Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canım benimde eşimde kromozom bozukluğu var hangi hastanede yaptırdınız tüp bebek ? Biz Memorial düşünüyoruz ama sizin bilgileriniz çok önemli.

Arkadaşlar sperm azlığı ile başladığımız yolda eşimin genetik analizde translkasyon taşıyıcısı olması sonucu yıkıldık, genetik yardımı aldık, hiç tüp bebek denemedik yaşımız 30 , bizim gibi olup hamile kalan ve sağlıklı çocuk sahibi olan arkadaşlar yardımcı olur musunuz ? Hangi hastane ve hangi doktoru öneriyorsunuz? Bu işin reklamı olmaz lütfen yardımlarınızı bekliyorum.

Şişli Memorial 'a içim ısınıyor , Ankara'da acaba hangi doktorlar var ? En çok başarıyı yakalayan merkez neresi ?

C calikusu2912 canım hayırlı kolay bir doğum olmuştur inşAllah. habersiz bırakma bizi

drkumut canım sen bizi habersiz bırakıyorsun ama? ne oldu transfer gunun belli olmadı mıdaha? yoksa kendini unutturup test günü süpriz mi yapma niyetindesin bize

Canım benimde eşimde kromozom bozukluğu var hangi hastanede yaptırdınız tüp bebek ? Biz Memorial düşünüyoruz ama sizin bilgileriniz çok önemli.
Arkadaşım geçmiş olsun üzülme burda hepimiz aynı dertten muzdaripiz ama çok şükür dermansız değil burda herkesin çok şükür bebeği oldu biz Antalya tüp bebek merkezinde tedavi olduk Oraya yakın olduğumuz için .. Ama Ankara da tedavi olan arkadaşlar var sana yardımcı olacaktır CNm

Çok korkuyorum Çok çok dua ediyorum. pgt giden 2 yavrumdan sağlıklı gelen olması için.. sayı beni korkutan Bugün işyerinde aldığım en yakın arkadaşımda dahil 3 hamile haberi var Üzülmüyorum isyan etmiyorum kesinlikle ama yüreğim yangın yeri.. birde beni kırmamak için insanların şekilden şekilde girerek tebrik etmeleri en çok canımı acıtan Rabbim çok büyüksün sana teslim oldum diyorum sadece.. Sizleride üzmek istemiyorum ama dertleşmeye dualarınıza ihtiyacım var

Ah canim hepimiz ayni seyleri yasiyoruz bir tanecyakin arkadasimi sirf bu yuzden hayatimdan cikardim hamile kaliyo benden baska herkes duyuyo banada ezile buzule soyluyor boyle birisi benim arkadasim olamaz gorusmuyorum o olaydan snr hergunumuz yedigimiz ictigimiz ayri gitmeyen biriydi bide ben allaha havale ettim boyllelerini

Insallah saglikli döner sana ..düşünsene yaa hic pgtye giden emriyo olmasaydi sonuçta 2 tane gitmiş masallah o sayıyı bulamayan var

Kızmayın arkadaşlar bosverin verende rabbim alanda rabbim hep hayirlisini isteyin verdiğide imtihan vermedigide

Allah'ım bi tane sağlıklı çocuk nasip etsin ne olur güzel Allah'ım senden hep hayırlısını istedim senden gelen herşeye razıyım ama bizi evlatla sınama.. Ankara Genart'ı da duymuştum bakalım durumdann sizi haberdar edeceğim.

Zaten ayaklarım zor geliyordu bu süreçte işe şimdi hiç istemiyorum Rabbim bi çıkış yolu gösterecek umudum sonsuz

Insallah saglikli döner sana ..düşünsene yaa hic pgtye giden emriyo olmasaydi sonuçta 2 tane gitmiş masallah o sayıyı bulamayan var
İnşallah canım evet şükrediyorum hele o 6. Günde dondurulan yokmu Annesi gibi inatçı benimle diyorum içimde garip bi his umut var bu konuda.. Her duamda burdaki herkes var sizde beni unutmayın dualarınız da.. Bi gün sıra bizedir gelecek evelAllah

Arkadaşlar şimdi bu transklakasyonun bay da veya bayanda olması şans oranını değiştiriyor mu ? Genetik doktoru illaki ailede başka kişilerde de vardır diyor ama eşimin ailesinde herkesin çocuğu var ve sağlıklı nasıl oluyor, o zaman bizde normal yoldan sağlıklı bebek sahibi olamaz mıyız ?

Bugun transferi guzel haberlerle grlicek insallah
Insallah sonuda guzel olur....mevlam bana yazdiysa bu bebegi can verir...olmasini cok istiyorum..pek duygusalim ...sanada bol sans arkadasim semra hocayi ozellikle iste..insallah pespese guzel haberler yazariz

Canim transferimi oldum.yatiyorum hala 3.4 saat yaticam kendimi iyi hissetmek icin sonra otele gecerim...esim beni birakip eve gidecek oglusuma.ben tek kalicam...dus almak sakincaliymis ya kuran okuyabilirmiyim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…