- 15 Mayıs 2013
- 6.264
- 4.986
- 148
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #43.301
Sağol canm Allah razı olsun. .Tahmin ettim topice giremediğini..:))Haftaya P.tesi net belli olur canm..Henüz Tam bir bilgimiz yok bebişin durumuyla ilgili.İnşallah güzel haberler alırım o gün.Sen nasılsın?Bebis nasıl canm?
Canm iğnelere bir başladın mı gerisi çabucak gelip geçiyor. Pgt en mantıklı karar..İnşallah zorlanmadan yavruna kavuşursun..Ben daha yolun başındayım.iğnelere başlamadım daha. 4 aydır doktor goruşmelerim suruyo.nihayet bir doktor pgt yaptırmamı onerdi.diğerlerine gore gerek yoktu.sebepsiz 4 duşuk var.yaşım da ileri sayılır.artık beklemek istemiyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun
canım maalesef ki, genel sayı kurallarına takılıyorlar, tekrarlayan 2-3 peşpeşe düşük olmadan yapmıyorlar. illa hepimizi aynı çukura düşürüyorlar. bence tüp bebek yapılacak herkese bunu önermeleri, ve herkesin yaptırması lazım.Ben daha yolun başındayım.iğnelere başlamadım daha. 4 aydır doktor goruşmelerim suruyo.nihayet bir doktor pgt yaptırmamı onerdi.diğerlerine gore gerek yoktu.sebepsiz 4 duşuk var.yaşım da ileri sayılır.artık beklemek istemiyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun
çocuklu olunca takip etmek zor dimiiiii :)
maşAllah bak 3 de 2 sağlıklı gelmiş sende ne güzel. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Merhaba arkadaşlar ben de transkolasyon taşıyıcısıyım. pgt+ tüp bebek yapıldı. 3 sağlıklı yumurta çıktı ve 13 ekimde 2 embryo transfer oldu, biri tuttu :) şu an 6 haftalık olduk. Ben de okadar çok okudum ki bu sayfaları, benim gibi araştıran kişilere umut olur belki :) Herkese güzel sonuçlar diliyorum.
Amin canım inşallah.Benim 13 yumurtadan 3 ü sağlıklı çıkabildi. 1 ve 7. Kromozomlarımda transkolasyon var.maşAllah bak 3 de 2 sağlıklı gelmiş sende ne güzel. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
hangi genlerinde translokasyon var?
Sağol canm Allah razı olsun. .Tahmin ettim topice giremediğini..:))Haftaya P.tesi net belli olur canm..Henüz Tam bir bilgimiz yok bebişin durumuyla ilgili.İnşallah güzel haberler alırım o gün.Sen nasılsın?Bebis nasıl canm?
canım inşallah sonuda güzel olur bakalım heyecanlıyım senin bebeğin nasıl nekdarlık oldu rabbim sağlık sıhhat versin
çocuklu olunca takip etmek zor dimiiiii :)
ama beni de ekle dualarına, beni unutma
Ben daha histereskopi olmadım ama bana da ilk olarak estrofem verildi.ben transferden once estrofem veriliyo sanıyodum.sen kaç melek annesisin? Ben 4.Kızlar merhabalar herkesin keyifler yerindedir inşallah sizlere birşey danışmak istiyorum 2 hafta önce histerpskopi olmuştum ocak ayında iğnelere başlanıcak doktor operasyondan sonra rahimin cabuk hazırlanması için estrofem verdi 3. Haftanın basındayım suanda dün regl oldum inanılmaz bir şekilde karnım cıktı şiştim 53 kiloyum bildiğiniz 4 aylık gibi hamileyim estrofem bu kadar şişlik yapar mı regl ile birleşince mi böyle oldu? Cevaplarsanız cok sevinirim kızlar
Ay ay büyümüş minik 4 aylık olmuş...ne güzel..benimki ters duruyordu cumartesi baş aşağı döndüğünü gördük..ultrason resimleri pek iç açıcı değil korkuyorum valla ...Ay sorma cnm ya, kaç gün önce okudum aslında ama yazamadım bir türlü. Seni, cemreyi,çalıkuşunu Unuturmuyum hiç cnm bnmGerçekten burdaki nicklerinizle dua ediyorum:) yazmıştım geçenlerde durup dururken aklıma geliyorsunuz. Hemen girip bakıyorum bide kaldığım yerden okuyorum heyecanımı gör yani
Allahım hepiniz sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Ben, ferda , paniklide sağlıkla büyütelim
Sonra hep beraber yavrularla buluşuruz belki
Benimde 32 deyken dondu asagya .ama buyuk ihtmal normal olmayacak..panikliyi cok merak edyorum bende.son zamanlar cok hizli gecti gbi geliyor bana bakalim hangmizinki once gelecekAy ay büyümüş minik 4 aylık olmuş...ne güzel..benimki ters duruyordu cumartesi baş aşağı döndüğünü gördük..ultrason resimleri pek iç açıcı değil korkuyorum valla ...ins cemre de masal da bende saglikla kucagimiza aliriz .paniklinin sesi cikmiyo ufaklik yoruyor galiba.
Beyaz selam, haftaiçi genetik doktoruna randevu alacaktım ama salı çarşamba hastanede değilmiş telefonda durumumu anlattım. Setup gen hastalıkları olduğu için olduğunu söyledi, benden kromozom tahlil sonucumu istedi tahsil sonucuna göre konuşalım dedi. Şimdilik bukadar canım yarın sabah mail atıcam cevabına göre bi yol çizicez. Ayın 16 -17si gibi Regl olucam..Rabbim inşallah yüzümü güldürür çok yumurtam olsun pgt gidicek sağlıklı bitane olsun bizim olsun istiyorumgörüşmelerinizi ve süreci yazarsanız çok sevinirim bende gideceğim için bilmediğim bir şey varsa öğreneyim hayırlı olsun sizin tedaviniz de
40 haftasi doldugunda gelsin, her an erken gelirmi diye endisede ediyorum. neden buyuk ihtimal normal olmayacak dedin,sen mi istemiyorsun başka bir durum mu yoksa.benimki gec dönmüş tembel...Benimde 32 deyken dondu asagya .ama buyuk ihtmal normal olmayacak..panikliyi cok merak edyorum bende.son zamanlar cok hizli gecti gbi geliyor bana bakalim hangmizinki once gelecek
Ben istemiyorumm40 haftasi doldugunda gelsin, her an erken gelirmi diye endisede ediyorum. neden buyuk ihtimal normal olmayacak dedin,sen mi istemiyorsun başka bir durum mu yoksa.benimki gec dönmüş tembel...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?