- 19 Mayıs 2016
- 35
- 15
- 3
- 37
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #43.641
Başbakanlık iletişim merkezi var tc faln istiyor o mu canm?Başvuru girişi var ayrıca. .Tamm canım
Büyük ihtimal poliptendir canm yine de Allah bilir.Polip aldırıp hamile kalanları duydum çünkü. İnşallah myom alındıktan sonra ben de feraha çıkarım. Adet zamanı çok kanamam oluyor onu da keser belki.Bende de polip var adet olduğumda doktora gideceğim ve histereskopi yapılıp alınacak polip. Bnm de inşallah sorunum polipten kaynaklanıyodur da alınınca embriyom tutunur bana. Sizde miyomu aldırın o kafanızdan çıksınhayat_gun
Evet ogirişi
Aynen canm haklısın zamanla herşey yerine oturur.P.tesi gidince myomu aldırmak istediğimi söylicem.Zaten bugün drum muayene ederken önce bu myomu nu alalım dedi ben üstünde durmadım.Yok bu myom sağlığımı da etkiliyor.Adet zamanı kanamam çok oluyor.Usandiriyor bazen..Keşke dedim drum başta teklif ettiğinde myomu aldirsaydim.Güzelim embriyolarımı benden aldı. Keşkeyle halledilecek bir sorun değil ama ilerisi için artık kurtulayım şu myomdan.Hayatcım, çok güzel bir şekilde yapman gerekenleri önceliklerini belirlemişsin. İnsan o kadar güçlü bir varlık ki kendi aklı bile almıyor bu durumu. Ne kadar çabuk toparlanıp bir hırsla ayağa kalkıyor... Öncelikle sağlığını fiziksel sonra da ruhsal en iyi duruma getir. Sonrasını sonra düşün. O zamana kadar normal için cesaretin de gelir, tüp için paran da birikir.
Evet bende başvurdum inşallah onaylanirda cunki aynı aileden birkaç tane hasta çocuk var bence bu önlenmeli devlet bu konuda duyarlı olmalı devlet hastaneleri özel tüp bebek merkezlerinden daha donanımlı sadece yoğun sıra bekliyosun valla oyle durumda devleti tercih ederimInternette bimer yaz o seni yönlendiriyor zaten
Arkidişleeerrrr dün kontrolümüz vardı bizim, kendi doktorum Banu çiftçiyle Maşallah bebeğin keyfi yerinde, gelişimi iyi, ikili teste gerek Yok dedi ama gene de ciddi kontrol etti.
BU ARADA CİNSİYETİMİZ BELLİ OLDU :) İKİNCİ KIZIMIZ GELİYORMUŞŞŞŞŞ :)))
Kızımın adı Masal dı, bunun için de Öykü ismi geçiyor aklımdan.
Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin İnşAllah.
Sadece canımı sıkan, rahim içinde 2 yerde gene aktif kanama alanı vardı, lekelenmen olabilir endişe etme dedi, şu an gelen bişey Yok ama yakındırbi bitmedi ya
Bizden haberler böyleeee
:):):):) yazsaydın keşke canım... banu ablasını görünce kendinden geçiyor anlatamam, 1,5 saat kaldık orda toplasan 15-20 dk muayene gerisi masalla banunun hasret gidermecesiydi..Gördüm instagramda sizi. Yerim senin dişsiz prensesini:) 2. Prensesinde hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah . Yorum atacaktım nickimi ama vazgeçtim sonra :)
rubella diye bakılan test evet o önemli bişey, gebelikte bu hastalığa yakalanırsan bebeği öldürüyormuş. önceden bi baktırmak lazım, belki küçükken falan geçirmiş olabilirsin mesela bende antikor gelişmiş, küçükken geçirmişim.arkadaşlar yeni bir şey daha öğrendim. kızamıkçık aşısı olmayan varsa hamile kalmadan önce mutlaka yaptırsın. bebeğin gelişimini bile etkiliyormuş. ve hatta eğer hamileyken kendiniz kızamık hastalığına yakalanırsanız bebeğiniz ölüyormuş, eğer yaşarsa da doğumdan bir kaç gün sonra ölüyormuş maalesef. o kadar önemliymiş bu konu. tesadüfen öğrendim ben de. bilginiz olsun
Tedavi başında 3 cm civarındaydı ve sezeryana yakin yerdeydi.Drum bir ihtimal bebek gidip myoma yapışırsa kötü olur.Ya tutunmaz tutunsa bile düşebilir bir ihtimal dedi.Ama tercihi bana bırakınca ben de demek bişey de olmayabilir düşüncesiyle ameliyatı istemedim.Kaç cm di miyom keseyi bozacak kadar buyuk muydu yani nasıl anlamadım peki gebelik nasıl olusur bu durumda eminmisin miyom olduğundan
Myom çok küçükse kürler etkili olabiliyor ama büyükse ameliyat gerekiyor canm.Gebelikden önce bende de vardı 20 mm biride 25 mm ama şimdi yok gebelik sonlanmasinda normal dogum yaptırdılar onunla gitmiş olabilir mi ben ender saracoglunun kurlerini çok yapmıştım soğan kuru o kurden sonrada hayit tohumu ve testere dışlı aslan pençesi kurunu onların faydasimi oldu acaba miyoma ameliyat sart mi
öncelikle geçmiş olsun canım. yola önce şu şekilde başlamasın. sen ve eşim genetik test yaptıracaksınız. sizden 4 er tüp kan alınacak ve genetik incelemeniz yapılacak. sizde genetik olarak bir problem varsa taşıyıcı olduğunuz anlamına gelir. sonra da tekrar tüp bebek yaptıracaksınız.pgt li tüp bebek olacak. eğer ki sizde çıkan bir gen hastalığı varsa pgt yapılıp oluşan embriyolarda sizdeki genetik problmeler var mı araştırılacak , eğer sizde genetik bir şey çıkmamışsa embriyolara tüm kromozom analizi yapılacak. bu da cgh. ankarada yaşıyorsan ,orada bu işlemi yapan merkezler vardır muhakkak. volkan baltacı yı bulabilirsin. görüşme için. o sizi yönlendirecektir.Slm arkadaşlar tecrübelerinizden faydalanmaya ihtiyacım var.. Hikayemi kısaca anlatayım.. Geçen yıl normal yolla hamile kaldım bebeğimin gelişimi 6 haftadan öteye gitmedi kalp atımı alınamadı ve 9. haftada kürtajla sonlandırıldı.. Daha sonra normal şekilde bir gebelik elde edemedim ve Tüp bebek yaptırdım.. İlk denemem başarılı oldu ikiz bebeklerimin kalpleri çok zayıf atıyordu ve biri geçtiğimiz cuma biri de dün durduŞu an yaklaşık 9 haftalık hamileyim.. Yarın malesef kürtaj olucam.. Doktorum bir dahaki denemede PGT önerdi ama bulunduğum hastanede sadece 5 kromozom incelemesi yapıldığı için ben dışardan bi yere yaptırmak zorundayım..daha geniş kapsamlı bi test istiyorum özellikle NGS yöntemini çok duydum.. ankarada bu işlemi laboratuarda yaptıran var mı aranızda embriyo başına ne kadar ücret ödediniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?