- 15 Mayıs 2013
- 6.264
- 4.986
- 148
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #43.501
Sağol canım benim inaniyorum inşallah dualarimiz kabul olur.Allah kimsenin kucağıni boş birakmasin..doktorun en dogrusunu soylemis bence de, kan testi boyle durumda yetersiz kaldi.Canım pazartesi insallah meleğini goruceksin,hep dualarimdasin inan.
Canim inan bilmiyorum m sen gurtdisinda yaptin dimi burdaki teslerde mutasyon felan yaziyo benimkindePihtilasma testlerimden bazilari cikmis. antitrombin 3 ve protein s aktivetisi dusuk. internette pihtilasma problemi diyor. bilgisi olan var mi acaba
a-cgh ve 46 kromozom farkını ben de merak ediyorumMerhaba, insallah sorumu gorursunuz. a cgh ve 46 kromozom taramasi arasindaki fark nedir? ve lenfosit ya da gebelik asisi.ne icin yapiliyor acaba
Doktor ne aciklama yapacak ki yani ne yapsin Allah işi bu kul isi deilki ne yazdiysa onu yasicaz saglikli yada sagliksiz gelmesine kim ne yapabilir burda bi arkadasin bebegi saglikli geldi ama ilerleyen surecte bebekte gelisimsel sorun ciktigi icin gebelik sonlandi hadi buna kim ne yapsin ama demekki sadece aorunlu kromozom yada gene bakmak yeterli deilmis chg yaptirip negin ne oldugunu bilmek daha iyibizim 21 ve y kromozları arasında parça değişimi sorunu olmasına rağmen cgh sonucumuzda bu noktalar temiz olmasına rağmen diğer kromozomlar da sorunlar çıktı böyle sonuçlar alan varsa doktorlarının açıklaması nedir
Doktor ne aciklama yapacak ki yani ne yapsin Allah işi bu kul isi deilki ne yazdiysa onu yasicaz saglikli yada sagliksiz gelmesine kim ne yapabilir burda bi arkadasin bebegi saglikli geldi ama ilerleyen surecte bebekte gelisimsel sorun ciktigi icin gebelik sonlandi hadi buna kim ne yapsin ama demekki sadece aorunlu kromozom yada gene bakmak yeterli deilmis chg yaptirip negin ne oldugunu bilmek daha iyi
Benim kızım normal yolla oldu ve ben bu sorunu bilmiyordum, ikinciyi ararken öğrendik sonra da hiç normal yolla denemeye cesaretim olmadı, gerçi bana tüm dr ve genetikçiler sorunlu bebekler zaten ağır kusurlu doğar ya da Doğuma gidemez sonlandırmak en mantıklısı diyorlardı ama ben yapamadım yapamazdım da. Çok şükür ilk genetik denememizde de kavuşucaz hayırlısıylaBir de.. translokasyonu olup da dogal yolla hamile kalan arkadaslara sormak istiyorum, 12. hafta cvs ve amniyosentez sonucu bebek hasta cikarsa aldirma dusuncesinde miydiniz? islami acidan hasta dahi olsa aldiralamadigini biliyorum, bu konuda fikri olan var mi? tesekkur ederim
Canım doktorların basamakları var, illa insana teker teker çıkartıyorlar, bu yola girene nedense ilk önce yapmıyorlar gerekenleri, biz hastalar uyanık olmalıyız yönlendirmeliyiz. Yaşadıklarımız bizi güçlendiriyor ve bilgilendiriyor.Benim de pgt ile temiz gelen tek embriyomun kalbi durdu. su an dusuk yapiyorum. anlamadigim, ben sadece bu baslikla ogreniyorsam bunca seyi, yillarin deneyimli doktorlari nicin uyarmiyor bizleri.. nicin bana cgh tavsiye edilmedi?
Biliyorum nasipten ote yol yok ama cok canim yaniyor. her denemede umidim azaliyor. maddi manevi cok zor.. su an beni rahatlatan tek sey bir daha tedavi olabilmeyi dusunmek ama maddiyat ciddi problem. allah hepimizin yardimcisi olsun
İnşallah canm iki günüm kaldı..Hayırlısı artik..
