- 16 Ocak 2016
- 3.030
- 2.546
- 133
- 33
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #44.081
Canim anlamadım ankarada olan bi kadın dogumcu mu genart kandırmaca dedi..benimde aklım karıştı ama niye yalan söylesinki eğer güvenilir biriyse..ama dedigim gibi bende sadece gidenleri buldum gorustumAysun hanimla gorustum nasipse ocak ayında gitmeyi düşünüyorum ama kadın dogumcu bir akraba varmış dün ona sordular pek bilgisi yokmu yoksa bildiğinden mi valla bilemedim pek olumlu konuşmadı sanki kandırmacaymis gibi anlatmış bütün dünya başıma yıkıldı dünden beri araştırıyorum halbuki uç aydır kesin Gen art diyorduk
Cnm enistemizin yigeni yeni başladı mesleğe Eskişehirde doktormus ben tanımıyorum telefon ile gorusuldu bana sonucu söylediler İstanbul acıbadem de hocası varmış o orayi tavsiye ediyor.ama ben çok okudum Gen art kalben inandim yorumlar insanı umutsuzluğa itiyor ama rabbimden Umut kesilmez sizden ricam orada tedavi goren biriyle irtibata geçirebilirsiniz beniCanim anlamadım ankarada olan bi kadın dogumcu mu genart kandırmaca dedi..benimde aklım karıştı ama niye yalan söylesinki eğer güvenilir biriyse..ama dedigim gibi bende sadece gidenleri buldum gorustum
Aysun hanimla gorustugumde benim gibi hiç döllenme olmayan 10 hastadan 7 sinde döllenme sagliyorlarmis piezo yöntemiyle .kafam oyuzden karışık. Rica etsem bu yöntemle deneyen birilerini bulabilirmisinizCanim anlamadım ankarada olan bi kadın dogumcu mu genart kandırmaca dedi..benimde aklım karıştı ama niye yalan söylesinki eğer güvenilir biriyse..ama dedigim gibi bende sadece gidenleri buldum gorustum
Günaydın canm.burasi da böyle bir yer her tarafta umut arıyoruz ..Yazmana çok sevindim inan bu yöntemle tedaviyi sizin bi yazınizda gorustum.b ana Umut oldu ama iki gündür kafam biraz karıştı sırf size yazabilmek için üye oldum iyikide olmusum bakın siz bana yazdinizbizim 17 de 12 dollenmeye konuluyor lakin hiç birinde döllenme olmadı iki defa demedim hep aynı sonuc zaten 100 kişide 3 kişide goruluyi bu sonuç demişlerdi piezo yöntemi çözüm gibi ama tam anlamıyla uygulandı sonuç bu diyende yok
Günaydın canm.burasi da böyle bir yer her tarafta umut arıyoruz ..
biz geçen sene volkan hoca ile görüşmeye gittik merkezine ..bize anlattı duran bir kalp sok verilerek yeniden hayata dönüyor demişti bizde döllenme çok az oluyor sizinde sprem yumurtaya enjekte edilince şok verilerek hayata dondurecegiz demisti.
orda trasferi olan bir bayan la konuştum daha önce 3 defa tüp bebek yaptığını hiç döllenme olmadığını söyledi elektro şok ile 5 . gun embrio şu transfer edilecekti.bnde çok sevinmistim..
Rabbim yardımcımız olsun insallah
Canım çok ama çok teşekkür ederim yardımın için. Hiç döllenme olmayan kişide sonuç aldıklarını gordun yani inan şuan butun sabrına yeniden sabır eklendi çok sagol canım Allah bin kere razı olsun siz ne zaman gideceksiniz gen art a . Belki birlikte başlarızGünaydın canm.burasi da böyle bir yer her tarafta umut arıyoruz ..
biz geçen sene volkan hoca ile görüşmeye gittik merkezine ..bize anlattı duran bir kalp sok verilerek yeniden hayata dönüyor demişti bizde döllenme çok az oluyor sizinde sprem yumurtaya enjekte edilince şok verilerek hayata dondurecegiz demisti.
orda trasferi olan bir bayan la konuştum daha önce 3 defa tüp bebek yaptığını hiç döllenme olmadığını söyledi elektro şok ile 5 . gun embrio şu transfer edilecekti.bnde çok sevinmistim..
