- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #43.401
Doktordan daha bilmek zorundayiz arastirmak zorundayiz bizim isimiz zor doktorlar umursamiuo bu isi ticarete dokmusler sen ben paramiz umursamiyolar bile bu yuzden merkezin ne nasil iyice arastir sor ben 1 senedir bu sayfayi takipdeykm hala baslayamadim tedaviye
Erinme üşenme bi sayfayi bastan sona oku ..hicte zor umutsuz bi durjmun yok sadece guzel bi tedaviyle hersey olur rizki veren Allah rabbim guzel seyler yazsin insallahSagolun ilginiz icin. su an elimizdeki vari yok u harcadik. mecburen ara verecegiZ. cok haklisiniz soylediklerinizde.. aklim oyle karisik ki. allah hepimize gonlumuze muradi versin hayirlisi ile..
Erinme üşenme bi sayfayi bastan sona oku ..hicte zor umutsuz bi durjmun yok sadece guzel bi tedaviyle hersey olur rizki veren Allah rabbim guzel seyler yazsin insallah
pihtilasma testi nasil yapilmaz ya.tam hastanenin sorumsuzlugu.cok hafif bile olsa hem igne hem coraspirin veriyorlar ignelerin dozajlari var.umarim kan pihtlasmasyla ilgili bsey cikmaz da keske demez doktorun..birde saglikli bile olsa hucre alindgi icin malesef boyle seyler olabiliyor.bizim tedavdede 1 tane saglikli cikti ege deki prf.ve embryolg bosuna transfer etmeyelim duser dedi. Uygun degil dedi belki sizinkininde oyleydi .hucre alininca zarar mi gordu acaba. Nasip degilmis demekten baska caremiz olmuyor malesef umarim sebebini bulursunuzOkumaya basladim. bu arada pgt raporuma baktim, ankara da muhterem bahce tarafindan yapildi.
canım rahim içi taramaların yapıldı mı, anlattıkların eltimin yaşadıklarına benziyor, genetikler dışında, meğer kızın rahimnde perde varmış ve bir bögede yapışıklık varmış, bebek yerleştiği yere göre daha fazla büyüyemediği için sonlanıyormuş. bir tanesi de perdeye tutunmuştu 8. haftada sonlandı. HSG ve başka taramalar varsa onu yaptırmak lazım. Allah sabrını versin.Merhaba.. benim bazi sorularim var
Ilk gebeligimde ogluma 14. haftamda hidrops teshisi kondu, benim kanimdan bebeginin genetik bir problemi var mi diye baklildi, temiz geldi. 19. haftamda kalbi durdu, suni sanciyla normal dogum yaptim. 2. hamileleigimde 8. haftamda dusuk oldu. genetik testler yapildi, bende kromozom 1 ve 5te dengeli translokasyon cikti. pgt ile tup bebek denedik, 10 yumurta toplandi, 8i dollendi, 7sine test yapilabildi, 3. gunde fish sanirim. yalnizca biri normal bulundu. transfer oldu, tuttu, kalbini duyduk, umitlendik derken gecen hafta kalbi durdu. su an dusmesini bekliyorum. doktorum dusuge yol acabilecek ek testler istedi. sonuc bekliyoruz
Cok uzgunum.. bu yontem benim icin umitti.. simdi nasil bir yol izleyecegimi bilemiyorum ve tavsiyelerinize ihtiyacim var..
Ilk gebeligimde genetik bir kusur olmamasi da dusundurucu..
pihtilasma testi nasil yapilmaz ya.tam hastanenin sorumsuzlugu.cok hafif bile olsa hem igne hem coraspirin veriyorlar ignelerin dozajlari var.umarim kan pihtlasmasyla ilgili bsey cikmaz da keske demez doktorun..birde saglikli bile olsa hucre alindgi icin malesef boyle seyler olabiliyor.bizim tedavdede 1 tane saglikli cikti ege deki prf.ve embryolg bosuna transfer etmeyelim duser dedi. Uygun degil dedi belki sizinkininde oyleydi .hucre alininca zarar mi gordu acaba. Nasip degilmis demekten baska caremiz olmuyor malesef umarim sebebini bulursunuz
pihtilasma testi nasil yapilmaz ya.tam hastanenin sorumsuzlugu.cok hafif bile olsa hem igne hem coraspirin veriyorlar ignelerin dozajlari var.umarim kan pihtlasmasyla ilgili bsey cikmaz da keske demez doktorun..birde saglikli bile olsa hucre alindgi icin malesef boyle seyler olabiliyor.bizim tedavdede 1 tane saglikli cikti ege deki prf.ve embryolg bosuna transfer etmeyelim duser dedi. Uygun degil dedi belki sizinkininde oyleydi .hucre alininca zarar mi gordu acaba. Nasip degilmis demekten baska caremiz olmuyor malesef umarim sebebini bulursunuz
canım rahim içi taramaların yapıldı mı, anlattıkların eltimin yaşadıklarına benziyor, genetikler dışında, meğer kızın rahimnde perde varmış ve bir bögede yapışıklık varmış, bebek yerleştiği yere göre daha fazla büyüyemediği için sonlanıyormuş. bir tanesi de perdeye tutunmuştu 8. haftada sonlandı. HSG ve başka taramalar varsa onu yaptırmak lazım. Allah sabrını versin.
