- 27 Mart 2015
- 917
- 717
- 33
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #43.921
Yazılarınızı okudum 5.tedaviye gelene kadar bazı testlerin yapılmaması yapilamamasi ne kadar kötü, insallah bu tedaviniz hayirlisiyla pozitif le sonuclanir.Hayır canım tüp bebekler tutmayınca genetiğe bakıldı bi kimyasalım vardı iki negatif dördüncüde translokasyon çıktı pct yapıldı oda negatif şimdi bakalım ne olacak yoruldum yaaa(
Amin canım çok saol hamilelerin duası kabul olur sende hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşllhYazılarınızı okudum 5.tedaviye gelene kadar bazı testlerin yapılmaması yapilamamasi ne kadar kötü, insallah bu tedaviniz hayirlisiyla pozitif le sonuclanir.
Insallah bu seferkide yuzune guler canimHayır canım tüp bebekler tutmayınca genetiğe bakıldı bi kimyasalım vardı iki negatif dördüncüde translokasyon çıktı pct yapıldı oda negatif şimdi bakalım ne olacak yoruldum yaaa(
Aminnnn canım inşşlh hepimizin.Insallah bu seferkide yuzune guler canim
Canim senin gen degil kromozomsal bir proplem ozaman sana cgh yapikir kromozom analizi yapilir.bunun icin en saglikli sonuc embriyolarin 5.gunu biopsi alinmasiTek gen dedigin ne ufff ya kafam karisiyo benim bizim raporda 7 . Ve 8 . Kromizonlarda delesyon yaziyo yani 2 gendemi kusurlu demek oluyo
Ben Göğşen Önalanın hastasıydım.. İlk denememde başarışı olduk ikiz bebeklere hamile kaldım sırasıyla 8 ve 9. haftalarda kalpleri durduğu için geçen hafta kürtaj geçirdim.. Hulusi bey de çok iyi bi doktor.. ama Göğşen bey'in yeri benim için ayrıdır.. Kendisi hem çok iyi bi insan hem de işini gerçekten aşkla yapan bi insan.. Onunla da görüşmenizi tavsiye ederimBaşkent üniversitesi hulusi zeynel bülent oğlu iyidiyolar bende gidip giruscem
haber var mı canım.. doğum oldu mu sağlıklısıyla..Yarin cemreee doguma gidiyo dualarim seninle arkadasimm
yorulma kuzum.. bu yol maalesef ki uzun, ama sonucu hepimiz için güzel olacak inşAllah....Aminnnn canım inşşlh hepimizin.
Allah karnındaki kuzuyu sana bağışlasın canımm herkesin yüzü güler inşllh.yorulma kuzum.. bu yol maalesef ki uzun, ama sonucu hepimiz için güzel olacak inşAllah....
amin canım.. daha tehlikeler bitmedi, sadece hamile kalmak da çözüm olmuyor, çok defa kanama ve düşük tehlikesi ile geldik bu haftaya. son kontrolde hala kanama alanları vardı, hayırlısıyla 20li haftaları bi görebilsem, sanırım o zaman rahatlayacağım. Rabbim hepimizin miniklerini kucağına almayı nasip etsin inşAllahA
Allah karnındaki kuzuyu sana bağışlasın canımm herkesin yüzü güler inşllh.
Kizlarrrrrr bebegimiz oldu allha sukur .hastanedeyiz suanhaber var mı canım.. doğum oldu mu sağlıklısıyla..
haftasonu misafirlerim vardı cuma akşamdan... hiç nete giremedim.. neler olmuş neler bitmiş haberim yok
Gözunaydin canim daha dun gibi trasferr iptal oldu diyip hemen arkasindan hamile kalman rabbim size bagislasin o eşsiz duyguyu herkese tatdirsin insallah . ..ikinizde iyisiniz dimiKizlarrrrrr bebegimiz oldu allha sukur .hastanedeyiz suan
Dilerim rabbimden hayırla ve sağlıkla kucağına alırsın su gibi geçer 40 hafta ve miniğine sarılıp onu koklarsın herzaman duacınızım allah herkesin dileğini kabul etsin canım seni burdan tebrik edecez doğurdun diye inşllh.amin canım.. daha tehlikeler bitmedi, sadece hamile kalmak da çözüm olmuyor, çok defa kanama ve düşük tehlikesi ile geldik bu haftaya. son kontrolde hala kanama alanları vardı, hayırlısıyla 20li haftaları bi görebilsem, sanırım o zaman rahatlayacağım. Rabbim hepimizin miniklerini kucağına almayı nasip etsin inşAllah
Canim benim gözün aydın allah analı babalı büyütsün inşallahKizlarrrrrr bebegimiz oldu allha sukur .hastanedeyiz suan
Hayirli ugurlu olsun canim cok cok sevindim. Kirkbir kere masallahh...Kizlarrrrrr bebegimiz oldu allha sukur .hastanedeyiz suan
Sen ne yaptin canim bebek nasilhayat_gun hep aklimdasin canim. Nasilsin? Birazdaha iyimisin? Trkrar tedaviye baslamayi dusunuyormusun?
Sağol canım Allah razı olsun..İyiyim değerim bir haftada tamamen düştü.O yüzden çok şükür kürtaja gerek kalmadı. Perşembe günü laparoskopi yöntemiyle myomumu aldiracagim inşallah.Sonrasında da tekrar bir tedavi görebiliriz yine aynı drla.Tabi öncesinde doğal düşünür müyüz zaman gösterecek.Hayırlısı olur inşallah canm..Sen nasılsın?Bebiş iyi inşallah..hayat_gun hep aklimdasin canim. Nasilsin? Birazdaha iyimisin? Trkrar tedaviye baslamayi dusunuyormusun?
Hayat canim ayni merkeze devam edeceksinSağol canım Allah razı olsun..İyiyim değerim bir haftada tamamen düştü.O yüzden çok şükür kürtaja gerek kalmadı. Perşembe günü laparoskopi yöntemiyle myomumu aldiracagim inşallah.Sonrasında da tekrar bir tedavi görebiliriz yine aynı drla.Tabi öncesinde doğal düşünür müyüz zaman gösterecek.Hayırlısı olur inşallah canm..Sen nasılsın?Bebiş iyi inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?