Bence tek ama Rabbim bilir. Sağlıklı sıhhatli olsun da farketmez... bir olsun bizim olsun :)Hayat iki gün sonra ilk defamı giriyorsun ultrosona tek mi ikizmi belli olacak hem değil mi CNm Hakkı'nda hayırlısı olsun
CHg ye giren 7 emb 1i sağlıklı geldi bende, diğer 5 tanesi hep 13-14 hastalıklıydı, bir tanesi de 13 ve 7. Gen sorunu vardı. Pgt yapılsaydı benimkiler ortaya çıkardı belki ama 7. Genle benim hiç bir sorunum yokken o emb da çıkmıştı. Yani bazen tesadüfi olabiliyor bu işler.Merak ettiğim bi konu var arkadaşlar sıkıntı hangi gendeyse o degil midir başka bi sorunda cikabilurmi tasiyiciligin dışında baskabiseycikarmi mesela bizim 7-8 mutasyonlar 16 haftalık bebeğime testler yaptırırken önce önce sma hastalığına bakıldı sonrada diğer kromozonlara diğer kromizonlar tertemiz çıktı mutasyonolan sıkıntı gelmişti sadece pgt yeterli değilmi acaba
Ah şu güzel yorumların yok mu..:)))Karamsar düşünürken bir anda kendime geliyorum canm..İnşallah yarın bir koşu buraya gelip güzel haberlerimi paylaşırım. .Bence tek ama Rabbim bilir. Sağlıklı sıhhatli olsun da farketmez... bir olsun bizim olsun :)
Bugün çok pozitif uyandım ondandır :) dün De güzel haberi alınca keyifler yerinde şükğrler olsun..Ah şu güzel yorumların yok mu..:)))Karamsar düşünürken bir anda kendime geliyorum canm..İnşallah yarın bir koşu buraya gelip güzel haberlerimi paylaşırım. .
Cgh yaptırmanıza rağmen kromozomlarda sorun mu çıktı.bizim 21 ve y kromozları arasında parça değişimi sorunu olmasına rağmen cgh sonucumuzda bu noktalar temiz olmasına rağmen diğer kromozomlar da sorunlar çıktı böyle sonuçlar alan varsa doktorlarının açıklaması nedir
Maşallah keyifler hep yerinde olsun inşallah canm..Dün aldığın güzel haber neydi ki?Bugün çok pozitif uyandım ondandır :) dün De güzel haberi alınca keyifler yerinde şükğrler olsun..
Hımm canm dün aldığın güzel haberi şimdi öğrendim. Maşallah çok iyiymiş aldığın haberler canm kafana takacagin bişey yokki.Dr baştan uyarmış zaten lekelenmen olabilir endiselenme diye.Kız olması daha iyi sanki yine rabbim bilir ama..Çünkü ilk çocuğun kız bu bebişin de aynı olunca daha iyi anlaşır sevinçlerini sıkıntılarını daha rahat paylaşırlar.İsim de çok güzel Masal'ına da uyuyor.Baya detaylı da bakmış drun daha ne olsun canm..Gözün aydın Allah sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin innnşallah..Arkidişleeerrrr dün kontrolümüz vardı bizim, kendi doktorum Banu çiftçiyle Maşallah bebeğin keyfi yerinde, gelişimi iyi, ikili teste gerek Yok dedi ama gene de ciddi kontrol etti.
BU ARADA CİNSİYETİMİZ BELLİ OLDU :) İKİNCİ KIZIMIZ GELİYORMUŞŞŞŞŞ :)))
Kızımın adı Masal dı, bunun için de Öykü ismi geçiyor aklımdan.
Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin İnşAllah.
Sadece canımı sıkan, rahim içinde 2 yerde gene aktif kanama alanı vardı, lekelenmen olabilir endişe etme dedi, şu an gelen bişey Yok ama yakındırbi bitmedi ya
Bizden haberler böyleeee
Çok sevindim masal-öykü :)))) inşallah sorun yasamayacaksin pozitif düşün sadece dikkat et kendine kanama falan demiş ya Dr .mümkün olduğunca hareketini kısıtla .bize hep böyle iyi haberler ver canımçiftçiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?