- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #43.841
Onemli olan senin icinin rahat olacak olmasi canim. Ben de cok pimpirikli bi insanim o yuzden seni anliyorum.canım tedavideyken semra hanım bulunduğum şehirde muayeneye müsaade etmedi hiç geleceksin dedi.bugun hemşire hanım şehir dışında olanları donmuş tedavide kontrole merkeze çağırmıyoruz orda kontrolünüzü olun dedi...ama ben pimpirikliyim
Hadi gozun aydin eee adetin ikinci gunu gitmiyomusunOnemli olan senin icinin rahat olacak olmasi canim. Ben de cok pimpirikli bi insanim o yuzden seni anliyorum.
Senin icin nadil rahat edevekse o sekilde davran.
Ben de bugun adetimi oldum. Cuma gunu ilk randevum naturel siklus icin.
Eger bunda da olmazsa hic ara vermeden hemen yeni tedaviye baslayacagim
Yucel hocanin hastasiyim o persembe gunu olmadigi icin cumaya aldim.Hadi gozun aydin eee adetin ikinci gunu gitmiyomusun
Anladim canim simdiden hayirli olsunYucel hocanin hastasiyim o persembe gunu olmadigi icin cumaya aldim.
Telefonda sordum naturel siklus oldugu icin illa ikinci gun olmasi sart degilmis.
Cok sagol canim insallah hepimiz icin hayirli olur da pesisira guzel haberler verebilirizAnladim canim simdiden hayirli olsun
Evet canimCanım Semra hoca Şişli memorialda ki Semra hoca mı?
Canım bence de rahim kalınlığı için bulunduğun şehirde kontrolünü yaptirabilirsin bir aksilik olacağını sanmıyorum.masal2010 önerine ihtiyacım var tatlım
ayın 24 ünde perşembe günü kontrolüm var bulunduğun şehirde olabilirsin muayene bulgularını gönder dediler..öyle yaparsam nekadar doğru olur sence aksaklık olmaz mı?? içim içimi yiycek gerçi rahim kalınlığına bakılıyor sadece
Merhaba bugün Bahçeci tüp bebek merkezi ne gittim orda ngs için embriyo başına 350$ dediler tabii 31 aralığa kadarmış fiyatlarıÇok sağol canım ne kadar pahalı bi testmiş inanamıyorumTelefonda bilgi vermeleri güzel aslında ben de bikaç yeri aramalıyım sanırım
anliyorum seni. Bende ayni seyleri yasadim ve kendimi yorgun hissediyorum. Tabi isin maddi boyutuda ayri bi yorgunluk sebebi.. Bi de bende calismiyorum sadece esimin geliriyle yaptik onca tedaviyi. Master a baslayacktim gecen sene ilk kez ciddi adimlar atmistim, kendimi hazirlamistim akademik olarak tup bebek bide pgt falan cikinca iptal etmek zorunda kaldik bi de oraya ayri harcama yapamazdik. Nasip bu kadarmis, yinede allah daha buyuk dertlerden korusun ne diyelim bunada sukurBana da 30bin dolar fiyat verdiler. Turkiyedeki bir cok genetik lab. Ayni teknolojiyi takip ediyor. Bir dahakini yine turkieyede denemek istiyorum zaten buraya guc yetmiyor.. Ben houston dayim. dun aksam dondum hatta. cok dua etmistim allahim bu sefer tek gitmeyeyim diye ama yine kalbi durdu melegimin. vardir bir hayir..
geçmiş olsun.Ben 5. tedavimde de negatif sonucu aldım. embriyolar kaliteli olduğu halde rahim temiz olduğu halde tutunma olmadı. 2. tedavimden sağlıklı 4 yaşında 1 kızım var. doktorum herşey yolundayken tutmamasına genetik dna bozukluğu olabilir dedi. kızım sağlıklıyken böyle bir ihtimall var mı? yumurta sayım az olduğu için pgt yapılamıyor.
inşallah sorunsuz geçer... sonraki aya sepet sepet yumurta olsun inşAllahherkese selamlar,
benim toplama işlemimde yarın sabah genartda kısmetse.3 yumurta var...bir kaç ay biriktirilecek.
sorunsuz alınabilir inşallah.sayı zaten az
çok maliyetli ve çok yıpratıcı bir sistem bence Allah dermansız dert vermesin ama biz tedavi işini bitirdik. 5. tedavimdi. 1 tane kızım var. Allah ona uzun ömür versin dedik. doktor eşim için bi vitamin takviyesi verdi dogal deneyecez hayırlısı Allahtan. arka arkaya 3 tedavim olumsuz oldu. düşünüyorum bu 3 tedaviden havuz yapsakta bütün embriyolar zaten kaliteleri olarak transfer edildiler ve tutunma olmadı havuz sistemi de olsa sonuç değişmeyecektigeçmiş olsun.
yumurta sayısı az olunca havuz sistemi yapıyorlar, her ay toplama işlemi.
Canim olcumleri bulungum yerde uaptiriyorum.bugun 10.gun 7.5 mm..drkumut neye karar verdin canım, ölçümlerini nerede yaptıracaksın? istanbulda yer ayarladın mı? ne durumdasın merak ediyorum..
o kısım bende çok flu hiç hatırlamıyorum biliyor musun, ama aklımda kaldığı kadarıyla 15 leyken transfer gününe karar verdik, 3 gün sonra direk transfere gitmiştim son kontrolün ardından.Canim olcumleri bulungum yerde uaptiriyorum.bugun 10.gun 7.5 mm..
Transfer gunu belli oldugunda konaklama merkezinden yer ayirticam.senin transferde kac mm hatirliyomusun canim
Canim pazartesi tekrar kontrol verdiler.budefa merkeze gidicem transfer gunu vericeklero kısım bende çok flu hiç hatırlamıyorum biliyor musun, ama aklımda kaldığı kadarıyla 15 leyken transfer gününe karar verdik, 3 gün sonra direk transfere gitmiştim son kontrolün ardından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?