Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

ngs tam olarak neyi inceliyor kime hitap ediyor biliyor musunuz

hayat_gun cnm şoktayım ne diceğimi bilemiyorum gerçekten bn senden o kdr unutluydumki. Hatırlarsın mesajda atmıştım
Mutlaka bir sebebi vardır cnm ya iyice araştır biraz dinlen. Çok üzüldüm gerçekten.

Sağol canım benim Allah razı olsun evet çok kötü oldu sonuç ama drum başta bende myom olduğunu ve istersem önce bu myomu alacağını söyledi ama ben istememiştim. Düşüğü farkettiginde bu myomu artık alalım myomdan kaynaklanıyor dedi.Yakinda kapalı myom ameliyatı olacam inşallah açığa dönmez son anda.Sonrasında da bir yol çizecez bakalım. .

Canım ben kavacıkta çalışıyorum evimde beykozda hastaneyi iyi biliyorum o yüzden. güzel hastane ama çok pahalı o paraya daha iyi bir hastane de de yapabilirsin bence. Kız burda doğur da seni ziyarete geleyim

Bizde saglik bakanligina mail attik .orayada atin kizlar herkes atarsa dikkate alinir .herkes derdini yazsin.bir iki kisiden dikkate almazlar belki ama cogunluk olursa dikkat ceker

Canim ne diyecegimi bilemyorum.cok uzgunum.zaman herseyin ilaci allah cekemeyecegimiz yuku vermesin.hersey guzel olacak insallh .su myomdan kurtul once kendi sagligin icin.hersey yolunu bulur.

Canim ne diyecegimi bilemyorum.cok uzgunum.zaman herseyin ilaci allah cekemeyecegimiz yuku vermesin.hersey guzel olacak insallh .su myomdan kurtul once kendi sagligin icin.hersey yolunu bulur.
Sağol canım hayırlısı artık. Herkesin bir sınavı var bizimki de buymuş.Buna da hamdolsun..Umudumu kaybetmedim mücadelem devam edecek..Ameliyat olmayı kabul ettiğimi merkezimi arayarak bildirdim.İnşallah nickimin altında da belirttigim gibi herşey güzel olacak..

Siz hangi merkezde tedavi oluyorsunuz?

Canım 15. Günü yaptılar, o yüzden sat tutmuyor bende :) Yeni sat belirledik :) 6. Gün embriyosunu 15. Gün koyunca takvim şaştı
Canim bizim merkez 17 veya 18 gunu yapiliyo dedi.bende bi adet programi var o programdada 17 ve 18 gunleri gebe kalma ihtimali dusuk yaziyor. Kafama takildi

Merhablar arkadaşlar Allah hepimiz inşallah bian önce bebek sahibi oluruz
Baya yorumlar var hepsini okuyamadım ama bana fikir vericek varım çok kararsızım .
Eşim ve ben Akdeniz anemisi taşıyıcıyız
Çoçuk. Düşününce genetiğe gidin dediler gittik kan aldılar mutasyon var %25 çoçuğunuzun sakat olma riski var
1.normal yolla hamile kalıp 3.ay amınosentezle bakılması
2.tüp bebek (20 bin buluyor ) genetik tarama işlemi pgt den dolayı çok maliyetli
Sizin fikirlerinize açığım arkadaşlar şimdeden teşekkürler mutasyon sonucu atayım benim ve eşimin birde bilen varsa yorumlaya bilir mi internete yazıyorum ama çıkmıyor bir şey

Eklentiler

• IMG_5933.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 45
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…