- 11 Kasım 2016
- 242
- 239
- 23
- 40
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #43.761
Inşallah canım sağlıkla al bebeğini kucağına .Hem iyi düşün iyi olsun :))umarim
Canm nar suyu transfere doğru rahmin kalinlaşmasini sağlıyor ama transfere kadar içilecek.Neden nar suyu hayat ??
Anladim canim. Benim durumuma cok benziyor senin ki.Cok tesekkurler
Ikinci tedavim ama merkez ve dr guvensizligi yasadigim icin ikinci tedaviden cok daha fazla bi yorgunluk var.
Herseyi incik cincik kendim arastirmak zorunda kaldim.
Ilk tedavimde transfer edilen iki embriyo pgtli degildi tutmadi.
Donmuslar cozunerek 4 embriyoma pgt yapildi ve bir saglikli cikti.
Tekrar merkez degistirdim ve iki kez donduruldugu icin bu embriyo onerilmedi ben de sifir ikinci tedaviye basladim.
Arada histereskopi oldum. Fakat yeni tedavide olusan 3 embriyo da sagliksizdi.
Yeni bir sifir tedaviden once sansim az bile olsa ilk tedaviden kalan embriyoyla sansimi denemek istiyorum.
Yani negatif olursa artik hep pgtli gitmek durumundayim.
Insallah burda hepimiz birbirimizin hamilelik haberini aliriz.
Allah hamile olanlara saglikli ve rahat dogumlar, hamilelik bekleyenlere de en kisa zamanda mujdeli haber almayi nasip eder insallah.
Innsalllaaah seneye hepimizin kucaginda bir bebegimiz olur
haftada 2-3 gün içiyorum canımCanm nar suyu transfere doğru rahmin kalinlaşmasini sağlıyor ama transfere kadar içilecek.
Suan kac haftalik oldun ?Anladim canim. Benim durumuma cok benziyor senin ki.
Bende genetik sorunumu bilmeden 3 tup bebek yaptim. Ilki transfer edildi dusuk yaptim sonra anlasildi translokasyon.
Elimde iki tanesi biyopsi yapilmis toplam 5 tanr embryo var. translokasyon bulunduktan sonra doktor coZdurup parca alip tekrar dondurmak istiyor tabiki sansin azalacaginida soyluyo.
Bende ne yapacagimi bilemiyorum.
Bi aklim diyor sadece biopsi olanlari gonder pgt ye olmazsa diger 3 unu transfer yap gozu kapali
Tabi buyukte bi risk. Ama baska sansimda yok gibi cunku rezervim az tane tane toplandi embryolar 1 senede.
Bu arada dogal yolla hamile kaldim ama tabi allah bilir devam edermi etmez mi. Doktorlarda cok umitli degil sanki bundan oncede dusuklerim var
Yasimda geciyor
ben bu günler için varım :)oohhhhhhh be vala 2 günden beri taktım kafayı buna :) içimi rahatlattın masalım
canım ilk normal tüp denemem ataşehir memorialde cem bey çok iyi bir dr ama yüzünü görebilirsen, benim drum dışarıdan ve arkadaşı olduğu için tüm operasyon onunla olmuştu hatta transferimi de o yapmıştı. özellikle cem bey ile takibi yapmak istediğinii söyle bakalım ne derler.Memorialda ki dr lara danistin mi bi durumu.
Valla benim de o yol nasil gozumde buyuyo.
Anadolu yakasindayim.
Bu transfer negatif olursa memorial atasehire mi gitsem diyorum.
Acaba laboratuar kaliteleri ayni midir bilmiyorum?
Bir de acaba memorial ikinci tedavide ki indirimden yararlanabilir miyim atasehire gecersem onu da bilmiyorum?
8. (Devam ediyorsa tabi)Suan kac haftalik oldun ?
Canım transfer sonrası içmek çok tehlikeli düşüğe neden olıuyor. birde nane yemeyin transferden sonra kızlarCanm nar suyu transfere doğru rahmin kalinlaşmasini sağlıyor ama transfere kadar içilecek.
Kanaman yoksa devam ediyodur.insallh hayirlisini versin allahimmm8. (Devam ediyorsa tabi)
o nedemek :) ediyordur annesi sağlıklı bir şekilde Allahın izniyle8. (Devam ediyorsa tabi)
tarçın, maydanoz, adaçayı, zencefil (fazla) bunlar bana drum tarafından yasaklandı bana. hepsi rahimi fazla çalıştırdığı için yasak.Canım transfer sonrası içmek çok tehlikeli düşüğe neden olıuyor. birde nane yemeyin transferden sonra kızlar
Amin canim. Bundan onceki dusuklerimdede kanama agri bsy yoktu bi gittik kalp atsi yiktu. Aminnn rabbim hayirlisini versin dha fazla imtihan etmesin kimseyi..Kanaman yoksa devam ediyodur.insallh hayirlisini versin allahimmm
Ins canim o kadar isterimki saglikli devam etse..ama yinede cok umut baglamak istemiyorum korkuyorum..doktor randevularindan aglayark ciktim, hep kotu haberler verdiler.. Kan tahlilivermeye bile korkuyorum bazen, kotu bi sonuc cikacak diye.. Kosullandim sanirim..o nedemek :) ediyordur annesi sağlıklı bir şekilde Allahın izniyle
Su an hamile misim canim sen?Anladim canim. Benim durumuma cok benziyor senin ki.
