- 5 Temmuz 2013
- 3.946
- 1.334
- 373
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #43.881
MerhabaÇok şükür sağlıklı canım bizimde eşimde kromozom bozukluğu vardı chg yaptırdık çok şükür Allah bugünleri gösterdi Allah herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin
Merhaba cnmara ara burayı okuyorum arkadaşlar fakat bazen de hayatımın odağına bu konuyu yoğun şekilde taşımamak için çok da buraya girmiyorum. malum insanı cok etkiliyor.çevremdeki insanlara da bahsetmiyorum samimi bi kaç arkadşım hariç. ilk pgt denememiz de hiç sağlıklı embryo cıkmadı. uc gune kadar bekletmişlerdi. ama bir yerde okuduğum bilgiye göre meğerse 5. güne kadar bekletilen embriyolar bazen kendilerini tamir edip normalleşebiliyorlarmış. bilmediğimiz o kadar çok şey var ki..... herneyse yazın ankara genarta gitmeye karar verdik. süreç sonunda 1 tane 5. gun embiryosu sağlıklı çıktı. onu da 8 kasım da transfer ettiler ve bugun test gunuydu 109 cıktı pozitif.. ama ben her iki sonuç için de kendime senaryolar hazırlamaya calıştım, bu şekilde düşünmeye çalıştım.. şimdilik olumlu inşallah sonu da gelir.. umarım hepimiz istediğimze ulaşırız en kısa sürede hayırlısıyla ...
Dollenmesine bagli 5.gune hepside dollene bilir 1 tanede kalabilir benim 8 toplandi 3 5.gune gitti 3 pgt girdi 2 saglikli geldiSlm kızlar banada yardımcı olursanız çok sevinirim bugün opu oldum ve 8 yumurtam alındı ve pct yapılacak sağlam çıkmaz diye korkuyorum .sizlerin kaç tane yumurtası pctye girdi kaçı?sağlam çıktı.
Saol canım cevap verdiğin için inşllh benimde sağlıklı gelirde emeklerimiz boşa çıkmaz.Dollenmesine bagli 5.gune hepside dollene bilir 1 tanede kalabilir benim 8 toplandi 3 5.gune gitti 3 pgt girdi 2 saglikli geldi
Sayin guzel insallah saglikli cikacaktir sorun neydi sizdeSaol canım cevap verdiğin için inşllh benimde sağlıklı gelirde emeklerimiz boşa çıkmaz.
Bende translokasyon var bu beşinci denemem bikez kimyasal yaşadım ve 9yıldır evliyim yaşım 30 hani bekliyoruzya tüp bebekte 12 gün onlarıda sayarsak yaş yetmiş iş bitmiş:))Sayin guzel insallah saglikli cikacaktir sorun neydi sizde
Kk adaşım :) herkesin sağlıklı embriyo sayısı farklı oluyor.Kiminin embriyolari fazlayken içinden bir sağlıklı ya da cikmayabiliyor da ya da atıyorum iki embriyodan en az biri sağlıklı da çıkabiliyor.Yumurta sayın güzel inşallah çoğu döllenir ve sağlıklıların fazla olur.Benim ilk tedavimde de 8 olgun yumurtamdan 6 si döllenmişti,3ü pgtye girdi ve ikisi sağlıklı gelmişti.Embriyolog arayıp bilgilendirir zaten kaçının döllendiğini ve kaçının devam ettiğini. İnşallah bu tedavinde yavrularına kavuşursun.Bende translokasyon var bu beşinci denemem bikez kimyasal yaşadım ve 9yıldır evliyim yaşım 30 hani bekliyoruzya tüp bebekte 12 gün onlarıda sayarsak yaş yetmiş iş bitmiş:))
Yaşının en guzel yillari insallah bi cocuklar senlenir yuvaniz..emri olarak kacinci gun pgt yapilcak biliyomusunBende translokasyon var bu beşinci denemem bikez kimyasal yaşadım ve 9yıldır evliyim yaşım 30 hani bekliyoruzya tüp bebekte 12 gün onlarıda sayarsak yaş yetmiş iş bitmiş:))
saol arkadaşım inşllh.bizi başka kimse anlamıyo buraya çok rahat derdini anlatıyorum allah herkesin sıkıntısını gidersin inşllhKk adaşım :) herkesin sağlıklı embriyo sayısı farklı oluyor.Kiminin embriyolari fazlayken içinden bir sağlıklı ya da cikmayabiliyor da ya da atıyorum iki embriyodan en az biri sağlıklı da çıkabiliyor.Yumurta sayın güzel inşallah çoğu döllenir ve sağlıklıların fazla olur.Benim ilk tedavimde de 8 olgun yumurtamdan 6 si döllenmişti,3ü pgtye girdi ve ikisi sağlıklı gelmişti.Embriyolog arayıp bilgilendirir zaten kaçının döllendiğini ve kaçının devam ettiğini. İnşallah bu tedavinde yavrularına kavuşursun.
