Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Bu Akdeniz anemisi taşıyıcısi olanlar tek gen hastası mi oluyor?Bir yakınımda olduğunu öğrendim ama eşlerden birinde var.Öyle olunca risk olmuyor dimi canm?
tek kişide olunca evet risk olmuyor canım ikiside taşıyıcısıyla ozamn çocukta hastalik ihtimali oluyor tek gen

iki ucu b... değnek derler bizde gerçekten de öyle hangini seçersen sen biraz kumar gibi Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün benimde inşallah son tedavim olur bu..yoksa önümüz çok karanlık çok endişeleniyorum

Aminn Can'ım iyi düşünelim iyi olsun. Allah'ın izniyle

Canim bizim merkez 17 veya 18 gunu yapiliyo dedi.bende bi adet programi var o programdada 17 ve 18 gunleri gebe kalma ihtimali dusuk yaziyor. Kafama takildi
ama aynı şey değil ki :) döllenmeleri oldu ki, seenin sadece yerleşme kısmı var. o programlar normal gebeliklerde döllenme den bahsediyor, tahmini yumurtlama gününe göre ayarlıyor

Merhaba siz transferinizi nerede yaptirdiniz acaba? Allah hayirlisi ile saglikla kucaginiza aldirsin.
bir de kiziniz dogal yolla oldu sanirim degil mi? tesekkur ederim
canım kızım normal yolla oldu, sonra ona kardeş yapmayı beceremedik :) erkek kısırlığı çıktı falan filen derken karşımıza translokasyon geldi bi de, bu transferim LİV hospital de oldu. genetik işlemleri ise Genetiks Labratuvarı ile bireysel anlaştım.

sana katılıyorum bu oramlar asla tutmuyor.

ben 13-14 dengeli translokasyonum, bana normal yolla %30sağlıklı bebek denk gelir dediler, 9 embriyo da 1 sağlıklı gelsi, yani %11.

bu oranlar kişilere göre değişiyor ve asla garantisi yok maalesef ki

İnşAllah, bunu canı gönülden istiyorum senin için..

drkumut canim ozelden msj atamadim.
Benim su donmus embriyoyla alakali bahceciden bilgi aldim.
Memorial sadece 5bc oldugunu biliyor ama embriyo tum gelisim asamalarinda bahcecideydi.
Memorial bana %15 ihtimal verdi.
Bahceviyi arayip kaloteden dolayi transferde kararsiz oldugumu soyledim.
Tutma yuzdesi dusuk olan bi embriyo degil heseyden once genetikten gecmis dediler.
%25 var midir ihtimal hayir daha yuksek dediler.
Ben o embriyoyu memoriala tasirken embriyoyu veren baska bi embriyolog da bu embriyoyu gormezden gelmeyin demisti.
Simdi en azindan transferi bosu bosuna yapiyorum psikolojisini attim uzerimden.
Allaha kalmis gerisi bakalim artik

Kizlar buyuk ihtimalle 28 kasimda olacak dogum .haftaya persembe kesinlesecek.dua edin umarim sagliklidir bebegim
Cemre insallah sagliklidr hani dedinya bizim hastalik ultradonda belli olmugo die sonucta bebegin suan icin saglikli elleri kollari hersey normal dimi genetik hastaliktanmi korkuyosun yani ama uzulma insallah iyidir bebegin

Yok canm hiç öyle düşünme. At kötü enerjiyi üstünden. Eninde sonunda aydınlık günlerimiz olacak.Hepimizinkinin vakti zamanı var sadece.Allah'in izniyle seninki çok yakın. Güzel haberlerini alacağız canm ben inanıyorum..

Kizlar buyuk ihtimalle 28 kasimda olacak dogum .haftaya persembe kesinlesecek.dua edin umarim sagliklidir bebegim
Allah yardımcın olsun canm gönlünü ferah tut.Çok tatlı sağlıklı bir yavrun olacak inşallah..Allah korusun bir sıkıntı olsa bu kadar zaman görünürdü mutlaka.

benimki 4 BBydi :) 6. günde ancak bu kadar olmuştu ama şimdi göbüşümde şükürler olsun.

kalitesine takılma..

benimki 4 BBydi :) 6. günde ancak bu kadar olmuştu ama şimdi göbüşümde şükürler olsun.

kalitesine takılma..
Benimkisi iki kez donduruldu o yuzden dr tutma yuzdesi fazla olmaz demisti ama Allah bilir sonucta.
Senin bir kez mi dondurulmustu canim. Her ne kadar cok umutlu olmasam da insan adet yaklastikca cok heyecanlaniyor

Benimkisi iki kez donduruldu o yuzden dr tutma yuzdesi fazla olmaz demisti ama Allah bilir sonucta.
Senin bir kez mi dondurulmustu canim. Her ne kadar cok umutlu olmasam da insan adet yaklastikca cok heyecanlaniyor
evet 1 kere dondurulmuştu. Rabbim bilir sonucunnu ne mucizeler görüyoruz bu sayfada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…