- 11 Şubat 2013
- 1.684
- 1.615
- 158
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #43.541
Canım, benim normal yolla bir 8 haftalık kayıp, sonra normal yolla kızım oldu, sonra 2 sene hamile kalamadım, genetik sorunum olabileceğini ilk tüp Deneme de 8 haftalık kalbi durunca beni uyandırdı,erken farketmemi sağladı,Dr banu çiftçi genetikte nereyle çalışıyor size 1. kalitede embriyo mu trasnfer edilmişti çok kısa süreci yazabilir misiniz
merak ettiğim banu hanımın nasıl bir ek katkısı oldu
Şükğrler olsun kızım sağlıklı :) ama benim gibi 13-14 dengeli translokasyon sahibi o da.Dogru yazmışsın da ben kızı iyi diye biliyorum canm..Yine de kendi yazar bilmiyorum canm..
teşekkür ederim allah kucağınıza da aldırsın inşallah sağlıcaklaCanım, benim normal yolla bir 8 haftalık kayıp, sonra normal yolla kızım oldu, sonra 2 sene hamile kalamadım, genetik sorunum olabileceğini ilk tüp Deneme de 8 haftalık kalbi durunca beni uyandırdı,erken farketmemi sağladı,
İkinci denemede önde giden yumurta sorunum çıktı, tedaviyi kestik bize çok yumurta Lazım dedi
Üçüncü De gene aynı sorun vardı ama bu durumu dengeleyebildi çok sıkı takip ve ek ilaç desteği ile.
Merkez olarak Liv i seçti, embriyoloğu çok iyi diye -ki başarısını gördük..
Genetik konusunda ise Banu hanımın bir arkadaşı vardı onun vasıtası ile Genetiks Hakan beyle görüştük, şu an ülkenin en büyük lab.
Canm kanamam olmuş hastaneye gidiyoruzŞükğrler olsun kızım sağlıklı :) ama benim gibi 13-14 dengeli translokasyon sahibi o da.
Bu tedavide 4BB yani orta kalite bir emb transfer edilebildi. 7 de 1 sağlıklı geldi o da en kalitesiz emb :)
Est canım karışıklık oluyor :))
Korkma, sakin ol, hemen sırt üstü uzan ve çok su iç.. yakınlarında bir hastane varsa gidin. Ha yarın ha bugün farketmez..keseyi görünKanamam başladı şimdi
Korkma, sakin ol, hemen sırt üstü uzan ve çok su iç.. yakınlarında bir hastane varsa gidin. Ha yarın ha bugün farketmez..keseyi görün
Benim 6 emb 5. Gün, 1 tanesi 6. Gün biyopsi yapıldı, ve 6. Gün biyopsi yapılan sağlıklı geldi, normalde 6. Güne kalanlar diğerlerinden biraz geriden geliyor.Slm arkadaslar ben bahcecide tedavi gordum ve embriyolara 5.gun acgh yapilcakti.bugun aradilar 5.gundu ama hucrelerini disari atamadilar yarini bekliycez genetik test icin denildi.6.gunde cgh yapiliyormuydu.boyle bi durum yasayan oldumu aceba ?
Bende hayatı çok merak ediyorum sürekli sayfayı güncelliyorumGözumu burdan ayiramiyorumm yaa(
Benim 6 emb 5. Gün, 1 tanesi 6. Gün biyopsi yapıldı, ve 6. Gün biyopsi yapılan sağlıklı geldi, normalde 6. Güne kalanlar diğerlerinden biraz geriden geliyor.
Canm yok baya kanamam basladiAynen nasıl bir şey akıyor mu yoksa sadece silinince ya da çamaşırına mı geliyor ?
Canımmm iyi bişey beni bulmaz ki tedavi olayi bitti benim icinYa of yaaaneden ama neden....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?