- 15 Mayıs 2013
- 6.264
- 4.986
- 148
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #43.341
Canm deme ya üzüldüm.Belki de bişey yoktur devam etmez kanaman.Ama gidiyorsa da Allah'ın sevdiği kulusun ki daha fazla kendini alistirmadan ya da Allah korusun cvs sonucu karar vermene gerek kalmadan olacak.Ne diyim inşallah gebeligin devam etsin hayırlı bir şekilde.En son mesajimi yaZdiktan hemen sonra kanamam basladi kizlar. Hem cok uzgunum hem de hayirlisi olsun diyorum.. Ne diyecegimi bilemiyorum.. Duanizi bekliyorum
Canm beklemedeyim bir belirsizlikle birlikte P.tesi'yi bekliyorum..hayatçım sen ne alemdesin... nasıl gidiyor...
bişey söyliyim mi bir sorun olacak olsaydı çoktaaaannnn çıkardı, herşey iyiyi işaret ediyor sende ferahla artık.Canm beklemedeyim bir belirsizlikle birlikte P.tesi'yi bekliyorum..Sen nasılsın nasıl gidiyor?
:)) o bebiş görme aşkı varya biliyorum canm.Çok güzel duygular..Belki cinsiyetini de öğrenirsin tabi hayırlısı olsun.Ben de bugün fazla ayakta kaldım,dışarı çıktım git gel oldu biraz.Şimdi oturuyorum sıkıntı yaratmasın inşallah..bişey söyliyim mi bir sorun olacak olsaydı çoktaaaannnn çıkardı, herşey iyiyi işaret ediyor sende ferahla artık.
bende cumartesiyi bekliyorum :) ctesi günü kontrol var bakalım. gerçi bugün 15.00de devlet hastanesine gidicem ilaçlarımı yazdırmak için, belki dr bebişimi gösterir bana. aslında accık da bu yüzden gitmek istiyorum :)
şükrler olsun ki 20 gündür kanama ya da leke görmedim. inşAllah daha da görmem.
Benim 20 yumurtam toplantı 13 ü döllendi, çok yumurta toplandığından bir ay ara verildi o sırada embriyolar donduruldu. Diğer ay çözüp pgt yaptılar 3 sağlıklı çıktı ikisi transfer oldu biri yine donduruldu. Sonuç olarak çözüp pgt yapılıp kalanlar dondurulabiliyor.Kzlar dndrlms embryolarm var. Dyelm bunlarn 4u pgtye gitti 3u temiz geldi.2sni koyck kalan bir nolck,tekrar dondrlyor mu. Nasıl oluyor dondrlmslarda pgt
3. gün embiyoları çözülüp parça alınıp 5. gün tekrar dondurulabliyor, normalde hepsine de yapılabiliyor ama emb kalitesi düşüyor maalesef ki.. benim genetikçim doğru bulmuyor bana da mantıklı gelmişti.Benim 20 yumurtam toplantı 13 ü döllendi, çok yumurta toplandığından bir ay ara verildi o sırada embriyolar donduruldu. Diğer ay çözüp pgt yaptılar 3 sağlıklı çıktı ikisi transfer oldu biri yine donduruldu. Sonuç olarak çözüp pgt yapılıp kalanlar dondurulabiliyor.
Biz mecburduk öyle yapmaya. Uygun koşullarda dondurulup çözülme işlemi yapılırsa sorun olmaz dendi bana da.3. gün embiyoları çözülüp parça alınıp 5. gün tekrar dondurulabliyor, normalde hepsine de yapılabiliyor ama emb kalitesi düşüyor maalesef ki.. benim genetikçim doğru bulmuyor bana da mantıklı gelmişti.
ay gördüm kuzumu şükürler olsun kıpır kıpırdı.. bir oraya devriliyor bir buraya devriliyor :), dr gelişimi hareketliliği gayet iyi çok sağlıklı görünüyor dedi. CHG olduğu için ikili yapılmayacak sende 20-21. hafta aytıntılı ultrason yeterli dedi.:)) o bebiş görme aşkı varya biliyorum canm.Çok güzel duygular..Belki cinsiyetini de öğrenirsin tabi hayırlısı olsun.Ben de bugün fazla ayakta kaldım,dışarı çıktım git gel oldu biraz.Şimdi oturuyorum sıkıntı yaratmasın inşallah..
burda dondur-çöz-dondur yapılan iki arkadaşta da embriyo kalitesi düştü. birebir yaşadık, biri kadersiz nikli diğeri de drkumut.Biz mecburduk öyle yapmaya. Uygun koşullarda dondurulup çözülme işlemi yapılırsa sorun olmaz dendi bana da.
Ohhh maşallah bebiş iyi,ikili üçlüye de gerek yok.Keyifler yerindedir şimdi. .:)))Allah nazarlardan saklasın canm..ay gördüm kuzumu şükürler olsun kıpır kıpırdı.. bir oraya devriliyor bir buraya devriliyor :), dr gelişimi hareketliliği gayet iyi çok sağlıklı görünüyor dedi. CHG olduğu için ikili yapılmayacak sende 20-21. hafta aytıntılı ultrason yeterli dedi.
ilaçlarımı yazdırdım geldim... devlette erkek dr iyi oluyor boş oluyor :) işimi görüp erkenden bitiriyorum :)
kendi drumla kontrol daha önemli benim için, bunda sadece ilaç yazdırmaca ve bebişimle özlem gidermece oluyor.Ohhh maşallah bebiş iyi,ikili üçlüye de gerek yok.Keyifler yerindedir şimdi. .:)))Allah nazarlardan saklasın canm..Çok sevindim senin adına. .
Bugun gidecegim. Baya adet kanamasi gibi basladi. Sancimda var biraz.. Ins bnde senjn gibi atlatirim masal, ama alah biliyo umudum yokkorkma hemen sanırım burada en çok kanamalarla boğuşan benimdir. parçalı pıhtılı gelmiyorsa çok korkma ve yatak istirahati et. doktora gittin mi bakıldı mı?
Hayirli olsun canim. Ins guzel haberlerle donersin. Allah yolunu bahtini acik etsin.. Bir gece kal bence otelde senin icinde iyi olurArkadaslar merhaba..yazamiyorum coktandir isyeri cok yogun annem geldi oglana bakmaya bakici mahduruyuz. :)
Allah nasip ederse aralik basi transfr olacak ist bolu arasi otobusle 5 saat fln suruyor 1 gece otelde konaklayip ertesi gun yola ciksammi...akrabada var aslinda ama kalmak istemiyorum napsam acaba uzun yolculuk yapan oldumu aranizda
Kacta gdeceksn doktra haber verBugun gidecegim. Baya adet kanamasi gibi basladi. Sancimda var biraz.. Ins bnde senjn gibi atlatirim masal, ama alah biliyo umudum yok
3 bucuk saat sonra randevum. Dualarinzi bklyrumKacta gdeceksn doktra haber ver
Aynen canm drun belli olsun doğumuna da girer sıkıntısız geçer inşallah..kendi drumla kontrol daha önemli benim için, bunda sadece ilaç yazdırmaca ve bebişimle özlem gidermece oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?