- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #44.341
Dualarim seninle drkumut, aklimdasin hep..Amin canim sagol
Her evresi stres kimseye soyleyemedim yarinda guzel gelirse sonuc ozaman soylicem insallah hersey yolunda gider
Canm aklimda ve dualarimdasin..Cvs mi yaptırdın canm?Maysa2011 drkumut hayat_gun
Ins kiZlar, kendimi gectim ins rabbim sizlerden birinin duasini kabul eder de
Iyi sonuclar alirim.
Ailemin haberi bile yok. Bi esim bi ben. Bide buraya yaziyorum bazen icimin skintisini.
Bugun 6. Gun. 7 -10 gun arasinda bildirecegiz dediler.
Ne deyim, bizim gibi basindan bi suru tup bebek, dusuk, olu dogum gecenler birgun feraha kavusur ins.
Kaybettigimiz bebeklerimizle de cennet yamaclarinda karsilasiriz , orada oper koklariz umarim...
Canim benim rabbim icini ferahlatsinMaysa2011 drkumut hayat_gun
Ins kiZlar, kendimi gectim ins rabbim sizlerden birinin duasini kabul eder de
Iyi sonuclar alirim.
Ailemin haberi bile yok. Bi esim bi ben. Bide buraya yaziyorum bazen icimin skintisini.
Bugun 6. Gun. 7 -10 gun arasinda bildirecegiz dediler.
Ne deyim, bizim gibi basindan bi suru tup bebek, dusuk, olu dogum gecenler birgun feraha kavusur ins.
Kaybettigimiz bebeklerimizle de cennet yamaclarinda karsilasiriz , orada oper koklariz umarim...
canım ikilide sadece 21-13-18. genlere bakılıyor, senin söylediğin genler başkaydı sanki. onları amniyosentez olmadan anlayamazlar ki normal gebelikteBana dr aminosentez e gerek Yok ikili sonucu güzel gelirse dedi
İkili teste anlaşılır mı ki kafam karıştı
İlk bebeğin ikilisi üçlüsü iyiydi 5. Ayda rahim ağzı açıldı anlamadım
Birde anlaşılmaz
Genetik dr u direk aminosentez dedi
burda sulu kar yağıyor ama içim sıcacık... :) artık peşpeşe güzel haber gelecek buraya eminim...hayat_gun drkumut
Evet hayat cvs yapildi. Bi kac gune cikacak sonuclar
Drkumut sende bildir hemen ikinci betani
Butun dualriniza cani gonulden amin diyorum.
Nasip olurda iyi haber alirsam sanirim kotude alsam ilk yazacagim yer burasi olacak kimseyle paylasmadim hamileligimi bile..
gunesli guzel gunlerde bulusmak umuduyla...
Canim yeni verdim kanimi 1 gibi cikar dediler.hadi insallah buda guzel gelirdrkumut canikom 2. testi bekliyoruzz
Tabiyki guzel olucak lutfen inan guvenhayat_gun drkumut
Nasip olurda iyi haber alirsam sanirim kotude alsam ilk yazacagim yer burasi olacak kimseyle paylasmadim hamileligimi bile..
İnşallah güzel haberlerini paylasacaksin canm..Cvs sonucu orda erken çıkıyor o zaman..Keşke burda da öyle olsaydı. Dualarimda sen de varsın inşallah mutlu haberlerini alacağız canm..Az kaldı. .:)hayat_gun drkumut
Bana da saçma geldicanım ikilide sadece 21-13-18. genlere bakılıyor, senin söylediğin genler başkaydı sanki. onları amniyosentez olmadan anlayamazlar ki normal gebelikte
Canm amniyonsentezi mutlaka yaptırman gerekiyor.Bizim rahatsızlıklar 2li de 3lü de çıkmıyor malesef.Bana da saçma geldi
Gen raporu ekte Canım
Ay insallah canim yadrkumut değerin ikiye katlamİş olacak.Ben çok inanıyorum.Gönlünü ferah tut.Belki de ikizdir kim bilir..
Hayat amniyosentez yerine anne kanindan bakilan bi test te var galiba tam emin degilim ama senin bilgin varmiCanm amniyonsentezi mutlaka yaptırman gerekiyor.Bizim rahatsızlıklar 2li de 3lü de çıkmıyor malesef.
İstanbul'da Arda lembetten bahsetti başka kimler yapıyor acabaCanm amniyonsentezi mutlaka yaptırman gerekiyor.Bizim rahatsızlıklar 2li de 3lü de çıkmıyor malesef.
canım CVS de 5 gene bakılabiliyor sadece, cinsiyetler + 13 + 18 + 21 + 16 ydı sanırım, sonuncudan emin değilim ama.. dolayısıyla çok kısıtlı bi test oluyor amniyosenteze göreHayat amniyosentez yerine anne kanindan bakilan bi test te var galiba tam emin degilim ama senin bilgin varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?