- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #43.741
Insallah bu mucizelerde biri de bizim basimiza gelir buradaevet 1 kere dondurulmuştu. Rabbim bilir sonucunnu ne mucizeler görüyoruz bu sayfada
inşallah canım bu sefer nötr üm inan hiçbirşey hissetmiyorum hayırlısı bakalımYok canm hiç öyle düşünme. At kötü enerjiyi üstünden. Eninde sonunda aydınlık günlerimiz olacak.Hepimizinkinin vakti zamanı var sadece.Allah'in izniyle seninki çok yakın. Güzel haberlerini alacağız canm ben inanıyorum..
oohhhhhhh be vala 2 günden beri taktım kafayı buna :) içimi rahatlattın masalımama aynı şey değil ki :) döllenmeleri oldu ki, seenin sadece yerleşme kısmı var. o programlar normal gebeliklerde döllenme den bahsediyor, tahmini yumurtlama gününe göre ayarlıyor
canım çok güzel bi haber :) inşallah tez vakitte güzel haberleri alırız canım..Rabbim isterse olmıycak bişey yok belki bizde buraya hamileyiz yazarız.güzel düşünelim güzel olsun inşallah.drkumut canim ozelden msj atamadim.
Benim su donmus embriyoyla alakali bahceciden bilgi aldim.
Memorial sadece 5bc oldugunu biliyor ama embriyo tum gelisim asamalarinda bahcecideydi.
Memorial bana %15 ihtimal verdi.
Bahceviyi arayip kaloteden dolayi transferde kararsiz oldugumu soyledim.
Tutma yuzdesi dusuk olan bi embriyo degil heseyden once genetikten gecmis dediler.
%25 var midir ihtimal hayir daha yuksek dediler.
Ben o embriyoyu memoriala tasirken embriyoyu veren baska bi embriyolog da bu embriyoyu gormezden gelmeyin demisti.
Simdi en azindan transferi bosu bosuna yapiyorum psikolojisini attim uzerimden.
Allaha kalmis gerisi bakalim artik
Insallah bu mucizelerde biri de bizim basimiza gelir burada
UMUTSUZ YAŞANMIYOR.....umut edelim ki rabbim nasip etsinBenimkisi iki kez donduruldu o yuzden dr tutma yuzdesi fazla olmaz demisti ama Allah bilir sonucta.
Senin bir kez mi dondurulmustu canim. Her ne kadar cok umutlu olmasam da insan adet yaklastikca cok heyecanlaniyor
Valla ben su an adet gormeye bile korkuyorum.canım çok güzel bi haber :) inşallah tez vakitte güzel haberleri alırız canım..Rabbim isterse olmıycak bişey yok belki bizde buraya hamileyiz yazarız.güzel düşünelim güzel olsun inşallah.
inşallah isteyen herkese nasip olur....
benimde transferim olucak ama şuan sadece korkuyorum transferede korkuyorum o kanı vermeyede korkuyorum düşük beta hcg gördüm hep sonraki yıkımdan da korkuyorumgüçlü olmalıyım ama nasıl hiç bilmiyorum inşallah olur budefa
herşey güzel olur
az kaldı geri sayıma ben bugün tedavide 2.günüm 24 muayenem var istanbula gitmek istemiyorum hiç neticede rahim kalınlığına bakılcak burada muayene olayım diyorum ilk dondurulmuş tedavimde gitmiştim hep.ama çok gerekli görmüyorum inşallah yanlış yapmıyorumdur.Valla ben su an adet gormeye bile korkuyorum.
Bir heyecan icimde.
Bi yandan biran once olsun bitsin diyorum.
Hep beklemeyle geciyor.
Adeti bekle
Opu bekle
Dollenme
5.gun
Pgt
Transfer
Test sonucu
Ay vallaha yoruldum.
Hic umudumuz olmasa zaten neden yapalim transferi dedigin gibi.
Hepimize kolayliklar diliyorum cok zormus bu isler
Memorialda ki dr lara danistin mi bi durumu.az kaldı geri sayıma ben bugün tedavide 2.günüm 24 muayenem var istanbula gitmek istemiyorum hiç neticede rahim kalınlığına bakılcak burada muayene olayım diyorum ilk dondurulmuş tedavimde gitmiştim hep.ama çok gerekli görmüyorum inşallah yanlış yapmıyorumdur.
