Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Sagolun ilginiz icin. su an elimizdeki vari yok u harcadik. mecburen ara verecegiZ. cok haklisiniz soylediklerinizde.. aklim oyle karisik ki. allah hepimize gonlumuze muradi versin hayirlisi ile..

Sagolun ilginiz icin. su an elimizdeki vari yok u harcadik. mecburen ara verecegiZ. cok haklisiniz soylediklerinizde.. aklim oyle karisik ki. allah hepimize gonlumuze muradi versin hayirlisi ile..
Erinme üşenme bi sayfayi bastan sona oku ..hicte zor umutsuz bi durjmun yok sadece guzel bi tedaviyle hersey olur rizki veren Allah rabbim guzel seyler yazsin insallah

Okumaya basladim. bu arada pgt raporuma baktim, ankara da muhterem bahce tarafindan yapildi.
pihtilasma testi nasil yapilmaz ya.tam hastanenin sorumsuzlugu.cok hafif bile olsa hem igne hem coraspirin veriyorlar ignelerin dozajlari var.umarim kan pihtlasmasyla ilgili bsey cikmaz da keske demez doktorun..birde saglikli bile olsa hucre alindgi icin malesef boyle seyler olabiliyor.bizim tedavdede 1 tane saglikli cikti ege deki prf.ve embryolg bosuna transfer etmeyelim duser dedi. Uygun degil dedi belki sizinkininde oyleydi .hucre alininca zarar mi gordu acaba. Nasip degilmis demekten baska caremiz olmuyor malesef umarim sebebini bulursunuz

canım rahim içi taramaların yapıldı mı, anlattıkların eltimin yaşadıklarına benziyor, genetikler dışında, meğer kızın rahimnde perde varmış ve bir bögede yapışıklık varmış, bebek yerleştiği yere göre daha fazla büyüyemediği için sonlanıyormuş. bir tanesi de perdeye tutunmuştu 8. haftada sonlandı. HSG ve başka taramalar varsa onu yaptırmak lazım. Allah sabrını versin.

Bakalim gorecegiz ne cikacak. aklim durmus gibi su an..

Echomar da rahim filmim cekildi. ek birseye daha gerek var mi? bebeklerimin yerlestikleri yerler icin hep guzel demislerdi

Echomar da rahim filmim cekildi. ek birseye daha gerek var mi? bebeklerimin yerlestikleri yerler icin hep guzel demislerdi
o zaman başkaca bişeye gerek yok, bu durumda kan pıhtılaşma sonuçlarını bekleyeceğiz.

bir de bağışıklık sistemi sorunları oluyor bazı gebelerde, doktoruna onu da sorar mısın? gebelik boyu farklı bir iğne-ilaç tedavisi oluyorlar.. bağışıklık sistemini baskılıyorlar.

Cok tesekkur ederim tamam bunu da soracagim.. allahim isteyen herkese hayirlisi ile nasip etsin

sevgili arkadaşlar sizlerin yardımına ihtiyacım var. evliyim eşim kas hastası genetik bir hastalık.
eşimle hiçbir akrabalığımız yok. şimdi bizim çocuklarımızın hasta olma olasılığı nedir.
bu arada hamiliyeyim 1.5 aylık. bu formda getik hastalıklar ve genetik taramalar konuşulmuş. lütfen tecrübelerinizi yazın işimiz bitti diye forma girmemezlik yapmayın. paylaşımlarınızı yorumlarınızı takipdeyim

Gecen gun esin yazmsti sanirim dimi. erkek dye sanrm iptal ettiler uyelgini.hatta cvp yazmstk .

Gecen gum esinde girmisti galiba senin icin suan yapilmasi gereken sey cvs veya aminosentez yaptirmak doktorunla konjs hic vakit kaybetme insallah sagliklidir bebegin

eşindeki kas hastalığı hangi kromozom geçişli ise onun belirlenip sana amniyosentez ya da CVS'ye uygun genlerden biriyse CVS yapılmalı. Allahım inşallah sağlıklı bir bebek nasip etmiştir.

Evet senin durumunun bi degisigi bizde de var senin de %25 risk var bebeğine 12 haftada cvs yaptırmak lazım bebeğin eşinden parça aluyolar laboratuar arastiriyo 20 günde sonuc geliyor amniyon sentesde var ama onu yaptığında hamikelegin ikerliyo Amniyon sentezi 16 haftada yapiyolar sonuc çıkana kadar 20 haftalık oluyor allah korusun hamileliğin sonlanmasi daha zor yani ışte başıma geldiği için anlatmak istedim benim 16 hatalik sonlandi zor tabi

Valla arkadaşlar siz doktorlardan daha mantıklı ve bilgili konusuyisunuz hepinize tesekku ederim bilgilendirdiginiz için yaşanan sorunları sizinle paylaşmak ve çözüm bulmaya çalışmanız gerçekten çok güzel

nasreddin hoca damdan düşünce demiş ya "bana damdan düşeni getirin" diye. bizi ancak biz anlıyruz ve bu sayfada çok şey öğreniyoruz doktorlar maalesef bazen yoğunluktan sağlıklı düşünemiyorlar.

Bende Bisey sormak istiyorum benim yaklaşık 2 ay oldu 16 haftalık hamilelik sonlandi hamileliğin sonlandigi gün adetin ilk günü sayiluyomus nitekim 28 gün sonra adet oldum of düzene girdi derken 15 gün sonra tekrar oldu acaba bu normal olabilir mi yani hormonlar ne kadar sürede nirmaledoner acaba doğumdan 20 gün sonra falan kontrole gitmiştim herşey normal ama beta hcg daha sonlanmamis dedi yani parça falan kalmamış

Burayı okuyunca acaba bende de varmı diyorum rahim yspusikliligindan falan bahsediliyo doğumdan sonra olabiluyomus hav çektirmek lazım ama yaşayan varmı belirti veriyomu

arkadaşlar şimdi bana DR un verdiği bilgileri paylaşıyorum. dr sizi akraba olmadığınız için çocuğun hasta olma iltimali %3 dedi. eşim hastalığın tam teşhisini koymak ünüversiteye gidip hastalığın teşhisini koyacak. hastalıklı olan gen bulununduktan sonra bende de tarama yapılacak bendeki gen sağlıklı ise çocuğun o hastalığı taşıması gibi bir olasılık tamamen ortadan kalkıyormuş. nekadar doğru bilemiyorum. bu tesler kolay inşallah yanlış bilgi vermiyorlardır

Sen hamilesin ama daha esinin hangi hastalik var bilmiyosunuz oylemi yada sadece ailede var esimde de olabilirmi die dusunuyoaunuz anlamadim ki..hem direk cocuga neden test yapilmiyo kocana sana felan yapilcak sonra bebegemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…