- 15 Mayıs 2013
- 6.264
- 4.986
- 148
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #43.681
Evet ben de şaşırdım ya ben rubelladan falan bahsetmedim diyorum..:))İlginç..Benim sorum da hayat gün un adı var pc de kafayimi yedi ne?..masalda da banu çiftçi diye hatırlıyorum o zaman ne kadar di...ben avrupadayım su an medipol e gidiyorum.
Evet ben de şaşırdım ya ben rubelladan falan bahsetmedim diyorum..:))İlginç..Benim sorum da hayat gün un adı var pc de kafayimi yedi ne?..masalda da banu çiftçi diye hatırlıyorum o zaman ne kadar di...ben avrupadayım su an medipol e gidiyorum.
ngs tam olarak neyi inceliyor kime hitap ediyor biliyor musunuzyok canım ben istanbuldayım. brüksel tüp bebek ve bahçeci tüp bebeği bir araştır istersen ngs ikisinde de var. eğer istersen şöyle de yapabilirsin gibi geldi bana. sen tüp bebek sürecine orada başla. ve istanbuldan genetiksten hakan hoca ile telefonda görebilirsin. orada embriyolar oluşturulup sonrasında alınan hücreler istanbula genetiksteki hakan hocaya gönderilip testin burada sonuçlanır ve sonra orada hangi embriyolar sağlıklı çıkarsa transfer ettirebilirsin. http://www.genetiks.com.tr/?s=ngs bak bu linkten de bakabilirsin. telefonda görüş bence önce. gel git de yapmamış olursun hem .
Gebelik şansını %90 arttıran, gelecek nesil genetik tarama adı altında PGT ye alternatif çok daha güçlü bir test.hastaların öncelikle beslenme düzeni oluşturuluyor,hastadan alınan embriyonun bütün kromozomlari hakkında bilgi sahibi olunabiliyor.dışardan sağlıklı gibi duran ama sonrasında tutunamayan gebeliklerin önünü kapatmak için yeni bir test.ama iste çiftlerin sağlıklarına çok dikkat etmeleri gerekiyormuş.ondan sonra tedavi başlıyor.bu testin ülkeye gelmesinde halit fırat erdenin de rolu varmis kendisi önce bahçecide çalışmış.
:):):):) yazsaydın keşke canım... banu ablasını görünce kendinden geçiyor anlatamam, 1,5 saat kaldık orda toplasan 15-20 dk muayene gerisi masalla banunun hasret gidermecesiydi..
Sağol canım benim Allah razı olsun evet çok kötü oldu sonuç ama drum başta bende myom olduğunu ve istersem önce bu myomu alacağını söyledi ama ben istememiştim. Düşüğü farkettiginde bu myomu artık alalım myomdan kaynaklanıyor dedi.Yakinda kapalı myom ameliyatı olacam inşallah açığa dönmez son anda.Sonrasında da bir yol çizecez bakalım. .hayat_gun cnm şoktayım ne diceğimi bilemiyorum gerçekten bn senden o kdr unutluydumki. Hatırlarsın mesajda atmıştım
Mutlaka bir sebebi vardır cnm ya iyice araştır biraz dinlen. Çok üzüldüm gerçekten.
Canım ben kavacıkta çalışıyorum evimde beykozda hastaneyi iyi biliyorum o yüzden. güzel hastane ama çok pahalı o paraya daha iyi bir hastane de de yapabilirsin bence. Kız burda doğur da seni ziyarete geleyimCanım hiç sormadım ki, o aşamaya gelemedik diye :) ama yarın sorarım canım
Hastane tercihin rakamda önemli, Kavacık medistate, Amerikan hastanesi, Acıbadem Fulya falan çalışıyor, ben İnşallah mesistate de yapıcam, sen Anadolu mu Avrupa yakasında mısın?
Bizde saglik bakanligina mail attik .orayada atin kizlar herkes atarsa dikkate alinir .herkes derdini yazsin.bir iki kisiden dikkate almazlar belki ama cogunluk olursa dikkat cekerKızlar devletin şikayet ve istek için bimer diye bir sitesi var .ben biraz önce pgt yi devlet ödemiyor ödemesini istiyorum diye istek mesajı gönderdim .bu site sana mutlaka cevap vermek zorunda .sizde netten girin yazın belki sesimizi duyururuz.Bir elin nesi var iki elin sesi var demişler
Canim ne diyecegimi bilemyorum.cok uzgunum.zaman herseyin ilaci allah cekemeyecegimiz yuku vermesin.hersey guzel olacak insallh .su myomdan kurtul once kendi sagligin icin.hersey yolunu bulur.Aynen öyle canm..Hayat ne garip iki gün önce benim icin artik tedavi olayi bitti derken bugün tekrar tedavi görebilme ihtimalim olmasına sevindim.Eşim kredi çekebilme durumu olduğunu söyledi.En azından iki seçenek var önümüzde ya yine tüp bebek tedavisi ya da doğal deniyecegiz ama işte bu defa tedavi dener ve olumsuz sonuçlanirsa boşu boşuna aylik ödeme yapmak çok etkiler bizi.
Sağol canım hayırlısı artık. Herkesin bir sınavı var bizimki de buymuş.Buna da hamdolsun..Umudumu kaybetmedim mücadelem devam edecek..Ameliyat olmayı kabul ettiğimi merkezimi arayarak bildirdim.İnşallah nickimin altında da belirttigim gibi herşey güzel olacak..Canim ne diyecegimi bilemyorum.cok uzgunum.zaman herseyin ilaci allah cekemeyecegimiz yuku vermesin.hersey guzel olacak insallh .su myomdan kurtul once kendi sagligin icin.hersey yolunu bulur.
Ben bir türlü bulamadım ya nerden yazıp gönderdiniz?Bizde saglik bakanligina mail attik .orayada atin kizlar herkes atarsa dikkate alinir .herkes derdini yazsin.bir iki kisiden dikkate almazlar belki ama cogunluk olursa dikkat ceker
Siz hangi merkezde tedavi oluyorsunuz?Sağol canım hayırlısı artık. Herkesin bir sınavı var bizimki de buymuş.Buna da hamdolsun..Umudumu kaybetmedim mücadelem devam edecek..Ameliyat olmayı kabul ettiğimi merkezimi arayarak bildirdim.İnşallah nickimin altında da belirttigim gibi herşey güzel olacak..
Benim esim yapti tam olarak bilmiyorum . Dikkate alinacak gibilerinden geri mail geldi otomatik mail gibi.Ben bir türlü bulamadım ya nerden yazıp gönderdiniz?
Adana'da Başkent hastanesi canm.Siz hangi merkezde tedavi oluyorsunuz?
Canım 15. Günü yaptılar, o yüzden sat tutmuyor bende :) Yeni sat belirledik :) 6. Gün embriyosunu 15. Gün koyunca takvim şaştımasal2010 canim transferin adetin kacinci gunu oldu hatirliyomusun
Canim bizim merkez 17 veya 18 gunu yapiliyo dedi.bende bi adet programi var o programdada 17 ve 18 gunleri gebe kalma ihtimali dusuk yaziyor. Kafama takildiCanım 15. Günü yaptılar, o yüzden sat tutmuyor bende :) Yeni sat belirledik :) 6. Gün embriyosunu 15. Gün koyunca takvim şaştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?