Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Zaten yorucu bu süreçte bilgi alamamak çok kötü artık kendimiz herşeyi düşünmeliyiz kafamda bi milyon soru yoruldum ya (
Aynen canim onlar cok embiriyo gonderip cok para alma derdindeler 5.gune az olsun saglikli olsun pgt surecini beklemesi zor 15 gun sonuc bekledim gelde bana sor

Aynen canim onlar cok embiriyo gonderip cok para alma derdindeler 5.gune az olsun saglikli olsun pgt surecini beklemesi zor 15 gun sonuc bekledim gelde bana sor
Halıklısınız kızlar biraz daha sabır şimdi merkezi arıyorum karşımda muhatap alacağım kimseyi bulamıyorum sanırım pazar diye yarını nasıl beklicem bakalım bide sorumsuzlar bana 7 yumrta topladık diyolar eşime sekiz bugün sabah 9tane topladık dediler sinirlendim bende

bugun kacinci gun dollenmenin

Canım dün sabah 11gibi opu oldum yani üstünden 24saat geçmişti sabah aradıklarında yani bugün 1.gün olmuyomu?
Canim tedavin hayirli ugurlu olsun oncelikle.rabbim gonlune gore versin insallah.kromozomlara bakilacaksa 5.gun bakilmasi mantikli cunki 3.gun hatali sonuc cikabiliyor.ama tek gen de kusur varsa ve tek gene bakilacaksa 3.gun bakilabilir.

Canim dun opu oldun ama dun hemen dollenmedilermi ...
Canim tedavin hayirli ugurlu olsun oncelikle.rabbim gonlune gore versin insallah.kromozomlara bakilacaksa 5.gun bakilmasi mantikli cunki 3.gun hatali sonuc cikabiliyor.ama tek gen de kusur varsa ve tek gene bakilacaksa 3.gun bakilabilir.
teşekkür edrim canım benim 5-6kromozomlarda bozukluk var onlara bakılacak bu arada konuştum biyologla cgh yaparsak 5.günden pct yaparsak üçüncü gün oluyo dedi

Hangi merkez gittiğin en azından tercih etmeyiz

Tek gen dedigin ne ufff ya kafam karisiyo benim bizim raporda 7 . Ve 8 . Kromizonlarda delesyon yaziyo yani 2 gendemi kusurlu demek oluyo

Son düzenleme:
Hangi merkez gittiğin en azından tercih etmeyiz
İzmir medical park opudan sonra bana bilgi vermediler eşime söylemişler bugün embriyonun gelişimi için aradılar öyle öğrendim 9 tane topladıklarını geçtim artık onu işlerini güzel yapsınlar oda yeter bu beşinci denemem.

Hayır canım tüp bebekler tutmayınca genetiğe bakıldı bi kimyasalım vardı iki negatif dördüncüde translokasyon çıktı pct yapıldı oda negatif şimdi bakalım ne olacak yoruldum yaaa(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…