Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Allah kolaylık versin inşallah . ben de mi alsam acaba genetikten randevu siz çiğdem hanımla mı görüştünüz anlamadığım bir nokta var yumurta büyüme aşaması tüp bebek doktorunuz ilgisinde oluyor cgh aşamasına geçildiğinde genetikçi eline gelen embriyoyu inceleyecek peki genetikçiyle ayrıca konuşulacak olan ayrıntı ne tam olarak yani bu tedaviyi paralel olarak mı ilerletmek gerekiyor

arkadaşlar reglin planlanan bi tarihte gelmesi için doktorundan ilaç takviyesi isteyen oldu mu müdahale etmek pek doğru olmaz mutlaka ama regl tatile denk gelmezse( ki bazen stres kaynaklı gecikebiliyor) tedavim yazdan önce olamayacak

Bugun adetim 6 gun geciyodu hem hic gecmez gununde olurdum yuregim agzimdaa gozlerim dolu herkesten gizli test aldim simdi yaptim korka korka ellerim titriyordu oysaki hicbi sorun yokken bende esimde ama nasil bi korku bu yaa Allahim cok korkagim ben yaa şukurki negatif cikti.....

I imdesire

Bir tane meleğim var canım eger olsaydı bugun doğacaktı histereskopiden sonra iğne tedavilerinden önce verildi lakin dediğim gibi inanılmaz bir şişlik yaptı sanırım burda pek kullanan olmamıs yorum gelmedi yada kimse yan etki görmedi

canım inşallah sonuda güzel olur bakalım heyecanlıyım senin bebeğin nasıl nekdarlık oldu rabbim sağlık sıhhat versin

İnşallah cnm ya. Senin adına bende çok heyecanlıyım. Allahım hayırlısıyla nasip etsin inşallah .

Bizde 4 aylık olduk cnm. İyiyiz şükür hayat temaşesi işte:) kocaman amin diyorum, hepimizin yavrularına ve doğacak yavrularımıza sağlık sıhhat versin Allahım.

Kzlar dndrlms embryolarm var. Dyelm bunlarn 4u pgtye gitti 3u temiz geldi.2sni koyck kalan bir nolck,tekrar dondrlyor mu. Nasıl oluyor dondrlmslarda pgt

Fazla fark yok canm sorun etme.Günü gününe olmuyorki herzaman.İnşallah bu defa herşey yolunda gidecek canm..
Sagol canim fazla fark yok ama diger dusuklerimde oyle 3-4 gun geriden gelmisti en basta. Hayirlisi olsun inan okadar yorgunum ki dua bile edemiyorum sole olsun bole olsun diye

Dgernde geriden geliyordu derken ksc haftalik dustu.aradaki fark hep degstimi .? Ornek aradaki fark 3 gundu 5 gundu 2 hafta olarakmi degsti .yoksa hep 3 gun olarak devammi etti
Yok canim aradaki fatk hep ayniydi hic degismedi hatta rn sonlarda 1 haftaya ulasti. Biri 6 haftalikkren digeri 9 haftalk dustu.

Amin canim ins. Ama iste yinede endiseleniyorum. Sonucta dogal gebrlik pgt olmadi. Ne bilim diyorum ya aklima gelen basima geldi hep. Bide 21. Kromozom bendeki. Down sendrom riski cok fazla genetikcide soledi. Eger devam ederse gebelik hemen cvs yapilacak. Microarray Fish yontemiyle 24 saat icinde 21 krmzm sonucu gelebiliyormus. Dusukte olsa sonlandirmada olsa cok uzulurum. Cunku bu benm son sansim. Rezervim cok az pgt yapacak kadar yumurtam yok bi dha denesem bile.. Bilrmiyorum ins allah yuzume bakmistir ins bnmde yuzum guler..

En son mesajimi yaZdiktan hemen sonra kanamam basladi kizlar. Hem cok uzgunum hem de hayirlisi olsun diyorum.. Ne diyecegimi bilemiyorum.. Duanizi bekliyorum

maşallah canım göz açıp kapayınca büyüyorlar benim oğlum 4,5 yaşına girdi hala inanamıyorum dün gibi sanki dpğdu gün...günlerin kıymetini bil hiçbişeye sıkma canını yavrunla bol bol vakit geçir....kuzunu çok çok öptüm

sanırım amniyosentezle olayı çözebilirler. genetik laboratuvarlarından biriyle konuşabilirsiniz. Genetiks / Hakan Beyi tavsiye ederim. telefonla ulaşmanız zor olabilir, gidip birebir görüşmenizde fayda var.

yok kız bende kullanmıştım hala da kullaıyorum, stres falan yaptıysan ondan şimişsindir :)

En son mesajimi yaZdiktan hemen sonra kanamam basladi kizlar. Hem cok uzgunum hem de hayirlisi olsun diyorum.. Ne diyecegimi bilemiyorum.. Duanizi bekliyorum
korkma hemen sanırım burada en çok kanamalarla boğuşan benimdir. parçalı pıhtılı gelmiyorsa çok korkma ve yatak istirahati et. doktora gittin mi bakıldı mı?

asla ilaç vermezler kendi gelmesi daha doğru...

Kzlar dndrlms embryolarm var. Dyelm bunlarn 4u pgtye gitti 3u temiz geldi.2sni koyck kalan bir nolck,tekrar dondrlyor mu. Nasıl oluyor dondrlmslarda pgt
dondurulmuşlara pgt-chg yapılması doğru değil bence, dondurulmadan önce parça alıp sonra donduruluyorlar, genelde uygulama bu şekilde. zaten dondurulmuş bekledikleri için, senden sorunllu olan embriyo için imha izin formu imzalatacaklar, 2si çözülüp sana transfer edilecek, diğeri öylece bekleyecek.

Yok canim aradaki fatk hep ayniydi hic degismedi hatta rn sonlarda 1 haftaya ulasti. Biri 6 haftalikkren digeri 9 haftalk dustu.
maalesef kromozom sorunlarında genelde düşükler ilk 10 hafta içinde gerçekleşiyor, organlar tamamlanıyor ya, biri oluşmayınca bebek devam edemiyor. Allah yardımcın olsun...
benim düşüklerim de ileriden gidiyordu hep 5-6 gün, ilk haftalarda ileriden gitmesi de iyi değilmiş zaten

Cok mu geliyor ne durumdasn canim .hakknda hayrlisi olsun.bu karari senin vermendense kendi olmasi daha iyi.cok guvenmistim ben saglikli dye .cok uzuldum

Sagol canim fazla fark yok ama diger dusuklerimde oyle 3-4 gun geriden gelmisti en basta. Hayirlisi olsun inan okadar yorgunum ki dua bile edemiyorum sole olsun bole olsun diye
Canim benim ya üzülme bu defa inşallah sorunsuz kucağına alırsın bebeğini. O geriden gelmesiyle falan alakası yoktur.Ona bağlama,Allah nasip ettiyse hiç birşey engel olamaz bebeğinin gelmesine.İnşallah güzel haberler alırsın canm..

Kısmet canm ya belki de doğal yoldan gayet sağlıklı bir evladin olacak ama insan riske atamiyor işte.Allah hayırlısını versin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…