Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canm transferin ertesi günü yolculuk yapanı duydum ama sen riske atma bence.Akraba da varmış.İki üç gün transfer olduğun yer veya oraya yakin yerde kalsan daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.Druna sor dicem,drlar genelde bişey olmaz diyorlar ama yine de insan korkuyor.

Canim innnşallah güzel haberlerle dönersin.Dualarim seninle.Rabbim yardımcın olsun inşallah..

Benim doktorum Ayşe hnm başlamadan birde genetik doktoru ile görüş demişti. Murat bey ile telefonda görüştük mail ile raporumu attım translokasyon olan embriyolarıma göre acgh yöntemi uygulanmasını yazmış.. anladığı. Kadarıyla mikroarray yani bütün kromozomlara bakılacak? Biraz daha detay sorucam bence sende görüş.. birde bu acgh fiyatı memorialde ne bilen var mı kızlar

Canim donmusta 280.tazede 340 dolar embriyo basina....

Vala kalicam canim 1 gece kesin ama gerisini dusunuyorum...galiba 2.3 gun kalmam gerek artik bakicam bi sekilde...insallah sonu guzel olur

Merhaba arkadaşlar ben Bisey sormak istiyorum kafamda deli sorular bülent bey bana rahim filmi hitereskopi yaoturacaksin dedi yani sart mi bilmiyorum pgd +tüp bebek yapılacak tuplere de bakılacak mis yani hamile kalıyorum ama sağlıklı gebelik olmuyor sartsa zaten yaptırırım ama ne biliyim canim tatlı galiba biraz bu dedikleri zor oluyomu

Genelde herkesten isteniyor korkma.agrili islemler degil.histeroskopi de zaten bayiliyosun hccc bisey olmuyor.rahim filminide ozelde bayiltiyorlar ben devlette bayilmadan yapti doktorum hic bisey hissetmedim cok hafif adet sancsi gbi okadarcik.kac gun uyku uyuyamadim ama herseferinde bu muymus yani dedim.hiccc korkma.bunlar senin iyiligin icin yapilan seyler.bi zarari yok aksine faydasi var

X xxxcemre
Canım hiç korkma 2 hafta önce rahim filmi de cektirdim histereskopi operasyonu da oldum rahim filminde hiçbirşey hissetmedim 1 dk kadar sürdü histereskopi zaten genel anestezi ile yapıldı sonrasında da cok hafif kasık agrısı oluyor 1 gün kadar onun dısında hiçbirşey yok hiç korkma doktorun dedi ise mutlaka yaptır bende ne gerek var demiştim az da olsa yapısıklık çıktı iyi ki halletmişim tedaviden önce :)

X xxxcemre
Bu arada istanbul da mı yasıyosun bilmiyorum ama eger istanbuldaysan ve imkanın varsa echomar da cektirmeni tavsiye ederim dr cevat bey yapıyor işlemi bende 1 hafta mı kabusa cevirmiştim ama hiç degmezmiş :)

Yani tüp bebek tedavisine başlayan herkesten mi isteniyor benim gebelik olamama gibi bir durumum yok ama herhangibir sikintimda yok ufff ya aslında daha kötüsü belkide hamile kala biliyorum ama bi hastalik tasiyiciligi midir nedirne illettir nerden geldi buldu bizi aynı geni tasiyomusuz eşimle ...pgd yapılacak histereskopi ile rahim filmi aynı şeye bakmiyomu

X xxxcemre
Canım bende de aynı durum söz konusu bende de hamile kalma problemi yok sadece tek gen tasıycılıgınvar esimde ve bende ve birinci bebeğimiz hastalıgı kalıttıgı içim sonlandırdık evet tüp bebek tedavisi förecek cogu kisiden isteniyor bende gerek yoktur falan diye düsündüm ama ilk bebek kaybından sonra sogum ve kürtaj oldugu için hapısıklık olusmus iyi ki de yaptırmısım diyorum film ve histereskopiyi cünkü ultrasonlarda bu tarz olaylar gözükmüyor

X xxxcemre
Rahim filmi ve histereskopi farklı seyler daha önce gecirelen operasyonlardan sonra deformeler olup olmadıgı bakılıyor yada operasyon gecirilmediyse bile herhangi bir sıkıntı var mı yok mu ona bakılıyor transfer olmadan önce aslında bebişin gelişip büyüyüyeceği ortamın saglıklı olup olmadıgını anlamak için yapılıyor pgd ise bebek ile ilgili asamalar

Vala kalicam canim 1 gece kesin ama gerisini dusunuyorum...galiba 2.3 gun kalmam gerek artik bakicam bi sekilde...insallah sonu guzel olur
kesinlikle 3 gece kal, memorilaade yapacaksın sen onların böyle uzaktan gelenlere oda hizmetleri var. hastaneyle bir konuş ve pazarlık et canım. en kötü bi öğretmeneviyle falan da konuşabilirsin. ama 3 gün kıpırdama, blastlar ilk 2 günde tutunuyor çünkü

Arkadaslar cok tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin. Su an icin gebelik devam ediyor doktordan geldim. Allah hakkimizda hayirlisini versin
ay çok sevindimmm... Hakkında hayırlısı bitanem... ben sana bişey diyim mi, bizim bedenlerimiz problemli bebek üretmek için programlanmış, sağlıklı bir bebek olunca kanamalar düşük tehditleri daha fazla oluyor. ben bu bebekte defalarca kırmızı kanama yaşadım... kızımda 5,5 ay kahverengi lekelenme yaşadım.

bu kanamalar, bebek iyi olduğu sürece bence iyiye işaret.

bende sadece HSG çekilmişti, rahim içini görmek istiyorlar gebeliğe engel başka durum var mı diye, ama hist. gerekli mi bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…