Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Ben yurt disindayim canim. eger sen saglikliysan yakin akrabalarinda herhangi bi genetik problem yoksa burada tasiyici olanlari transfer ediyorlar..ben daha gecen gun dok sordum tasiyici olunca cok cok dusukte olsa saglik problemi olan cocuklar olabiliyor mesela yuzde bir iki iht dedi. O yuzden aile soyagaci cikariyorlar tek tek soruyolar ta babaanneden anneanneden baslayip..eger bisey gormezlerse transfer yapiyolar senin gibi saglikli olacagini farzedip..
Tahminim oradada yapiyorlardir..

Allah yardimcin olsun canim. Bnde de hem rezerv azligi hem translokasyon var. bn havuz yont uyguladim. Toplmda 7 embryo biriktirebilmistim..bu durumda senin icin en mantiklisi embryolara genetik test bence. Tabi tekrardan baslamyi dusunuyorsan egrr

Teşekkür ederim bile Bisey yok ailede eşimin ailesi dede yok zaten olsaydı bis en başta tüp bebek yapardık en azından kizim dogmazdi vardır allahimin birbildigi ama ınan o yüzde bir ihtimal gelir beni bulur zaten gökten rahmet yağsa benim tepeme şer düşer ne hikmetse yinede tedbiri elden bırakmamak lazım

evet canım taşıyıcı da biliniyor ve zaten transferden önce söylüyorlar

herkese selamlar,
benim toplama işlemimde yarın sabah genartda kısmetse.3 yumurta var...bir kaç ay biriktirilecek.
sorunsuz alınabilir inşallah.sayı zaten az
Merhaba canm rabbim hakkinizda hayirlsi ni versin insallah bebeğibizi kucağına aldığın günü gorurusun..genartta mikro cip yontemi var mi..ve siz orda pgt kullanacak misiniz

Allah yardimcin olsun canim. Bnde de hem rezerv azligi hem translokasyon var. bn havuz yont uyguladim. Toplmda 7 embryo biriktirebilmistim..bu durumda senin icin en mantiklisi embryolara genetik test bence. Tabi tekrardan baslamyi dusunuyorsan egrr
yok ne yazıkki bıraktık artık doğal deneyecez hiç gebe kalamadığım için doğaldan da umutlu değilim. ama allahtan ümit kesilmez.

volkan Baltacı ile görüşebilirsin. ablam orada pgt yaptırmıştı yıllar önce.
Genart da sanırım değil mi Volkan bey? Ama bildiğim kadarıyla tüp bebek raporu Genart da geçerli olmuyomuş? Açıkçası SGK anlaşmalı bi merkez olsun istiyorum canım.. Yine de teşekkür ederim cevabın için..

drkumut iyi dileklerimle takip ediyorum seni.İnşallah güzel sonuçlar alırsın.
@Vicdanazabi sen de aklımdasın. İnşallah yavrunu sağ salim kucağına alırsın..
Ve @cemre_y Allah kolaylik versin yavrunu sağlıcakla doğurmayı nasip etsin..

Canimsin rabbim buyolda emek veren herkese guzellikler nasip etsin...hepimize
Zamanim gelmistir insallah

Başkent üniversitesi hulusi zeynel bülent oğlu iyidiyolar bende gidip giruscem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…