- 21 Aralık 2014
- 27
- 5
- 18
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #44.101
Merhaba deepliner blogun hayırlı olsun.Googleden girdim baktım gördüm de oturum mu açmak gerekiyor?herkese merhaba,
faydalı bilgilerden oluştuğunu düşündüğüm bir blog oluşturdum. bir süredir yazıyorum araştırıyorum. eğer araştırmak istediğiniz öğrenmek istediğiniz bir konu varsa bana yazarsanız elimden geldiğince araştırıp bloguma ekleyebilirim. linkteki sayfanın en altından okumaya başlarsanız daha anlamlı olur sizin için. 1. bölümden başlamanızı dilerim.iyi okumalar. sizin yorumlarınıza fikirlerinize ihtiyacım var. başımdan çok kötü zamanlar geçti ve şuan yeni bir tedaviye başlama sürecindeyim. beni bilenler bilir eskiler :) herkese hayırlı tedaviler diliyorum ve sizleri sürekli takipteyim.
beklemeler . blogspot . com
linki kopyalayamıyorum. siz bu şekilde yazarsanız görebilirsiniz.
dualarım sizlerle
blogun hayırlı olsun kuzum.. baya emk sarfetmissin bir iki makaleni okudum, ablanla alakalı olanları, devam ediicem hepsni okumaya, ellerine sağık..canım daha başlamadım merkezim kapatılmıştı ya şimdi açılıyor ocakta başlıyor muayenelere artık çok şükür. ben de yine aynı yerde istanbul tüp bebek merkezinde devam edeceğim inşallah. transferi şubat adetimle olmak istiyorum inşallah kısmetse bu sefer herşey yolunda gitsin diye dua ediyorum hem kendime hem isteyen herkese. buraya yazdığım şeyleri daha detaylandırdım aslında. bir blog oluşturdum yazıyorum bir süredir. hem belki faydalanmak isteyenler de olabilir diye düşünüdm. merak edilenleri , benim merak ettiğim her şeyi araştırıp öğrenip yazıya döküyorum , elimden geldiğinde. okursan çok sevinirim. arada boşluk olmadan beklemelernoktablogspotnoktacom bu şekilde yazıyorum çünkü direk kopyalamama izin vermiyor :)
Rabbim sağlıklı buyutmeyi nasip etsinAllah razı olsun canım.Ben Şişli Memorial da tedavi oluyorum.Ben daha önce normal yolla iki kez hamile kalmıştım ama kalbi durmuştu.Daha sonrada hamile kalamadım.Bende ve eşimde kromozomsal bozukluk yoktu lakin eşimin sperm morfolojisi iyi değildi.O yüzden tüp bebek yaptık ve tekrarlayan kayıp olunca PGT önerdi doktorlar.5. gün embriyosu bi tanecik oluştu o PGTye gitti çok şükür o da sağlıklı geldi..Şimdi transferi bekliyoruz.
tamam canm sagol..biz de Urfa'da oturuyoruz..süreç boyunca ankarada kalırız insallah..inşallah hersey gusel gecerAllah nasip ederse ocak ayının 20 si gibi inşallah baslayacagiz biz Manisa da oturuyoruz ankarada kalicaz süreç boyunca. Nasipse ben gittiğimde senin sorunu volkan beye sorarım
Merhaba biz 2.tüp bebeği novart a yaptık olumsuz oldu..Ama ahmet hoca çok iyiydiSlm arkadaşlar novaart giden varmı bu hafta görüşmeye gidicem novaart ve genarta novaart la ilgili yazilanlar baya olumlu.pgtde cogu tüp bebek ngs ye gecmis bikac ay once anatolida cgh yaptirmistik.orası da artik ngs ye geçmiş
Slm arkadaşlar novaart giden varmı bu hafta görüşmeye gidicem novaart ve genarta novaart la ilgili yazilanlar baya olumlu.pgtde cogu tüp bebek ngs ye gecmis bikac ay once anatolida cgh yaptirmistik.orası da artik ngs ye geçmiş
Teşekkür ederim aynı gün hem novaart hem genarta görüşmeye gidecegiz kararsisiz su anMerhaba biz 2.tüp bebeği novart a yaptık olumsuz oldu..Ama ahmet hoca çok iyiydi
sadece bizde sorunlar farklı oldugu için 3. için genartta gidecegiz..elektro şok yontemi icin.genartta lab da daha iyi diye duydum hakiniz da hayirlsi
genartta görüşmeye gittiğiniz de mikro cip yontemi var yok mj onu da sorar misinizTeşekkür ederim aynı gün hem novaart hem genarta görüşmeye gidecegiz kararsisiz su an
yok canım aynı bu şekilde girince oluyor. varsa oturumun açıp da girebilirsin. yorum yazmak istersen oturum açmak gerekiyorMerhaba deepliner blogun hayırlı olsun.Googleden girdim baktım gördüm de oturum mu açmak gerekiyor?
