- 25 Ocak 2016
- 317
- 440
- 53
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #43.481
Allah razi olsun canim. Sen de buradaki butun kader arkadaslarimda benim duamdasiniz. Ins senin ilk ultrason da guzel gecer mutlu haberler veririsin bizeCanim hep aklımdasın dualarımda sen de varsın. İnşallah sağlıklı hayırlı yavruna kavuşursun. .
Cemre, yemin ederim agzimdan aldin canim. Sole olursa bole yaparim, bole olursa sunu ederim ... Vs o kadar anlamsiz geliyoki bana.. Hayatin ne getirecegi belli degil, hic ummadigin aklina gelmeyen seyler basina geliyo insanin..senin dedigin gibi sen elinden geleni yapacaksin sonrasi allaha tevekkul. Kontrolumuz dahilinde olmayan seyler icin cirpinmanin ah vah yapmanin bi anlami yok sanirim. Allah hepimize evlatlarimiza ailemize hayirli saglikli hayatlar versin gerisi inan ki bos..Hayat çok zormuş arkadaşlar evlenmeden önceki yada çocuğun olmadan önceki hayat daha farklı evlenip çocuk sahibi olduğun hayat daha farklı allah herkese hayırlı sağlıklı bi r omur versin hayirlusini dilemek lazım sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin çocuğu olupta başına bela olanida var olmayıp yalvaranda var ışte herkesin hayata dair değişik sınavları var çok konuştum galiba ama ne biliyim her şer de bir hayır aramak lazım sanirim bu hayatta ....elinden geleni yapacaksın takdir yine allahın
Canim bu o kadar zor bi soruki, koca bi sayfa yazdim dusuncelerimi ama sonra geri sildim.. Herkese gore degisir bu sorunun cevabi...gorelim mevla neyler, neylerse guzel eyler...Bir de.. translokasyonu olup da dogal yolla hamile kalan arkadaslara sormak istiyorum, 12. hafta cvs ve amniyosentez sonucu bebek hasta cikarsa aldirma dusuncesinde miydiniz? islami acidan hasta dahi olsa aldiralamadigini biliyorum, bu konuda fikri olan var mi? tesekkur ederim
Bende transloksyn var pgt de olmadi saglikli.dger ay dogal yolla hamile kaldim.acikcasi amniyosntez yaptrrz dedik o yuzden korunmadik.ama sonra hersey degsti.vazgectik amniyosentezden cunku aldiramazdim.hamile kAlinnca fikirlerimiz degsti esimle.suan doguma az kaldi canim.Bir de.. translokasyonu olup da dogal yolla hamile kalan arkadaslara sormak istiyorum, 12. hafta cvs ve amniyosentez sonucu bebek hasta cikarsa aldirma dusuncesinde miydiniz? islami acidan hasta dahi olsa aldiralamadigini biliyorum, bu konuda fikri olan var mi? tesekkur ederim
Gercekten cok zor.allahim kimseyi bu aciyla sinamasin.siz kacnci haftada amnyosntez yaptrdnz ve sagliksz dedi doktorunz.ultrosn bulgulari normalmiydi peki? Genetik doktoru saglikszsa genelde 3 ayda duser dedi .dusmezsede yuzde 90 /80 saglikli dedi.ama mutlaka amnyosntezi onerdi.bizimde tek dusuncemz buydu kesin yaptracaktik.ama nasil olduysa o 3 ay gecince cok degstik.esim mutlaka yaptrmamz gerektgini dusunurken asla lafini yaptrmadi .bende dile getrmedim. Suan yazarken agliyorum umarim sagliklidir.ama cok zor bi karar o gucu kendimde bulamadim .oyuzden yaptrmadim.yaptran arkadaslarida asla yadirgamiyorum.belki dogru olan o . Her ultrsnda doktorun gozunun icine bakiyorum ne diyecek dye sagliklumi dye soruyorum.tabi bizim hastaliklar ultrsnda cikmiyor ama olsun yinede soruyorum.offf cok zor.Hayırlısı bakalım kaderinde ne varsa onu yasiyosun kaçış yok tüp bebek tedavisinden çok korkardım hamile kalınca oh kurtuldum ilaçtan iğneden derken daha kötüsü oldu gebelik sonlandi yani bu tedaviden kaçış yokmuş bana belki herşey yolunda gider belki gitmez bilemem ama ama bildiğim tek şey asla karnimda 1 aylık dahi olsa kiyarmiyim çok zor bi karar verdim hissetmeye bile başlamıştım kipirdamalarini o gün sabahlara kadar ağladım özür diledim ondan ama doğduktan sonra bana demiycekmiydi anne neden beni dogurdun belkide ilerdekizim diycek niye dogurdun beni diye ama onu bilmiyodum bile bile olmyyo ışte neyse ya galiba hala vijdan yapıyorum ama tüp bebeği defalarca denerim ama daha aslaa belki sağlıklı olur düşüncesiyle normal yollardan gebelik deneyipde cana kiydirmam ben yaşadım allah kimseye yasatmasin başta alın onleminizi vicdanınız rahat olsun allahverdimi her sekilde verir bi arkadaşım tuplerini baglattigi halde yine hamile kalmış hayatı akışına bıraktım yüce rabbim ol deyince kim ne önüne geçer ki herkes kaderini yaşar
Bide soyle bisey vardi 6 yildr hic kendiligimden hamile kalamamstim .2 defa catlama ignesyle olmustu hamilelikler ve onlarda dusmustu.yani normal yolla 6 yildr olmamsken bu mucize gbi geldi belkide oyuzden fikrimiz degistiBende transloksyn var pgt de olmadi saglikli.dger ay dogal yolla hamile kaldim.acikcasi amniyosntez yaptrrz dedik o yuzden korunmadik.ama sonra hersey degsti.vazgectik amniyosentezden cunku aldiramazdim.hamile kAlinnca fikirlerimiz degsti esimle.suan doguma az kaldi canim.
