- 11 Şubat 2013
- 1.684
- 1.615
- 158
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #43.381
doktorum belli kız :) kızımın doktoru zaten, aynı zamanda tüpü yapan da gene kendisi. hep bahsetmişimdir isminden, Banu Çiftçi. facebooktan falan ekle kendisini. dr banu çiftçi olarak geçiyor, kendisini baya sosyal projeler yapıyor bilgilendirmeleri falan çok güzel.Aynen canm drun belli olsun doğumuna da girer sıkıntısız geçer inşallah..
Canım transfer günü uzak yolculuğu doktorlar pek tavsiye etmiyorlar..bir gece k alabilsen en azindan riske atma.Arkadaslar merhaba..yazamiyorum coktandir isyeri cok yogun annem geldi oglana bakmaya bakici mahduruyuz. :)
Allah nasip ederse aralik basi transfr olacak ist bolu arasi otobusle 5 saat fln suruyor 1 gece otelde konaklayip ertesi gun yola ciksammi...akrabada var aslinda ama kalmak istemiyorum napsam acaba uzun yolculuk yapan oldumu aranizda
Canim benim cok cok tesekkur ederim, ins senin dedigin gibidir, cok pozitif olmamakla beraber karamsarda degilim sanki. Yine de korku var icimde tabii.. Sukurler olsun kanama neredeyse yok. Ben oglumda hic ama hic bsy yasamamkstim oyleki hamile oldugumu bile unutuyordum..meger sukredilecek ne cok sey varmis..ay çok sevindimmm... Hakkında hayırlısı bitanem... ben sana bişey diyim mi, bizim bedenlerimiz problemli bebek üretmek için programlanmış, sağlıklı bir bebek olunca kanamalar düşük tehditleri daha fazla oluyor. ben bu bebekte defalarca kırmızı kanama yaşadım... kızımda 5,5 ay kahverengi lekelenme yaşadım.
bu kanamalar, bebek iyi olduğu sürece bence iyiye işaret.
gecms olsun canimMerhaba.. benim bazi sorularim var
Ilk gebeligimde ogluma 14. haftamda hidrops teshisi kondu, benim kanimdan bebeginin genetik bir problemi var mi diye baklildi, temiz geldi. 19. haftamda kalbi durdu, suni sanciyla normal dogum yaptim. 2. hamileleigimde 8. haftamda dusuk oldu. genetik testler yapildi, bende kromozom 1 ve 5te dengeli translokasyon cikti. pgt ile tup bebek denedik, 10 yumurta toplandi, 8i dollendi, 7sine test yapilabildi, 3. gunde fish sanirim. yalnizca biri normal bulundu. transfer oldu, tuttu, kalbini duyduk, umitlendik derken gecen hafta kalbi durdu. su an dusmesini bekliyorum. doktorum dusuge yol acabilecek ek testler istedi. sonuc bekliyoruz
Cok uzgunum.. bu yontem benim icin umitti.. simdi nasil bir yol izleyecegimi bilemiyorum ve tavsiyelerinize ihtiyacim var..
Ilk gebeligimde genetik bir kusur olmamasi da dusundurucu..
Hayirli olsun bebeginiz allah anali babali buyutsun siz de mi pgt ile hamile kaldiniz. Ins yavrunuz sapasaglamdir..Kızlar napıyorsunuz.. Çok şükür bizde iyiyiz bir hafta oldu hastaneden çıkalı..benim oğluş minicik ve uyku modunda hep daha anne karnındaki günlerini geçiriyor yavrum..arada girip okuduğum anladığım kadarıyla hayat kesin hamilesin dimi canım.. Tek mi ikiz mi.. Umut seninde uyumlu bulunmuş çok sevindim arkadaşım..masal da iyi çok şükür .. Hamile arkadaşlarda sağ selamet kavuşsun inşallah bebeklerine Zaman'ında gelsin yavrular
Canim benim bildigim kadariyla pgt den baska yontem yok..ama pgt li bebek bile dustuyse belki senin vucunda bi problem olabilir..kan pihtilasmasi, troid antibody veya hasimoto gibi..bunlarada baktirdiniz mi mesela full troid paneli yapildi mi?Merhaba.. benim bazi sorularim var
Ilk gebeligimde ogluma 14. haftamda hidrops teshisi kondu, benim kanimdan bebeginin genetik bir problemi var mi diye baklildi, temiz geldi. 19. haftamda kalbi durdu, suni sanciyla normal dogum yaptim. 2. hamileleigimde 8. haftamda dusuk oldu. genetik testler yapildi, bende kromozom 1 ve 5te dengeli translokasyon cikti. pgt ile tup bebek denedik, 10 yumurta toplandi, 8i dollendi, 7sine test yapilabildi, 3. gunde fish sanirim. yalnizca biri normal bulundu. transfer oldu, tuttu, kalbini duyduk, umitlendik derken gecen hafta kalbi durdu. su an dusmesini bekliyorum. doktorum dusuge yol acabilecek ek testler istedi. sonuc bekliyoruz
Cok uzgunum.. bu yontem benim icin umitti.. simdi nasil bir yol izleyecegimi bilemiyorum ve tavsiyelerinize ihtiyacim var..