Bende genetik sorunumu bilmeden 3 tup bebek yaptim. Ilki transfer edildi dusuk yaptim sonra anlasildi translokasyon.
Elimde iki tanesi biyopsi yapilmis toplam 5 tanr embryo var. translokasyon bulunduktan sonra doktor coZdurup parca alip tekrar dondurmak istiyor tabiki sansin azalacaginida soyluyo.
Bende ne yapacagimi bilemiyorum.
Bi aklim diyor sadece biopsi olanlari gonder pgt ye olmazsa diger 3 unu transfer yap gozu kapali
Tabi buyukte bi risk. Ama baska sansimda yok gibi cunku rezervim az tane tane toplandi embryolar 1 senede.
Bu arada dogal yolla hamile kaldim ama tabi allah bilir devam edermi etmez mi. Doktorlarda cok umitli degil sanki bundan oncede dusuklerim var
Yasimda geciyor
E canim sizin kromozomlarda sorun yoksa olur ins ya..bir iki uc maddiyat elverdgi surece deneyin. Allahin izniyle bulursun saglikli embryoyu..Su an hamile misim canim sen?
Hic belli olmaz neden saglikli olmasin ki?
Zaten vucut %90 oranla sagliksizi atiyor vucuttan.
Evet dondur parca al kismini cok onermiyorlar ama rezervinde sikinti varsa denemekten ne cikar ki?
Bizim gen testlerimiz normal ama embriyo genetiklerimiz pek iyi degil. Dr senin yasinda daha iyi oranlar bekleriz diyor. Yasim da 37 bu arada.
Ilk tedavide 4te 1 saglikli(hatta transfer edilen iki tane cok iyi kalite embriyoyu da bozuk sayarsak 6ta 1), ikinci de 3te 0 saglikli.
E 3. tedavide saglikli cikacaginin garantisi olmadigi icin bu iki defa donmus cozulmus embriyoyu denemezsem icim rahat etmeyecekti.
Bu lanet genetik icin yapilabilecek bisey de onermiyolar. Bir denemeden birinde saglikli cikicak diye umut ediyorum
Sen liv de mi hamile kaldin canim.canım ilk normal tüp denemem ataşehir memorialde cem bey çok iyi bir dr ama yüzünü görebilirsen, benim drum dışarıdan ve arkadaşı olduğu için tüm operasyon onunla olmuştu hatta transferimi de o yapmıştı. özellikle cem bey ile takibi yapmak istediğinii söyle bakalım ne derler.
ama şu var ve ben hep söylüyorum memoriallere ben güvenmiyorum, memorailde normal tüp denememde 9 yumurta görünüp, 7 aldılar, 4 döllenme oldu
bu defaki Livde oldu 11 yumurtadan 10 aldılar, 9 döllenme oldu.
embriyolog başarısı bu konuda çok önemli...
Ben günde bir bardak diye biliyorum ama şifa olsun inşallah canm..Transfer sonrasi da ananas,kivi,havuç suyu,tuzsuz çiğ kabak çekirdeği,fındık, ceviz,badem,bol bol su ve bolca istirahat canm..Dikkat et kendine inşallah güzel haberlerini alacağız canm..haftada 2-3 gün içiyorum canım
Yok canm özellikle belirttim transfer sonrasi içme diye.Transfere kadar iciliyor,hatta bir ya da iki gün öncesinde bitmişti benimki.Transfer sonrasi ben de kesinlikle içilmemeli diye biliyorum.Transferimden sonra evde nar vardı hiç yemedim zararlıdır diye.Canım transfer sonrası içmek çok tehlikeli düşüğe neden olıuyor. birde nane yemeyin transferden sonra kızlar
Yani genetikte sorun yokken boyle olmasi kotu hissettiriyor. Yani iki tedaviden 9 embriyoda sadece 1 tane bulununca pek umitli olamiyorumE canim sizin kromozomlarda sorun yoksa olur ins ya..bir iki uc maddiyat elverdgi surece deneyin. Allahin izniyle bulursun saglikli embryoyu..
Bnm zaten yumurtam az, olaninda % 70 translokasyonlu yani kromozmsal olarak sagliksiz..
Sen istersen pgt bile yapmayabilirsin, iki uc tane transfer edebilirsin sansini artirmk icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?