- 15 Mayıs 2013
- 6.264
- 4.986
- 148
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #43.941
Bir an gözüme çarptı da çok güzel bir haber mi okudu bu gözler..Canm gözün aydın çok mutlu oldum.Allah analı babalı büyütsün.Mevlam büyük canm ya ne sıkıntılardan geçtin mükafatıni aldın sonunda.Rabbim hep yüzünü güldürsün.Çok çok sevindim canm..:)))Kizlarrrrrr bebegimiz oldu allha sukur .hastanedeyiz suan
Aynen canm çünkü merkezim ve drum çok iyi çok memnunum.Geçen ki düşüğümün sorumlusu tamamen benim diye düşünüyorum.Drum çok kez dile getirmişti myomun sıkıntı olabileceğini.Tutmayabilir tutsak bile düşebilir demişti. Ben olumlu tarafını daha çok düşünüp myomu kafamdan atmistim ama hata ettim.O yüzden şayet tedaviye karar verirsem yoluma kendi drumla devam edicem.Hayat canim ayni merkeze devam edeceksin
Oy onun minnak ayaklarını öperim ben... hadi gözün aydın olsun...Kizlarrrrrr bebegimiz oldu allha sukur .hastanedeyiz suan
Saol canim.gercekten inanamadm bende bugun yasadgim hersey gercek dsiydi sanki.dogum olana kadar sanki baskasinin hayatini yasiyormus gibi oldu.kucagima alinca gercekligine inandim.allah hepinize saglikli hayirli evlat versin.mucizelere inanin kizlarGözunaydin canim daha dun gibi trasferr iptal oldu diyip hemen arkasindan hamile kalman rabbim size bagislasin o eşsiz duyguyu herkese tatdirsin insallah . ..ikinizde iyisiniz dimi
Cok saolun kizlar iyiki varsinizCanim benim gözün aydın allah analı babalı büyütsün inşallah
Saol canim .hepimiz zor yollardan gectik.su gercek bizim istememzle olmuyor allahim nezamn isterse oluyor .burda bizim gibi ozlem duyan herkese rabbim nasip etsin. Olumlu dusunun kizlar olumlu olsun.mucizeler oluyor hayattaBir an gözüme çarptı da çok güzel bir haber mi okudu bu gözler..Canm gözün aydın çok mutlu oldum.Allah analı babalı büyütsün.Mevlam büyük canm ya ne sıkıntılardan geçtin mükafatıni aldın sonunda.Rabbim hep yüzünü güldürsün.Çok çok sevindim canm..:)))
Cok saol canim.darisi basinizaOy onun minnak ayaklarını öperim ben... hadi gözün aydın olsun...
Estağfurullah canm öyle düşünmedim..:) Çok teşekkür ederim..Hayırlısı canm mevlam bize de yazmıştır o güzel duyguyu yaşamayı. İnanıyorum inşallah o güzel kavusmayi hepimiz yaşayacağız.
Evet canim mucize denilen birsey var ve bunun en güzel örneğisin.Bu güzel haberi almak senin adına da çok mutlu etti ayrıca kendi açımdan da sevindim.Umut ışığını bir kere daha gördüm canım. .:))Rabbim yavrunu sizlere bagişlasin inan çok mutlu oldum.:))))Saol canim .hepimiz zor yollardan gectik.su gercek bizim istememzle olmuyor allahim nezamn isterse oluyor .burda bizim gibi ozlem duyan herkese rabbim nasip etsin. Olumlu dusunun kizlar olumlu olsun.mucizeler oluyor hayatta
Allah ömür boyu sağlık ve güzellikle büyütmenizi nasip etsin sizin gibileri görünce daha çok umutlanıyo insan rabbim herdaim yüzünüzü güldürsün inşllh.Çok güzel değilmi? Hastaneye iki kişi girip üç kişi çıkmak.Darısı bütün bekleyenlerin başına.Sa
Saol canim.gercekten inanamadm bende bugun yasadgim hersey gercek dsiydi sanki.dogum olana kadar sanki baskasinin hayatini yasiyormus gibi oldu.kucagima alinca gercekligine inandim.allah hepinize saglikli hayirli evlat versin.mucizelere inanin kizlar
Tesekkur ederim maysa, su an icin gebelik devam ediyor. 9 aralikta cvs testi yapilacak ama hala agrilarim ve kanamalarim ara ara devam ediyor.Sen ne yaptin canim bebek nasil
Anliyorum canim. Insanin doktoruna guvenmesi cok guzel bi avantaj. Ben mesela hic memnun degildim allahim yolumu buraya bi dha dusurme diye geciridimAynen canm çünkü merkezim ve drum çok iyi çok memnunum.Geçen ki düşüğümün sorumlusu tamamen benim diye düşünüyorum.Drum çok kez dile getirmişti myomun sıkıntı olabileceğini.Tutmayabilir tutsak bile düşebilir demişti. Ben olumlu tarafını daha çok düşünüp myomu kafamdan atmistim ama hata ettim.O yüzden şayet tedaviye karar verirsem yoluma kendi drumla devam edicem.
Evet biraz dinlenip öyle devam etmem lazım. Yine de hayırlısı. .Anliyorum canim. Insanin doktoruna guvenmesi cok guzel bi avantaj. Ben mesela hic memnun degildim allahim yolumu buraya bi dha dusurme diye geciridim
Icimden. Ama benim maddi olarak baska secenegim olmadigi icin mecburum simdiki klinige.
Allah kolaylastirsin, zorlastirmasin islerimizi..
Sen biraZ dinlen vucudun kendine gelsin biraz. Ondan sonra baslarsin ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?