- 6 Haziran 2016
- 108
- 157
- 53
- 36
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #43.461
Pirtiladma temiz gelebilir ama emriyolarina 3.gun deil 5.gin hicre alinip chg yaptir canim demekki saglikli deilki sorun cikgi demekki sadece pgt yeterli gelmediiYazmistim zaten ama yine yaziyorum.. cok caresiz hissediyorum. ilk kaybim 20 haftalik 2.si dusuk. 3. icin oyle umitliydim ki. 8 embriyodan 1 tanecik normal saglikli geldi. (Sadece benim translokasyona bakildi sanirim, kromozom 1 ve 5 ve bir kac onemli diger sey) tuttu, kalbini gordum umitlendim hayal kurdum derken onun da kalbi durdu.
Simdi nasil bir yol izleyecegimi bilmiyorum. gidecek yolum yok gibi.. pihtilasma testlerim temiz gelirse bir sebep de olmayacak 3. gebeligimin sonlanmasina.. bilmiyorum..
Gidecek yolun yok deil oyle dusunme sadece iyi bi doktor ve merkeze ihtiyacin varrYazmistim zaten ama yine yaziyorum.. cok caresiz hissediyorum. ilk kaybim 20 haftalik 2.si dusuk. 3. icin oyle umitliydim ki. 8 embriyodan 1 tanecik normal saglikli geldi. (Sadece benim translokasyona bakildi sanirim, kromozom 1 ve 5 ve bir kac onemli diger sey) tuttu, kalbini gordum umitlendim hayal kurdum derken onun da kalbi durdu.
Simdi nasil bir yol izleyecegimi bilmiyorum. gidecek yolum yok gibi.. pihtilasma testlerim temiz gelirse bir sebep de olmayacak 3. gebeligimin sonlanmasina.. bilmiyorum..
Canim eger sende yoksa bebek bildigim kadarıyla hasta dogmuyor sadece küçük bir ihtimalle taşıyıcı olabilir oda kesin değil zaten.eşim hasta kas hastası. aynı hastalıklı geni ben taşımıyorsam bebeğin hasta doğma şansı varmı
Caresiz degilYazmistim zaten ama yine yaziyorum.. cok caresiz hissediyorum. ilk kaybim 20 haftalik 2.si dusuk. 3. icin oyle umitliydim ki. 8 embriyodan 1 tanecik normal saglikli geldi. (Sadece benim translokasyona bakildi sanirim, kromozom 1 ve 5 ve bir kac onemli diger sey) tuttu, kalbini gordum umitlendim hayal kurdum derken onun da kalbi durdu.
Yazmistim zaten ama yine yaziyorum.. cok caresiz hissediyorum. ilk kaybim 20 haftalik 2.si dusuk. 3. icin oyle umitliydim ki. 8 embriyodan 1 tanecik normal saglikli geldi. (Sadece benim translokasyona bakildi sanirim, kromozom 1 ve 5 ve bir kac onemli diger sey) tuttu, kalbini gordum umitlendim hayal kurdum derken onun da kalbi durdu.
