Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Sağol canım ya hani çocuk ta olmayiversin dicem ama öyle bir kosullandim ki çocuksuz bir hayat amaçsız yaşamak gibi geliyor.
Çok güzel diyosunuz çocuksuz hayat amaçsız yaşamak diye. Ben şahsen o durumdayım 3 yıllık evliyim ve çocuk sahibi olamadım 2 tedavi denedik ikisi de negatif. Daha zor durumda olanları düşünün kesinlikle isyan etmeyin inşallah daha güzel günler gelecektir.

Hayat çok üzüldüm canım ama lütfen isyan olabilecek kelimeler sarfetme Rabbim herseyin iyisini hayırlısını bilir .çok zor biliyorum bende iki tane kaybettim insanın nefesi kesiliyor Rabbim sana sabırlar versin
Sağol canım Allah affetsin bir anda söyledim ama Allah'in sevdiği kulu olmasak belki bu gebeliğim de ilerleyip sonrasında kaybedecektim ya da başka sorunlar olacaktı.

Benim de 3. kaybim. ilkinde hicbisi bilmiyordum, hamile kalmistim ya herkes gibi olacak, 40 hafta olacak bebegim saglikla dogacak sandim. sonra cansiz bedenini aldim kucagima oglumun. fakat sabir musibetin ilk aninda gosterilmeliymis. Ben oyle yapiyorum demiyorum ama.. cok zor biliyorum, Rabbim basarmak nasip etsin.
Ben de bir tek burada acabiliyorum kendimi. ayni derdi yasayanlar ve annem haricinde kimsenin de beni anladigini dusunmuyorum. esim dahil..
Insallah diorum insallah rabbim hepimizin yuzunu guldursun hayirlisi ile. bugunleri unutturacak hayirli saglikli evlatlar nasip etsin hepimize

Hayatım Allah sana sağlıklı bir evlat nasip edecekse bunun önünde ne para engeli kalır ne de koca... diller lal olur, elindeki bin olur.

Ama nolur tevekkülünü bırakma, kızım bana tevekkülülümün hediyesi bunu çok iyi biliyorum.

Şuan acın taze, ama biraz zaman geçsin gene savaşma arzun gelecektir.

Rabbim bizim için en hayırlısını bilir

Yok canım belki de öyle değil ben yanlış düşünüyorum belki de.Şimdi inanır misiniz bir yakınımın kötü hastalık haberini aldım şok oldum.Kendimi unuttum ondan çok etkilendim.Canm inşallah rabbim hepimize güzel duygular yaşatır. Herşeyin hayırlısı olsun inşallah.

Canm ama doğal düşünebiliriz bir ihtimal o da o cesaret gelirse.O da olumsuz sonuclanirsa iste o düşünce çaresiz birakiyor.Tüp bebek bir de cgh altından kalkamayiz bir de tutmama riski var..

Amin canım inşallah..Bizleri kimse anlamaz canm..İnşallah bugünler de geçer.

hayat_gun
Canim gecmis olsun arkadaslar soylenecek herseyi soylemis zaten ayni seyleri yazmak istemefim bende teselliler suan bos ama biraz iyi hissedince kendini teselli edecek okadar cok seyin oldugunu anlayscak yine sukredeceksin unutma hergecenin bir sabahi var allah hayirlisini nasip etsin

Çok geçmiş olsun canim keşke boyle olmasaydı ama hep diyoruz ya her şer de vardurbi hayır diye hiç üzülme biraz dinlen tekrar dene demekki sağlıklı değilmiş iyi taraf dan düşün ya hamileliğin dahada ilerlediginde olsaydı o daha zor olurdu ama inanıyorum saglikli sini bulacaksın allah nasip edecek buna ınan biraz toparlaninca fikrin değişecek

Ben de iki ay önce yaşadım benimki 4 aylikti normal deneme yine kontrollü gebelik düşün şimdi uzgunsun allah korusun yine aynı şey gelirse başına hem maddi hem manevi hemde bedenen yipraniyisun biliyorum demesi de kolay zaten ama yapacak başka Bisey yok bu taşıyıcı genetik sıkıntısı olan ailelere devlet tüp bebeği ve pgt yi ücretsiz yapacakmış sağlık bakanlığından cevap bekleniyor takip edin demişti gatada bi doktor üstelik yasin da Bisey yok daha önünde yıllar var aynı yasdayiz seninle hiç duymuyomusun 45-50 yaşlarında doğuran kadınları ben şubat mart gibi basliycam tedaviye nasıl olacak bakalım neler bekliyorum beni onuda bilmiyorum herkes için hayırlısı sende lütfen toparlan biraz zamana ihtiyacın var sadece

Canim, uzulmemte aglamakta haklisin tabiki uzuleceksin... Ama unutma ne kadar az hasarla atlatirsak o kadar iyi. Sonucta veren de o alanda o..hepimizin onun degilmiyiz istedigi gibi tasarruf edebilir sahip olduklarinda.. Bize zorda olsa kabullenmek dusuyor...rabbim kimine niemetleri sagnak sagnak yagdiriyor kimilerininde uzerine daglari yikiyor...boynumuz kildan ince napalim..bizim de kaderimiz, nasibimiz buymus..

Hem oyle deme belli mi olur, bakarsin normal yolla olur bebegin..biliyorum maddi manevi insanin uzerinden geciyor tup bebek olayi..umutlarin yok olmasida cabasi..

