- 27 Mart 2015
- 917
- 717
- 33
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #43.801
Canım yeşil çay da içme oda zararliymis..tarçın, maydanoz, adaçayı, zencefil (fazla) bunlar bana drum tarafından yasaklandı bana. hepsi rahimi fazla çalıştırdığı için yasak.
ama narı bilmiyordum hergün 1 nar yiyorum bençok da hoşuma gidiyor, yarım yiyim bari köyden gönderdiler bi de o kadar güzel ki... kötü dedin sen bunu şimdi..
Ay ay taze anne nasilsin günler nasıl geçiyor, cok mu yoruyor uykusumu az? oğlun oldu di mi..gazi oluyor mu? geceleri emziriyormusun? evet 18 sene sonrası zordur ama iste herseyi unutturuyordur evlat...bol bol koklaHayat geçmiş olsun Canım üzüldüm bu seferde nasip olmamış ama Allah'ın bir bildiği vardır elden bişey gelmiyor Allah herkese nasip etsin güzel Bi duyguymuş ama çok yorucuymuş birde 18 sene sonra geldi rahata alışmışız Allah acılarını göstermesin
Violet, ben abd de yasiyorum. Pgt ilk burda baslamis cok yaygin bi yontem burada. Dha benim translokasyon bilimmeden once doktor bna tavsiye etmisti o yizden ilk iki embryom dan parca alindi. Ama dha sonra embryo sayisi az olunca bn istememistim. Bnm gittigim doktor dha once embryologluk ta yapmis, evet maalesef embryoyu strese sokacagini eger cok kaliteli ise dayanabilecegini soledi. Hatta daha dondur cozdur yapmadan ilk parca aliminda bile riskli oldugunu cok tecrubeli embryologlarin bu islemi yapmasi grktini solemisti. Ama yinede hic belli olmayacagini bu sekilde olupta tutan hastalarin oldugunuda soledi sans azalsa bile
Geldimi bebekHayat geçmiş olsun Canım üzüldüm bu seferde nasip olmamış ama Allah'ın bir bildiği vardır elden bişey gelmiyor Allah herkese nasip etsin güzel Bi duyguymuş ama çok yorucuymuş birde 18 sene sonra geldi rahata alışmışız Allah acılarını göstermesin
Ayyy kafam karsti kusura bakma alttaki takvimi gorunce ben seni calisikusuyla karstrdimHayat geçmiş olsun Canım üzüldüm bu seferde nasip olmamış ama Allah'ın bir bildiği vardır elden bişey gelmiyor Allah herkese nasip etsin güzel Bi duyguymuş ama çok yorucuymuş birde 18 sene sonra geldi rahata alışmışız Allah acılarını göstermesin
Çok şükür sağlıklı canım bizimde eşimde kromozom bozukluğu vardı chg yaptırdık çok şükür Allah bugünleri gösterdi Allah herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsinHayirli olsun, sagliklidir ins bebegin.. Cok sevindim ya gozunuzaydinnn
Insallah kucaginiza alirsiniz genart bende cok istiyorum insallah durumum el verirde orda olurum tedavimiara ara burayı okuyorum arkadaşlar fakat bazen de hayatımın odağına bu konuyu yoğun şekilde taşımamak için çok da buraya girmiyorum. malum insanı cok etkiliyor.çevremdeki insanlara da bahsetmiyorum samimi bi kaç arkadşım hariç. ilk pgt denememiz de hiç sağlıklı embryo cıkmadı. uc gune kadar bekletmişlerdi. ama bir yerde okuduğum bilgiye göre meğerse 5. güne kadar bekletilen embriyolar bazen kendilerini tamir edip normalleşebiliyorlarmış. bilmediğimiz o kadar çok şey var ki..... herneyse yazın ankara genarta gitmeye karar verdik. süreç sonunda 1 tane 5. gun embiryosu sağlıklı çıktı. onu da 8 kasım da transfer ettiler ve bugun test gunuydu 109 cıktı pozitif.. ama ben her iki sonuç için de kendime senaryolar hazırlamaya calıştım, bu şekilde düşünmeye çalıştım.. şimdilik olumlu inşallah sonu da gelir.. umarım hepimiz istediğimze ulaşırız en kısa sürede hayırlısıyla ...
