Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Tabi ki. SGK n varsa para ödemiyorsun. Doktorun seni yönlendirecek, CVS testi isteyecek. Ben normalde Kadıköy Şifaya gidiyordum ama testimi Zeynep Kamil'de yaptırdım.

Insallah canim hersey yolunda gider
Guzel heyecanlar vala keseyi nezaman gorebilirim ki masalcigim

Bu yaşadığının ne demek oldugunu en iyi ben anlarım herhalde. Bende 9-10 ay önce bi elim kalbimde bi elim karnımda sonuc bekliyordum. Allah yardımcın olsun inşallah benım gibi sende sağlıklı haberini alır sağlıklada kucağına alırsn cnm.
Duanada amin diyorum.

Son düzenleme:
Cvs denilen kandan bakilan ozaman sagol canim

Hayır cnm cvs anne karnındaki kordondan alınan kan.
Koldan alınan kanda bakılan harmony test. Ama buda bize çare değil.13,21 falan bilindiklere bakıyor ve olasılık testi. Yani 2li 3lü gibi riskli çıkarsa doktor amniyo öneriyor. Boşa para bence.

Canim sagol hayirlisiyla tamamlariz insallah bu sureci
rabbim tez vakitte sanada yasatsin insallah sira sende bebisim
Amin canım inşallah.Ben de bugün dr dan geldim.Dikişlerim alındı çok şükür bir sıkıntı yok.Planlarimizi yaptık drumla.Mayıs ayinda sulu USG bakılacak, Haziran adetimle de Allah'in izniyle başlayacağız inşallah.

Ohhh gecmis olsun super canim.
2017 sanada sans getirsin Hadi insallah allah yar ve yardimcin olsun ve son olsun o vakte kadar guzelce dinlen zihnen bedenen bebise hazirlan

Ben onu hic duymamistim ama anne kanindan bakilan bi test varmis diye bisi hatirliyorum demekki harmony testi
vala ne zor seyler allah herkese saglikli nesiller nasip etsin
Ama tipta dehset ilerlemis gercekten

Ohhh gecmis olsun super canim.
2017 sanada sans getirsin Hadi insallah allah yar ve yardimcin olsun ve son olsun o vakte kadar guzelce dinlen zihnen bedenen bebise hazirlan
Sağol canımm hem ozamana kadar maddi manevi toparlarız kendimizi.Soracağım bütün soruları unutmayım diye kağıda yazdım tek tek sordum druma.Ama bir soruyu atlamışım.
İyiki burası var topic aklıma gelince rahatladım. Bizlere tüp bebek için rapor verilmiyor dimi canm?Onu soracaktım hatta yazmıştım ama konuşurken atlamişim o soruyu.

Tüp bebek raporu iki aşılama yapılıp veriliyor direk veriyorlar mı bilmiyorum ama yaşı büyük olanlara verebilirler dış kurumda yapılır ama devlet pgt ı ödemiyor diye biliyorum bunun için Türkiye gov a yazdık bize olmasa da
Bizden sonrakiler yararlanır

Canim ben alabiliyorum hasta cocugum kardesle iyilesebilecegi icin
Ama diger turlu genetik hsstaligin oldugunda malesef verilmiyor rapor devlet karsilamiyor
Kaldiki benim karsiladigi halde mayistan setup yapiliyo bekleseydim dusunsene hala bekliyo olucaktim
Bence genetik hastaligi olan ciftlere devletin ucretsin gelin yapalim normal yoldan denemeyin demesi lazim cunki gercekten devletede masraf hadta cocuk dogmadi
Belki ileri dogru boyle bir uygulama olur ama suan yok malesef canim

Çok haklısın canım

Aynen .illa hasta cocuk olmasi sarti cok sacma.hem cocuk yapin diyorlar .bizim durumuzdakilere daha cok destek vermeliler sonucta hamilelik sansi yuksek ama rskli

Aynen .illa hasta cocuk olmasi sarti cok sacma.hem cocuk yapin diyorlar .bizim durumuzdakilere daha cok destek vermeliler sonucta hamilelik sansi yuksek ama rskli
Kesinlikle katiliyorum bunula ilgili mutlaka bimere fln yazin arkadaslar
Insallah biseyler degisir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…