Ben bazen inanirmisin anneme bile imreniyorum..uc tane sapasaglam evladi var..hatta dorduncuyu buyutemem diye aldirdi..bir tane bile dusugu olmamis..bakiyorum halalarim,teyzelerim 4 er 5 er cocuklular..hele kuzenimin bi tanesi dokuz ay boyunca sigara icti iki tane sapsaglam evladi var..yasadiklarim bana ogrettiki rabbim hak edene degil, istedigine veriyor evladi..

Napalim, dayanacagiz..uzul, agla ama cok hirpalama kendini nolur..bu dunya bos yalan bi bakmisiz omrumuz gecmis gitmis yaslanmisiz, ne evlatlarimiza ne eslerimize hayrimiz olmus.. Seni cok cok cok iyi anliyorummm

Sağol canım dün akşam çok kötü durumdaydım.Şimdiden duruma alıştım toparladım sanki.Hastaneye gidiyorum kürtaja gerek kalmasa bari.

Aynen canim ilerleyip sonra kaybetseydim daha zor olurdu.Tekrar deneme şansım çok zor görünüyor ..Doğal gebelik kafamdan geçip duruyor ama o da büyük cesaret ve dört ay az bir zaman değil beklemek ve hayal kırıklığı..

İnşallah sen bu tedavinde yavrularına kavuşursun canm..Doğal denemek için karar vermek zor ama tedavi masrafını karşılayacak maddi gücümüz hiç yok.Boşa geçen zaman ve büyük masrafti şu ana kadar yaptığımız. Şu an benim için tek seçenek çok zor görünse de doğal düşünmek ya da bu sayfayı tamamen kapatmak.Belki de tamamen kapatacam sayfayi.Benim hikayem mutlu sonla bitmeyecek galiba ..

Evet canm söylediğin örnekler benim çevremde de çok var..Maşallah diyim ama sigara içerek gebeligini geçirip sağlıklı boy boy doğuranlar mi dersin ya da hiç dra bile gitmeyi gerek görmeyip evlatlarını doğuran lar mi..Bizler için çok meşakkatli bir yol bu yol..Dediğin gibi az hasarla atlattım ya buna da şükür. Keşke herkes beni doğal düşünmeye teşvik etse ve hiç düşünmeden doğal yoldan düşünsem tabi sonrasında da mutlu sona ulaşsamm..Ah şu cümle bile bana okadar uzak ki hayalini kurmak off..

Hayatcım çok çok üzüldüm. Inşallah bir an önce geçecek bu günler. Şimdi üzül, ağla istediğin kadar ama isyan etmemeye çalış. Neden böyle bizim başımıza geliyor ben de anlayamıyorum,sadece hayırlısını ver demekten başka çaremiz yok. Bizi rahatlatan hiç bir şey yok biliyorum. Sadece kabul edip oturacağız. Benim o zor günlerimi hatırlarsın. Sizinle çok paylaşmıştım tüm duygularımı. Hala inanamıyorum olanlara ve şuan bu halde olduğuma. Inan bana geçiyor canım, alıştıra alıştıra geçiyor zaman. Için oyuluyor biliyorum.. ama lütfen dua et. Sadece dua et. Allah hayırlısını versin inşallah. Daha kötü şeyler de olabilirdi. Ben sadece şöyle düşünerek iyileştim. Ben iyiyim eşim iyi yanımda. Biz sağlıklıyız ve bunun üstesinden gelmek zorundayız. Ben eğer kendimi bırakırsam o ne yapsın dedim, ailem ne yapsın yazık değil mi dedim. Hep buna dayandım. Belki çok daha kötü olacaktı doğsaydı dedim.. hepimiz bu yaşadığını yaşadık canım ve sen de inan geçeceğine.. ayrıca maddiyatsızlık deme lütfen. Normal de deneyip sağlıklıyı bulabilirsin. Ilerde hayat ne getirecek belli mi olur bi yerlerden para geliverir belki de. Hakkında hayırlısı ne ise o kararı verdirsin allah sana canım.

Sağol canm bizim de kaderimizde varmış bu sıkıntıları yaşamak. Çıkış yollarim hep kapandı sanki.Muayeneden çıktım kürtaja gerek yokmuş kendiliğinden düşüyormuş. Kanamam çok oluyor afedersiniz pıhtılaşmış bir şekilde geliyor sürekli. Bende myom vardı,büyük ihtimal ondan kaynaklanmış drumun dediğine göre. Geçen tedavide önce myomu alalım sonra tedaviye başlayalım istersen dedi drum.Tercihi bana bıraktı ben de kabul etmedim belki etkilemez diye.Şimdi de bu myomu alalım artık öyle tedaviye başlayalım dedi ama ben tedavi için hiç gücüm yok dedim.İşim zor ya bir myom ameliyatı ardından gebelik o da nasıl ne şekilde düşünecem..

İnşallah canım..Napicagimi bilemiyorum yolum uzun bir yol..Bir de myom ameliyatı çıktı başıma. Onu olsam bile tedavi için para denklestirmem zor.Doğal denemeye korkuyorum..Sezeryanlıyim zaten..Ameliyatları fazlasıyla tattim en acı haliyle.Bu yaşıma ne sıkıntılar sıgdırdım..Boş şimdi hersey..

Kizlar muayene oldum düşük yapıyorum. Kese var canlı değil dedi dr.Yattığım yer baya kan oldu.hcg sonucunu bekliyorum
hayat canım yeni gördüm yazılarını.bugün doktora gittinmi diye merak ettim baktım offff çok üzüldüm tatlım ne diyceğimi bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…