Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Ya of yaaa neden ama neden....

Sana sadece pgt yapmışlardı di mi, sanırım başka bir kromozom sorunu var bebekde

Lütfen son deme, gün doğmadan neler doğar, Allah sabrını versin, yardımcın olsun
Hcg sonucum çıktı düşük yapiyorum.Evet pgt.Deneme şansım hiç yok canm

Hayat nasil yani birden bire mi basladi kanama? Sen zaten daha 5 haftaliksin elbette sadece kese olur icinde bebek falan olmaz ki daha? Allah buyuk hayat, gun dogmadan neler dogar bekleyelim biraz yaa
Canm akşam buraya yazdım sandalye çektim falan diye.Yarım saat sonra afedersiniz wcye geçtiğimde kanamam oldu ve devam ediyor.Yok belli yani düşük yapiyorum.Bütün çıkış kapılarımız kapanıyor.Ne yapalım. .

Ha sandalyeyle alakası yok ama belki o da hızlandırdı kanamayi.Değerim düşük zaten.

İlk tüp bebek tedavimde başıma geldi ilk denemede tuttu diye sevinirken bi anda kanamam oldu ve malesef kimyasal gebelik gerçekleşti. Sizi çok iyi anlıyorum hakkınızda hayırlısı olsun hayat_gun
Sağol canm normal gebelik olsa belki bu kadar dert etmicegiz ama bukadar emek ugrastan sonra çok zormuş ya..

Hayattt lutfenn lutfennn iyi ol biz iyi olmak zorundayiz lutfennn
Sağol canım sen de benle birlikte cesaretlenecektin ama sen başlarsan tedaviye bence cgh en mantıklısı. Benimki belli değil gerçi pgt olduğu için mi ya da başka bir sebep mi..Yarın belli olur inşallah.

Sağol canm normal gebelik olsa belki bu kadar dert etmicegiz ama bukadar emek ugrastan sonra çok zormuş ya..
Hayat arkadasm sen neleri gordun dimi bak bunuda atlatacaksin burda beraber dertlescez herseyi paylasacagiz hicbi kapi kapanmadi rabbimde biyerden rizkini verir bak bende para olmadigi icin bekliyorum ama ne yapalim hayirlisi olsunn

Canım hepimizin bu süreçlerde sinirleri geriliyo bazen eslerimiz bizi anlamıyor, ama o harekettende kötü birsey olmaz merak etme.
Ahh canım sonraki olanları okumadın demek düşük yapiyorum büyük ihtimal.Kanamam var ve az önce muayeneden geldim değerim de düşük. Dr canlı bir gebelik değil dedi

Hayat arkadasm sen neleri gordun dimi bak bunuda atlatacaksin burda beraber dertlescez herseyi paylasacagiz hicbi kapi kapanmadi rabbimde biyerden rizkini verir bak bende para olmadigi icin bekliyorum ama ne yapalim hayirlisi olsunn
Canim vermiyor bir yerden rizkimi buna da şükür ama neler yaşadık ya offf çok kötüyüm ya çok

Sağol canım sen de benle birlikte cesaretlenecektin ama sen başlarsan tedaviye bence cgh en mantıklısı. Benimki belli değil gerçi pgt olduğu için mi ya da başka bir sebep mi..Yarın belli olur inşallah.
Hayat ben senle yine ceaaretlendim sen cok guclusun zaten en basindan beri burda herkese chg diyorum cunki bu yola giriyoruz bari saddce belli kromozoma deilde hepsine bakilsin elimizden gelenin en iyisini yapmis oluruz ...

Hayat ben senle yine ceaaretlendim sen cok guclusun zaten en basindan beri burda herkese chg diyorum cunki bu yola giriyoruz bari saddce belli kromozoma deilde hepsine bakilsin elimizden gelenin en iyisini yapmis oluruz ...
Evet canm keşke başta yapsaydik ama ondan dolayi mi düşüyor acaba?Bunu tüp bebek drum mu genetikcim mi söyler?Yani belki pgt den değil de myomum var o mu etkiledi ya da başından beri hep hapşurduğum için mi bilmiyorum canm.Tabiki aslında cgh doğru karar olur ama tedavi olayı bitti bizim için.

Evet canm keşke başta yapsaydik ama ondan dolayi mi düşüyor acaba?Bunu tüp bebek drum mu genetikcim mi söyler?
Canim sanmiyorum ben neyden dolayi dustugunu kimse soylemez haa insallah soylerler ama bende dusuk yaptim parca patolojiye gidiyo sonuc ne hicbisi cikmiyo ki ama insallah sende nedeni belli olurda önunu daha iyi gorursun

Sizin kaçıncı tedavinizdi tam olarak bilmiyorum ama kendinizi bırakmayın inşallah size de ve bizim gibi bebek isteyenlere de hayırlısıyla nasip olacak ama herşeyin vakti zamanı var. Doğru zamanı bekliyoruz hepimizde.

Canim sanmiyorum ben neyden dolayi dustugunu kimse soylemez haa insallah soylerler ama bende dusuk yaptim parca patolojiye gidiyo sonuc ne hicbisi cikmiyo ki ama insallah sende nedeni belli olurda önunu daha iyi gorursun
İnşallah canım ama gerçi belli olsa bile tüp bebek deneyecegimizi sanmıyorum.Uzun yıllar alır ona da yaşımız uygun olmaz.Ben şimdiden ilerde cesaretlenip normal mi denesem diyorum.Ama çok büyük cesaret ister.Elden de başka birşey gelmiyor.

Ahh canım sonraki olanları okumadın demek düşük yapiyorum büyük ihtimal.Kanamam var ve az önce muayeneden geldim değerim de düşük. Dr canlı bir gebelik değil dedi
Offff canim yaa şimdi gördüm, ama kesin mi değildir belki, başka doktora da gitseniz bakılsa yarın..bende de ilk zaman kanama olmuştu ya..offf ne diyim bilmiyorum ki herseyin hayirlisi, yanında olabilsem keşke şimdi sımsıkı sarilirdim sana, ne olur hepten birakma kendini....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…