Canm niye kendin arayip sormuyon yada internet sitesine girmiyorsun hani nasıl dayanacak o zman kadargenartta görüşmeye gittiğiniz de mikro cip yontemi var yok mj onu da sorar misiniz
canim ben aradim ilk görüşmeye gittiğim de yoktu geçen sene ..çok fazla konuşması zaten kromozom bozuklugu ve döllenme sorunu olduğu için pgt ve elektro pizza önceliğimiz di onun hakında konustuk.Canm niye kendin arayip sormuyon yada internet sitesine girmiyorsun hani nasıl dayanacak o zman kadar
zaten biz Mayıs gibi düşünüyoruz i zaman a kadar da araştırır z..Canm niye kendin arayip sormuyon yada internet sitesine girmiyorsun hani nasıl dayanacak o zman kadar
Anladım canım sağol.:))yok canım aynı bu şekilde girince oluyor. varsa oturumun açıp da girebilirsin. yorum yazmak istersen oturum açmak gerekiyor
Bende bu soruyu çok sordum ablamın abimin çocukları var nasıl oluyor die belki onlarda da vardı translokasyon ama çocukları oldu..iyiki de olmuş ne ağır bi yük hem maddi hem manevi bi aileden bi kişi yeter diyorumArkadaşlar şu bi kaç gündür kafam okadar karişikki dayanamiyorum artik beynimin almadiģi bi çok soru sorular biz 5 kiz kardeşiz benden hariç bütün kardeşlerimin çoçuklari var hepside saglikli maşallahlari var ve bi tek bende bole bi sorun 4ve6 kromozomlarda yer değisikligi var dengeli traklosyon taşiyiciyim ne annemde ne kardeşlerim nede ablalarimda bole bi sorun bi tek bende var 2 kez normal yolla gebe kaldim ve dusuk yaptim 3 de tup bebek pgt işleminden geçti ve yine dusuk yaptim kafami karistiran noktada diğer kardeşlerimdede annemde bole bi sorun yokken bende olmasi sizce bole olmasi normel mi
Bende bu soruyu çok sordum ablamın abimin çocukları var nasıl oluyor die belki onlarda da vardı translokasyon ama çocukları oldu..iyiki de olmuş ne ağır bi yük hem maddi hem manevi bi aileden bi kişi yeter diyorumAnnem yada babama söylemedim bile evet bir sorunumuz var ama sizden geçen bi durum demeyi hiç düşünmedim Ne gereği varki bi de kendilerini suçlu hissetsinler yeterinde benim için üzülüyorlar bilmedikleri halde
Deepliner, blogunu okudum bastan sona. Gozlerim doldu hem senin hem ablanin hikayesinde.. az cok ayni yollardan gectim, ustelik ablanla ayni yastayim, bunda beni biraz dha etkiledi.. bendr ailenin en buyuguyum , ilk bende cikti translokasyon dusuklerimden sonra, banada doktorlar kizkardeslerimi uyarmamyok canım aynı bu şekilde girince oluyor. varsa oturumun açıp da girebilirsin. yorum yazmak istersen oturum açmak gerekiyor
Hayat, nasilsin?
canım okumana çok sevndim, muhtemelen hissetiklerim ve yaşadıklarımı bir çoğumuz yaşadık ve hala yaşıyoruz. sonumuz mutlu biter inşallah. ablamın bebeği şimdi tam 2 buçuk aylık oldu. bir buçuk aylıkken septik şok geçirdi bebişimiz. hastaneye kaldırıldı ve mide kanaması geçirdi sadece. allahım ne zordu doktor kaybedebiliriz muhtemelen ümt bağlamayın dedi inanamadık ancak çok şükür kurtuldu . allahım sürekli sınıyor gibi. çok korktuk ama iyileşti şimdi annesinin yanında artık. herşeyi yolunda sağlık açısından ve çok tontiş bi bebiş. sanırım 10 yıllık mükafat güzellik olarak geri döndü bizlere. allah bizleri o kadar bekletmeden bir an önce mucizemize kavuştursun inşallah.Deepliner, blogunu okudum bastan sona. Gozlerim doldu hem senin hem ablanin hikayesinde.. az cok ayni yollardan gectim, ustelik ablanla ayni yastayim, bunda beni biraz dha etkiledi.. bendr ailenin en buyuguyum , ilk bende cikti translokasyon dusuklerimden sonra, banada doktorlar kizkardeslerimi uyarmam
Gerektigini soylediler, ben de cok yiprandim onlarinda ayni yollardan gecmelerinden cok korkuyorum.
Simdi Nasil ablan?
Yegenin dogdu mu? Saglikli mi?
Hayat zor ama bazilari icin dhada zor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?