gecms olsun canim
Kan pihtilasmasi icin onlem alinmismiydi .yani saglikli olup kalbinin durmasi entersan.
Canim hwmen umutsizlige kapilma bu yontem kimlere umut olmadiki sanada olmasin oncelikle emriyolarin 3. Gunmu pgtye girdiMerhaba.. benim bazi sorularim var
Yazikk arkadaskm neler gecirmissin ama daha bi kan pirtilasmana bile bakilmamis aahh bu doktorlar ahhKan pihtilasmasina daha once bakilmadi bile. bebegimin yine kalbi durunca dr um istedi testleri.. sonuc bekliyoruz
Canim hwmen umutsizlige kapilma bu yontem kimlere umut olmadiki sanada olmasin oncelikle emriyolarin 3. Gunmu pgtye girdi
Gozunaydin canim masallah masallah sanada kuzucugadaKızlar napıyorsunuz.. Çok şükür bizde iyiyiz bir hafta oldu hastaneden çıkalı..benim oğluş minicik ve uyku modunda hep daha anne karnındaki günlerini geçiriyor yavrum..arada girip okuduğum anladığım kadarıyla hayat kesin hamilesin dimi canım.. Tek mi ikiz mi.. Umut seninde uyumlu bulunmuş çok sevindim arkadaşım..masal da iyi çok şükür .. Hamile arkadaşlarda sağ selamet kavuşsun inşallah bebeklerine Zaman'ında gelsin yavrular
Yazikk arkadaskm neler gecirmissin ama daha bi kan pirtilasmana bile bakilmamis aahh bu doktorlar ahh
Canim burda bi arkadasin 3.gun pgtye giren emriyosu sagliksiz geldi aslinda 3.gun emriyosu yanlis sonuc veriyomus aynen o emriyoyu 5.gun testte koydular saglikli geldi megersem emriyolar 5. Gun emriyosu ve 5.gun hucrediyle teste girmesi gerekiyomus biz burda neler neler ogrwndik valla bacimEvet 3. gunde pgt ye girdi 5. gun transfer oldu.
Yetersiz tabi igne kullanman gerekiyo ben cok arkadas biliyorum pirtilasmasi olmamasina ragmen sirf tüp bebek die zor bebek die doktoru son ayina kadar igne veriyorduDengeli translokasyon cikinca sebebi bulduk zannettik.. ama sanirim tek sebep bu degil. gerci coraspin kullandim yumurta toplamadan sonra ama yetersiz mi acaba
Sen hangi merkez doktorun kimDengeli translokasyon cikinca sebebi bulduk zannettik.. ama sanirim tek sebep bu degil. gerci coraspin kullandim yumurta toplamadan sonra ama yetersiz mi acaba
Sen hangi merkez doktorun kim
Doktordan daha bilmek zorundayiz arastirmak zorundayiz bizim isimiz zor doktorlar umursamiuo bu isi ticarete dokmusler sen ben paramiz umursamiyolar bile bu yuzden merkezin ne nasil iyice arastir sor ben 1 senedir bu sayfayi takipdeykm hala baslayamadim tedaviyeFlorance nightangale de yapildi tup bebegim ama pgt kim tarafindan yapildi bilgim yok acikcasi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?