Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Dr banu çiftçi genetikte nereyle çalışıyor size 1. kalitede embriyo mu trasnfer edilmişti çok kısa süreci yazabilir misiniz
merak ettiğim banu hanımın nasıl bir ek katkısı oldu
Canım, benim normal yolla bir 8 haftalık kayıp, sonra normal yolla kızım oldu, sonra 2 sene hamile kalamadım, genetik sorunum olabileceğini ilk tüp Deneme de 8 haftalık kalbi durunca beni uyandırdı,erken farketmemi sağladı,
İkinci denemede önde giden yumurta sorunum çıktı, tedaviyi kestik bize çok yumurta Lazım dedi
Üçüncü De gene aynı sorun vardı ama bu durumu dengeleyebildi çok sıkı takip ve ek ilaç desteği ile.
Merkez olarak Liv i seçti, embriyoloğu çok iyi diye -ki başarısını gördük..

Genetik konusunda ise Banu hanımın bir arkadaşı vardı onun vasıtası ile Genetiks Hakan beyle görüştük, şu an ülkenin en büyük lab.

Dogru yazmışsın da ben kızı iyi diye biliyorum canm..Yine de kendi yazar bilmiyorum canm..
Şükğrler olsun kızım sağlıklı :) ama benim gibi 13-14 dengeli translokasyon sahibi o da.

Bu tedavide 4BB yani orta kalite bir emb transfer edilebildi. 7 de 1 sağlıklı geldi o da en kalitesiz emb :)

Est canım karışıklık oluyor :))

teşekkür ederim allah kucağınıza da aldırsın inşallah sağlıcakla

Canm kanamam olmuş hastaneye gidiyoruz

Slm arkadaslar ben bahcecide tedavi gordum ve embriyolara 5.gun acgh yapilcakti.bugun aradilar 5.gundu ama hucrelerini disari atamadilar yarini bekliycez genetik test icin denildi.6.gunde cgh yapiliyormuydu.boyle bi durum yasayan oldumu aceba ?

Slm arkadaslar ben bahcecide tedavi gordum ve embriyolara 5.gun acgh yapilcakti.bugun aradilar 5.gundu ama hucrelerini disari atamadilar yarini bekliycez genetik test icin denildi.6.gunde cgh yapiliyormuydu.boyle bi durum yasayan oldumu aceba ?
Benim 6 emb 5. Gün, 1 tanesi 6. Gün biyopsi yapıldı, ve 6. Gün biyopsi yapılan sağlıklı geldi, normalde 6. Güne kalanlar diğerlerinden biraz geriden geliyor.

Kizlar muayene oldum düşük yapıyorum. Kese var canlı değil dedi dr.Yattığım yer baya kan oldu.hcg sonucunu bekliyorum

Ya of yaaa neden ama neden....

Sana sadece pgt yapmışlardı di mi, sanırım başka bir kromozom sorunu var bebekde

Lütfen son deme, gün doğmadan neler doğar, Allah sabrını versin, yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…