- 15 Mayıs 2013
- 6.264
- 4.986
- 148
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #43.561
Hcg sonucum çıktı düşük yapiyorum.Evet pgt.Deneme şansım hiç yok canmYa of yaaaneden ama neden....
Sana sadece pgt yapmışlardı di mi, sanırım başka bir kromozom sorunu var bebekde
Lütfen son deme, gün doğmadan neler doğar, Allah sabrını versin, yardımcın olsun
Hayat nasil yani birden bire mi basladi kanama? Sen zaten daha 5 haftaliksin elbette sadece kese olur icinde bebek falan olmaz ki daha? Allah buyuk hayat, gun dogmadan neler dogar bekleyelim biraz yaaYazıyorum ama göz yaşım dinmiyor öf öf
Hersey allahtan canim, keske elden bisey gelse.. Cok uzuldum hatta sok oldumHcg sonucum çıktı düşük yapiyorum.Evet pgt.Deneme şansım hiç yok canm
Canm akşam buraya yazdım sandalye çektim falan diye.Yarım saat sonra afedersiniz wcye geçtiğimde kanamam oldu ve devam ediyor.Yok belli yani düşük yapiyorum.Bütün çıkış kapılarımız kapanıyor.Ne yapalım. .Hayat nasil yani birden bire mi basladi kanama? Sen zaten daha 5 haftaliksin elbette sadece kese olur icinde bebek falan olmaz ki daha? Allah buyuk hayat, gun dogmadan neler dogar bekleyelim biraz yaa
Ha sandalyeyle alakası yok ama belki o da hızlandırdı kanamayi.Değerim düşük zaten.Canm akşam buraya yazdım sandalye çektim falan diye.Yarım saat sonra afedersiniz wcye geçtiğimde kanamam oldu ve devam ediyor.Yok belli yani düşük yapiyorum.Bütün çıkış kapılarımız kapanıyor.Ne yapalım. .
Sağol canm normal gebelik olsa belki bu kadar dert etmicegiz ama bukadar emek ugrastan sonra çok zormuş ya..İlk tüp bebek tedavimde başıma geldi ilk denemede tuttu diye sevinirken bi anda kanamam oldu ve malesef kimyasal gebelik gerçekleşti. Sizi çok iyi anlıyorum hakkınızda hayırlısı olsunhayat_gun
Canım hepimizin bu süreçlerde sinirleri geriliyo bazen eslerimiz bizi anlamıyor, ama o harekettende kötü birsey olmaz merak etme.Bu arada daraldım sadece paylaşmak istedim..
Sağol canım sen de benle birlikte cesaretlenecektin ama sen başlarsan tedaviye bence cgh en mantıklısı. Benimki belli değil gerçi pgt olduğu için mi ya da başka bir sebep mi..Yarın belli olur inşallah.Hayattt lutfenn lutfennn iyi ol biz iyi olmak zorundayiz lutfennn
Hayat arkadasm sen neleri gordun dimi bak bunuda atlatacaksin burda beraber dertlescez herseyi paylasacagiz hicbi kapi kapanmadi rabbimde biyerden rizkini verir bak bende para olmadigi icin bekliyorum ama ne yapalim hayirlisi olsunnSağol canm normal gebelik olsa belki bu kadar dert etmicegiz ama bukadar emek ugrastan sonra çok zormuş ya..
Ahh canım sonraki olanları okumadın demek düşük yapiyorum büyük ihtimal.Kanamam var ve az önce muayeneden geldim değerim de düşük. Dr canlı bir gebelik değil dediCanım hepimizin bu süreçlerde sinirleri geriliyo bazen eslerimiz bizi anlamıyor, ama o harekettende kötü birsey olmaz merak etme.
Canim vermiyor bir yerden rizkimi buna da şükür ama neler yaşadık ya offf çok kötüyüm ya çokHayat arkadasm sen neleri gordun dimi bak bunuda atlatacaksin burda beraber dertlescez herseyi paylasacagiz hicbi kapi kapanmadi rabbimde biyerden rizkini verir bak bende para olmadigi icin bekliyorum ama ne yapalim hayirlisi olsunn
Hayat ben senle yine ceaaretlendim sen cok guclusun zaten en basindan beri burda herkese chg diyorum cunki bu yola giriyoruz bari saddce belli kromozoma deilde hepsine bakilsin elimizden gelenin en iyisini yapmis oluruz ...Sağol canım sen de benle birlikte cesaretlenecektin ama sen başlarsan tedaviye bence cgh en mantıklısı. Benimki belli değil gerçi pgt olduğu için mi ya da başka bir sebep mi..Yarın belli olur inşallah.
Evet canm keşke başta yapsaydik ama ondan dolayi mi düşüyor acaba?Bunu tüp bebek drum mu genetikcim mi söyler?Yani belki pgt den değil de myomum var o mu etkiledi ya da başından beri hep hapşurduğum için mi bilmiyorum canm.Tabiki aslında cgh doğru karar olur ama tedavi olayı bitti bizim için.Hayat ben senle yine ceaaretlendim sen cok guclusun zaten en basindan beri burda herkese chg diyorum cunki bu yola giriyoruz bari saddce belli kromozoma deilde hepsine bakilsin elimizden gelenin en iyisini yapmis oluruz ...
Canim sanmiyorum ben neyden dolayi dustugunu kimse soylemez haa insallah soylerler ama bende dusuk yaptim parca patolojiye gidiyo sonuc ne hicbisi cikmiyo ki ama insallah sende nedeni belli olurda önunu daha iyi gorursunEvet canm keşke başta yapsaydik ama ondan dolayi mi düşüyor acaba?Bunu tüp bebek drum mu genetikcim mi söyler?
İnşallah canım ama gerçi belli olsa bile tüp bebek deneyecegimizi sanmıyorum.Uzun yıllar alır ona da yaşımız uygun olmaz.Ben şimdiden ilerde cesaretlenip normal mi denesem diyorum.Ama çok büyük cesaret ister.Elden de başka birşey gelmiyor.Canim sanmiyorum ben neyden dolayi dustugunu kimse soylemez haa insallah soylerler ama bende dusuk yaptim parca patolojiye gidiyo sonuc ne hicbisi cikmiyo ki ama insallah sende nedeni belli olurda önunu daha iyi gorursun
Offff canim yaa şimdi gördüm, ama kesin mi değildir belki, başka doktora da gitseniz bakılsa yarın..bende de ilk zaman kanama olmuştu ya..offf ne diyim bilmiyorum ki herseyin hayirlisi, yanında olabilsem keşke şimdi sımsıkı sarilirdim sana, ne olur hepten birakma kendini....Ahh canım sonraki olanları okumadın demek düşük yapiyorum büyük ihtimal.Kanamam var ve az önce muayeneden geldim değerim de düşük. Dr canlı bir gebelik değil dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?