Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Saglikli tabiki annesi.hadi bakalim iyi haberlerle gel insallh.spinalmi olacak.hic korkma en kolayi dogurmakmis onu Anladim.hamilelik bekleme sureci daha zor.

Selam kızlar,
Biz 16 Kasımda Memorialde tedaviye başladık maddi anlamda sorunlar vardı derdi veren Rabbimin yardımıyla bulduk buluşturdukGeçen hafta cumartesi günü 12 yumurta toplandı 10 tanesi döllendi 3. Günde 9 tanesi devam ediyordu 5. Gün birtane pgt için donduruldu 6. Günü takip ettiler ve 2.side parça alınarak donduruldu. Daha önceki tedavime göre az bi sayı Bilemiyorumki yaşla mı alakalı ozaman 29 yaşındaydım ve 3 yıl oldu..Farkı merkezde olan tedavimde 5 embriyodan translokasyon sorunu olmayan çıkmamıştı şimdi sayı az olsada umut hep var Sizde dua edin.. sonuç 15 20 günde çıkar dediler biraz uzun geldi sizlerde ne kadar sürdü ?

14 gunde sonuc geldi benim

Karisti valla.hergun degisik bir huyu oluyor.doguma girene kadar inanamamstim bebegin dogacagina .hatta girmeden de annme dedim hc bebek olacakms gbi gelmiyordu.

Banada öyle geliyordu valla :) bugün annemle konustuk cocuk 5 aylık oldu nerdeyse hala inanamıyoruz. Yüce rabbim herkese nasip etsin isteyrn herkese inşallah.

Cnmmmmm herşey iyi olacak hiç merak etme. Allahım doya doya kokla böyle birşey yok. Bizimki adam oldu artık daha şimdiden yenidoğan hallerini özledim.

Merhaba arkadaşım seninde tedavin güzel sonuçlanır inşllh. problem neydi canım neden pct yapılacak?

Merhaba arkadaşım seninde tedavin güzel sonuçlanır inşllh. problem neydi canım neden pct yapılacak?
Canim benim 2. Tüp bebekte oldu bir kızım 1.5 yaşında Rabbim sizlerede versin tez vakitte.. çok zor bu yollardan bende geçtim çok tevekkül isteyen dua destek bekleyen çetin bir yol çok şükür ben şimdilik atlattık diyelim ☺bir ablam var yakınım pko hastası 5 olumsuz tup bebek denemesi var şimdi yine başladık pgt istiyor Dr onun için topics geldim yardımlarınıza ihtiyacimiz var acikcasi

Cemrecim Allah analı babalı büyütsün canım hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah çok şükür sağ selamet almışsın bebeğini eline Çalıkuşu naptı ki o da doğuracakmış bugün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…