Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Onemli olan senin icinin rahat olacak olmasi canim. Ben de cok pimpirikli bi insanim o yuzden seni anliyorum.
Senin icin nadil rahat edevekse o sekilde davran.
Ben de bugun adetimi oldum. Cuma gunu ilk randevum naturel siklus icin.
Eger bunda da olmazsa hic ara vermeden hemen yeni tedaviye baslayacagim

Hadi gozun aydin eee adetin ikinci gunu gitmiyomusun

Canım bence de rahim kalınlığı için bulunduğun şehirde kontrolünü yaptirabilirsin bir aksilik olacağını sanmıyorum.

anliyorum seni. Bende ayni seyleri yasadim ve kendimi yorgun hissediyorum. Tabi isin maddi boyutuda ayri bi yorgunluk sebebi.. Bi de bende calismiyorum sadece esimin geliriyle yaptik onca tedaviyi. Master a baslayacktim gecen sene ilk kez ciddi adimlar atmistim, kendimi hazirlamistim akademik olarak tup bebek bide pgt falan cikinca iptal etmek zorunda kaldik bi de oraya ayri harcama yapamazdik. Nasip bu kadarmis, yinede allah daha buyuk dertlerden korusun ne diyelim bunada sukur

geçmiş olsun.
yumurta sayısı az olunca havuz sistemi yapıyorlar, her ay toplama işlemi.

herkese selamlar,
benim toplama işlemimde yarın sabah genartda kısmetse.3 yumurta var...bir kaç ay biriktirilecek.
sorunsuz alınabilir inşallah.sayı zaten az

herkese selamlar,
benim toplama işlemimde yarın sabah genartda kısmetse.3 yumurta var...bir kaç ay biriktirilecek.
sorunsuz alınabilir inşallah.sayı zaten az
inşallah sorunsuz geçer... sonraki aya sepet sepet yumurta olsun inşAllah

geçmiş olsun.
yumurta sayısı az olunca havuz sistemi yapıyorlar, her ay toplama işlemi.
çok maliyetli ve çok yıpratıcı bir sistem bence Allah dermansız dert vermesin ama biz tedavi işini bitirdik. 5. tedavimdi. 1 tane kızım var. Allah ona uzun ömür versin dedik. doktor eşim için bi vitamin takviyesi verdi dogal deneyecez hayırlısı Allahtan. arka arkaya 3 tedavim olumsuz oldu. düşünüyorum bu 3 tedaviden havuz yapsakta bütün embriyolar zaten kaliteleri olarak transfer edildiler ve tutunma olmadı havuz sistemi de olsa sonuç değişmeyecekti

drkumut neye karar verdin canım, ölçümlerini nerede yaptıracaksın? istanbulda yer ayarladın mı? ne durumdasın merak ediyorum..

drkumut neye karar verdin canım, ölçümlerini nerede yaptıracaksın? istanbulda yer ayarladın mı? ne durumdasın merak ediyorum..
Canim olcumleri bulungum yerde uaptiriyorum.bugun 10.gun 7.5 mm..
Transfer gunu belli oldugunda konaklama merkezinden yer ayirticam.senin transferde kac mm hatirliyomusun canim

Canim olcumleri bulungum yerde uaptiriyorum.bugun 10.gun 7.5 mm..
Transfer gunu belli oldugunda konaklama merkezinden yer ayirticam.senin transferde kac mm hatirliyomusun canim
o kısım bende çok flu hiç hatırlamıyorum biliyor musun, ama aklımda kaldığı kadarıyla 15 leyken transfer gününe karar verdik, 3 gün sonra direk transfere gitmiştim son kontrolün ardından.

Bilginize dayanarak bende Bisey sormak istiyorum tedavi goren arkadaşlar %25 sağlıklı %50 taşıyıcı %25 hasta olma ihtimali var ya bizim tasiyiciligimiz bu şekilde neyse bu pgt yapıldığında emriyolara bir tane sağlıklı mesela iki tane taşıyıcı tasiyiciyida bilip transfer ediyolarmi doktorlar soruyorlarmi böyle bi seyi yani ben tasiyiciyim ve hasta degilim bi bebeğim olursa taşıyıcı da olsa farketmez sonuçta karşısına taşıyıcı çıkmadığı sürece bi sıkıntı yok tetkiklerini yaptırır yani tasiyicida biliniyomu mu pgt de en azından %25 degilde %75 şansım olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…