- 15 Mayıs 2013
- 6.264
- 4.986
- 148
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #43.361
Canm transferin ertesi günü yolculuk yapanı duydum ama sen riske atma bence.Akraba da varmış.İki üç gün transfer olduğun yer veya oraya yakin yerde kalsan daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.Druna sor dicem,drlar genelde bişey olmaz diyorlar ama yine de insan korkuyor.Arkadaslar merhaba..yazamiyorum coktandir isyeri cok yogun annem geldi oglana bakmaya bakici mahduruyuz. :)
Allah nasip ederse aralik basi transfr olacak ist bolu arasi otobusle 5 saat fln suruyor 1 gece otelde konaklayip ertesi gun yola ciksammi...akrabada var aslinda ama kalmak istemiyorum napsam acaba uzun yolculuk yapan oldumu aranizda
Canim innnşallah güzel haberlerle dönersin.Dualarim seninle.Rabbim yardımcın olsun inşallah..C cemre_yhayat_gun sagolun kizla. Cok uzgunum ya. Bu benim neredeyse son sansimdi. Tekrardan deneyemem Zaten rezervim az, bilemiyorum.. Para yok..Hersey allahtan isyan etmek istemiyorum ama olsaydi iyi olurdu yavruma kardes olurdu. Kendime kiziyorum birazck umitlanmistim, hep ayni hatayi yapiyorum sonradan dusmesi zor oluyo. Kendimi en kotusune alistirmam lazimdi.. bu zamana kadar onca kabusu yasamamis hersey yolunda gitmis gibi sanki kendimi kandirdim.. Ne deyim ya vardir bundada bi hayir, allah gormeyi nasip etsin
İnşallah güzel haberlerini yazarsın canm.3 bucuk saat sonra randevum. Dualarinzi bklyrum
Allah kolaylık versin inşallah . ben de mi alsam acaba genetikten randevu siz çiğdem hanımla mı görüştünüz anlamadığım bir nokta var yumurta büyüme aşaması tüp bebek doktorunuz ilgisinde oluyor cgh aşamasına geçildiğinde genetikçi eline gelen embriyoyu inceleyecek peki genetikçiyle ayrıca konuşulacak olan ayrıntı ne tam olarak yani bu tedaviyi paralel olarak mı ilerletmek gerekiyor
Canim donmusta 280.tazede 340 dolar embriyo basina....Benim doktorum Ayşe hnm başlamadan birde genetik doktoru ile görüş demişti. Murat bey ile telefonda görüştük mail ile raporumu attım translokasyon olan embriyolarıma göre acgh yöntemi uygulanmasını yazmış.. anladığı. Kadarıyla mikroarray yani bütün kromozomlara bakılacak? Biraz daha detay sorucam bence sende görüş.. birde bu acgh fiyatı memorialde ne bilen var mı kızlar
Vala kalicam canim 1 gece kesin ama gerisini dusunuyorum...galiba 2.3 gun kalmam gerek artik bakicam bi sekilde...insallah sonu guzel olurCanm transferin ertesi günü yolculuk yapanı duydum ama sen riske atma bence.Akraba da varmış.İki üç gün transfer olduğun yer veya oraya yakin yerde kalsan daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.Druna sor dicem,drlar genelde bişey olmaz diyorlar ama yine de insan korkuyor.
Genelde herkesten isteniyor korkma.agrili islemler degil.histeroskopi de zaten bayiliyosun hccc bisey olmuyor.rahim filminide ozelde bayiltiyorlar ben devlette bayilmadan yapti doktorum hic bisey hissetmedim cok hafif adet sancsi gbi okadarcik.kac gun uyku uyuyamadim ama herseferinde bu muymus yani dedim.hiccc korkma.bunlar senin iyiligin icin yapilan seyler.bi zarari yok aksine faydasi varMerhaba arkadaşlar ben Bisey sormak istiyorum kafamda deli sorular bülent bey bana rahim filmi hitereskopi yaoturacaksin dedi yani sart mi bilmiyorum pgd +tüp bebek yapılacak tuplere de bakılacak mis yani hamile kalıyorum ama sağlıklı gebelik olmuyor sartsa zaten yaptırırım ama ne biliyim canim tatlı galiba biraz bu dedikleri zor oluyomu
X xxxcemre
Canım hiç korkma 2 hafta önce rahim filmi de cektirdim histereskopi operasyonu da oldum rahim filminde hiçbirşey hissetmedim 1 dk kadar sürdü histereskopi zaten genel anestezi ile yapıldı sonrasında da cok hafif kasık agrısı oluyor 1 gün kadar onun dısında hiçbirşey yok hiç korkma doktorun dedi ise mutlaka yaptır bende ne gerek var demiştim az da olsa yapısıklık çıktı iyi ki halletmişim tedaviden önce :)
kesinlikle 3 gece kal, memorilaade yapacaksın sen onların böyle uzaktan gelenlere oda hizmetleri var. hastaneyle bir konuş ve pazarlık et canım. en kötü bi öğretmeneviyle falan da konuşabilirsin. ama 3 gün kıpırdama, blastlar ilk 2 günde tutunuyor çünküVala kalicam canim 1 gece kesin ama gerisini dusunuyorum...galiba 2.3 gun kalmam gerek artik bakicam bi sekilde...insallah sonu guzel olur
ay çok sevindimmm... Hakkında hayırlısı bitanem... ben sana bişey diyim mi, bizim bedenlerimiz problemli bebek üretmek için programlanmış, sağlıklı bir bebek olunca kanamalar düşük tehditleri daha fazla oluyor. ben bu bebekte defalarca kırmızı kanama yaşadım... kızımda 5,5 ay kahverengi lekelenme yaşadım.Arkadaslar cok tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin. Su an icin gebelik devam ediyor doktordan geldim. Allah hakkimizda hayirlisini versin
bende sadece HSG çekilmişti, rahim içini görmek istiyorlar gebeliğe engel başka durum var mı diye, ama hist. gerekli mi bilmiyorum.Merhaba arkadaşlar ben Bisey sormak istiyorum kafamda deli sorular bülent bey bana rahim filmi hitereskopi yaoturacaksin dedi yani sart mi bilmiyorum pgd +tüp bebek yapılacak tuplere de bakılacak mis yani hamile kalıyorum ama sağlıklı gebelik olmuyor sartsa zaten yaptırırım ama ne biliyim canim tatlı galiba biraz bu dedikleri zor oluyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?