Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canım yeşil çay da içme oda zararliymis..

Ay ay taze anne nasilsin günler nasıl geçiyor, cok mu yoruyor uykusumu az? oğlun oldu di mi..gazi oluyor mu? geceleri emziriyormusun? evet 18 sene sonrası zordur ama iste herseyi unutturuyordur evlat...bol bol kokla

Amerika da neredesiniz acaba? ben de orada kalkistim tedaviye ama turkiyeye gore.cok masrafli dolayisiyla turkieye de denedim.. size ne kadar masraf cikardilar acaba?

Geldimi bebek

Ayyy kafam karsti kusura bakma alttaki takvimi gorunce ben seni calisikusuyla karstrdim

Insallah kucaginiza alirsiniz genart bende cok istiyorum insallah durumum el verirde orda olurum tedavimi

Ay ay taze anne nasilsin günler nasıl geçiyor, cok mu yoruyor uykusumu az? oğlun oldu di mi..gazi oluyor mu? geceleri emziriyormusun? evet 18 sene sonrası zordur ama iste herseyi unutturuyordur evlat...bol bol kokla
Evet canım oğlum oldu.. Vallahi günler Nasıl geçiyor anlamıyorum gecemiz gündüze karıştı geçip gidiyor çok şükür emiyor gaz problemi yok ama çok kusuyor yavrum ağzından burnundan geliyor Dr götürdüm normal dedi kilo alımı iyi olduğu için çok şükür ama insan evham yapıyor Allah korusun yavrularımızı.. Seninde cemrenin de a kaldı inşallah sezeryan mı olucak cinsiyeti ne idi

CÜMLEler o kadar tanıdıkki :) yeni hayatına merhaba de:)

Biz tadını daha yeni anlıyoruzz. 4 aylık olduk . Muhteşem birşey.

Allahım burda okudugum herkese nasip olsun yarabbim sen çok büyüksün.

Pardon arkadaşlar konumuzla alakalı değil ama bi sorum olacak tüp bebek tedavisinden sonra hormonlar bozuluyomu yani killanma goruldumu sizde tedaviye kadar lazerle gitmeyi dusunuyirum

Selam kızlar.Pazartesi yumurtalarım toplandı,7 taneden 6 sı olgun çıktı,4 döllendi.3. gün ikisi orta ikisi iyi kalite çıktı.Bugün aradılar bir tanesi blast olmuş PGT ye hazır durumda, diğeri yarına kadar takip edilecek,diğer ikisi maalesef blast olacak kalitede değilmiş.Yani en kötü ihtimal bir tanesi PGT ye gidecek.Endişeli ama aynı zamanda umutluyum.Tuhaf bir duydu.Daha önce tek embriyosu PGTye gitmiş ve temiz çıkıp transferi yapılmış arkadaşlar var mı?

Amerika da neredesiniz acaba? ben de orada kalkistim tedaviye ama turkiyeye gore.cok masrafli dolayisiyla turkieye de denedim.. size ne kadar masraf cikardilar acaba?
Ben california daym. Burada en uygun diyebilecegm yere yaptrdm 20-25000$ civari tuttu pgt haric. Pgt icin ise 2-4 embryo icin 4000$ fiyat verdiler. Tabi daha bilindik unlu yerlere gideym derseniz fiyatlar dahada artiyo canim. Maalesef bnm sigorta en ufak kan tahlili dahi karsilamadi. Bnm durumumda havuz yapilmasi gerektgi icin burada devam etmek zorunda kldim. Yaklask 6 sy surdu. Eger durumum musade etseydi kesinlikle turkyede yaprdim bnde. Cok iyi yapmissin orada tedavi olmakla. Cok bi kalite farki oldugunuda dusunmuyorum. Sen neredesin hangi eyalet? Sana verilen fiyatlar nasildi?

Allah size bağışlasın tatli oğlunuzu canim..oh Oh bizi de geceler gündüz ler bekliyor desene gazının olmamasına sevindim gerçekten çünkü olanları gördüm üzülüyor dum.cemre nin eli kulağında sıra onun..simdilik oyle dusunuyorum en azindanben normal istiyorum bakalim zaman ne gosterecekAllah kismet ederse kizim olacak.

Son 1 hafta insallh

Cook cokk sevindim rabbim bir omur sana baagislasin evladini cokta merak ediuodum cok sukur saglikliymista :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…