Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canim set.up eger daha once hastanede calisilmadiysa yapiliyor.bizim hastaligada yapildi daha once calisilmamis o hastalik yurtdisindan malzeme siparis ettiler 10 bin tutmustu malzemeler maliyatli gercekten allah yardimcimiz llsun

Canm Allah'in izniyle ne sorun olacak?Maşallah 36 haftaya gelmişsin.3 5 gün fark önemli değil birde.

C cemre_y canm hiç endişelenmene gerek yok.Fazla bir fark yok,bide Allah korusun bişey olsa şimdiye kadar belli olurdu ultrasonda ve dr da mutlaka söyler.Erken doğum riskini de geçirdin.Artık hiç korkma..

görüşmelerinizi ve süreci yazarsanız çok sevinirim bende gideceğim için bilmediğim bir şey varsa öğreneyim hayırlı olsun sizin tedaviniz de

Hayırlı olsun canm..Az kalmış seninki de..Hadi innşallah çok güzel sonuçlarla bitirirsin tedavini..:))
Ben daha yolun başındayım.iğnelere başlamadım daha. 4 aydır doktor goruşmelerim suruyo.nihayet bir doktor pgt yaptırmamı onerdi.diğerlerine gore gerek yoktu.sebepsiz 4 duşuk var.yaşım da ileri sayılır.artık beklemek istemiyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun

Cok dogru karar canim doktorlar zaten hep gerek gormez ama sen zorlayip istwyince şok olirlar aaa iyiki olmus die hatta burda oyle bi arkadas vardi sonra hamis kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…