- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #43.901
Aynen canim onlar cok embiriyo gonderip cok para alma derdindeler 5.gune az olsun saglikli olsun pgt surecini beklemesi zor 15 gun sonuc bekledim gelde bana sorZaten yorucu bu süreçte bilgi alamamak çok kötü artık kendimiz herşeyi düşünmeliyiz kafamda bi milyon soru yoruldum ya(
Halıklısınız kızlar biraz daha sabır şimdi merkezi arıyorum karşımda muhatap alacağım kimseyi bulamıyorum sanırım pazar diye yarını nasıl beklicem bakalım bide sorumsuzlar bana 7 yumrta topladık diyolar eşime sekiz bugün sabah 9tane topladık dediler sinirlendim bendeAynen canim onlar cok embiriyo gonderip cok para alma derdindeler 5.gune az olsun saglikli olsun pgt surecini beklemesi zor 15 gun sonuc bekledim gelde bana sor
bugun kacinci gun dollenmeninHalıklısınız kızlar biraz daha sabır şimdi merkezi arıyorum karşımda muhatap alacağım kimseyi bulamıyorum sanırım pazar diye yarını nasıl beklicem bakalım bide sorumsuzlar bana 7 yumrta topladık diyolar eşime sekiz bugün sabah 9tane topladık dediler sinirlendim bende
Maysa canim yumurtalar hemen dollenmez ......olgunlari secilir ve dollenmeye birakilir veya mikroenjeksiyon yapilir....ertesi gun belli olur dollenen dollenmeyenCanim dun opu oldun ama dun hemen dollenmedilermi ...
Canim tedavin hayirli ugurlu olsun oncelikle.rabbim gonlune gore versin insallah.kromozomlara bakilacaksa 5.gun bakilmasi mantikli cunki 3.gun hatali sonuc cikabiliyor.ama tek gen de kusur varsa ve tek gene bakilacaksa 3.gun bakilabilir.Canım dün sabah 11gibi opu oldum yani üstünden 24saat geçmişti sabah aradıklarında yani bugün 1.gün olmuyomu?
Hmm canim ne ince iş bu tup bebek..senin belli oldumu trasferrMaysa canim yumurtalar hemen dollenmez ......olgunlari secilir ve dollenmeye birakilir veya mikroenjeksiyon yapilir....ertesi gun belli olur dollenen dollenmeyen
Canim dun opu oldun ama dun hemen dollenmedilermi ...
teşekkür edrim canım benim 5-6kromozomlarda bozukluk var onlara bakılacak bu arada konuştum biyologla cgh yaparsak 5.günden pct yaparsak üçüncü gün oluyo dediCanim tedavin hayirli ugurlu olsun oncelikle.rabbim gonlune gore versin insallah.kromozomlara bakilacaksa 5.gun bakilmasi mantikli cunki 3.gun hatali sonuc cikabiliyor.ama tek gen de kusur varsa ve tek gene bakilacaksa 3.gun bakilabilir.
Yok canim bellu degil daha bekliyorumHmm canim ne ince iş bu tup bebek..senin belli oldumu trasferr
Halıklısınız kızlar biraz daha sabır şimdi merkezi arıyorum karşımda muhatap alacağım kimseyi bulamıyorum sanırım pazar diye yarını nasıl beklicem bakalım bide sorumsuzlar bana 7 yumrta topladık diyolar eşime sekiz bugün sabah 9tane topladık dediler sinirlendim bende
Hangi merkez gittiğin en azından tercih etmeyizHalıklısınız kızlar biraz daha sabır şimdi merkezi arıyorum karşımda muhatap alacağım kimseyi bulamıyorum sanırım pazar diye yarını nasıl beklicem bakalım bide sorumsuzlar bana 7 yumrta topladık diyolar eşime sekiz bugün sabah 9tane topladık dediler sinirlendim bende
Tek gen dedigin ne ufff ya kafam karisiyo benim bizim raporda 7 . Ve 8 . Kromizonlarda delesyon yaziyo yani 2 gendemi kusurlu demek oluyoCanim tedavin hayirli ugurlu olsun oncelikle.rabbim gonlune gore versin insallah.kromozomlara bakilacaksa 5.gun bakilmasi mantikli cunki 3.gun hatali sonuc cikabiliyor.ama tek gen de kusur varsa ve tek gene bakilacaksa 3.gun bakilabilir.
İzmir medical park opudan sonra bana bilgi vermediler eşime söylemişler bugün embriyonun gelişimi için aradılar öyle öğrendim 9 tane topladıklarını geçtim artık onu işlerini güzel yapsınlar oda yeter bu beşinci denemem.Hangi merkez gittiğin en azından tercih etmeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?