- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #43.281
Merkeze gore degisiyor canim.kimisi embryo basina aliyor kimisi sabit aliyor.Arkadaşlar pgt de embriyo basit ne kadar odeniyor ortalama
Canim set.up eger daha once hastanede calisilmadiysa yapiliyor.bizim hastaligada yapildi daha once calisilmamis o hastalik yurtdisindan malzeme siparis ettiler 10 bin tutmustu malzemeler maliyatli gercekten allah yardimcimiz llsunHerkese selam 3 yıl aradan sonra 3. Tedavime başlayacağım..Şişli memorial Ayşe hnm ile ilk görüşmemizi yaptık. Bende translokasyon var,daha önce 2. Tedavimde farklı bir hastanede 5 embriyodan sağlıklı bulunamamıştısizden öğrenmek istediğim memorialde fiyat konusu tüp bebek ücreti ile setup ve pgt ücreti dahil 20 25 bin lira tutacağını söylediler biraz önce telefonda ve yıkıldım Aylardır on bin tl ancak biriktirmiştik. Sormak istediğim setup herkese yapılıyor mu çünkü en maliyetli kısmı bu
Canm Allah'in izniyle ne sorun olacak?Maşallah 36 haftaya gelmişsin.3 5 gün fark önemli değil birde.Dimi masal ya bende ona dyomda sabh beri kAfama taktim dusenler geriden geliyodu dynce.bak benim nasil oldu anlatayim.pgt icin yumurtalarm toplandi.transfer edilemedi 1 adet saglikli olan uygun gorulmedi.sonra 1 hafta snra adet oldum.ayin 21 inde snra adet olmadim o ay hamile kalmisim.ama en basndan beri sanki 28 inde adet olmusum gbi kabul ediliyor.normaldede duzenszdr zaten 36 gunde falan adet olurum.bide normal dogal bi adet degildi sonucta yumurta toplandi ve oyle adet oldum.yani bi sorun yoktur dimi.
Pgt iki üç gün sürüyor,cgh sonuclari iki haftada faln çıkıyor canm.Kizlar bir de dondurulmuş embriyolar gidecek pgt te sonuç ne kadar surede cikiyor??
Insallh .sze dyorumda stres yapmayn dye bende stres yapcak sey buluyorum kendime .surekli bi endisem var .dogmadan gecmiyecek endiselerCanm Allah'in izniyle ne sorun olacak?Maşallah 36 haftaya gelmişsin.3 5 gün fark önemli değil birde.
Pgt de max 4 gene varılabiliyor 10-12 embriyoya kadar tek rakam veriyorlar, setup durumuna göre, ortalama 2000-2500 , chg de tüm genlere bakılıyor emb başına 340 usdArkadaşlar pgt de embriyo basit ne kadar odeniyor ortalama
Çok az kaldııııı :)))Insallh .sze dyorumda stres yapmayn dye bende stres yapcak sey buluyorum kendime .surekli bi endisem var .dogmadan gecmiyecek endiseler
Canım bencede 3-5 günden birsey olmaz, olsa doktorun söylerdi...az kalmış zaten endiselenme.Insallh .sze dyorumda stres yapmayn dye bende stres yapcak sey buluyorum kendime .surekli bi endisem var .dogmadan gecmiyecek endiseler
Bendeee beni sabirszlikla bekliyorumCemre bende senin dogumu dört gozle bekliyorum arkadasimm
Hayırlı olsun canm..Az kalmış seninki de..Hadi innşallah çok güzel sonuçlarla bitirirsin tedavini..:))Yakında banada pgt veya cgh yapılacak.buyuk ihtmal onumuzdeki ay başlıycaz. Allah herkesi bebeğine kavuştursun
görüşmelerinizi ve süreci yazarsanız çok sevinirim bende gideceğim için bilmediğim bir şey varsa öğreneyim hayırlı olsun sizin tedaviniz deAslında daha genetik doktoru ile görüşmedim sadece bugün telefonla muhasebede bir bayan ile görüşürken bana fiyat verirken setup fiyatı ile söyledi toplam ücreti buraya geldiğinizde netleşir dedi. Bende memorialin kendi laboratuvar olduğu için setup olduğunu düşünüyorum haftaiçi kesinleşecek.. Belkide heycanım paniğim süreçteki cahilliğimden 3yıl önce Bahçecide pgt yapıldığında hiç bişey sormadan süreci yaşadık...sadece 5 günde hiç sağlıklı embriyonuz yok dediklerini hatırlıyorum inanırmısın setupla ne yapılacak bilmiyorum bile hepsini haftaiçi doktora sorucam geçen tedavimde bilmek çok sormak istemedim nedense ama bu sefer öyle olmıycak inşallah
Ben daha yolun başındayım.iğnelere başlamadım daha. 4 aydır doktor goruşmelerim suruyo.nihayet bir doktor pgt yaptırmamı onerdi.diğerlerine gore gerek yoktu.sebepsiz 4 duşuk var.yaşım da ileri sayılır.artık beklemek istemiyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsunHayırlı olsun canm..Az kalmış seninki de..Hadi innşallah çok güzel sonuçlarla bitirirsin tedavini..:))
Cok dogru karar canim doktorlar zaten hep gerek gormez ama sen zorlayip istwyince şok olirlar aaa iyiki olmus die hatta burda oyle bi arkadas vardi sonra hamis kaldiBen daha yolun başındayım.iğnelere başlamadım daha. 4 aydır doktor goruşmelerim suruyo.nihayet bir doktor pgt yaptırmamı onerdi.diğerlerine gore gerek yoktu.sebepsiz 4 duşuk var.yaşım da ileri sayılır.artık beklemek istemiyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?