Bide soyle bisey vardi 6 yildr hic kendiligimden hamile kalamamstim .2 defa catlama ignesyle olmustu hamilelikler ve onlarda dusmustu.yani normal yolla 6 yildr olmamsken bu mucize gbi geldi belkide oyuzden fikrimiz degisti
Bide soyle bisey vardi 6 yildr hic kendiligimden hamile kalamamstim .2 defa catlama ignesyle olmustu hamilelikler ve onlarda dusmustu.yani normal yolla 6 yildr olmamsken bu mucize gbi geldi belkide oyuzden fikrimiz degisti
Insallah canim.annemdede transloksyan var ve 2 kiz kardesz saglikliyiz umarim bebegimdr bizim gibi saglikli olurBir de insallah bebeginiz sagliklidir annesi. rabbim sizi her gun mutlu edecek bir evlat kilsin onu. dua edecegim sizin icin de. bize de umut olun insallah
Benim gercek hayattan bir arkadasim 7 gebelikte 5 dusuk 2 saglikli evlada ulasti. onda da translokasyon var.
İnşallah canm iki günüm kaldı..Hayırlısı artik..Allah razi olsun canim. Sen de buradaki butun kader arkadaslarimda benim duamdasiniz. Ins senin ilk ultrason da guzel gecer mutlu haberler veririsin bize
Hayat iki gün sonra ilk defamı giriyorsun ultrosona tek mi ikizmi belli olacak hem değil mi CNm Hakkı'nda hayırlısı olsunİnşallah canm iki günüm kaldı..Hayırlısı artik..
Canım inşallah evladın sağlıklı kendini yıpratma desemde kafan onda biliyorum birde sonlara doğru zaten psikolojik bende de ağlama krizleri vardı sebepsiz iyice bozuluyor psikoloji .. Allah'ın izniyle sende sapasağlam alıcan yavrunu elineInsallah canim.annemdede transloksyan var ve 2 kiz kardesz saglikliyiz umarim bebegimdr bizim gibi saglikli olur
Canm kanda gebelik testini üç defa denedik değerim ikiye katlamadı hiç. Sonra drum daha fazla test istemedi bir ihtimal önce ikisi tutunup biri düştüyse de böyle olabilir düşüncesiyle ayin 14üne yani bu P.tesiye ultrason randevusu verdi.İlk defa ultrasona girecem ne durumda olduğu o zaman anlaşılacak canm.Bu bekleme süreci de çookk zormuş.Hayat iki gün sonra ilk defamı giriyorsun ultrosona tek mi ikizmi belli olacak hem değil mi CNm Hakkı'nda hayırlısı olsun
Canm kanda gebelik testini üç defa denedik değerim ikiye katlamadı hiç. Sonra drum daha fazla test istemedi bir ihtimal önce ikisi tutunup biri düştüyse de böyle olabilir düşüncesiyle ayin 14üne yani bu P.tesiye ultrason randevusu verdi.İlk defa ultrasona girecem ne durumda olduğu o zaman anlaşılacak canm.Bu bekleme süreci de çookk zormuş.Hayat iki gün sonra ilk defamı giriyorsun ultrosona tek mi ikizmi belli olacak hem değil mi CNm Hakkı'nda hayırlısı olsun
1 Laporoskopi 2.Histeroskopi 3.Cd56 testi
3. ERa testi 4. Acgh 5 .46 lı kromozom testi 6. Yapay Rahim Uygulaması
7. Lenfosit Aşısı 8. Gebelik Aşısı hatırlıyamadığım uygulamalar da var
tabiiii Rabbimiz daha beterini vermesin
Hayat iyi dayandin ben olsam coktan gidip ultrason baktirirdm tekrar test yapardim insallh hersey yolundadirCanm kanda gebelik testini üç defa denedik değerim ikiye katlamadı hiç. Sonra drum daha fazla test istemedi bir ihtimal önce ikisi tutunup biri düştüyse de böyle olabilir düşüncesiyle ayin 14üne yani bu P.tesiye ultrason randevusu verdi.İlk defa ultrasona girecem ne durumda olduğu o zaman anlaşılacak canm.Bu bekleme süreci de çookk zormuş.
Erken baktırsam bile net bi sonuca ulasamayacaktik belki.P.tesi en azından netleşir diye düşünüyorum canm.Ama o günler nasıl geçti gel bana sor..Hayat iyi dayandin ben olsam coktan gidip ultrason baktirirdm tekrar test yapardim insallh hersey yolundadir
Insallah mukafatini alirsin arkadasimmErken baktırsam bile net bi sonuca ulasamayacaktik belki.P.tesi en azından netleşir diye düşünüyorum canm.Ama o günler nasıl geçti gel bana sor..
doktorun en dogrusunu soylemis bence de, kan testi boyle durumda yetersiz kaldi.Canım pazartesi insallah meleğini goruceksin,hep dualarimdasin inan.Canm kanda gebelik testini üç defa denedik değerim ikiye katlamadı hiç. Sonra drum daha fazla test istemedi bir ihtimal önce ikisi tutunup biri düştüyse de böyle olabilir düşüncesiyle ayin 14üne yani bu P.tesiye ultrason randevusu verdi.İlk defa ultrasona girecem ne durumda olduğu o zaman anlaşılacak canm.Bu bekleme süreci de çookk zormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?