Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Benim ikinci tedavimdi.Bu tedavimde elimde altınım falan vardı sattım. Artık o da yok.O yüzden tüp bebek artık olmaz bizim için.

Bak canim suan asla dersin durumum yok dersin ama bilemezsin rabbim butun kapilari kapatmaz kimseyi sıkmaz kullar kendini sıkar sadece evet dedigin gibi belkide dogal olacak saglikli olacak bedenine guven sonra cvs amino yaptirir o sekildede onunu gorursun

Sağol canım Allah razı olsun..Çok zor yani bütün kapıların kapanması bir sebep bulamadan tekrar bir sorun daha yaşamak. Ah canım ya benim çilem evlendikten sonra başladı daha da dolmamiş.Burda hep destek oldunuz bana Allah razı olsun ama canm yok bu da gidiyor belli.Kanamam baya başladı yani.İğne faln da yapmadılar.

Aynen canm ama onda da sorun çıkar gelir bizi bulur diyorum artık. Bir de o zaman milletten saklaması var..

Allah bi kapıyı kapatır bi kapıyı açar.
Benim ikinci tedavimdi.Bu tedavimde elimde altınım falan vardı sattım. Artık o da yok.O yüzden tüp bebek artık olmaz bizim için.
Allah bi kapıyı kapatır bi kapıyı açar. Hayatın neler getireceğini bilemeyiz inşallah hayırlısıyla sağlıklı bi bebeğiniz olur. Normal yoldan da hamile kalabiliosunuz anladğm kadarıyla o imknı olmayanlar da var oyüzden kendinizi üzmeyin

Evet canm normal yoldan kalıyorum ancak iki bebeğimi aynı hastalıktan kaybettim.Kaç hamilelik ama sonuc hüsran. Bir de düşügüm vardi.Vücut artık deneme tahtası oldu.Normal deneyip onda da sorun olursa vay benim halime..

Ayni durumdayiz hayat hanim. su an ben de pgt li bebegime dusuk yapiyorum. kalbinin durdugunu biliyordum, bekliyordum dusmesini.. cok acitiyor ama gunler gectikce yeniden hayaller kurmaya basliyor insan
Bizde de maddiyat problem su an. napicaz bilmiyorum ama Rabbim bizi de guldurecek insallah. biraz zaman taniyin kendinize olur mu?

Napıyım ben artık bir hastalığa yakalanmayım evlat acısı görmeyim Allah korusun.Ama bütün sıkıntılar hep bizim üstümüzde Hayır bu kadar mutlu olan insanlar dört dörtlüktü ondan mi böyle. Biz mi çok kötüyüz.

Yaşadıklarımız bizim için birer imtihan oyüzden şu durumda ne denir bilemiyorum ama buna da şükür beterin beteri var diye kendimizi avutmaktan başka yapacak bişey yok. En iyi bizler anlarız sizi herkes benzer şeyler yaşıyor Rabbim hepimize dayanma gücü versin hayat_gun

Sağol canım bugün yorumunu okumustum yazamadım ne dicegimi bilemedim ama etkilendim de acaba benimki de düşerse diye.Bir kaç saat sonra da kanamam basladi.

Amin canım boşverim diyorum ama hayatımın her anında tam mutlu hissettiğim zamanlarda işte çocuğumun olma ihtimalinin çok düşük olduğunu bilmek o mutluluğu anında yok edecek.Tam olarak sevinemicem mutlu olamicam.Etrafimdakiler çocuğuyla mus mutlu gezerken ben oğlumun eğitimiyle ilgilenicem.Onu daha iyi yerlere taşıyabilmek için çabalicam.Özel durumu olan bir oğlum var hafif durumda.Özellikle bir kardeşi olsun istedik.Allah'in merhameti bize olmadı cocuguma da olmuyor

Bu şekilde konuşmayın yine de belki de böyle olması sizin için daha hayırlı. Bazı şeylere üzülüyoruz ama aslında belki de o bizim için en hayırlısı. Oğlunuz varmış bilmiyodum Allah size bağışlasın sağlık sıhhat versin acısını göstermesin. En azından evlat sevgisini tatmışsınız. Hayırlı zamanda bi kardeş de nasip olur inşallah ama zaman bu zaman deilmiş demek kii.. Maaleseff

Hayattttt isyana düsme ne olur tövbe istifar cek bu dunya imtihan sinav dunyasi kimsenin yuzu gulmiyo sanmaki yuzu guluyo herkesin bi skntisi var

Bukadar yazıyorum ama sadece sizlerle dertlesiyorum.Annem bile bukadar candan gönülden oğluma bir kardes istediğimi bilmiyor.Eve gelince herkese iyi görünmeye çalıştım aglamaktan korktum ama şükür ki onlar gidene kadar aglamadım. Şimdi göz yaşlarım durmuyor.Nasıl uyurum ki ben uykuya dalsam geceye o sıkıntıyla kalmayacak miyim?Daha kanamayi görmeden iki saat önce falan eşime acaba yarın ne durumda olacam diyordum.Muayenem vardı.Ağlıyorum çok aglayim ki yarın bizimkilerle bir araya gelince akitacagim göz yaşım olmasın. Ne yapacağımı bilmiyorum belli de çocuğum olmayacak gibi artik

Canim ama bütün umut ışıklarım bir bir söndü. Yok yani doğal denemek aklimi yemek gibi bişey olacak ama başka carem yok.
Hayattttt isyana düsme ne olur tövbe istifar cek bu dunya imtihan sinav dunyasi kimsenin yuzu gulmiyo sanmaki yuzu guluyo herkesin bi skntisi var

Canm bir kardeşi olsa birlikte vakit geçirirler dedim.Oğlum tek ve iletişim sorunumuz az da olsa var.Kardes çok iyi olacaktı.

gün doğmadan neler doğar şu an acı çektiğiniz için böyle düşünüyorsunuz dua edin allahtan ümit kesilmez allah nasip ettiyse evlat verecekse yolunu da gösterecektir sağlığınızı düşünün sadece dua edin çok üzüldüm ben de allah yardımcınız olsun

Sağol canım ya hani çocuk ta olmayiversin dicem ama öyle bir kosullandim ki çocuksuz bir hayat amaçsız yaşamak gibi geliyor.

Hayat çok üzüldüm canım ama lütfen isyan olabilecek kelimeler sarfetme Rabbim herseyin iyisini hayırlısını bilir .çok zor biliyorum bende iki tane kaybettim insanın nefesi kesiliyor Rabbim sana sabırlar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…