- 11 Şubat 2013
- 1.684
- 1.615
- 158
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #44.361
canım amniyosentezde sanırım sıvıyı jinekologlar alıyor sonra genetik laboratuvarına gidiyor.İstanbul'da Arda lembetten bahsetti başka kimler yapıyor acaba
Bende sürekli soru soruyorum ama kusura bakmayın
2 -3 ve 21-11 arasında parça değişimi var eşinde, 21i CVS ya da ikili tesd de yakalayamaz cunku parça sadece değişiyor, kromozom tamamen devrolmuyor canım..Bana da saçma geldi
Gen raporu ekte Canım
2 -3 ve 21-11 arasında parça değişimi var eşinde, 21i CVS ya da ikili tesd de yakalayamaz cunku parça sadece değişiyor, kromozom tamamen devrolmuyor canım..
Şu an ne yapacağımı bilmiyorum eşim bir kere normal dene dedi testleri yaptırırımcanım amniyosentezde sanırım sıvıyı jinekologlar alıyor sonra genetik laboratuvarına gidiyor.
yanılma payı çok düşük diye bildiğim GENETIKS ile bi görüşebilirsin, ya da yaptıracağın hastane de illaki bir lab önerir. sen normal yolla ciddi ciddi düşünüyorsun sanırım :)
Genetik dr uda aynı senin gibi anlattı Can'ım2 -3 ve 21-11 arasında parça değişimi var eşinde, 21i CVS ya da ikili tesd de yakalayamaz cunku parça sadece değişiyor, kromozom tamamen devrolmuyor canım..
Cvs denilen kandan bakilan ozaman sagol canimcanım CVS de 5 gene bakılabiliyor sadece, cinsiyetler + 13 + 18 + 21 + 16 ydı sanırım, sonuncudan emin değilim ama.. dolayısıyla çok kısıtlı bi test oluyor amniyosenteze göre
13 ve 14 ü yazmamışlar raporda ana 14 çok uzunmesela bende bu genetik haritada 14. gende 1 tane krmozom görünüyor, 13. de 3 tane var, onlardan bir tanesi 14. kromozomun eşi ve 13ün kuyruguna bağlanmış. upuzun bir şey,
neredeyse doktora yazıcaz walla bu işlerde :)Genetik dr uda aynı senin gibi anlattı Can'ım
onlar uzun kromozomlar zaten, eşinde onlar normal canım...13 ve 14 ü yazmamışlar raporda ana 14 çok uzun
Cok sukur canimArkadaslar degerim 820
Artik derin bi ooooohh cekmeyi hakettim herhalde
Hepinize hayirli bereketli cumalar
Hemde sen neleri neleri hakkettin bee arkadasim en guzel sekilde odullendir kendiniArkadaslar degerim 820
oy maşAllah harika bir değer çooookkkk güzel.. artık kese + kalp atışı keyifli güzel günler inşAllah... 2017 güzel başlıyor maşAllah sana. 2016 çok üzdü ama sonunda sevindirdi.... Şükürler olsun...Arkadaslar degerim 820
Evet ben de duymuştum ama tam olarak bilgim yok canm.Aklımızda bulunsun tabi.Hayat amniyosentez yerine anne kanindan bakilan bi test te var galiba tam emin degilim ama senin bilgin varmi
Canm istediğin zaman sor.Benim bilgim yok canm.İstanbul'da değilim.İstanbul'da Arda lembetten bahsetti başka kimler yapıyor acaba
Bende sürekli soru soruyorum ama kusura bakmayın
Cvs de de karından sıvı mi alınıyormuş ne yanlış mı biliyorum yoksa?Cvs denilen kandan bakilan ozaman sagol canim
Maşallah canım gözün aydın..Hayırlı uğurlu olsun..Çok çok sevindim sizler adına. Allah mutluluğunuzu daim etsin..Arkadaslar degerim 820
Harmony mı cnmEvet ben de duymuştum ama tam olarak bilgim yok canm.Aklımızda bulunsun tabi.
Zeynep Kamil de SGK kapsamında mı cnm benimArkadaşlar ben CVS testi yaptırdım. Hamileliğin 10 – 13. Haftasında yapılıyor. Karından bir iğne ile plesantadan doku alınıyor ve 46 kromozom birden inceleniyor. Normal bir jinekolog yapamaz. Perinatologlar tarafından yapılır. Zeynep Kamil’de ki doktorlar bu konuda uzman. Amniyosentezin hamileliğin daha erken zamanlarında yapılan şekli olarak düşünebilirsiniz. Düşük riski var. Bildiğim kadarıyla %2.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?