Rabbim yardımcımız olsun insallah
Sağol canm allah sende de razi olsun..biz Mayıs gibi düşünüyoruz ..maddi olarak toparlanma k icin..siz ne zaman gideceksiniz..birde genartta mikro cip yontemi var mj yok mu bilmiyorum bize mikro cip yontemi de uygula sa iyi olur eşimde dna hasar da olduğu icin..Canım çok ama çok teşekkür ederim yardımın için. Hiç döllenme olmayan kişide sonuç aldıklarını gordun yani inan şuan butun sabrına yeniden sabır eklendi çok sagol canım Allah bin kere razı olsun siz ne zaman gideceksiniz gen art a . Belki birlikte başlarız
genetikçime ve bana göre de translokasyonun kadında olması daha kolay dedi. en azından % verebiliyoruz, ortalama 10 yumurtnın 3-4ü sağlıklı gelir, ama milyonlarca sperm içerisinde %30 çok bir sayı gibi görünse de yumurtayı hangisinin dölleyeceği belli değil dedi. genetikçinin tecrübeleri kadında daha kolay olduğunu söylüyormuş. bir de inadına görüntüsü sağlıklı spermlerde sorun çıkma olasılığı daha yuksekmiş, kendi kusurlu neslini devam ettirmek için çok yakışıklı oluyor bu spermler diyor.Herkese çok teşekkür ederim.. bende bu süreçte başımdan geçenleri yazacağım burada, belki bir kitap bile yazabilirim..
sonu biten güzel bir hikaye..
Allah razı olsun canım.Ben Şişli Memorial da tedavi oluyorum.Ben daha önce normal yolla iki kez hamile kalmıştım ama kalbi durmuştu.Daha sonrada hamile kalamadım.Bende ve eşimde kromozomsal bozukluk yoktu lakin eşimin sperm morfolojisi iyi değildi.O yüzden tüp bebek yaptık ve tekrarlayan kayıp olunca PGT önerdi doktorlar.5. gün embriyosu bi tanecik oluştu o PGTye gitti çok şükür o da sağlıklı geldi..Şimdi transferi bekliyoruz.merhaba tek embrio pgt ye girmiş o da sağlıklı imiş çok sevindim t
Rabbim Hayır list ile tutunmay i nasip etsin..
kromozom bozuklugu mu var sizde .biz de esimde var
nerde tüp bebek yapıyorsunuz
Deep buraya yaz canım seni iyi biliyoruz tabiki buraya yaz basladin mi hangi merkezdesinherkese merhaba,
faydalı bilgilerden oluştuğunu düşündüğüm bir blog oluşturdum. bir süredir yazıyorum araştırıyorum. eğer araştırmak istediğiniz öğrenmek istediğiniz bir konu varsa bana yazarsanız elimden geldiğince araştırıp bloguma ekleyebilirim. linkteki sayfanın en altından okumaya başlarsanız daha anlamlı olur sizin için. 1. bölümden başlamanızı dilerim.iyi okumalar. sizin yorumlarınıza fikirlerinize ihtiyacım var. başımdan çok kötü zamanlar geçti ve şuan yeni bir tedaviye başlama sürecindeyim. beni bilenler bilir eskiler :) herkese hayırlı tedaviler diliyorum ve sizleri sürekli takipteyim.
beklemeler . blogspot . com
linki kopyalayamıyorum. siz bu şekilde yazarsanız görebilirsiniz.
