Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Pirtiladma temiz gelebilir ama emriyolarina 3.gun deil 5.gin hicre alinip chg yaptir canim demekki saglikli deilki sorun cikgi demekki sadece pgt yeterli gelmedii

Gidecek yolun yok deil oyle dusunme sadece iyi bi doktor ve merkeze ihtiyacin varr

Caresiz degil

Tesekkurler, sadece pgt yeterli gelmediyse ek olarak ne yapilabilir ki? cgh tekniginden mi bahsediyorsunuz
Evet canim hem chg de butun kromozomlar inceleniyo ama dedigim ggibi emriyon 5.gune gitmeli ..mesal burda bi arkadar trasfer oncesi rahmine cizik attirdi emriyo trasladi merkezi ve ikizlerini suan kucagina aldi merkezini iyi sec herseyi acik konus sor cekinme arastir

eşim hasta kas hastası. aynı hastalıklı geni ben taşımıyorsam bebeğin hasta doğma şansı varmı
Biz de tek gen hastasıyız.Eşimle ikimiz taşıyıcı olduğumuz için %25 riskimiz var.Sizde sadece bir kişi tasiyiciysa bebekleri etkilemez diye biliyorum ben.Yine de için rahat etsin diye bir genetikciyi ara sor ama dedigim gibi canm..

Kocişim nickli arkadaş olması lazımdı.

Ilginiz icin cok tesekkur ediyorum. ben normalde yurtdisindayim ama cok pahali oldugu icin turkiyeye gelmistim. florance nightangale de yapildi tup bebegim. pgt ise muhterem bahce de.
Sormak istedigim rahme cizik atmak, embriyo traslamak nedir? vaktinizi aliyorum ne olur kusuruma bakmayin

Allahım yardımcın olsun, her şerde bir hayır vardır. ya hamile kalıp o böbrek taşın sorun çıkartsaydı. :)

Tek tesellimiz bu zaten çünkü böbrek taşı sessiz sedasız böbreği kaplamış sürpriz böbrek taşı gibi sürpriz bebekler olsun inşallah....

Canm burda kocişim nickli bir arkadas hem rahmet çizik attirmisti hem de embriyo traşlatmişti.Embriyonun tutunmasını sağlıyordu galiba.Söylediğim arkadasa yaz istersen o sana yardimci olur.

Canim vaktimi felan almiyosun biz bu yuzden burdayiz birbirimize destek olmak icin rahme cizik atmak emriyonun daha iyi tutunmasina yardimci oluyo trasferden bi ay once cizik atiliyo emriyo traslama ise trasfere girmeden hemen once yapilan bi islem emriyonun etrafi hafif traslanarak rahme tutunmasini sagliyo daha iyi tutunuyo yani @kocisim arkadas sor herseyi onun merkezide iyiydi suan ikizleri var..ama bak butun bu islemlerden once saglikli bi emriyon olmasi lazim iyi arastir senin icin iyi olani bul

Tesekkur ederim.. en zor kismi da bu soylediginiz ya zaten.. saglikli embriyoyu bulabilmek. bu topic i bastan incelemeye basladim, istanbulda pgt konusunda iyi olan tavsiye edilen merkezler neler bir bilginiz var mi?

Bir de.. translokasyonu olup da dogal yolla hamile kalan arkadaslara sormak istiyorum, 12. hafta cvs ve amniyosentez sonucu bebek hasta cikarsa aldirma dusuncesinde miydiniz? islami acidan hasta dahi olsa aldiralamadigini biliyorum, bu konuda fikri olan var mi? tesekkur ederim

Hangisi daha doğru bilmiyorum ama bide şoyl e düşün cbs yaoturdin ve sonuc hasta geldi doğurmaya karar verdin ve sana bağımlı bi hayat senin gozune bakiyo birşey yapmak için çünkü tek başına hayatı yaşayamıyor okula gidemiyor evkenemiyo çocuk sahibi olamiyo hic bir şekilde hayatla bağdaşmıyor hayata dair hiç birşey yapamayacağını bildiğin bi bebeği nasıl dünyaya getirebilirsiniz bile bile nasıl kiyarsin bilmeden dünyaya gelir ona diycek sözüm yok allah verdim mi sonradanda verir zaten .....Ben bunun vicdanını yaşadım bir kizim var akraba olmadığım halde eşimle genlerimiz tuttu ve bilmiyiduk biz tasiyiciligimizi takii kizim olana kadar daha sonra tekrar gebe kaldım aldırmadım sağlığını ogreniyim oyle aldiririm dedim cvs yaotirdim ama hasta olduğunu öğrendik ve gebelige son verildi yüce rabbim de akıllı adamları severmis akıl vermiş insanlara şimdi acaba hangisi doğru hayatla bağdaşmayan çocuğu bile bile dogurmakmi hayatı çalmakmi yoksa aldirmakmi

Hayat çok zormuş arkadaşlar evlenmeden önceki yada çocuğun olmadan önceki hayat daha farklı evlenip çocuk sahibi olduğun hayat daha farklı allah herkese hayırlı sağlıklı bi r omur versin hayirlusini dilemek lazım sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin çocuğu olupta başına bela olanida var olmayıp yalvaranda var ışte herkesin hayata dair değişik sınavları var çok konuştum galiba ama ne biliyim her şer de bir hayır aramak lazım sanirim bu hayatta ....elinden geleni yapacaksın takdir yine allahın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…