Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

bende 13-14 dengeli translokasyon var, CHG yapıldı ama PGT yapılsa olurmuş çünkü hepsi 13 ve 14 sorrunlu geldi. farklı bir gen gelmedi. PGT için 4 gene bakabiliyorlar... 21i de ekleyebilirsin.

Tesekkur ederim . pgt yani fish mi oluyor. sizin gebeliginiz tup bebekle mi olustu? bir de cgh fiyatlari nedir? ben fish icin 1000 dolar odedim

Bu yuzdelik oranlar srf verilmek icin kullanyor bence tutmuyor.burda bircok kisiyi okuduk 10 taneden 1 saglikli gelende oldu 3 taneden 2 saglikli gelende .10 taneden 5 saglikli gelende.yani genelde yuzde 25 olasiligi veriyor genetikciler ama ben buna guvenmiyorum

Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım. Maalesef benimde sorunum var
Iki tane gebelik kaybım var ve genetik testte 13 -14 .kromozomlarda robertsonian tip translokasyon çıktı sonuç olarak pgt yaptırmak gerekiyormuş
Pgt yaptiranlar nerde yaptirdı fiyatlar hakkında bana bilgi verebilirse çok sevinirim. Bu arada istanbulda yaşıyorum

Gecms olsun .istanbulda memorial cok yogun ama cok basarili.fyat olarak hatrlamiyorum.tlfnda bilgi veriyorlar.drek genetik doktoruyla gorusmek istyorum dyerek konunu ozet gecersen doktor fyat veriyor tlfnda.sehir dsndayim de fiyat vermezse .13 14 cok fazla var geneldede hepsnn bebegi oldu canim

Teşekkür ederim
Zaten gebe kalmakta bi sorun yaşamadım inşallah sağlıklı embriyo olur da başarılı olurum iyi bi yer olsun istiyorum yeni araştırmaya başladım ve bu blogu buldum

Allahım yardımcın olsun, her şerde bir hayır vardır. ya hamile kalıp o böbrek taşın sorun çıkartsaydı. :)

Tesekkur ederim . pgt yani fish mi oluyor. sizin gebeliginiz tup bebekle mi olustu? bir de cgh fiyatlari nedir? ben fish icin 1000 dolar odedim
canım ben CHG ile yapıldı, fish ve array sanırım iki çeşidi var, CHG-array yazıor rporumda.
ben emb başına 340 usd ödedim. 5. güne 7 emb gitti, 1 tane sağlıklı geldi.

Teşekkür ederim
Zaten gebe kalmakta bi sorun yaşamadım inşallah sağlıklı embriyo olur da başarılı olurum iyi bi yer olsun istiyorum yeni araştırmaya başladım ve bu blogu buldum
benim doktorum dışarıdan, banu çiftçi.. bir hastaneye bağlı olmadığından
ilk normal tüp denemem ataşehir memorial de olmuştu, Cem beydışında geri hiç bir personel ve hzmetten memnun kalmadım, ssk hastanesi gibi çok kalabalık. herşey çok rutin.

genetik tüp bebeğimi ise Liv de yaptım embriyologu laboratuvarı harika. hastayla ilgilieri mükemmel. kesinlikle Liv derim. Livin klinik şefi Deniz hanım la da tanıştım hatta transferimi o yaptı, son derece tecrübeli bir dr.

bende seninle aynı 13-14 dengeli translokasyonum :)

tüp bebeği Liv de yaptım.. ama genetik işlemleri Genetiks / Hakan Bey ile gerçekleştirdik. Genetiksi öneririm kesinlikle.
13-14 de bence CHG ye gerek yok, benim gelen raporda hep bebekler 13-14 sorunluydu. PGT yeterli. 16-18-21 genleri de ekle.

Masalcım liv de ne zaman yaptırdın ne kadar acaba bilgin var mı şu an bebeğin var mı
imzamda var ya kız :)

bugün 11+6 hamileyim şükürler olsun.

6 eylüldde transferim yapıldı, ağustosta yumurta toplamam olmuştu. 1 ay donduruldu bebekler, genetik sonuöçları çıkınca da transfer edildi, zaten taze emb yerine dondurulmuşlar daha iyi tutunuyor ve vucuttan ilaçlar atılsın diye bekliyorlar.

6500 tl tüp bebekti

Pgt de sadece sorunlu olan kromozomlar mı inceleniyor 16-18-21 i de ekle demişsiniz ya ben henüz bu konularda ayrıntılı bilgiye sahip değilim

Yazmistim zaten ama yine yaziyorum.. cok caresiz hissediyorum. ilk kaybim 20 haftalik 2.si dusuk. 3. icin oyle umitliydim ki. 8 embriyodan 1 tanecik normal saglikli geldi. (Sadece benim translokasyona bakildi sanirim, kromozom 1 ve 5 ve bir kac onemli diger sey) tuttu, kalbini gordum umitlendim hayal kurdum derken onun da kalbi durdu.
Simdi nasil bir yol izleyecegimi bilmiyorum. gidecek yolum yok gibi.. pihtilasma testlerim temiz gelirse bir sebep de olmayacak 3. gebeligimin sonlanmasina.. bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…