- 25 Ocak 2016
- 317
- 440
- 53
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #43.861
Canim pazartesi tekrar kontrol verdiler.budefa merkeze gidicem transfer gunu vericekler
Ben yurt disindayim canim. eger sen saglikliysan yakin akrabalarinda herhangi bi genetik problem yoksa burada tasiyici olanlari transfer ediyorlar..ben daha gecen gun dok sordum tasiyici olunca cok cok dusukte olsa saglik problemi olan cocuklar olabiliyor mesela yuzde bir iki iht dedi. O yuzden aile soyagaci cikariyorlar tek tek soruyolar ta babaanneden anneanneden baslayip..eger bisey gormezlerse transfer yapiyolar senin gibi saglikli olacagini farzedip..Bilginize dayanarak bende Bisey sormak istiyorum tedavi goren arkadaşlar %25 sağlıklı %50 taşıyıcı %25 hasta olma ihtimali var ya bizim tasiyiciligimiz bu şekilde neyse bu pgt yapıldığında emriyolara bir tane sağlıklı mesela iki tane taşıyıcı tasiyiciyida bilip transfer ediyolarmi doktorlar soruyorlarmi böyle bi seyi yani ben tasiyiciyim ve hasta degilim bi bebeğim olursa taşıyıcı da olsa farketmez sonuçta karşısına taşıyıcı çıkmadığı sürece bi sıkıntı yok tetkiklerini yaptırır yani tasiyicida biliniyomu mu pgt de en azından %25 degilde %75 şansım olur
Allah yardimcin olsun canim. Bnde de hem rezerv azligi hem translokasyon var. bn havuz yont uyguladim. Toplmda 7 embryo biriktirebilmistim..bu durumda senin icin en mantiklisi embryolara genetik test bence. Tabi tekrardan baslamyi dusunuyorsan egrrçok maliyetli ve çok yıpratıcı bir sistem bence Allah dermansız dert vermesin ama biz tedavi işini bitirdik. 5. tedavimdi. 1 tane kızım var. Allah ona uzun ömür versin dedik. doktor eşim için bi vitamin takviyesi verdi dogal deneyecez hayırlısı Allahtan. arka arkaya 3 tedavim olumsuz oldu. düşünüyorum bu 3 tedaviden havuz yapsakta bütün embriyolar zaten kaliteleri olarak transfer edildiler ve tutunma olmadı havuz sistemi de olsa sonuç değişmeyecekti
Teşekkür ederim bile Bisey yok ailede eşimin ailesi dede yok zaten olsaydı bis en başta tüp bebek yapardık en azından kizim dogmazdi vardır allahimin birbildigi ama ınan o yüzde bir ihtimal gelir beni bulur zaten gökten rahmet yağsa benim tepeme şer düşer ne hikmetse yinede tedbiri elden bırakmamak lazımBen yurt disindayim canim. eger sen saglikliysan yakin akrabalarinda herhangi bi genetik problem yoksa burada tasiyici olanlari transfer ediyorlar..ben daha gecen gun dok sordum tasiyici olunca cok cok dusukte olsa saglik problemi olan cocuklar olabiliyor mesela yuzde bir iki iht dedi. O yuzden aile soyagaci cikariyorlar tek tek soruyolar ta babaanneden anneanneden baslayip..eger bisey gormezlerse transfer yapiyolar senin gibi saglikli olacagini farzedip..
Tahminim oradada yapiyorlardir..
evet canım taşıyıcı da biliniyor ve zaten transferden önce söylüyorlarBilginize dayanarak bende Bisey sormak istiyorum tedavi goren arkadaşlar %25 sağlıklı %50 taşıyıcı %25 hasta olma ihtimali var ya bizim tasiyiciligimiz bu şekilde neyse bu pgt yapıldığında emriyolara bir tane sağlıklı mesela iki tane taşıyıcı tasiyiciyida bilip transfer ediyolarmi doktorlar soruyorlarmi böyle bi seyi yani ben tasiyiciyim ve hasta degilim bi bebeğim olursa taşıyıcı da olsa farketmez sonuçta karşısına taşıyıcı çıkmadığı sürece bi sıkıntı yok tetkiklerini yaptırır yani tasiyicida biliniyomu mu pgt de en azından %25 degilde %75 şansım olur
Merhaba canm rabbim hakkinizda hayirlsi ni versin insallah bebeğibizi kucağına aldığın günü gorurusun..genartta mikro cip yontemi var mi..ve siz orda pgt kullanacak misinizherkese selamlar,
benim toplama işlemimde yarın sabah genartda kısmetse.3 yumurta var...bir kaç ay biriktirilecek.
sorunsuz alınabilir inşallah.sayı zaten az
yok ne yazıkki bıraktık artık doğal deneyecez hiç gebe kalamadığım için doğaldan da umutlu değilim. ama allahtan ümit kesilmez.Allah yardimcin olsun canim. Bnde de hem rezerv azligi hem translokasyon var. bn havuz yont uyguladim. Toplmda 7 embryo biriktirebilmistim..bu durumda senin icin en mantiklisi embryolara genetik test bence. Tabi tekrardan baslamyi dusunuyorsan egrr
volkan Baltacı ile görüşebilirsin. ablam orada pgt yaptırmıştı yıllar önce.Arkadaşlar Ankarada pgt yaptıran biri yok mu bana yardımcı olabilecek???
Genart da sanırım değil mi Volkan bey? Ama bildiğim kadarıyla tüp bebek raporu Genart da geçerli olmuyomuş? Açıkçası SGK anlaşmalı bi merkez olsun istiyorum canım.. Yine de teşekkür ederim cevabın için..volkan Baltacı ile görüşebilirsin. ablam orada pgt yaptırmıştı yıllar önce.
Pazartesi sabh 10 gibi canim insallh.lutfen dua edin banaCemreee dogum yaptimiii
Saolasin canim insalllhdrkumut iyi dileklerimle takip ediyorum seni.İnşallah güzel sonuçlar alırsın.
@Vicdanazabi sen de aklımdasın. İnşallah yavrunu sağ salim kucağına alırsın..
Ve @cemre_y Allah kolaylik versin yavrunu sağlıcakla doğurmayı nasip etsin..
Allah bir nefeste kurtarsın canim, bir an önce bebegine kavusup sarıp sarmalar koklarsin insallah.tabiki dualarimiz seninlePazartesi sabh 10 gibi canim insallh.lutfen dua edin bana
Canimsin rabbim buyolda emek veren herkese guzellikler nasip etsin...hepimizedrkumut iyi dileklerimle takip ediyorum seni.İnşallah güzel sonuçlar alırsın.
@Vicdanazabi sen de aklımdasın. İnşallah yavrunu sağ salim kucağına alırsın..
Ve @cemre_y Allah kolaylik versin yavrunu sağlıcakla doğurmayı nasip etsin..
İnşallah senin de zamanin gelmiştir ve sağlıklı hayırlı yavruna şifa olacak evladına kavuşursun canm..Canimsin rabbim buyolda emek veren herkese guzellikler nasip etsin...hepimize
Zamanim gelmistir insallah
Insallh hepimizin yuzu gulsun canimCemree hersey iyi olsun mutlu ol insallah
Başkent üniversitesi hulusi zeynel bülent oğlu iyidiyolar bende gidip giruscemGenart da sanırım değil mi Volkan bey? Ama bildiğim kadarıyla tüp bebek raporu Genart da geçerli olmuyomuş? Açıkçası SGK anlaşmalı bi merkez olsun istiyorum canım.. Yine de teşekkür ederim cevabın için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?