Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Erkeğe bağlı respical translkasyona bağlı pgt ile bebek sahibi olan var mı ?
Herkesin problemi baska canim.
Benimki bahsettigim gibi 6 tedavim bu
Pgt yapildi benimde.insallah seninde guzel haberlerini aliriz.cvp gec yazdigim icin kusura bakma lutfen.kafana takilan herseyi sorabilirsin bildigim kadariyla yardimci olmaya calisirim.hersey guzel olur insallah canim tup bebek tedavisi yeni b asliyosun merkezinin sgk ile anlasmasi olmasina dikkat et canim cunki bazen birdefada olmayabiliyor..aksilikler olabiliyor o yuzden bu onemli bence saglicakla kal

Arkadaşım sizde sorun neydi , bizde Semra hanıma gitmeyi düşünüyoruz. Biraz bilgi verir misin ?
Ccanim semra hanim iyi gercekten ama gormek ne mumkun benim bu 6.tedavim gorusleri cok onemli....ekip olarak calisiyorlar her muayenene hocayi bulamayabiliyosun.ama mutlaka gidip gorusmelisin iyi bir merkez ve semra hoca iyi bir hekim

Burda bu yöntemi yapani hiç duymadım belki bilen bi arkadas yardimci olur ama genart ti iyi arastir gerçekten VOLKAN beyi ve eşini çok duydum
Cvbin için çok teşekkür ederim her yerde haberlere konu olmuş sayısal olarak başarı oranı yazılmış lakin birebir kimseyi henüz bulamadim. Sence nasıl bir izlenim var o hastaneye iliskin

Gecicek bu gunler canim hic uzulme .allah buyuk

Genlde erkekteki daha sansli oluyor dye biliyorum.istatslikler tutmuyor.cok takilma canim.normal yoldan da olabilir.benim annmde translksyn var 2 tane saglikli kardesz .bendede translksyn var .kardesme bakikmadi bekar dye kafasi karssn istemyorum.hatta annemde oldgunu annem bile bilmyor kendini suclamasn dye soylemedim sonucu

Cvbin için çok teşekkür ederim her yerde haberlere konu olmuş sayısal olarak başarı oranı yazılmış lakin birebir kimseyi henüz bulamadim. Sence nasıl bir izlenim var o hastaneye iliskin
Canim ben orda tedavi gormedim ama orda tedavi görmek istediğim için araştırdım olanları buldum sordum hatta suan tedavisi devam eden var ben ismini bulum konus

Canim ben orda tedavi gören kimi bulduysam hepsi Hamiş kaldı bebeği doğan oldu ikizleri olan oldu ama tabi sen iyi arastir hocanın numarasi var konuş herseyi sor ön görüşme yap

Ben ne yazık ki sorduğum sorulara cevap alamıyorum !
Canim sakin ol cvp gelir gormemslerdr.erkege bagli translksynda bebek sahbi olan vardi ama nick hatrlamyorum 2 yildr takipteym burayi. Soyle dusunyorum nekadar gercek bilmyorum bizde bikac yumurta oluyor baynda olunca ama erkekte milyon sperm bnce daha fazla sansli olmali

Herkese çok teşekkür ederim.. bende bu süreçte başımdan geçenleri yazacağım burada, belki bir kitap bile yazabilirim..
sonu biten güzel bir hikaye..
Canm sorunu şimdi gördüm ancak ben ve eşim tek gen hastasıyız.O yüzden yardimci olamadım.Burdakilerin çoğu translokasyon sorunu yaşıyor diye biliyorum,kiminde erkekte oluyor sorun kiminde kadında. İnşallah onlar okur yardimci olurlar sana.

kızlarrrr..Şimdi hastaneden aradılar,tek bir embriyom pgtye girmişti Allahıma çok şükür sağlıklıymış.Bu ay transfer olacak çok mutlu ve haycanlıyım :)
merhaba tek embrio pgt ye girmiş o da sağlıklı imiş çok sevindim t
Rabbim Hayır list ile tutunmay i nasip etsin..
kromozom bozuklugu mu var sizde .biz de esimde var

nerde tüp bebek yapıyorsunuz

merhaba sorun neydi szde.
bizde gen arttı gidip elektro şok uygulamayı dusunuyoriz.bizde sorun sprem eksikliği sprem dna hasar bozukluğu ve kromozom bozuklugu var.
12 yum. sadece 1 veya 2 tane dolleniyor onlarda 2. gün oluyor zaten elektro şok la saha fazla döllenme olur dediler .hakkımızda hayirlsi

Canim ben orda tedavi gören kimi bulduysam hepsi Hamiş kaldı bebeği doğan oldu ikizleri olan oldu ama tabi sen iyi arastir hocanın numarasi var konuş herseyi sor ön görüşme yap
Aysun hanimla gorustum nasipse ocak ayında gitmeyi düşünüyorum ama kadın dogumcu bir akraba varmış dün ona sordular pek bilgisi yokmu yoksa bildiğinden mi valla bilemedim pek olumlu konuşmadı sanki kandırmacaymis gibi anlatmış bütün dünya başıma yıkıldı dünden beri araştırıyorum halbuki uç aydır kesin Gen art diyorduk

Yazmana çok sevindim inan bu yöntemle tedaviyi sizin bi yazınizda gorustum.b ana Umut oldu ama iki gündür kafam biraz karıştı sırf size yazabilmek için üye oldum iyikide olmusum bakın siz bana yazdinizbizim 17 de 12 dollenmeye konuluyor lakin hiç birinde döllenme olmadı iki defa demedim hep aynı sonuc zaten 100 kişide 3 kişide goruluyi bu sonuç demişlerdi piezo yöntemi çözüm gibi ama tam anlamıyla uygulandı sonuç bu diyende yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…