- 12 Nisan 2016
- 1.125
- 1.110
- 133
- 40
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #43.721
tek kişide olunca evet risk olmuyor canım ikiside taşıyıcısıyla ozamn çocukta hastalik ihtimali oluyor tek genBu Akdeniz anemisi taşıyıcısi olanlar tek gen hastası mi oluyor?Bir yakınımda olduğunu öğrendim ama eşlerden birinde var.Öyle olunca risk olmuyor dimi canm?
iki ucu b... değnek derler bizde gerçekten de öyle hangini seçersen sen biraz kumar gibi Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün benimde inşallah son tedavim olur bu..yoksa önümüz çok karanlık çok endişeleniyorumAnladım canım..Bizim de riskimiz %25 farklı bir gen hastalığı bizimki de..Ama işte doğal olunca zar atmak gibi bişey oluyor.Tabi nasip te varsa hersey bahane oluyor ama biz elimizden geldiğince tedbiri elden bırakmayalım.Bu tüp bebek tedavisi ya da doğal yöntem hangisi olursa ona göre adımlarımızı sağlam atmak gerekiyor.Durumun müsaitse tabiki tüp bebek tedavisi görmeni kesinlikle tavsiye ederim ama maddi durumun yeterli değilse tedavi için doğal denersen 11.haftada cvs yaptirip 16.haftaya doğru sonuca göre hareket edeceksin.Doğal düşününce de her ihtimale hazır olmamız gerekiyor.Doğal deneyip sağlıklı doğuranlar da var bu gibi durumlarda.Öyle olmasa risk %25 değil çok daha yüksek olurdu ama tabi üst üste sorun yaşayan da oluyor.
iki ucu b... değnek derler bizde gerçekten de öyle hangini seçersen sen biraz kumar gibi Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün benimde inşallah son tedavim olur bu..yoksa önümüz çok karanlık çok endişeleniyorum
ama aynı şey değil ki :) döllenmeleri oldu ki, seenin sadece yerleşme kısmı var. o programlar normal gebeliklerde döllenme den bahsediyor, tahmini yumurtlama gününe göre ayarlıyorCanim bizim merkez 17 veya 18 gunu yapiliyo dedi.bende bi adet programi var o programdada 17 ve 18 gunleri gebe kalma ihtimali dusuk yaziyor. Kafama takildi
canım kızım normal yolla oldu, sonra ona kardeş yapmayı beceremedik :) erkek kısırlığı çıktı falan filen derken karşımıza translokasyon geldi bi de, bu transferim LİV hospital de oldu. genetik işlemleri ise Genetiks Labratuvarı ile bireysel anlaştım.Merhaba siz transferinizi nerede yaptirdiniz acaba? Allah hayirlisi ile saglikla kucaginiza aldirsin.
bir de kiziniz dogal yolla oldu sanirim degil mi? tesekkur ederim
sana katılıyorum bu oramlar asla tutmuyor.Evet %25 diyorlar ama saçma %75 daha yuksek deyip normal deniyosun ama ne hikmetse gelip %25 gelip seni buluyor valla beni iki kere buldu üçüncü yu şansa bırakmak saçma olur ne biliyim maddi imkanın varsa pgt li tüp bebek yap derim pahalı ama hayatta hiç unutamsyacagin acı bi deneyim oluyor
İnşAllah, bunu canı gönülden istiyorum senin için..iki ucu b... değnek derler bizde gerçekten de öyle hangini seçersen sen biraz kumar gibi Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün benimde inşallah son tedavim olur bu..yoksa önümüz çok karanlık çok endişeleniyorum
Hayirli oksun canim simdiden.Kizlar buyuk ihtimalle 28 kasimda olacak dogum .haftaya persembe kesinlesecek.dua edin umarim sagliklidir bebegim
Hayr pgt degil normal yollaHayirli oksun canim simdiden.
Neden saglikli olmasin saglikli olur tabi ki.
Rahat gecer dogumun insallah sezaryan da olsa.
Pgt yaptirmistin degil mi?
Hamileligin sirasinda zaten butun gerekli testler yapilmistir canim.Hayr pgt degil normal yolla
Cemre insallah sagliklidr hani dedinya bizim hastalik ultradonda belli olmugo die sonucta bebegin suan icin saglikli elleri kollari hersey normal dimi genetik hastaliktanmi korkuyosun yani ama uzulma insallah iyidir bebeginKizlar buyuk ihtimalle 28 kasimda olacak dogum .haftaya persembe kesinlesecek.dua edin umarim sagliklidir bebegim
Doğal yoldan benimde kizim var ama %25 kısmı malesef kader dedikleri şey ışte tam da bu
Yok canm hiç öyle düşünme. At kötü enerjiyi üstünden. Eninde sonunda aydınlık günlerimiz olacak.Hepimizinkinin vakti zamanı var sadece.Allah'in izniyle seninki çok yakın. Güzel haberlerini alacağız canm ben inanıyorum..iki ucu b... değnek derler bizde gerçekten de öyle hangini seçersen sen biraz kumar gibi Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün benimde inşallah son tedavim olur bu..yoksa önümüz çok karanlık çok endişeleniyorum
Allah yardımcın olsun canm gönlünü ferah tut.Çok tatlı sağlıklı bir yavrun olacak inşallah..Allah korusun bir sıkıntı olsa bu kadar zaman görünürdü mutlaka.Kizlar buyuk ihtimalle 28 kasimda olacak dogum .haftaya persembe kesinlesecek.dua edin umarim sagliklidir bebegim
benimki 4 BBydi :) 6. günde ancak bu kadar olmuştu ama şimdi göbüşümde şükürler olsun.drkumut canim ozelden msj atamadim.
Benim su donmus embriyoyla alakali bahceciden bilgi aldim.
Memorial sadece 5bc oldugunu biliyor ama embriyo tum gelisim asamalarinda bahcecideydi.
Memorial bana %15 ihtimal verdi.
Bahceviyi arayip kaloteden dolayi transferde kararsiz oldugumu soyledim.
Tutma yuzdesi dusuk olan bi embriyo degil heseyden once genetikten gecmis dediler.
%25 var midir ihtimal hayir daha yuksek dediler.
Ben o embriyoyu memoriala tasirken embriyoyu veren baska bi embriyolog da bu embriyoyu gormezden gelmeyin demisti.
Simdi en azindan transferi bosu bosuna yapiyorum psikolojisini attim uzerimden.
Allaha kalmis gerisi bakalim artik
büyük gün geldi çattı... hadi hayırlı güzel haberler bize dön inşAllahKizlar buyuk ihtimalle 28 kasimda olacak dogum .haftaya persembe kesinlesecek.dua edin umarim sagliklidir bebegim
Benimkisi iki kez donduruldu o yuzden dr tutma yuzdesi fazla olmaz demisti ama Allah bilir sonucta.benimki 4 BBydi :) 6. günde ancak bu kadar olmuştu ama şimdi göbüşümde şükürler olsun.
kalitesine takılma..
evet 1 kere dondurulmuştu. Rabbim bilir sonucunnu ne mucizeler görüyoruz bu sayfadaBenimkisi iki kez donduruldu o yuzden dr tutma yuzdesi fazla olmaz demisti ama Allah bilir sonucta.
Senin bir kez mi dondurulmustu canim. Her ne kadar cok umutlu olmasam da insan adet yaklastikca cok heyecanlaniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?