o zaman başkaca bişeye gerek yok, bu durumda kan pıhtılaşma sonuçlarını bekleyeceğiz.Echomar da rahim filmim cekildi. ek birseye daha gerek var mi? bebeklerimin yerlestikleri yerler icin hep guzel demislerdi
o zaman başkaca bişeye gerek yok, bu durumda kan pıhtılaşma sonuçlarını bekleyeceğiz.
bir de bağışıklık sistemi sorunları oluyor bazı gebelerde, doktoruna onu da sorar mısın? gebelik boyu farklı bir iğne-ilaç tedavisi oluyorlar.. bağışıklık sistemini baskılıyorlar.
Gecen gun esin yazmsti sanirim dimi. erkek dye sanrm iptal ettiler uyelgini.hatta cvp yazmstk .sevgili arkadaşlar sizlerin yardımına ihtiyacım var. evliyim eşim kas hastası genetik bir hastalık.
eşimle hiçbir akrabalığımız yok. şimdi bizim çocuklarımızın hasta olma olasılığı nedir.
bu arada hamiliyeyim 1.5 aylık. bu formda getik hastalıklar ve genetik taramalar konuşulmuş. lütfen tecrübelerinizi yazın işimiz bitti diye forma girmemezlik yapmayın. paylaşımlarınızı yorumlarınızı takipdeyim
Gecen gum esinde girmisti galiba senin icin suan yapilmasi gereken sey cvs veya aminosentez yaptirmak doktorunla konjs hic vakit kaybetme insallah sagliklidir bebeginsevgili arkadaşlar sizlerin yardımına ihtiyacım var. evliyim eşim kas hastası genetik bir hastalık.
eşimle hiçbir akrabalığımız yok. şimdi bizim çocuklarımızın hasta olma olasılığı nedir.
bu arada hamiliyeyim 1.5 aylık. bu formda getik hastalıklar ve genetik taramalar konuşulmuş. lütfen tecrübelerinizi yazın işimiz bitti diye forma girmemezlik yapmayın. paylaşımlarınızı yorumlarınızı takipdeyim
eşindeki kas hastalığı hangi kromozom geçişli ise onun belirlenip sana amniyosentez ya da CVS'ye uygun genlerden biriyse CVS yapılmalı. Allahım inşallah sağlıklı bir bebek nasip etmiştir.sevgili arkadaşlar sizlerin yardımına ihtiyacım var. evliyim eşim kas hastası genetik bir hastalık.
nasreddin hoca damdan düşünce demiş ya "bana damdan düşeni getirin" diye. bizi ancak biz anlıyruz ve bu sayfada çok şey öğreniyoruz doktorlar maalesef bazen yoğunluktan sağlıklı düşünemiyorlar.Valla arkadaşlar siz doktorlardan daha mantıklı ve bilgili konusuyisunuz hepinize tesekku ederim bilgilendirdiginiz için yaşanan sorunları sizinle paylaşmak ve çözüm bulmaya çalışmanız gerçekten çok güzel
Sen hamilesin ama daha esinin hangi hastalik var bilmiyosunuz oylemi yada sadece ailede var esimde de olabilirmi die dusunuyoaunuz anlamadim ki..hem direk cocuga neden test yapilmiyo kocana sana felan yapilcak sonra bebegemiarkadaşlar şimdi bana DR un verdiği bilgileri paylaşıyorum. dr sizi akraba olmadığınız için çocuğun hasta olma iltimali %3 dedi. eşim hastalığın tam teşhisini koymak ünüversiteye gidip hastalığın teşhisini koyacak. hastalıklı olan gen bulununduktan sonra bende de tarama yapılacak bendeki gen sağlıklı ise çocuğun o hastalığı taşıması gibi bir olasılık tamamen ortadan kalkıyormuş. nekadar doğru bilemiyorum. bu tesler kolay inşallah yanlış bilgi vermiyorlardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?