- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #44.321
Ben de yazacağım.devlet resmen estetik yaptırıyoruz muamelesi yapıyo. Haftaya ben de size yaşadıklarımı uzunca yazacağım.şuan duanıza ihtiyacım var.Arkadaşlar tüp bebeğin SGK kapsamına alınması için bende Türkiye gov a yazdım
Bize olmasa da bizden sonrakilere çare olur
Nakil icin nekadar sure gecmesi lazim dogunca? Ilik naklimi olacak canimCok tesekkurler canim
vala bugun tahlili almaya giderken gercekten cok korktum
Transfere uygun bulanamayip transfer yapilmadan dondugum oldu.negatifim oldu.dusugum oldu
Belki budefa farkli bilmedigim bisey yasarim dedim.....hamd llsun rabbim yasatti insallah sonuda guzel olur cocugum kardesi dogana kadar hastalanmaz ve nakili olur.....
insallah problemsiz tamamlarim bu sureci
Burada kim tddavi gorse hepimizin kalbi onunla atiyor bu yoldasliga katildigim icin cok mutluyum insallah benimdd hikayem sizlerinki gibi guzel sonlanir
Can'ım aminosentez yaptırdınız mı peki
Canim cok sagol
Guzel yasin kutlu olsun
Yavrunla esinle nice guzel yaslarin olsun
14 sana yeni yas bana da yeni minnâk getirdi
Canim tesekkutler sonuda guzel olur insallah.rabbim seninde guzel gonlune gore versindrkumut nasıl sevindim senin ve çocuğun için anlatamam sana. çok çok dua ediyordum sizler için zaten . allah tamamına erdirsin inşallahh
Bana dr aminosentez e gerek Yok ikili sonucu güzel gelirse dediYaptırdım cnm.17. Haftada yapıldı 22. Sonuc cıktı. Oğlumda benım gibi taşıyıcı amniyosenteze göre. Oğluma daha genetik test yaptırmadık ama büyüsün yaptıracağım.
Sen genetik doktorunu dinle canim aminosentezi yaptirBana dr aminosentez e gerek Yok ikili sonucu güzel gelirse dedi
İkili teste anlaşılır mı ki kafam karıştı
İlk bebeğin ikilisi üçlüsü iyiydi 5. Ayda rahim ağzı açıldı anlamadım
Birde anlaşılmaz
Genetik dr u direk aminosentez dedi
Bana dr aminosentez e gerek Yok ikili sonucu güzel gelirse dedi
İkili teste anlaşılır mı ki kafam karıştı
İlk bebeğin ikilisi üçlüsü iyiydi 5. Ayda rahim ağzı açıldı anlamadım
Birde anlaşılmaz
Genetik dr u direk aminosentez dedi
Hayatimda 2 defa uzuntuden basim agridi.birincisi ilk defa genetikcyle konustugum zaman gunlerce aglamaktan basim agridi gecmedi.ikincside senin senin blg sayfani okurken .cok kotu oldum ablanin yasadiklarina madar okuyabildm daha ustelik.drkumut nasıl sevindim senin ve çocuğun için anlatamam sana. çok çok dua ediyordum sizler için zaten . allah tamamına erdirsin inşallahh
ahh canım benim yaa üzülme geçti çok şükür ki herşey. inşallah bundan sonrası herkes için iyi olur. umutlu hikayeler de olacak inşallah. senden de bekliyorum hikayeniHayatimda 2 defa uzuntuden basim agridi.birincisi ilk defa genetikcyle konustugum zaman gunlerce aglamaktan basim agridi gecmedi.ikincside senin senin blg sayfani okurken .cok kotu oldum ablanin yasadiklarina madar okuyabildm daha ustelik.