Evet canım oğlum oldu.. Vallahi günler Nasıl geçiyor anlamıyorum gecemiz gündüze karıştı geçip gidiyor çok şükür emiyor gaz problemi yok ama çok kusuyor yavrum ağzından burnundan geliyor Dr götürdüm normal dedi kilo alımı iyi olduğu için çok şükür ama insan evham yapıyor Allah korusun yavrularımızı.. Seninde cemrenin de a kaldı inşallah sezeryan mı olucak cinsiyeti ne idiAy ay taze anne nasilsin günler nasıl geçiyor, cok mu yoruyor uykusumu az? oğlun oldu di mi..gazi oluyor mu? geceleri emziriyormusun? evet 18 sene sonrası zordur ama iste herseyi unutturuyordur evlat...bol bol kokla
Evet canım oğlum oldu.. Vallahi günler Nasıl geçiyor anlamıyorum gecemiz gündüze karıştı geçip gidiyor çok şükür emiyor gaz problemi yok ama çok kusuyor yavrum ağzından burnundan geliyor Dr götürdüm normal dedi kilo alımı iyi olduğu için çok şükür ama insan evham yapıyor Allah korusun yavrularımızı.. Seninde cemrenin de a kaldı inşallah sezeryan mı olucak cinsiyeti ne idi
mrbhaba chg hangi merkezde yaptiniz..Hayırlı olsunÇok şükür sağlıklı canım bizimde eşimde kromozom bozukluğu vardı chg yaptırdık çok şükür Allah bugünleri gösterdi Allah herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin
hayır canım 5. gün embriyosu.3. günleri yollamıyorlarmış.Amin inş. canımmmeltem_ce insallah saglikli doner sana 3.gun emriyosunami pgt yapilcak
Ben california daym. Burada en uygun diyebilecegm yere yaptrdm 20-25000$ civari tuttu pgt haric. Pgt icin ise 2-4 embryo icin 4000$ fiyat verdiler. Tabi daha bilindik unlu yerlere gideym derseniz fiyatlar dahada artiyo canim. Maalesef bnm sigorta en ufak kan tahlili dahi karsilamadi. Bnm durumumda havuz yapilmasi gerektgi icin burada devam etmek zorunda kldim. Yaklask 6 sy surdu. Eger durumum musade etseydi kesinlikle turkyede yaprdim bnde. Cok iyi yapmissin orada tedavi olmakla. Cok bi kalite farki oldugunuda dusunmuyorum. Sen neredesin hangi eyalet? Sana verilen fiyatlar nasildi?Amerika da neredesiniz acaba? ben de orada kalkistim tedaviye ama turkiyeye gore.cok masrafli dolayisiyla turkieye de denedim.. size ne kadar masraf cikardilar acaba?
Allah size bağışlasın tatli oğlunuzu canim..oh Oh bizi de geceler gündüz ler bekliyor deseneEvet canım oğlum oldu.. Vallahi günler Nasıl geçiyor anlamıyorum gecemiz gündüze karıştı geçip gidiyor çok şükür emiyor gaz problemi yok ama çok kusuyor yavrum ağzından burnundan geliyor Dr götürdüm normal dedi kilo alımı iyi olduğu için çok şükür ama insan evham yapıyor Allah korusun yavrularımızı.. Seninde cemrenin de a kaldı inşallah sezeryan mı olucak cinsiyeti ne idi
Son 1 hafta insallhAllah size bağışlasın tatli oğlunuzu canim..oh Oh bizi de geceler gündüz ler bekliyor desenegazının olmamasına sevindim gerçekten çünkü olanları gördüm üzülüyor dum.cemre nin eli kulağında sıra onun..simdilik oyle dusunuyorum en azindan ben normal istiyorum bakalim zaman ne gosterecek Allah kismet ederse kizim olacak.
Allah kurtarsın canim mucizeye kavusmaya az kalmışSon 1 hafta insallh
Cook cokk sevindim rabbim bir omur sana baagislasin evladini cokta merak ediuodum cok sukur saglikliymista :)Selam kizlar veMaysa2011 hatirladinizmi bilmem ben de pgt yaptıranlar arasındaydım çok şükür bebeğim doğdu şimdi 50 günlük oldu maşallah sağlıklı bir bebek allah tüm isteyenlere nasip etsin sizin de sabrınızı arttırsın çok öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?