Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Sağol canm normal gebelik olsa belki bu kadar dert etmicegiz ama bukadar emek ugrastan sonra çok zormuş ya..
bitanem çok geçmiş olsun çok üzüldüm rabbim yardımcın olsun toparlanman için çok zor biliyorum ama biz güçlü kadınlarız tekrar toparlanıcaksın birtane evladın var ona sarıl sımsıkı.Rabbim inşallah tez zamanda beklediğin yavrunuda nasip edecek sana bana hepimize.güçlü ol bitanem toparlan.kuran oku herşey rabdan herşeyin iyisini o bilir

Sağol canım çok teşekkür ederim.Zaman gerekiyor biraz doğru düşünüp karar verebilmek için.Şimdiden kafamda gel gitler yaşıyorum. Hesaplar yapıyorum. .Allah hakkımızda hayırlısını versin.

hayat canım yeni gördüm yazılarını.bugün doktora gittinmi diye merak ettim baktım offff çok üzüldüm tatlım ne diyceğimi bilmiyorum.
Sağol canım ya çok çaresiz hissediyorum..Şimdi eşime telde dedim bidaha tedavi görecek birikimi yapabilir miyiz diye.O da çok düşünme biraz zaman geçsin diyor ama aklimdan çıkmıyor ki..Eşim de dogal düşünelim nasil denklestiririzki diyor.Ona da üzüldüm myom sorunu da ayrı bir dert. Dolmusta gelirken hemen karşımda oturan kadının bebeği vardı dolmuş parasini çikaramayinca bebeği tutar misiniz diye uzattı. Kucağıma aldım düşük yapiyorum moralim alt üst ve kucağımda bana bakan maşallah sevimli bir bebek.Hafif tebessüm ettim pişt diye sevmeye çalıştım ama zor ya..Neyse ki kadın parasini verdi de kendi derdime çekildim yine..

canım şimdi sakin ol ve önce myom ameliyatını ol. eğer olmazsan zaten bu da normal deneyeceğin zaman da aynı problemi yaratacaktır sana. allah korusun bi daha böyle yaşama.bence ilk evvela myom ameliyatın ol ve rahatla sonrasına da zamanla karar vereceksin zaten .

Değil mi canm önce hiç düşünmeden myom ameliyatını olayım. Daha önce de yine ameliyat olmuştum myomdan açık ameliyattı. Bu sefer bir ihtimal kapalı olabilir o da son anda ne olacağı belli olmaz.Vücut deneme tahtasına döndü. Dış gebelikten korktum neyse ki okadarini görmedim.

Kızlar devletin şikayet ve istek için bimer diye bir sitesi var .ben biraz önce pgt yi devlet ödemiyor ödemesini istiyorum diye istek mesajı gönderdim .bu site sana mutlaka cevap vermek zorunda .sizde netten girin yazın belki sesimizi duyururuz.Bir elin nesi var iki elin sesi var demişler

Tabi canim bak boyle durumlarda kafalarimiz cok karisik oluyor sadece yapmamiz gereken mantikli davranmanin yollarini bulmak bunun icin de oncelik siralamasi yapmamiz lazim senin icin 1.sira: kurtaj olacaksan olup sonrasinda hemen myom ameliyati olmak. Zor ya da kolay her neyse ne olursa olsun once bunu mutlaka halletmelisin bu saglik, bir istek degil yani. Ameliyat bittikten sonra bi kac ay kafani ve sagligini toparlaman ve 2. Sira: normal mi tup mu yapmaliyimin cevabi? Para ya da zaman onemli degil sen sadece krar vereceksin. 3. Sira neye krar verdiysen o yola girmek. Normalse normal denemeye basliycaksin degilse tup. Maddi tarafini da o zaman dusuneceksin bir sekilde para konusu hallolur canim. Zor evet ama para en son is olarak kalsin aklinda . Oncelik diye dusunmemee calis lutfen.

canım benim çok zor yaşadıkların...yaşadıkalarımız...ama sen çokgüçlüsün toparlanıcaksın yeni tedaviyi düşünme şimdi önce biraz toparlan...eğer ben senin yerinde olsaydım normal denerdim muhtemelen....benim öyle bi şansım yok ama sadece bebeğim olsun diye bu yola başlasaydım sanırım denerdim normal...sen bi kendini toparla Allah büyük gün doğmadan neler doğar...cgh yapsaydın fln yazmış bazı arkadaşalar onada katılmıyorum bende yaptırmadım mesela cgh yaptırıp ondada sağlıklı gelip düşedebilir hiçbirşeyin garantisi yok...cgh baktırmakta sağlıklı doğurmak anlamına gelmiyor..6 tedavi geçirdim...kendi deneyimlerimle söylüyorum bunu Allah ne ayzdıysa onu göreceğiz...o yüzden üzülme ve kendini suçlama sakın kromozomlarına baktırsaydım fln diye..herşey olacağına varıyor.görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler vakit zaman şimdi değilmiş....biraz toparlanırsın maddi olanakları sağlayabilirsen tüp bebek tedavisi görürsün sağlayamassanız normal denersin Allahım senin benim cümlemizin yardımcısı olsun bitanem

