Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

İstanbul'da Arda lembetten bahsetti başka kimler yapıyor acaba
Bende sürekli soru soruyorum ama kusura bakmayın
canım amniyosentezde sanırım sıvıyı jinekologlar alıyor sonra genetik laboratuvarına gidiyor.

yanılma payı çok düşük diye bildiğim GENETIKS ile bi görüşebilirsin, ya da yaptıracağın hastane de illaki bir lab önerir. sen normal yolla ciddi ciddi düşünüyorsun sanırım :)

2 -3 ve 21-11 arasında parça değişimi var eşinde, 21i CVS ya da ikili tesd de yakalayamaz cunku parça sadece değişiyor, kromozom tamamen devrolmuyor canım..

mesela bende bu genetik haritada 14. gende 1 tane krmozom görünüyor, 13. de 3 tane var, onlardan bir tanesi 14. kromozomun eşi ve 13ün kuyruguna bağlanmış. upuzun bir şey,

Şu an ne yapacağımı bilmiyorum eşim bir kere normal dene dedi testleri yaptırırım
zaten şu an hemen tüp bebeğe başlamayamayız biraz birikim yapmalıyız
;(

mesela bende bu genetik haritada 14. gende 1 tane krmozom görünüyor, 13. de 3 tane var, onlardan bir tanesi 14. kromozomun eşi ve 13ün kuyruguna bağlanmış. upuzun bir şey,
13 ve 14 ü yazmamışlar raporda ana 14 çok uzun

Arkadaslar degerim 820
Artik derin bi ooooohh cekmeyi hakettim herhalde
Hepinize hayirli bereketli cumalar
oy maşAllah harika bir değer çooookkkk güzel.. artık kese + kalp atışı keyifli güzel günler inşAllah... 2017 güzel başlıyor maşAllah sana. 2016 çok üzdü ama sonunda sevindirdi.... Şükürler olsun...

Arkadaşlar ben CVS testi yaptırdım. Hamileliğin 10 – 13. Haftasında yapılıyor. Karından bir iğne ile plesantadan doku alınıyor ve 46 kromozom birden inceleniyor. Normal bir jinekolog yapamaz. Perinatologlar tarafından yapılır. Zeynep Kamil’de ki doktorlar bu konuda uzman. Amniyosentezin hamileliğin daha erken zamanlarında yapılan şekli olarak düşünebilirsiniz. Düşük riski var. Bildiğim kadarıyla %2.

Zeynep Kamil de SGK kapsamında mı cnm benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…