh ne guzel hareketleri baya erken hissetmeye baslamissin ..ben nerdeyse 18.hafta anca hissedebildim.bu arada başınız sağolsun Allah rahmet etsin. 3 ayına az kalmış daha da birsey olmaz...
Dostlar sağolsun bitanem teşekkür ederim. Bugün 11+0 olduk hayırlısıyla 15-20 gün daha atlatsak bende derin bi oh çekicem

Canım endişe etme ultrason cihazları arasında bile +-5 gün oynuyor, hem seninki normal gebelik ne zaman döllenme olduğu belli değil ki, 14 değil de 17 de döllenmiştir. İnşallah hep güzel haberlerini alırız.

Canım setup ellerinde vardır belki, sorunun hangi kromozomlarda?

Aynen kızımda da 20li haftalara kadar 4 gün sabit fark vardı, sonradan kapandı. Şimdi 6 yaşında :)

Canım setup ellerinde vardır belki, sorunun hangi kromozomlarda?
9 ve 12 umarım vardır ne yapmam lazım bilmiyorum haftaiçi genetikten randevu alacağım..Ayşe hanım başlamadan genetikte görüş demişti zaten. Sonra maliyet kısmını konusuruz heralde Eşim setup olan bi hastane buluruz gerekirse bunun altından kalkamayız diyo

Valla şu yolda insan tüm yapamam dediklerini bir bir yapıyor canım, kendinizi şimdiden sınırlara koymayın, eğer memorialde yoksa Genetiks isimli laboratuvara da sor, ülkenin en kapsamlı laboratuvarlarından biri, sonra hastaneyle ayrıca Konuşursun.

Tabiki bende sınır koymak istemiyorum ama bu konuda aslında o kadar bilgisizim ki setup başka biryerde yapılır mı onu bile bilmiyorum mesela yani genetikse sorsam memorail de tedavim nasıl olur bilmiyorum Haftaiçi konuşunca daha netleşir internetten bakıyorum 9;12 yaygın bir kromozom sorunuymuş belki memorialde bu translokasyonla tedavi olan vardır.
Aslında translokasyon olup memorialde tedavi olan birileri varsa ve bana yol gösterse çok sevinirim

Teşekkür ederm cevabınız için. Bu yorumu yzdıktan bigün sonra sonucum belli oldu. Çok şükür sağlıklı geldi. Şimdi süreci bekliyoruz. Sizin bebeğiniz hayırlı olsun Allah sağlıkla kucğınıza almayı nasip etsin inşallah. sizde sorun neydi nerde tedavi oldunuz?

Allah yardımcınız olsun hayırla sonuçlandırsın inşallah bende 4.için ilk görüşmeyi yapıcaz kasım sonu aynı gün hem ayşe hanından hem semra hanımdan randevu aldım bakalım heyecanla bekliyorum bizde de translokasyon var sizden sperm fish istendi mi bir de bu setup nedir hangi aşamada yapılıyor sanırım bu genetik testten sonrayapılan bir şeydün aradım ben de fiyat yüksek evet

Amin ☝ Seninde tedavin şimdiden hayırlı olsun Rabbim bu kez yüzünü güldürür inşallah translokasyon bende olduğu için eşimden bişey istenmedi sadece spermiogram vermişti ve değerleri normaldi pgt çok yıpratıcı bi süreç 3 yıl ara verdim kendimi motive etmeye çalıştım ama bugün anladımki ben aynı yerdeyim Ama yaşım 32 ve 8 yıldır evliyim..ne diyim Rabbim yüzümüzü güldürsün hepimizin

Set-up icin kesinlikle genetiksle gorus en en buyugu ve en iyisi orasi ve eminim ki orada set-up vardir. Ben de tup bebek icin merkezime basvurdugumda benim icin hic set-up calismasi yapilacak bile denmedi. Benim merkezim gebetiksle calisiyordu. Memorialin kendi labaravuari oldugu icin onlarda yok demek ki anlayamadim nasil olmaz.. sen genetiksle gorusup bilgi alabilirsin hakan hocadan sonrasinda yine tup bebek pgd asamasina memorialda devam edebilirsin . Ancak bana cok fazla fiyat vermisler gibi geldi

Aslında daha genetik doktoru ile görüşmedim sadece bugün telefonla muhasebede bir bayan ile görüşürken bana fiyat verirken setup fiyatı ile söyledi toplam ücreti buraya geldiğinizde netleşir dedi. Bende memorialin kendi laboratuvar olduğu için setup olduğunu düşünüyorum haftaiçi kesinleşecek.. Belkide heycanım paniğim süreçteki cahilliğimden 3yıl önce Bahçecide pgt yapıldığında hiç bişey sormadan süreci yaşadık...sadece 5 günde hiç sağlıklı embriyonuz yok dediklerini hatırlıyorum inanırmısın setupla ne yapılacak bilmiyorum bile hepsini haftaiçi doktora sorucam geçen tedavimde bilmek çok sormak istemedim nedense ama bu sefer öyle olmıycak inşallah

Aynen kızımda da 20li haftalara kadar 4 gün sabit fark vardı, sonradan kapandı. Şimdi 6 yaşında :)
Dimi masal ya bende ona dyomda sabh beri kAfama taktim dusenler geriden geliyodu dynce.bak benim nasil oldu anlatayim.pgt icin yumurtalarm toplandi.transfer edilemedi 1 adet saglikli olan uygun gorulmedi.sonra 1 hafta snra adet oldum.ayin 21 inde snra adet olmadim o ay hamile kalmisim.ama en basndan beri sanki 28 inde adet olmusum gbi kabul ediliyor.normaldede duzenszdr zaten 36 gunde falan adet olurum.bide normal dogal bi adet degildi sonucta yumurta toplandi ve oyle adet oldum.yani bi sorun yoktur dimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…