Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Maysa2011 drkumut hayat_gun
Ins kiZlar, kendimi gectim ins rabbim sizlerden birinin duasini kabul eder de
Iyi sonuclar alirim.
Ailemin haberi bile yok. Bi esim bi ben. Bide buraya yaziyorum bazen icimin skintisini.
Bugun 6. Gun. 7 -10 gun arasinda bildirecegiz dediler.
Ne deyim, bizim gibi basindan bi suru tup bebek, dusuk, olu dogum gecenler birgun feraha kavusur ins.
Kaybettigimiz bebeklerimizle de cennet yamaclarinda karsilasiriz , orada oper koklariz umarim...

Canm aklimda ve dualarimdasin..Cvs mi yaptırdın canm?

Canim benim rabbim icini ferahlatsin
Guzel dusun lutfen bi hayal et
Allah sabredenlerle birliktedir....cok zor biliyorum ama guzel olocak inan...yavruna guven
Tup bebek bu sureci insan g ecekten kimseyle paylasmak istemiuor iyi etmissin merakli sorulardan kurtulmussun bari
Haberini alir almaz yaz mutlulugunu
Kendini esini en onemlisi sana ihtiyaci olan minigini uzme

hayat_gun drkumut
Evet hayat cvs yapildi. Bi kac gune cikacak sonuclar
Drkumut sende bildir hemen ikinci betani
Butun dualriniza cani gonulden amin diyorum.
Nasip olurda iyi haber alirsam sanirim kotude alsam ilk yazacagim yer burasi olacak kimseyle paylasmadim hamileligimi bile..
gunesli guzel gunlerde bulusmak umuduyla...

Vicdanazabi canim senle saat farki oldugu icin sabah uyanir uyanmaz acaba ne yazdi ne oldu die hemen giriyorum siteye o sonuc beklemeyi cook ama cok iyi bilirim...sabrin kendisi acı ama meyvasi cok tatli olurmuş..sonun selamet olsun bacım

canım ikilide sadece 21-13-18. genlere bakılıyor, senin söylediğin genler başkaydı sanki. onları amniyosentez olmadan anlayamazlar ki normal gebelikte

burda sulu kar yağıyor ama içim sıcacık... :) artık peşpeşe güzel haber gelecek buraya eminim...

Tabiyki guzel olucak lutfen inan guven
Bende heyecanla bekliyorum guzel haberini..ben cok inaniyorum temiz gelecegine icimde oyle bi his var

İnşallah güzel haberlerini paylasacaksin canm..Cvs sonucu orda erken çıkıyor o zaman..Keşke burda da öyle olsaydı. Dualarimda sen de varsın inşallah mutlu haberlerini alacağız canm..Az kaldı. .:)

canım ikilide sadece 21-13-18. genlere bakılıyor, senin söylediğin genler başkaydı sanki. onları amniyosentez olmadan anlayamazlar ki normal gebelikte
Bana da saçma geldi
Gen raporu ekte Canım

Eklentiler

• IMG_1627.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 58
drkumut değerin ikiye katlamİş olacak.Ben çok inanıyorum.Gönlünü ferah tut.Belki de ikizdir kim bilir..
Ay insallah canim ya
guzel olur degerim vala omrumden omur gitti. Aman canim ya allahim tek versinde saglicakla dogsjn yeterki
Milli piyango bileti aldik oglum insallah bize cikar diyooooo....dedim bize cikti annem en guzel piyango bu bebek bize saglicakla tamamina erdirelkm

Canm amniyonsentezi mutlaka yaptırman gerekiyor.Bizim rahatsızlıklar 2li de 3lü de çıkmıyor malesef.
İstanbul'da Arda lembetten bahsetti başka kimler yapıyor acaba
Bende sürekli soru soruyorum ama kusura bakmayın

Hayat amniyosentez yerine anne kanindan bakilan bi test te var galiba tam emin degilim ama senin bilgin varmi
canım CVS de 5 gene bakılabiliyor sadece, cinsiyetler + 13 + 18 + 21 + 16 ydı sanırım, sonuncudan emin değilim ama.. dolayısıyla çok kısıtlı bi test oluyor amniyosenteze göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…