dualarım sizlerle
O dediklarin ne anlama geliyo canim?ben bu ay acibademe baslicam embriyolara test yapilmasini istiyorum bu testlerde neler belli oluyor canim bilgin varsa anlatabiirmisin?Slm arkadaşlar novaart giden varmı bu hafta görüşmeye gidicem novaart ve genarta novaart la ilgili yazilanlar baya olumlu.pgtde cogu tüp bebek ngs ye gecmis bikac ay once anatolida cgh yaptirmistik.orası da artik ngs ye geçmiş
canım daha başlamadım merkezim kapatılmıştı ya şimdi açılıyor ocakta başlıyor muayenelere artık çok şükür. ben de yine aynı yerde istanbul tüp bebek merkezinde devam edeceğim inşallah. transferi şubat adetimle olmak istiyorum inşallah kısmetse bu sefer herşey yolunda gitsin diye dua ediyorum hem kendime hem isteyen herkese. buraya yazdığım şeyleri daha detaylandırdım aslında. bir blog oluşturdum yazıyorum bir süredir. hem belki faydalanmak isteyenler de olabilir diye düşünüdm. merak edilenleri , benim merak ettiğim her şeyi araştırıp öğrenip yazıya döküyorum , elimden geldiğinde. okursan çok sevinirim. arada boşluk olmadan beklemelernoktablogspotnoktacom bu şekilde yazıyorum çünkü direk kopyalamama izin vermiyor :)Deep buraya yaz canım seni iyi biliyoruz tabiki buraya yaz basladin mi hangi merkezdesin
Merhaba cgh kapsamlı kromozom genetik inceleme 24kromozun incelenmesi ngs yeni uygulanmaya başladı ondada mozaik durumları falan tesbit edebiliyorlarmis cghnin biraz daha ayrintilisi.siz hangi acibademde yaptircaksiniz orayi arayip embriyologlarla görüşün hangi labaratuvara gönderceklerse orayida arayip daha detayli bilgi alabilirsinizO dediklarin ne anlama geliyo canim?ben bu ay acibademe baslicam embriyolara test yapilmasini istiyorum bu testlerde neler belli oluyor canim bilgin varsa anlatabiirmisin?
Allah nasip ederse ocak ayının 20 si gibi inşallah baslayacagiz biz Manisa da oturuyoruz ankarada kalicaz süreç boyunca. Nasipse ben gittiğimde senin sorunu volkan beye sorarımSağol canm allah sende de razi olsun..biz Mayıs gibi düşünüyoruz ..maddi olarak toparlanma k icin..siz ne zaman gideceksiniz..birde genartta mikro cip yontemi var mj yok mu bilmiyorum bize mikro cip yontemi de uygula sa iyi olur eşimde dna hasar da olduğu icin..
Bursa acibadem canim.ayin 20 gibi adet olcam o zaman tedavi baslicak gittigimde sorucam embriyolara yapilan tarama testlerinden isticem bakalim ne soylicek.aslinda ailede sikintili bebek var canim ben bi sikintili kas hastaliklari falan kapsamli taramada cikiyorsa eger bu sebepten istiyorum yaptirmakMerhaba cgh kapsamlı kromozom genetik inceleme 24kromozun incelenmesi ngs yeni uygulanmaya başladı ondada mozaik durumları falan tesbit edebiliyorlarmis cghnin biraz daha ayrintilisi.siz hangi acibademde yaptircaksiniz orayi arayip embriyologlarla görüşün hangi labaratuvara gönderceklerse orayida arayip daha detayli bilgi alabilirsiniz
Bursa acibadem canim.ayin 20 gibi adet olcam o zaman tedavi baslicak gittigimde sorucam embriyolara yapilan tarama testlerinden isticem bakalim ne soylicek.aslinda ailede sikintili bebek var canim ben bi sikintili kas hastaliklari falan kapsamli taramada cikiyorsa eger bu sebepten istiyorum yaptirmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?