Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

En son mesajimi yaZdiktan hemen sonra kanamam basladi kizlar. Hem cok uzgunum hem de hayirlisi olsun diyorum.. Ne diyecegimi bilemiyorum.. Duanizi bekliyorum
Canm deme ya üzüldüm.Belki de bişey yoktur devam etmez kanaman.Ama gidiyorsa da Allah'ın sevdiği kulusun ki daha fazla kendini alistirmadan ya da Allah korusun cvs sonucu karar vermene gerek kalmadan olacak.Ne diyim inşallah gebeligin devam etsin hayırlı bir şekilde.

Canm beklemedeyim bir belirsizlikle birlikte P.tesi'yi bekliyorum..Sen nasılsın nasıl gidiyor?
bişey söyliyim mi bir sorun olacak olsaydı çoktaaaannnn çıkardı, herşey iyiyi işaret ediyor sende ferahla artık.

bende cumartesiyi bekliyorum :) ctesi günü kontrol var bakalım. gerçi bugün 15.00de devlet hastanesine gidicem ilaçlarımı yazdırmak için, belki dr bebişimi gösterir bana. aslında accık da bu yüzden gitmek istiyorum :)

şükrler olsun ki 20 gündür kanama ya da leke görmedim. inşAllah daha da görmem.

:)) o bebiş görme aşkı varya biliyorum canm.Çok güzel duygular..Belki cinsiyetini de öğrenirsin tabi hayırlısı olsun.Ben de bugün fazla ayakta kaldım,dışarı çıktım git gel oldu biraz.Şimdi oturuyorum sıkıntı yaratmasın inşallah..

Kzlar dndrlms embryolarm var. Dyelm bunlarn 4u pgtye gitti 3u temiz geldi.2sni koyck kalan bir nolck,tekrar dondrlyor mu. Nasıl oluyor dondrlmslarda pgt
Benim 20 yumurtam toplantı 13 ü döllendi, çok yumurta toplandığından bir ay ara verildi o sırada embriyolar donduruldu. Diğer ay çözüp pgt yaptılar 3 sağlıklı çıktı ikisi transfer oldu biri yine donduruldu. Sonuç olarak çözüp pgt yapılıp kalanlar dondurulabiliyor.

3. gün embiyoları çözülüp parça alınıp 5. gün tekrar dondurulabliyor, normalde hepsine de yapılabiliyor ama emb kalitesi düşüyor maalesef ki.. benim genetikçim doğru bulmuyor bana da mantıklı gelmişti.

Biz mecburduk öyle yapmaya. Uygun koşullarda dondurulup çözülme işlemi yapılırsa sorun olmaz dendi bana da.

ay gördüm kuzumu şükürler olsun kıpır kıpırdı.. bir oraya devriliyor bir buraya devriliyor :), dr gelişimi hareketliliği gayet iyi çok sağlıklı görünüyor dedi. CHG olduğu için ikili yapılmayacak sende 20-21. hafta aytıntılı ultrason yeterli dedi.

ilaçlarımı yazdırdım geldim... devlette erkek dr iyi oluyor boş oluyor :) işimi görüp erkenden bitiriyorum :)

Biz mecburduk öyle yapmaya. Uygun koşullarda dondurulup çözülme işlemi yapılırsa sorun olmaz dendi bana da.
burda dondur-çöz-dondur yapılan iki arkadaşta da embriyo kalitesi düştü. birebir yaşadık, biri kadersiz nikli diğeri de drkumut.

inşAllah sende sorunsuz ilerler süreç, drlar yaptıklarına göre bir bildikleri vardır demek dışında elimizden bişey gelmiyor ki.

Ohhh maşallah bebiş iyi,ikili üçlüye de gerek yok.Keyifler yerindedir şimdi. .:)))Allah nazarlardan saklasın canm..Çok sevindim senin adına. .

masal2010
Yok canım ya stress yapmadım hiç aksine cok sakin bir dönemdeyim bünye alışık olmadıgı için herhalde ödem yaptım bol su da tüketiyorum ama bence regl ile birleşince duble ödem olduk :) bugun daha sakin 3 kutu kaldı sonra origametril geliyor bir kutu gelsinnn hormonlarr:)

Ohhh maşallah bebiş iyi,ikili üçlüye de gerek yok.Keyifler yerindedir şimdi. .:)))Allah nazarlardan saklasın canm..Çok sevindim senin adına. .
kendi drumla kontrol daha önemli benim için, bunda sadece ilaç yazdırmaca ve bebişimle özlem gidermece oluyor.

Son düzenleme:
Arkadaslar merhaba..yazamiyorum coktandir isyeri cok yogun annem geldi oglana bakmaya bakici mahduruyuz. :)
Allah nasip ederse aralik basi transfr olacak ist bolu arasi otobusle 5 saat fln suruyor 1 gece otelde konaklayip ertesi gun yola ciksammi...akrabada var aslinda ama kalmak istemiyorum napsam acaba uzun yolculuk yapan oldumu aranizda

korkma hemen sanırım burada en çok kanamalarla boğuşan benimdir. parçalı pıhtılı gelmiyorsa çok korkma ve yatak istirahati et. doktora gittin mi bakıldı mı?
Bugun gidecegim. Baya adet kanamasi gibi basladi. Sancimda var biraz.. Ins bnde senjn gibi atlatirim masal, ama alah biliyo umudum yok

C cemre_y hayat_gun sagolun kizla. Cok uzgunum ya. Bu benim neredeyse son sansimdi. Tekrardan deneyemem Zaten rezervim az, bilemiyorum.. Para yok..Hersey allahtan isyan etmek istemiyorum ama olsaydi iyi olurdu yavruma kardes olurdu. Kendime kiziyorum birazck umitlanmistim, hep ayni hatayi yapiyorum sonradan dusmesi zor oluyo. Kendimi en kotusune alistirmam lazimdi.. bu zamana kadar onca kabusu yasamamis hersey yolunda gitmis gibi sanki kendimi kandirdim.. Ne deyim ya vardir bundada bi hayir, allah gormeyi nasip etsin

Hayirli olsun canim. Ins guzel haberlerle donersin. Allah yolunu bahtini acik etsin.. Bir gece kal bence otelde senin icinde iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…