- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #44.041
Insallah canim o guzel haberi ver bize merakla bekliycem sonucunu semra hanimmi yapti transferiniInsallah sonuda guzel olur....mevlam bana yazdiysa bu bebegi can verir...olmasini cok istiyorum..pek duygusalim ...sanada bol sans arkadasim semra hocayi ozellikle iste..insallah pespese guzel haberler yazariz
Rabbim sana bağışlasın inşallah bende opudan sonra kıldım namazlarımı duş almadan 1 gün Allah kabul eder inşallah.. girmeden üzerimde önlükle boneyle de telefonumdan Yasin okumuştumCanim transferimi oldum.yatiyorum hala 3.4 saat yaticam kendimi iyi hissetmek icin sonra otele gecerim...esim beni birakip eve gidecek oglusuma.ben tek kalicam...dus almak sakincaliymis ya kuran okuyabilirmiyim ki
Evet canim semra hoca yapti.insallah cok istiyorum guzel olmasini....hep birlikte insallah mutlu guzel haberler paylasirizInsallah canim o guzel haberi ver bize merakla bekliycem sonucunu semra hanimmi yapti transferini
Arkadaşım sizde sorun neydi , bizde Semra hanıma gitmeyi düşünüyoruz. Biraz bilgi verir misin ?Canim transferimi oldum.yatiyorum hala 3.4 saat yaticam kendimi iyi hissetmek icin sonra otele gecerim...esim beni birakip eve gidecek oglusuma.ben tek kalicam...dus almak sakincaliymis ya kuran okuyabilirmiyim ki
ben bol bol tesbih çekmiştim, kuran da okudum namazımı da kıldım, keyfi gusül alamıyor değiliz ki sonuçta, gönlün ne istiyorsa yap canım. ama 1 hafta - 10 gün duş alma sakın. ben 9. günün sonunda almıştım. saçların beslensin biraz :)Canim transferimi oldum.yatiyorum hala 3.4 saat yaticam kendimi iyi hissetmek icin sonra otele gecerim...esim beni birakip eve gidecek oglusuma.ben tek kalicam...dus almak sakincaliymis ya kuran okuyabilirmiyim ki
eee işte Rabbim verecekse gerisi teferruat kalıyor. hayırlısıyla bir de tutunsun minnak sana :)kızlarrrr..Şimdi hastaneden aradılar,tek bir embriyom pgtye girmişti Allahıma çok şükür sağlıklıymış.Bu ay transfer olacak çok mutlu ve haycanlıyım :)
Ay inşallah arkadaşım...Ben değildim o,bir tanede olsa transfer olacaktım ben.Sadece sağlıklı olur mu olmaz mı diye çok stres yapmıştım.6 taneden 4 tanesi döllendi ve sadece bir tanesi 5. güne gidip pgt girme şansını yakaladı. Çok şükür ki o da sağlıklıymış.Şimdi inşallah annesine sıkı sıkı tutunacak benim mucizem.Sende sağlıkla kucağına al inşallah prensesini..eee işte Rabbim verecekse gerisi teferruat kalıyor. hayırlısıyla bir de tutunsun minnak sana :)
bende de 1 tane transfer edilmişti ve üzülmüştüm 7 taneden 1 sağlıklı geldi diye meğersem Rabbim prensesimi nasip edecekmiş... inşAllah sende güzel haberi alırsın.
galiba sendeydi di mi dr bir tur daha toplayalım dedikleri, bence bekleme direk transferini gerçekleştir.
Canim benim hayırlı uğurlu olsun yavruların seninle olsun innnşallah..Dualarımda sen de varsın canm..İnşallah güzel haberlerini alırız burdan.Canim tesekkurler....transferimi oldum insallah rabbim yavruma can verir.....
Budefa muayene gelmis gibi hissetmek istiyorum..yikilmamak icin...
Masallahhh ☺çok güzel bi haber yine bize umut :)))kızlarrrr..Şimdi hastaneden aradılar,tek bir embriyom pgtye girmişti Allahıma çok şükür sağlıklıymış.Bu ay transfer olacak çok mutlu ve haycanlıyım :)
cok sagol canim.dogru diyosun ben de okuyayim ozaman rahatla... rabbim kabul etsin benim ve hepimizin dualarini.....ben bol bol tesbih çekmiştim, kuran da okudum namazımı da kıldım, keyfi gusül alamıyor değiliz ki sonuçta, gönlün ne istiyorsa yap canım. ama 1 hafta - 10 gün duş alma sakın. ben 9. günün sonunda almıştım. saçların beslensin biraz :)
hadi bakalım sana güzel istirahatler olsun, güzel bir sonuç getirsin sana inşallah.
Tesekkurler kaderdasim..Canim benim hayırlı uğurlu olsun yavruların seninle olsun innnşallah..Dualarımda sen de varsın canm..İnşallah güzel haberlerini alırız burdan.
Burda bu yöntemi yapani hiç duymadım belki bilen bi arkadas yardimci olur ama genart ti iyi arastir gerçekten VOLKAN beyi ve eşini çok duydumSelam arkadaşlar biz iki defa tüp bebek yaptırdık lakin iki seferde de döllenme oluşmadığı için tedavi sonlandırıldı hayal kırıklıkları ni anlatmama gerek yok sanırım . Gen art tup bebek merkezini araştırıyorum ve elektro şok yöntemiyle döllenme olmayan yumurtalar da döllenme sağladıklarını okudum doktorlari ile konuştum tek sorunum benim gibi olup bu yöntemle hamile kalan varmı lütfen yazarsanız çok sevinirim
Canim benim inşallah bu defa olacak ben inaniyorum sen de inan.Hep olumsuz olmaz ya..Allah minik yavrunun yüzüne baksin hayırlı sağlıklı kardeşler göndersin inşallah.Çektiğin sıkıntıların son bulduğuna inşallah burdan hep birlikte şahit oluruz canm..Umudun bittiği yerde yaşamanın da anlamı kalmaz canm çok şükür ki ben umutluyum.İçim rahat..Heyecan,merak ve duayla ayin 14ünü beklicez canm..Allah yüzünü güldürsün..Tesekkurler kaderdasim..
insallah zamani gelmistir..
tuttumu tutmadimi stresini yasamak istemiyorum.hep umutlanmak istiyorum ama okadar ust uste olumsuzluklar yasadimki umutlanmaya bile cesaretim yok
Tek dilegim zamani gelmis olsuinsallah
14.12.16. Tarihinde budefa oldu yazarim..sen nasilsin toparlandinmi biraz canim bu yol cok yorucu...ama mucadeleyi birakmak yok
Allah rızası için cevap verir misinEvet canim semra hoca yapti.insallah cok istiyorum guzel olmasini....hep birlikte insallah mutlu guzel haberler paylasiriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?