- 16 Ocak 2016
- 3.030
- 2.546
- 133
- 33
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #43.981
Canim cemre pgt den sonra hamile kalmadi dogal oldu bebegiŞükür ya bi bilen buldum peki canım sen prob denemesinden sonra pct yaptırıp hamile kaldın inan bi umut ışığına ihtiyacım var
Anladım canım ne güzel rabbim yaşatmış çok şükür darısı başımıza inşllh.sen nasılsın canımCanim cemre pgt den sonra hamile kalmadi dogal oldu bebegi
Aynen benim ikinci pctli denemem ve ilk defa böyle deneme yapılıyo umarım hayırla sonuçlanır.Canım inşllh sende güzel bi hamilelik geçirirsin cemre gibi tebrik edriz senideay daha ne yeni uygulamalar duyuccaz acaba, benim bi bilgim yok ama umarım iyi olur canım
Bu sayfa neler neler gordu valla roman gibi sayfalari bastan alip okumani tavsiye ediyorum guzel mucizeler varAynen benim ikinci pctli denemem ve ilk defa böyle deneme yapılıyo umarım hayırla sonuçlanır.Canım inşllh sende güzel bi hamilelik geçirirsin cemre gibi tebrik edriz senide
amin canım inşAllah, haftaya Cumartesi yeni kontrol var bakalım ne alemdeyiz, çok merak ediyorum, hayırlısı olsun herkes içinAynen benim ikinci pctli denemem ve ilk defa böyle deneme yapılıyo umarım hayırla sonuçlanır.Canım inşllh sende güzel bi hamilelik geçirirsin cemre gibi tebrik edriz senide
burda hepimiz ya kromozom anomalisi olan kişileriz ya da tek gen hastalığı olanlar. nomal yolla hamilelik ve ya normal tüp bebek bize çare değil. oluşan embriyoların genetiğine bakılıyor sağlıklı olanlar bize transfer ediliyor. bazı arkadaşlarmızdan normal deneme sonucunda güzel haberler aldık ama bu arkaaşlarımız da genele bakıldığında %15 şanslılar arasındalar..Merhaba kızlar.. sayfanızı takip ediyorum. Prob yapmışsınız dikkatini çekti. Ne olduğunu biri açıklayabilir mi
Prob yeni bi yöntem sandım. Sanirim bizde de sıkıntı var. 1.5 yıl önce ikiz bebeklerim doğdu. Ama bir tanesi sıkıntılı bir bebekti 16 günlük kaybettik. Su an bebek dusunmedigimizden genetik test yaptırmadik daha. Ben de sizi takip ediyorum. İleride bizde tüp bebek yapmak zorunda kalabilirizburda hepimiz ya kromozom anomalisi olan kişileriz ya da tek gen hastalığı olanlar. nomal yolla hamilelik ve ya normal tüp bebek bize çare değil. oluşan embriyoların genetiğine bakılıyor sağlıklı olanlar bize transfer ediliyor. bazı arkadaşlarmızdan normal deneme sonucunda güzel haberler aldık ama bu arkaaşlarımız da genele bakıldığında %15 şanslılar arasındalar..