Simdi nasil bir yol izleyecegimi bilmiyorum. gidecek yolum yok gibi.. pihtilasma testlerim temiz gelirse bir sebep de olmayacak 3. gebeligimin sonlanmasina.. bilmiyorum..[/QUOTE caresz degilsin .dogru bir doktora rastlamadn belki sansszligin bu canim.phtilasma testini bu zaman birakmamalydi.yada histeroskopi mutlaka yapilmalydi.bebegn saglikli olmasi yetmiyor hepsi bi butun.ultrsnda gozukmeyen seyler hsterskopide cikiyor.bence sende pihtilasma var bunu ogrenince daha emin adimlarla yine baslarsn tedavye.sonuc nezamn cikacak haber ver canim
Pirtiladma temiz gelebilir ama emriyolarina 3.gun deil 5.gin hicre alinip chg yaptir canim demekki saglikli deilki sorun cikgi demekki sadece pgt yeterli gelmedii
Evet canim hem chg de butun kromozomlar inceleniyo ama dedigim ggibi emriyon 5.gune gitmeli ..mesal burda bi arkadar trasfer oncesi rahmine cizik attirdi emriyo trasladi merkezi ve ikizlerini suan kucagina aldi merkezini iyi sec herseyi acik konus sor cekinme arastirTesekkurler, sadece pgt yeterli gelmediyse ek olarak ne yapilabilir ki? cgh tekniginden mi bahsediyorsunuz
Cemree arkadasim az kalmiss yaaCaresiz degil
Biz de tek gen hastasıyız.Eşimle ikimiz taşıyıcı olduğumuz için %25 riskimiz var.Sizde sadece bir kişi tasiyiciysa bebekleri etkilemez diye biliyorum ben.Yine de için rahat etsin diye bir genetikciyi ara sor ama dedigim gibi canm..eşim hasta kas hastası. aynı hastalıklı geni ben taşımıyorsam bebeğin hasta doğma şansı varmı
Evet canim hem chg de butun kromozomlar inceleniyo ama dedigim ggibi emriyon 5.gune gitmeli ..mesal burda bi arkadar trasfer oncesi rahmine cizik attirdi emriyo trasladi merkezi ve ikizlerini suan kucagina aldi merkezini iyi sec herseyi acik konus sor cekinme arastir
Evet canim hem chg de butun kromozomlar inceleniyo ama dedigim ggibi emriyon 5.gune gitmeli ..mesal burda bi arkadar trasfer oncesi rahmine cizik attirdi emriyo trasladi merkezi ve ikizlerini suan kucagina aldi merkezini iyi sec herseyi acik konus sor cekinme arastir
Allahım yardımcın olsun, her şerde bir hayır vardır. ya hamile kalıp o böbrek taşın sorun çıkartsaydı. :)
Canm burda kocişim nickli bir arkadas hem rahmet çizik attirmisti hem de embriyo traşlatmişti.Embriyonun tutunmasını sağlıyordu galiba.Söylediğim arkadasa yaz istersen o sana yardimci olur.Ilginiz icin cok tesekkur ediyorum. ben normalde yurtdisindayim ama cok pahali oldugu icin turkiyeye gelmistim. florance nightangale de yapildi tup bebegim. pgt ise muhterem bahce de.
Sormak istedigim rahme cizik atmak, embriyo traslamak nedir? vaktinizi aliyorum ne olur kusuruma bakmayin
Az kaldi yaaaa bakalim bekliyoruz sabirszlikla .Cemree arkadasim az kalmiss yaa
Canim vaktimi felan almiyosun biz bu yuzden burdayiz birbirimize destek olmak icin rahme cizik atmak emriyonun daha iyi tutunmasina yardimci oluyo trasferden bi ay once cizik atiliyo emriyo traslama ise trasfere girmeden hemen once yapilan bi islem emriyonun etrafi hafif traslanarak rahme tutunmasini sagliyo daha iyi tutunuyo yani @kocisim arkadas sor herseyi onun merkezide iyiydi suan ikizleri var..ama bak butun bu islemlerden once saglikli bi emriyon olmasi lazim iyi arastir senin icin iyi olani bulIlginiz icin cok tesekkur ediyorum. ben normalde yurtdisindayim ama cok pahali oldugu icin turkiyeye gelmistim. florance nightangale de yapildi tup bebegim. pgt ise muhterem bahce de.
Sormak istedigim rahme cizik atmak, embriyo traslamak nedir? vaktinizi aliyorum ne olur kusuruma bakmayin
Canim vaktimi felan almiyosun biz bu yuzden burdayiz birbirimize destek olmak icin rahme cizik atmak emriyonun daha iyi tutunmasina yardimci oluyo trasferden bi ay once cizik atiliyo emriyo traslama ise trasfere girmeden hemen once yapilan bi islem emriyonun etrafi hafif traslanarak rahme tutunmasini sagliyo daha iyi tutunuyo yani @kocisim arkadas sor herseyi onun merkezide iyiydi suan ikizleri var..ama bak butun bu islemlerden once saglikli bi emriyon olmasi lazim iyi arastir senin icin iyi olani bul
Bahçeci sağlık grubuda alanında iyidir.istersen orayida bir arastir.Tesekkur ederim.. en zor kismi da bu soylediginiz ya zaten.. saglikli embriyoyu bulabilmek. bu topic i bastan incelemeye basladim, istanbulda pgt konusunda iyi olan tavsiye edilen merkezler neler bir bilginiz var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?