- 12 Nisan 2016
- 1.125
- 1.110
- 133
- 40
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #43.521
Benim hayalim hep 3 kız çocuğuydu Şükürler olsun Rabbim ikincisini nasip ediyor. 3. Zor ama Allah bilir...Hımm canm dün aldığın güzel haberi şimdi öğrendim. Maşallah çok iyiymiş aldığın haberler canm kafana takacagin bişey yokki.Dr baştan uyarmış zaten lekelenmen olabilir endiselenme diye.Kız olması daha iyi sanki yine rabbim bilir ama..Çünkü ilk çocuğun kız bu bebişin de aynı olunca daha iyi anlaşır sevinçlerini sıkıntılarını daha rahat paylaşırlar.İsim de çok güzel Masal'ına da uyuyor.Baya detaylı da bakmış drun daha ne olsun canm..Gözün aydın Allah sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin innnşallah..
Zaten şu kanamalar peşimi bırakmadı ki, 20 gündür falan yoktu belki de gelmez kesilmiştir içerdeki İnşAllah. 1 ay sonra kontrol var bakalım. :) ama ben duramam arada giderim gene bi yere :)Çok sevindim masal-öykü :)))) inşallah sorun yasamayacaksin pozitif düşün sadece dikkat et kendine kanama falan demiş ya Dr .mümkün olduğunca hareketini kısıtla .bize hep böyle iyi haberler ver canım
Hadi ama gelsin senin de kırmızılar artık çok beklettiler bizi. Naaptın ayarlayabildin mi transfer sonrası nerede kalacağını falan.masal2010 canim gozun aydin yavrunu saglicakla kucagina al insallah.cok sevindim.rabbim tez vakitte bizede guzel hab erler paylasmayi nasip etsin
Kısmet canm Allah bilir belli mi olur bakarsın bir melegin daha gelmiş. .:))Aman cinsellik te olmayıversin yeterki bebişlerimiz bizi daha fazla bekletmesin.Sen çalışıyordun dimi canm?Benim hayalim hep 3 kız çocuğuydu Şükürler olsun Rabbim ikincisini nasip ediyor. 3. Zor ama Allah bilir...
Aynen gayet sağlıklı bir melek geliyor dedi, cinsellik yasak hala fitillerimi kesti, iğnem yarım vuruluyordum tam vurulucam bir de östrojen desteğini kesti artık. Sakin yaşamaya bol dinlenmeye devam.
İnşallah canım güzel haberlerimizi paylaşmak nasip olsun.Randevum yarın canm benim için büyük güne saatler kaldı. Hayırlısı olsun öncelikle..hayat_gun nasilsin canim nezaman kontrolun pazartesimi sen kontrolu ben adeti bekliyom guzel haberler verelim insalllah
Canim tamam saglikli geldi pgtden diyosun ama hem 3. Gun emriyosu hemde demekki baska bi sorunu vardi emriyonun sonucta bakilmayan kromozom vardi yaniBenim de pgt ile temiz gelen tek embriyomun kalbi durdu. su an dusuk yapiyorum. anlamadigim, ben sadece bu baslikla ogreniyorsam bunca seyi, yillarin deneyimli doktorlari nicin uyarmiyor bizleri.. nicin bana cgh tavsiye edilmedi?
Biliyorum nasipten ote yol yok ama cok canim yaniyor. her denemede umidim azaliyor. maddi manevi cok zor.. su an beni rahatlatan tek sey bir daha tedavi olabilmeyi dusunmek ama maddiyat ciddi problem. allah hepimizin yardimcisi olsun
maşallah allah yüzünüzü güldürsün hep inşallahArkidişleeerrrr dün kontrolümüz vardı bizim, kendi doktorum Banu çiftçiyle Maşallah bebeğin keyfi yerinde, gelişimi iyi, ikili teste gerek Yok dedi ama gene de ciddi kontrol etti.
BU ARADA CİNSİYETİMİZ BELLİ OLDU :) İKİNCİ KIZIMIZ GELİYORMUŞŞŞŞŞ :)))
Kızımın adı Masal dı, bunun için de Öykü ismi geçiyor aklımdan.
Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin İnşAllah.