Sağol canım aynen söylediğin gibi bir yol izlemem lazım. Geçen tedavi başında drum myomun tutunmaya engel olabileceğini söyledi ve myomu almayi önerdi tercih hakkını bana bırakınca ameliyatı istemedim bir ihtimal engel olmaz diye.Keşke de kabul etseydim.Allah can sağlığı versin öncelikle. Şimdi bir an önce myomu aldırmak istiyorum.Daha düşük yaparken ne gel gitler yaşıyorum.Allah mantıklı ve hayirli olan yola götürsün hepinizi inşallah.Ameliyat sonrası bir şekilde borç harç etsek kredi falan çeksek ancak bir bebek bu maddi manevi sıkıntıları unutturur ama yine olumsuz olursa çok kötü etkileyecek eşimle beni.Üç tedaviyi toplasan bir ev parasına yaklaşıyor tam olarak öyle olmasa da.Bir yandan doğal düşün diyorum ama olumsuz olursa o çekeceğim psikolojik ve fiziksel acıyı düşününce 4 ay dolana kadar kafayı yerim diyorum.Ama önce bu ameliyatı olmam lazim dediğin gibi.Sen ne yapıyorsun şimdi canm?Doğal mi deniyorsun?

Amin canım inşallah senin güzel haberlerini alırız. Canı gönülden istiyorum bunu.Bugün drum bu myomu almamız lazım geçen sefer de söylemiştim diyince ben de acaba başka bir kromozomda mi sorun var da düşüyor dedim. Hayır alakası yok her kromozom sorunu olan düşürüyor mu myomdan kaynaklanmıştır dedi.Başında da demişti önce bu myomu alalım diye ben yanaşmamıştım.Şimdi bir an önce bu ameliyatı olayım diyorum.Bu sabah bile ameliyatı düşünmezken öğleden beri bir an önce randevu günüm gelsin druma söyleyim ameliyatı istediğimi diyorum.Ameliyatı olurum ama ya sonrasi.. Parayi bir şekilde denklestirsek hadi olumsuz olursa yıkım olur artık bizim için. Hoş parayi nasil denklestiririz o da belli değil. Az bir para degil yani.Hayır olumlu olacağını bilsem kardeşim annem faln borç toplamaya çalışırım ama olumsuz olursa elim boş gözlerim dolu açığımızı kapatmaya çalışacağız.Doğalda da olumsuz sonuçlanirsa o çekeceğim acılar. .Ama önce myomu aldırmam lazım. .

canım önce ameliyatını ol....para gerçekten çok mühim bu tedavide ama bir acelen yok benim gibi öyle düşün 5 ay sonra dene 6 ay sonra dene nezaman birikim yaparsan ozaman dene.üzme tatlı canını Allah büyük arkadaşım.ben korkuyorum bugün adet oldum ama senin haberin beni çok etkiledi Rabbim tez vakitte bizi ve bizim gibileri feraha çıkarsın inşallah hayırlı yollara sevketsin

Faydası olur mu ki canm?Hayır parası olmayan hasta da olmicak çocuğu olmuyorsa uğraşmicak. .

Amin canım..Canm seni hiç etkilemesin benimki tutunmuştu embriyolar da gayet iyiymiş büyük ihtimal myom bunu engelledi.Çok şükür öyle bir sorunun yok ki..Myom denilen illet bende olmasaydı şu an herşey çok farklıydı belki..

Şansımızı denemekten zarar gelmez ama bişey çıkacağını da pek sanmıyorum.Nasıl iletişim kuracağız canm?

Şansımızı denemekten zarar gelmez ama bişey çıkacağını da pek sanmıyorum.Nasıl iletişim kuracağız canm?
Canım gönlü güzel arkadaşım ne diyebiliriz ki vakti zamanı değilmiş, bu myom olayında da kendini cok suçlama vardır bunda da bir hayır(yaşadığımız hersey tecrubemiz,rahim kapalı bir kutu kimbilir belki de çok farklı bir durum sebep oldu bilemeyiz.) yalnız bugün doktora gittiginde kürtaja gerek yok demişler ama insallah rahimde yapisiklik vs kalmaz, tekrar hsg çektirmek gerekebilir.
Sen şimdi bütün bu düşünceleri at kafandan rahatlamaya calis çok dusunme vücudunu ve beynini dinlendir,sonrasında zaten kendini hazır hissettigin de normal yada tüp le denemeye başlarsin.
Umudunu yitirme asla, ben inaniyorum ki sabrının sonu yüzün gülecek canim benim.

Sağol canım inşallah dediğin gibi sonunda ben de başarıyı elde edeyim. Haftaya P.tesi tekrar hcgye bakilacak sıfırlanmış mı diye.Değerim 22 ye düşmüş. Olumsuz bir durum varsa bir ihtimal kürtaj olabilirim ama sanmıyorum çünkü drum kese bozulmuş kanamayla atarsin kürtaja gerek yok dedi. Akşamdan beri yoğun bir adet ağrısı yaşamaya başladım. Karnimda da agri var ama belim çok ağrıyor, bacaklarim sızlıyor.Bakalim inşallah bundan sonra herşey güzel gelişir. Canm kimseye açılmıyorum içimi sizler biliyorsunuz.Dışarıya iyi görünsem de aslında içim yangın yeri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…