kısaca özetimiz bu :)
merhaba canım (prob )"eşit veya orantılı test"diye geçiyo genetik problemi olanlara yapılıyo diye biliyorum.Allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin inşllh sizedeProb yeni bi yöntem sandım. Sanirim bizde de sıkıntı var. 1.5 yıl önce ikiz bebeklerim doğdu. Ama bir tanesi sıkıntılı bir bebekti 16 günlük kaybettik. Su an bebek dusunmedigimizden genetik test yaptırmadik daha. Ben de sizi takip ediyorum. İleride bizde tüp bebek yapmak zorunda kalabiliriz
Hayırlı haberlerle inşllh şu 20.haftayıda atlatsan iyice rahat edicen sakın sitres yapıp bebişini üzme canım.amin canım inşAllah, haftaya Cumartesi yeni kontrol var bakalım ne alemdeyiz, çok merak ediyorum, hayırlısı olsun herkes için
1 ve 19 icin 2 tane prop aldik.bunlari denicez dedi doktor.boyama teknigiyle yapiliyor bu pgt.mesela 1 noluyu kirmizi 19 noyu yesil aliyorlar.kromozonlara bakarken kopma veya dengeli gecs varmi o sekilde bakiyorlar.renklere.ama sonucta bu problari emryolardan hucre alip bakacaklar ve ilk kez kullanacak en ufak bi hata bozuklukta bosa islem oluyor.oyuzden kan aldilar benden denendi.hatta o problarla annemin ve babaminda baktilar.annemden bana gecmis bu translakosyon.Şükür ya bi bilen buldum peki canım sen prob denemesinden sonra pct yaptırıp hamile kaldın inan bi umut ışığına ihtiyacım var
Amin canim.darisi hepinizin basinaAllah analı babalı büyütmeni nasip etsin canım
Yani prob denenmesi tedbir amacli iyi bisey.benim pgt den sonraki ay dogal yolla oldu canimAynen benim ikinci pctli denemem ve ilk defa böyle deneme yapılıyo umarım hayırla sonuçlanır.Canım inşllh sende güzel bi hamilelik geçirirsin cemre gibi tebrik edriz senide
Çok güzel anlatmışsın canım saol benimde 5-6 kromozom bozuk tam kol translokasyon deniyo ama benim ailemden istemediler kan.daha önce prob denmesi yapılmadı bana şimdi daha iyi içim rahatladı ailemde düşük yada engelli doğum geçmişide yok kimden geçti tam bilmiyorum ama sabırla sonuçları bekliyorum.1 ve 19 icin 2 tane prop aldik.bunlari denicez dedi doktor.boyama teknigiyle yapiliyor bu pgt.mesela 1 noluyu kirmizi 19 noyu yesil aliyorlar.kromozonlara bakarken kopma veya dengeli gecs varmi o sekilde bakiyorlar.renklere.ama sonucta bu problari emryolardan hucre alip bakacaklar ve ilk kez kullanacak en ufak bi hata bozuklukta bosa islem oluyor.oyuzden kan aldilar benden denendi.hatta o problarla annemin ve babaminda baktilar.annemden bana gecmis bu translakosyon.
Kaç senedir evlisin canım?daha önce hamile kalmıştıydın? Ben hiç hamile kalamadım 9yıldır evliyim eşimdede problem yok ama nasip olmadı. Bana hep dediler hamile kalmaya engel değil translokasyon ama sonuç hep hüsran.Yani prob denenmesi tedbir amacli iyi bisey.benim pgt den sonraki ay dogal yolla oldu canim
Canim set.up islemi yapiliyor pgt oncesi...prop kullandiklari malzeme olsa gerek.cunki bizim icinde prop siparisi verdiler yurtdisina...pgt oncesi o hastanede ilk defa calisilacak bir hastaliksa prop siparis edilip set.up islemi yapiliyorMerhaba kızlar.. sayfanızı takip ediyorum. Prob yapmışsınız dikkatini çekti. Ne olduğunu biri açıklayabilir mi
Karisti valla.hergun degisik bir huyu oluyor.doguma girene kadar inanamamstim bebegin dogacagina .hatta girmeden de annme dedim hc bebek olacakms gbi gelmiyordu.haberler sende bacım :):):)
geceler gündüzlere karıştı mı bakalım :)
Pazar gunu doguma gidiyorumNeler oluyor orda
Hersey gonlunce olsun canim insallah saglikli gelir annesine...bu arada senin bebisde mi dogalPazar gunu doguma gidiyorumçok duygusallasti ben şimdi onu kucağıma mi alicam inanamıyorum..tek isteğim sağlıklı olsun bugün bahceciyede gittim erbil beyi de ziyaret ettim konuştuk sohbet ettik biraz ,sarildik birbirimize ordada gozlerim doldu iyice..... onun yeri başka...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?