- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #43.821
Spinal olacak canimAllah kurtarsın canim mucizeye kavusmaya az kalmışsezeryanmi normal mi yapılacak.
Gule gule saglikla buyut bebegini insallahSelam kizlar ve @Maysa2011 hatirladinizmi bilmem ben de pgt yaptıranlar arasındaydım çok şükür bebeğim doğdu şimdi 50 günlük oldu maşallah sağlıklı bir bebek allah tüm isteyenlere nasip etsin sizin de sabrınızı arttırsın çok öpüyorum hepinizi
canım ben önceden lazerliydim, ama bu 3 tüp denemsinden sonra çene altımdan çıkmaya başladılar siyah siyah ve kalın çok rahatsız oldum.. ama şimdi bişey de yapamıyoumPardon arkadaşlar konumuzla alakalı değil ama bi sorum olacak tüp bebek tedavisinden sonra hormonlar bozuluyomu yani killanma goruldumu sizde tedaviye kadar lazerle gitmeyi dusunuyirum
öncelikle çok geçmiş olsun arkadaşım.... böyle bir ihtimal malesef ki var...embriyolarında kromozom bozukluğu olabilir o sebepten tutunamıyor olabilir.senin ve eşininin kromozomları normal gelse bile böyle bir ihtimal var...Ben 5. tedavimde de negatif sonucu aldım. embriyolar kaliteli olduğu halde rahim temiz olduğu halde tutunma olmadı. 2. tedavimden sağlıklı 4 yaşında 1 kızım var. doktorum herşey yolundayken tutmamasına genetik dna bozukluğu olabilir dedi. kızım sağlıklıyken böyle bir ihtimall var mı? yumurta sayım az olduğu için pgt yapılamıyor.
canım benim de normal yolla sağlıklı bir kızım var, Allah meleklerimizi bize bağışlasın.Ben 5. tedavimde de negatif sonucu aldım. embriyolar kaliteli olduğu halde rahim temiz olduğu halde tutunma olmadı. 2. tedavimden sağlıklı 4 yaşında 1 kızım var. doktorum herşey yolundayken tutmamasına genetik dna bozukluğu olabilir dedi. kızım sağlıklıyken böyle bir ihtimall var mı? yumurta sayım az olduğu için pgt yapılamıyor.
Ben california daym. Burada en uygun diyebilecegm yere yaptrdm 20-25000$ civari tuttu pgt haric. Pgt icin ise 2-4 embryo icin 4000$ fiyat verdiler. Tabi daha bilindik unlu yerlere gideym derseniz fiyatlar dahada artiyo canim. Maalesef bnm sigorta en ufak kan tahlili dahi karsilamadi. Bnm durumumda havuz yapilmasi gerektgi icin burada devam etmek zorunda kldim. Yaklask 6 sy surdu. Eger durumum musade etseydi kesinlikle turkyede yaprdim bnde. Cok iyi yapmissin orada tedavi olmakla. Cok bi kalite farki oldugunuda dusunmuyorum. Sen neredesin hangi eyalet? Sana verilen fiyatlar nasildi?
Bana da 30bin dolar fiyat verdiler. Turkiyedeki bir cok genetik lab. Ayni teknolojiyi takip ediyor. Bir dahakini yine turkieyede denemek istiyorum zaten buraya guc yetmiyor.. Ben houston dayim. dun aksam dondum hatta. cok dua etmistim allahim bu sefer tek gitmeyeyim diye ama yine kalbi durdu melegimin. vardir bir hayir..
sen Ankara'dasın sanırım, orayı çok bilmiyorum.Merhaba kizlar..pgt yöntemini hangi merkezde denediniz..genartta gitmeyi dusunuyoruz..
Ilk muayene oldugunda rahim kalinligin kacti canimmasal2010 önerine ihtiyacım var tatlım
ayın 24 ünde perşembe günü kontrolüm var bulunduğun şehirde olabilirsin muayene bulgularını gönder dediler..öyle yaparsam nekadar doğru olur sence aksaklık olmaz mı?? içim içimi yiycek gerçi rahim kalınlığına bakılıyor sadece
canım östrojen takviyesine başladılar mı? gittiğin doktora bunu söylemelisin.masal2010 önerine ihtiyacım var tatlım
ayın 24 ünde perşembe günü kontrolüm var bulunduğun şehirde olabilirsin muayene bulgularını gönder dediler..öyle yaparsam nekadar doğru olur sence aksaklık olmaz mı?? içim içimi yiycek gerçi rahim kalınlığına bakılıyor sadece
evet canım ilaç kullanıyorum.adetimin 2. günü başladım hemşirede dedi çok önemli değil orada olabilirsiniz diye ama ben pimoirikleniyorumcanım östrojen takviyesine başladılar mı? gittiğin doktora bunu söylemelisin.
doktor çok farketmez altı üstü rahim kalınlığını ölçecek ama gene de cihazları iyi bir merkeze gitmelisin.
Umut bende rahim kalınlığımı bulunduğum şehirde ölçtürmüştüm Öyle yapmamı söylemişlerdi canım Bi sorun olucağını sanmıyorum ki senin mesafe baya uzaktı yanlış hatırlamıyorsamevet canım ilaç kullanıyorum.adetimin 2. günü başladım hemşirede dedi çok önemli değil orada olabilirsiniz diye ama ben pimoirikleniyorum
Canim senin yerinde olsam tedavi oldugum yere giderim. Mesafen uzak olabilir ama en azindan icin daha rahat ederevet canım ilaç kullanıyorum.adetimin 2. günü başladım hemşirede dedi çok önemli değil orada olabilirsiniz diye ama ben pimoirikleniyorum
canım çok teşekkürler içime su serptin valaUmut bende rahim kalınlığımı bulunduğum şehirde ölçtürmüştüm Öyle yapmamı söylemişlerdi canım Bi sorun olucağını sanmıyorum ki senin mesafe baya uzaktı yanlış hatırlamıyorsam
canım tedavideyken semra hanım bulunduğum şehirde muayeneye müsaade etmedi hiç geleceksin dedi.bugun hemşire hanım şehir dışında olanları donmuş tedavide kontrole merkeze çağırmıyoruz orda kontrolünüzü olun dedi...ama ben pimpirikliyimCanim senin yerinde olsam tedavi oldugum yere giderim. Mesafen uzak olabilir ama en azindan icin daha rahat eder
Canım Semra hoca Şişli memorialda ki Semra hoca mı?canım tedavideyken semra hanım bulunduğum şehirde muayeneye müsaade etmedi hiç geleceksin dedi.bugun hemşire hanım şehir dışında olanları donmuş tedavide kontrole merkeze çağırmıyoruz orda kontrolünüzü olun dedi...ama ben pimpirikliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?