Aminn.yarın merkezden haber vereceklermiş 3gün pct yapılıp 5.gün transfer sanırım bu arada ben pkoluyum ohss olma riski var öyle olursa dondurulacakmış.Yaşının en guzel yillari insallah bi cocuklar senlenir yuvaniz..emri olarak kacinci gun pgt yapilcak biliyomusun
Canim bilerek sordum kacinci gun pgt yapilcak die sende ayni hataya dusme emriyoya 3.pgt yapilirsa yanlis sonuc verebiliyomus emriyoya 5.gune gittiginde kendini onarabiliyo yada sagliksiz olabiliyomus burda bunu kac kez dile getirdik okuduk bu durumu bizzat bilenn arkadaslar varAminn.yarın merkezden haber vereceklermiş 3gün pct yapılıp 5.gün transfer sanırım bu arada ben pkoluyum ohss olma riski var öyle olursa dondurulacakmış.
Emriyonun saglikli yada sagliksiz oldugu bilmenin en iyi yolu 5.gune gelmesini bekleyip oyle hucre alinip testte girmesi lazim senin merkezin hangisi bak canim kendi doktorun kendin ol arastir ikna et 5.gune gitsin emriyolar ...bizler herseyi bilmek zorundayiz surecimiz zor masrafli bu yuzden sansa birakma doktorlar hastaneler zaten bu isi ticarete dokmus buna izin verme arastir merkezinle konusAminn.yarın merkezden haber vereceklermiş 3gün pct yapılıp 5.gün transfer sanırım bu arada ben pkoluyum ohss olma riski var öyle olursa dondurulacakmış.
Canim seni yanlis yonlendirmek istemem ama pgt icin 5.gunu oneriyolar 3.gun tam sonuc veremiyormus benim doktorum oyle demistiAminn.yarın merkezden haber vereceklermiş 3gün pct yapılıp 5.gün transfer sanırım bu arada ben pkoluyum ohss olma riski var öyle olursa dondurulacakmış.
Aynen canm haklısın bizler birbirimizi anlayabiliriz ancak.Heyecanlı bir süreç senin için başladı.İnşallah sonu güzel olur canm..S
saol arkadaşım inşllh.bizi başka kimse anlamıyo buraya çok rahat derdini anlatıyorum allah herkesin sıkıntısını gidersin inşllh
Saol canım dün opudan sonra doktorumu görmedim bile bende ilgisiz olduklarını düşünüyorum şimdi okadar paralar ve emeklerimiz gidiyo embriyologla konuşup 5.gün yapmalarını isticemCanim seni yanlis yonlendirmek istemem ama pgt icin 5.gunu oneriyolar 3.gun tam sonuc veremiyormus benim doktorum oyle demisti
Gercekten haklisin onlar ilgisizse sen ilgili ol izin vermeSaol canım dün opudan sonra doktorumu görmedim bile bende ilgisiz olduklarını düşünüyorum şimdi okadar paralar ve emeklerimiz gidiyo embriyologla konuşup 5.gün yapmalarını isticem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?