- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #44.381
Ay çok sevindim cnmTabi ki. SGK n varsa para ödemiyorsun. Doktorun seni yönlendirecek, CVS testi isteyecek. Ben normalde Kadıköy Şifaya gidiyordum ama testimi Zeynep Kamil'de yaptırdım.
Insallah canim hersey yolunda gideroy maşAllah harika bir değer çooookkkk güzel.. artık kese + kalp atışı keyifli güzel günler inşAllah... 2017 güzel başlıyor maşAllah sana. 2016 çok üzdü ama sonunda sevindirdi.... Şükürler olsun...
Canim sagol hayirlisiyla tamamlariz insallah bu sureciMaşallah canım gözün aydın..Hayırlı uğurlu olsun..Çok çok sevindim sizler adına. Allah mutluluğunuzu daim etsin..
@Maysa2011drkumut hayat_gun
Ins kiZlar, kendimi gectim ins rabbim sizlerden birinin duasini kabul eder de
Iyi sonuclar alirim.
Ailemin haberi bile yok. Bi esim bi ben. Bide buraya yaziyorum bazen icimin skintisini.
Bugun 6. Gun. 7 -10 gun arasinda bildirecegiz dediler.
Ne deyim, bizim gibi basindan bi suru tup bebek, dusuk, olu dogum gecenler birgun feraha kavusur ins.
Kaybettigimiz bebeklerimizle de cennet yamaclarinda karsilasiriz , orada oper koklariz umarim...
Cvs denilen kandan bakilan ozaman sagol canim
Arkadaslar degerim 820
Artik derin bi ooooohh cekmeyi hakettim herhalde
Hepinize hayirli bereketli cumalar
Pek bilgim yok ama harmony olması lazım. Emin değilim ama..Harmony mı cnm
Amin canım inşallah.Ben de bugün dr dan geldim.Dikişlerim alındı çok şükür bir sıkıntı yok.Planlarimizi yaptık drumla.Mayıs ayinda sulu USG bakılacak, Haziran adetimle de Allah'in izniyle başlayacağız inşallah.Canim sagol hayirlisiyla tamamlariz insallah bu sureci
rabbim tez vakitte sanada yasatsin insallah sira sende bebisim
Ohhh gecmis olsun super canim.Amin canım inşallah.Ben de bugün dr dan geldim.Dikişlerim alındı çok şükür bir sıkıntı yok.Planlarimizi yaptık drumla.Mayıs ayinda sulu USG bakılacak, Haziran adetimle de Allah'in izniyle başlayacağız inşallah.
Ben onu hic duymamistim ama anne kanindan bakilan bi test varmis diye bisi hatirliyorum demekki harmony testiHayır cnm cvs anne karnındaki kordondan alınan kan.
Koldan alınan kanda bakılan harmony test. Ama buda bize çare değil.13,21 falan bilindiklere bakıyor ve olasılık testi. Yani 2li 3lü gibi riskli çıkarsa doktor amniyo öneriyor. Boşa para bence.
Artik derin bi ohh cektim ogluma da soylddim o pek inanmadi ama...rabbim kucagimiza verirse galiba ozaman inanicaz hepimiz :)Ohh bin şükür
İnşllh cnm inşallh dualarımızdasınArtik derin bi ohh cektim ogluma da soylddim o pek inanmadi ama...rabbim kucagimiza verirse galiba ozaman inanicaz hepimiz :)
Sağol canımm hem ozamana kadar maddi manevi toparlarız kendimizi.Soracağım bütün soruları unutmayım diye kağıda yazdım tek tek sordum druma.Ohhh gecmis olsun super canim.
2017 sanada sans getirsin Hadi insallah allah yar ve yardimcin olsun ve son olsun o vakte kadar guzelce dinlen zihnen bedenen bebise hazirlan
Tüp bebek raporu iki aşılama yapılıp veriliyor direk veriyorlar mı bilmiyorum ama yaşı büyük olanlara verebilirler dış kurumda yapılır ama devlet pgt ı ödemiyor diye biliyorum bunun için Türkiye gov a yazdık bize olmasa daSağol canımm hem ozamana kadar maddi manevi toparlarız kendimizi.Soracağım bütün soruları unutmayım diye kağıda yazdım tek tek sordum druma.Ama bir soruyu atlamışım.
İyiki burası var topic aklıma gelince rahatladım. Bizlere tüp bebek için rapor verilmiyor dimi canm?Onu soracaktım hatta yazmıştım ama konuşurken atlamişim o soruyu.
Canim ben alabiliyorum hasta cocugum kardesle iyilesebilecegi icinSağol canımm hem ozamana kadar maddi manevi toparlarız kendimizi.Soracağım bütün soruları unutmayım diye kağıda yazdım tek tek sordum druma.Ama bir soruyu atlamışım.
İyiki burası var topic aklıma gelince rahatladım. Bizlere tüp bebek için rapor verilmiyor dimi canm?Onu soracaktım hatta yazmıştım ama konuşurken atlamişim o soruyu.
Çok haklısın canımCanim ben alabiliyorum hasta cocugum kardesle iyilesebilecegi icin
Ama diger turlu genetik hsstaligin oldugunda malesef verilmiyor rapor devlet karsilamiyor
Kaldiki benim karsiladigi halde mayistan setup yapiliyo bekleseydim dusunsene hala bekliyo olucaktim
Bence genetik hastaligi olan ciftlere devletin ucretsin gelin yapalim normal yoldan denemeyin demesi lazim cunki gercekten devletede masraf hadta cocuk dogmadi
Belki ileri dogru boyle bir uygulama olur ama suan yok malesef canim
Aynen .illa hasta cocuk olmasi sarti cok sacma.hem cocuk yapin diyorlar .bizim durumuzdakilere daha cok destek vermeliler sonucta hamilelik sansi yuksek ama rskliCanim ben alabiliyorum hasta cocugum kardesle iyilesebilecegi icin
Ama diger turlu genetik hsstaligin oldugunda malesef verilmiyor rapor devlet karsilamiyor
Kaldiki benim karsiladigi halde mayistan setup yapiliyo bekleseydim dusunsene hala bekliyo olucaktim
Bence genetik hastaligi olan ciftlere devletin ucretsin gelin yapalim normal yoldan denemeyin demesi lazim cunki gercekten devletede masraf hadta cocuk dogmadi
Belki ileri dogru boyle bir uygulama olur ama suan yok malesef canim
Bana ozelden msjn atabilirsin canimdeepliner canim yazini okudum gozyaslariyla cok guzel dile getirmissin bende yazmak isterim nereye yaziyoruz
Kesinlikle katiliyorum bunula ilgili mutlaka bimere fln yazin arkadaslarAynen .illa hasta cocuk olmasi sarti cok sacma.hem cocuk yapin diyorlar .bizim durumuzdakilere daha cok destek vermeliler sonucta hamilelik sansi yuksek ama rskli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?