Sadece canımı sıkan, rahim içinde 2 yerde gene aktif kanama alanı vardı, lekelenmen olabilir endişe etme dedi, şu an gelen bişey Yok ama yakındırbi bitmedi ya
Bizden haberler böyleeee
Vala otelde kalicam galiba canim.bugun yarin adet olurum umarim..bakalim sonrada bekleme sureciHadi ama gelsin senin de kırmızılar artık çok beklettiler bizi. Naaptın ayarlayabildin mi transfer sonrası nerede kalacağını falan.
genetik testi sonucumuzda y ve 21 arası translokasyon olduğu çıktı dolayısıyla cgh sonuçlarında da 21 ve y arasında sorun olası gerekir ama bunlar sorunsuz olmasına rağmen diğer kromozomlar arasında da sorunlar çıktı transfer hiç olmadı zatenCgh yaptırmanıza rağmen kromozomlarda sorun mu çıktı.
Bu arada daraldım sadece paylaşmak istedim..Ne zormuş beklemek zaman kalmadı öğrenecem biliyorum.Olumlu olumsuz razıyım artık ama şu süreçte aman şöyle yapmayım böyle yapmayım hatalı hareketler derken aslında dikkat etmediğim ve sonra kafama taktığım çok hareketim oldu.Az önce de eşime sinirlenip bir hışımla elindeki sandalyeyi çektim. Mutfak dolabının önüne kattım.Al sana hatali bir hareket daha.Biraz tartıştık off..Bu tedavim olumsuzsa benim için bitti artık. Tüp bebek merkezinin kapısından geçmicem maddi gücüm de yok zaten..
Dr banu çiftçi genetikte nereyle çalışıyor size 1. kalitede embriyo mu trasnfer edilmişti çok kısa süreci yazabilir misinizCHg ye giren 7 emb 1i sağlıklı geldi bende, diğer 5 tanesi hep 13-14 hastalıklıydı, bir tanesi de 13 ve 7. Gen sorunu vardı. Pgt yapılsaydı benimkiler ortaya çıkardı belki ama 7. Genle benim hiç bir sorunum yokken o emb da çıkmıştı. Yani bazen tesadüfi olabiliyor bu işler.
Canm kızının bişeyi yok ki. .Dr banu çiftçi genetikte nereyle çalışıyor size 1. kalitede embriyo mu trasnfer edilmişti çok kısa süreci yazabilir misiniz büyük kızınızın durumunu hatırlıyorum allah şifasını versin inşallah
merak ettiğim banu hanımın nasıl bir ek katkısı oldu
Dogru yazmışsın da ben kızı iyi diye biliyorum canm..Yine de kendi yazar bilmiyorum canm..mesajlar karıştı sanırım masal 2010a yazmıştım
okadar çok kişiyle ilgili konular okuyorum ki çok eskilere de gidemedim karıştırmış da olabilirim öyleyse çook özür dilerim allah korusun herkesin evladınıDogru yazmışsın da ben kızı iyi diye biliyorum canm..Yine de kendi yazar bilmiyorum canm..
Amin canım. Olabilir o kadar çok kişi varki insan unutuyor.İnşallah rabbim hepimize hayirli sağlıklı evlatlar nasip eder..okadar çok kişiyle ilgili konular okuyorum ki çok eskilere de gidemedim karıştırmış da olabilirim öyleyse çook özür dilerim allah korusun herkesin evladını
Ya zaten aklıma bile gelmiyor ki! :)))Kısmet canm Allah bilir belli mi olur bakarsın bir melegin daha gelmiş. .:))Aman cinsellik te olmayıversin yeterki bebişlerimiz bizi daha fazla bekletmesin.Sen çalışıyordun dimi canm?
Oohhoo o bişey mi :) ben unutup sandalye tepelerine mi çıkmadım, kızımı gece tuvalete kucağımda götürdüm (27 kg), ayaklarımı lavaboya mı kaldırmadım :) muhasebede bir laf çar sanırım o gebelikte de geçerli UNUTMAK MÜSTESNA diyeNe zormuş beklemek zaman kalmadı öğrenecem biliyorum.Olumlu olumsuz razıyım artık ama şu süreçte aman şöyle yapmayım böyle yapmayım hatalı hareketler derken aslında dikkat etmediğim ve sonra kafama taktığım çok hareketim oldu.Az önce de eşime sinirlenip bir hışımla elindeki sandalyeyi çektim. Mutfak dolabının önüne kattım.Al sana hatali bir hareket daha.Biraz tartıştık off..Bu tedavim olumsuzsa benim için bitti artık. Tüp bebek merkezinin kapısından geçmicem maddi gücüm de yok zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?