Pırtılaşmam yok Can'ım rahim ağzı yetmezliğinden şüphelenildi ne biliyim hoca ikili diyorda riske atmak istiyorum Genetikçi aminosentez şart dedi buna ikili yeterli demesine şaşırdım daha hamile bile değilim amacnm benım ılk bebegımde ikili üçlü vs hepsi temizdi. 21. HAftada detaylı ultrasona girdim bebek 18-19 da kalmıştı. Hemen amniyo yapıldı 23 te sonuc cıktı bebeğime bendeki dengeli translokasyon dengesiz geçmiş. Yani yaşamla bağdaşmıyor. Organların yarısı yoktu. Sonlandırdık. Ondan önce nasıl farkedilmedi bilmiyorum ama edilmedi işte. 2. Hamileliğimde cvs yaptıracaktım erken teşhis için. Arda Lembet'e takiplerimi yaptırdım. 13. Haftada bebeğin her organı sapa sağlam kıymayalım çok erken cvs için düşük riski daha yüksek 16 da amniyo yapalım dedi. 17 de amniyo yapıldı 22 de çıktı. Şükürler olsunki temmuzda kucağıma aldım.
Translokasyonlar için ikili üçlü dörtlü beşli ifade etmiyor.%99,9 sonucuyla amniyo kesin sonuç verir. %0,01 lik riskte şans yani. Yüce Rabbim artık neyi uygun gördüyse.
Senin bebeğin sağlıklıydı erken doğummu oldu? Öyleyse oıhtılaşma ve rahim ağzı yetmezliği olabilir. Hamile kalmadan muhakkak testlerini yaptır canım.
Genetikci devlette onu bulur yaptırırım inşallah o zaman bende riske atmak istiyorumSen genetik doktorunu dinle canim aminosentezi yaptir
Maysa, ben o kadar korkuyorum ki merak bile edemiyorum. Keske hic aramasalar hic haberim olmasa. Doktora mesaj aticam beni aramasin esimi arasin ona solesin. Ben yoruldum hep esime kotu haberleri vermekten.Vicdanazabi can in senin sonucuda cok merak ediyorum insallh temiz gelir
Canım benim yaaa haberini bekliyordum, şimdi okudum çok çok mutlu oldum yarinda eminim ikiye katlayacak belki de fazlasına..gozun aydın olsun insallahArkadaslar bu defa oldu sanirim
BETA HCG 340.94
Insallah cuma gunude ikiye katlanir
Suan gozyaslari icinde yaziyorum size
Rabbim gunahsiz yavrumun yuzu suyu hurmetine insallah hersey yolynda gider
Canim ya güçlü ol bebeğin Allah'in izniyle sapasaglam dogacak.Ben de dr dan haber almaya çekindim korktum hep.Eşimi aramalarını istedim.Ne yollardan geçtik ama herşeyin vakti zamanı var.Kısmetimizi zamanı geldiğinde yaşayacağız. Senin mucizen şu an seninle İnşallah canm..Maysa, ben o kadar korkuyorum ki merak bile edemiyorum. Keske hic aramasalar hic haberim olmasa. Doktora mesaj aticam beni aramasin esimi arasin ona solesin. Ben yoruldum hep esime kotu haberleri vermekten.
Sadece dualarini bekliyorum , ruhen bedenen cok yorgunum bole
Omuzlarima kucuck bi tuy bile konsa yikilacak gibi hissediyorum
Amin canim sagolCanım benim yaaa haberini bekliyordum, şimdi okudum çok çok mutlu oldum yarinda eminim ikiye katlayacak belki de fazlasına..gozun aydın olsun insallah
Canim insallah guzel haberler alacagizMaysa, ben o kadar korkuyorum ki merak bile edemiyorum. Keske hic aramasalar hic haberim olmasa. Doktora mesaj aticam beni aramasin esimi arasin ona solesin. Ben yoruldum hep esime kotu haberleri vermekten.
Canim rabbim sana bagislasin yavrunu saglikli bi sekilde insallh..Maysa, ben o kadar korkuyorum ki merak bile edemiyorum. Keske hic aramasalar hic haberim olmasa. Doktora mesaj aticam beni aramasin esimi arasin ona solesin. Ben yoruldum hep esime kotu haberleri vermekten.
ahh canım benim yaa üzülme geçti çok şükür ki herşey. inşallah bundan sonrası herkes için iyi olur. umutlu hikayeler de olacak inşallah. senden de bekliyorum hikayeni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?