Allah'in izniyle pozitif haberi alınca zaten yine inanmazsın ki canm..Yani bişey hissetmiyorum o yüzden olumsuz olabilir gibi düşünme. İnşallah hep birlikte güzel haberlerini alacağız..:))inşallah canım bu sefer nötr üm inan hiçbirşey hissetmiyorum hayırlısı bakalım
Bulunduğun yerde de takibini yaptırabilirsin canm.Yine merkezini ara sor.az kaldı geri sayıma ben bugün tedavide 2.günüm 24 muayenem var istanbula gitmek istemiyorum hiç neticede rahim kalınlığına bakılcak burada muayene olayım diyorum ilk dondurulmuş tedavimde gitmiştim hep.ama çok gerekli görmüyorum inşallah yanlış yapmıyorumdur.
problem olmaz yaptır bize bildir dediler ben hep gidiyordum ama budefa yoruldum çok.5 dk muayene için gitmek istemiyorum.ama bitaraftanda gitsemmi ki diyorum belki son muayeneye istanbula iderim transfer öncesiBulunduğun yerde de takibini yaptırabilirsin canm.Yine merkezini ara sor.
danıştım canım bulunduğun şehirde ol dediler.normalde içime sinmezdi hep giderdim....yaşlanıyorum herhalde artık :)...son muayeneye gidicem.transferini şişlide yaptır hatta hocayı iste..ben özellikle belirticem semra hoacyı isediğimi.ataşehirde indirim yaparlarmı bilmiyorum tatlım. ama bence semra hoca iyi güvenMemorialda ki dr lara danistin mi bi durumu.
Valla benim de o yol nasil gozumde buyuyo.
Anadolu yakasindayim.
Bu transfer negatif olursa memorial atasehire mi gitsem diyorum.
Acaba laboratuar kaliteleri ayni midir bilmiyorum?
Bir de acaba memorial ikinci tedavide ki indirimden yararlanabilir miyim atasehire gecersem onu da bilmiyorum?
Son muayeneye git mutlaka ama diğerlerine gitmene gerek yok bence.Sonuçta kendi drun transferini yapacak.Embriyolarin da kendi merkezinde e canm önemli pek bişey kalmıyor.problem olmaz yaptır bize bildir dediler ben hep gidiyordum ama budefa yoruldum çok.5 dk muayene için gitmek istemiyorum.ama bitaraftanda gitsemmi ki diyorum belki son muayeneye istanbula iderim transfer öncesi
Nar suyu içiyor musun drkumut?Son muayeneye git mutlaka ama diğerlerine gitmene gerek yok bence.Sonuçta kendi drun transferini yapacak.Embriyolarin da kendi merkezinde e canm önemli pek bişey kalmıyor.
Transfer zaten sislide olacak.danıştım canım bulunduğun şehirde ol dediler.normalde içime sinmezdi hep giderdim....yaşlanıyorum herhalde artık :)...son muayeneye gidicem.transferini şişlide yaptır hatta hocayı iste..ben özellikle belirticem semra hoacyı isediğimi.ataşehirde indirim yaparlarmı bilmiyorum tatlım. ama bence semra hoca iyi güven
Hayirli olsun canim. Allah yuzumuzu guldursun ne diyelim. Hepimiz yorgunuz artik. Ins bu son tedavin olur..inşallah canım bu sefer nötr üm inan hiçbirşey hissetmiyorum hayırlısı bakalım
Hayirli olsun tedaviniz. Ins transferinizde basarili olur. Sizin kacinci tedaviniz? Kac embryonuz var hepsi pgt li mi?Transfer zaten sislide olacak.
Negatife hazirlayip ardindan gelecek tedaviyi dusunjyorum ama merkeze de guveniyorum esasen hic riak almamakta fayda var.
O yasliliktan diil canim artik kal geldi hepimize bu islerden
Cok tesekkurlerHayirli olsun tedaviniz. Ins transferinizde basarili olur. Sizin kacinci tedaviniz? Kac embryonuz var hepsi pgt li mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?