- 2 Ekim 2016
- 384
- 173
- 103
- 37
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #44.021
Canım benimde eşimde kromozom bozukluğu var hangi hastanede yaptırdınız tüp bebek ? Biz Memorial düşünüyoruz ama sizin bilgileriniz çok önemli.Evet canım oğlum oldu.. Vallahi günler Nasıl geçiyor anlamıyorum gecemiz gündüze karıştı geçip gidiyor çok şükür emiyor gaz problemi yok ama çok kusuyor yavrum ağzından burnundan geliyor Dr götürdüm normal dedi kilo alımı iyi olduğu için çok şükür ama insan evham yapıyor Allah korusun yavrularımızı.. Seninde cemrenin de a kaldı inşallah sezeryan mı olucak cinsiyeti ne idi
Bugun transferi guzel haberlerle grlicek insallahC calikusu2912 canım hayırlı kolay bir doğum olmuştur inşAllah. habersiz bırakma bizi
drkumut canım sen bizi habersiz bırakıyorsun ama? ne oldu transfer gunun belli olmadı mıdaha? yoksa kendini unutturup test günü süpriz mi yapma niyetindesin bize
Ankarada genart ta çok güzel başarı yakalayan arkadaşlar oldu hep ikizleri var masallahŞişli Memorial 'a içim ısınıyor , Ankara'da acaba hangi doktorlar var ? En çok başarıyı yakalayan merkez neresi ?
Arkadaşım geçmiş olsun üzülme burda hepimiz aynı dertten muzdaripiz ama çok şükür dermansız değil burda herkesin çok şükür bebeği oldu biz Antalya tüp bebek merkezinde tedavi olduk Oraya yakın olduğumuz için .. Ama Ankara da tedavi olan arkadaşlar var sana yardımcı olacaktır CNmCanım benimde eşimde kromozom bozukluğu var hangi hastanede yaptırdınız tüp bebek ? Biz Memorial düşünüyoruz ama sizin bilgileriniz çok önemli.
Ah canim hepimiz ayni seyleri yasiyoruz bir tanecyakin arkadasimi sirf bu yuzden hayatimdan cikardim hamile kaliyo benden baska herkes duyuyo banada ezile buzule soyluyor boyle birisi benim arkadasim olamaz gorusmuyorum o olaydan snr hergunumuz yedigimiz ictigimiz ayri gitmeyen biriydi bide ben allaha havale ettim boylleleriniÇok korkuyorum Çok çok dua ediyorum. pgt giden 2 yavrumdan sağlıklı gelen olması için.. sayı beni korkutan Bugün işyerinde aldığım en yakın arkadaşımda dahil 3 hamile haberi var Üzülmüyorum isyan etmiyorum kesinlikle ama yüreğim yangın yeri.. birde beni kırmamak için insanların şekilden şekilde girerek tebrik etmeleri en çok canımı acıtan Rabbim çok büyüksün sana teslim oldum diyorum sadece.. Sizleride üzmek istemiyorum ama dertleşmeye dualarınıza ihtiyacım var
Insallah saglikli döner sana ..düşünsene yaa hic pgtye giden emriyo olmasaydi sonuçta 2 tane gitmiş masallah o sayıyı bulamayan varÇok korkuyorum Çok çok dua ediyorum. pgt giden 2 yavrumdan sağlıklı gelen olması için.. sayı beni korkutan Bugün işyerinde aldığım en yakın arkadaşımda dahil 3 hamile haberi var Üzülmüyorum isyan etmiyorum kesinlikle ama yüreğim yangın yeri.. birde beni kırmamak için insanların şekilden şekilde girerek tebrik etmeleri en çok canımı acıtan Rabbim çok büyüksün sana teslim oldum diyorum sadece.. Sizleride üzmek istemiyorum ama dertleşmeye dualarınıza ihtiyacım var
Ah canim hepimiz ayni seyleri yasiyoruz bir tanecyakin arkadasimi sirf bu yuzden hayatimdan cikardim hamile kaliyo benden baska herkes duyuyo banada ezile buzule soyluyor boyle birisi benim arkadasim olamaz gorusmuyorum o olaydan snr hergunumuz yedigimiz ictigimiz ayri gitmeyen biriydi bide ben allaha havale ettim boyllelerini
İnşallah canım evet şükrediyorum hele o 6. Günde dondurulan yokmuInsallah saglikli döner sana ..düşünsene yaa hic pgtye giden emriyo olmasaydi sonuçta 2 tane gitmiş masallah o sayıyı bulamayan var
Canim tesekkurler....transferimi oldum insallah rabbim yavruma can verir.....
Insallah sonuda guzel olur....mevlam bana yazdiysa bu bebegi can verir...olmasini cok istiyorum..pek duygusalim ...sanada bol sans arkadasim semra hocayi ozellikle iste..insallah pespese guzel haberler yazarizBugun transferi guzel haberlerle grlicek insallah
Canim transferimi oldum.yatiyorum hala 3.4 saat yaticam kendimi iyi hissetmek icin sonra otele gecerim...esim beni birakip eve gidecek oglusuma.ben tek kalicam...dus almak sakincaliymis ya kuran okuyabilirmiyim kiC calikusu2912 canım hayırlı kolay bir doğum olmuştur inşAllah. habersiz bırakma bizi
drkumut canım sen bizi habersiz bırakıyorsun ama? ne oldu transfer gunun belli olmadı mıdaha? yoksa kendini unutturup test günü süpriz mi yapma niyetindesin bize
Insallah olur canim sen kafani bosalt transfer olmamis gibi dusun bol bol dinlen.Canim tesekkurler....transferimi oldum insallah rabbim yavruma can verir.....
Budefa muayene gelmis gibi hissetmek istiyorum..yikilmamak icin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?