- 27 Mart 2015
- 917
- 717
- 33
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #43.961
Pct yapılmadan önce dondurdular canım 8tane birinci kalite üçüncü gün embriyolarım var Ankarada genlab"a gidecekmiş ama öncesinde (prob)denemesi denen şey yapacaklarmış aranızda pctden önce bunu yaptıran varmı?Bide donmuş embriyolardan biyobsi alınırmı?Açıkçası bana çok değişik geldi.
Hicbir fikrim yok canimyaPct yapılmadan önce dondurdular canım 8tane birinci kalite üçüncü gün embriyolarım var Ankarada genlab"a gidecekmiş ama öncesinde (prob)denemesi denen şey yapacaklarmış aranızda pctden önce bunu yaptıran varmı?Bide donmuş embriyolardan biyobsi alınırmı?Açıkçası bana çok değişik geldi.
Saol canım ya bende anlamadım ama bi bildikleri vardır mutlaka.Hicbir fikrim yok canimya
Hayirlisi olur insallahSaol canım ya bende anlamadım ama bi bildikleri vardır mutlaka.
Amin canım inşllhHayirlisi olur insallah
Hayat dondurmadan once biopsi alip dondurmadilarmiPct yapılmadan önce dondurdular canım 8tane birinci kalite üçüncü gün embriyolarım var Ankarada genlab"a gidecekmiş ama öncesinde (prob)denemesi denen şey yapacaklarmış aranızda pctden önce bunu yaptıran varmı?Bide donmuş embriyolardan biyobsi alınırmı?Açıkçası bana çok değişik geldi.
Bizimde problar denenmisti canim.kontrol amacliPct yapılmadan önce dondurdular canım 8tane birinci kalite üçüncü gün embriyolarım var Ankarada genlab"a gidecekmiş ama öncesinde (prob)denemesi denen şey yapacaklarmış aranızda pctden önce bunu yaptıran varmı?Bide donmuş embriyolardan biyobsi alınırmı?Açıkçası bana çok değişik geldi.
merhabalar cemre biraz bilgi edindim siz de pgt denemişsiniz olmamış ama normal yolla hamile kalmışsınız öyle mi ne güzel ya ben de 4 hamilelik kaybı yaşadım normal yolla. sonra da 1 defa tüp bebek denedim 10 embriyodan 1 tanesi normal çıktı o da tutmadı karnımda.. 9 aydır da normal yollarla yeniden hamile kalmak için bekliyrm ama o da tutmuyor Allah istediği zaman olacak illakiBizimde problar denenmisti canim.kontrol amacli
Aynen canim 1 ve 19 nolu kromozom.suan mucizem yanimda cok sukur.4 gunluk olduk.benimde 2 dusuk vardi ama onlar catlatma ignesyle olmustu 6 yildr hc norml yoldan hamilelik olmamsti.snrasni biliyorsunmerhabalar cemre biraz bilgi edindim siz de pgt denemişsiniz olmamış ama normal yolla hamile kalmışsınız öyle mi ne güzel ya ben de 4 hamilelik kaybı yaşadım normal yolla. sonra da 1 defa tüp bebek denedim 10 embriyodan 1 tanesi normal çıktı o da tutmadı karnımda.. 9 aydır da normal yollarla yeniden hamile kalmak için bekliyrm ama o da tutmuyor Allah istediği zaman olacak illaki
Ama merak ettiğim sizin de kromozomla mı ilgiliydi probleminiz ve kaçıncı kromozomlar
Aynen canim 1 ve 19 nolu kromozom.suan mucizem yanimda cok sukur.4 gunluk olduk.benimde 2 dusuk vardi ama onlar catlatma ignesyle olmustu 6 yildr hc norml yoldan hamilelik olmamsti.snrasni biliyorsun
30 yasndayim.tum dualarim szlerle allah hepinize versin insallh saglikli bir bebek bizi biz anlarz.burayada baskasna umut olurum dye yaziyorum.sizleride merak ettigim icin takip ediyorum hala.sezeryn oldgu icin 1 hafta once oldu .Aaa demek doğdu ve 4 günlük gerçekten mucize Allahım inş isteyen herkes de yaşar bu duyguyu senin başına gelen bize de gelir inş doğum tarihi 5 aralık yazınca daha anca gelicek doğacak sanıyrdum geçmş olsun ve de tebrik ederim cemre..
Kaç yaşındasın bu arada ne mutlu sana yaa inan en az senin kadar sevindim
Aynı yaştaymışız demekki30 yasndayim.tum dualarim szlerle allah hepinize versin insallh saglikli bir bebek bizi biz anlarz.burayada baskasna umut olurum dye yaziyorum.sizleride merak ettigim icin takip ediyorum hala.sezeryn oldgu icin 1 hafta once oldu .
Şükür ya bi bilen buldum peki canım sen prob denemesinden sonra pct yaptırıp hamile kaldın inan bi umut ışığına ihtiyacım varBizimde problar denenmisti canim.kontrol amacli
Şükür ya bi bilen buldum peki canım sen prob denemesinden sonra pct yaptırıp hamile kaldın inan bi umut ışığına ihtiyacım var[/
Adaşım sen benim için gerçekten umut oldun Allah bebişini sana bağışlasın çok güzel bi duygu rabbim isteyen ve emek veren herkese nasip etsin.30 yasndayim.tum dualarim szlerle allah hepinize versin insallh saglikli bir bebek bizi biz anlarz.burayada baskasna umut olurum dye yaziyorum.sizleride merak ettigim icin takip ediyorum hala.sezeryn oldgu icin 1 hafta once oldu .
Allah analı babalı büyütmeni nasip etsin canım30 yasndayim.tum dualarim szlerle allah hepinize versin insallh saglikli bir bebek bizi biz anlarz.burayada baskasna umut olurum dye yaziyorum.sizleride merak ettigim icin takip ediyorum hala.sezeryn oldgu icin 1 hafta once oldu .
ay daha ne yeni uygulamalar duyuccaz acaba, benim bi bilgim yok ama umarım iyi olur canımPct yapılmadan önce dondurdular canım 8tane birinci kalite üçüncü gün embriyolarım var Ankarada genlab"a gidecekmiş ama öncesinde (prob)denemesi denen şey yapacaklarmış aranızda pctden önce bunu yaptıran varmı?Bide donmuş embriyolardan biyobsi alınırmı?Açıkçası bana çok değişik geldi.
haberler sende bacım :):):)Neler oluyor orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?