- 12 Nisan 2016
- 1.125
- 1.110
- 133
- 40
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #44.401
Canim ben sislide tedavi oldumŞişli Memorial 'a içim ısınıyor , Ankara'da acaba hangi doktorlar var ? En çok başarıyı yakalayan merkez neresi ?
Canin ankaea murat sonmezer bi arastir hepsini hatta hepsiyle gidip yuzyuze gorus memoriala ilk gorusmede ucret vermiyosun hakkinda hayirlisi insallahŞişli Memorial 'a içim ısınıyor , Ankara'da acaba hangi doktorlar var ? En çok başarıyı yakalayan merkez neresi ?
Sağol canım çocuğun hayırlı olsun tebrik ederim.Canin ankaea murat sonmezer bi arastir hepsini hatta hepsiyle gidip yuzyuze gorus memoriala ilk gorusmede ucret vermiyosun hakkinda hayirlisi insallah
Canım translkasyon sende mi eşinde mi ?Size güzel haberler vermek isterdim bu sayfadaki güzel haberler nasıl bana umut olduysa bende umut olmak isterdim ama olmadı pgt giden 2 embriyomdan sağlıklı çıkan olmadı. Vazgeçmek küsmek yok devam edicem..
Bende cnm ama bir tanesinden translokasyon yok 5. Kromozomda sorun vardı dedi boğazıma düğümlendi soramadım ne diye haftaya hastaneye uğrayıp görüşmek istiyorum Yen'i tedavi için ne kadar ara vermeliyim ocak adeti ile başlamak çok mu erken bilmiyorumCanım translkasyon sende mi eşinde mi ?
Evet Cumhurbaşkanımız en az 3 çocuk diyor ama olmuyo ki..Olsa ben de 3 çocuk diyorum..:))Aynen .illa hasta cocuk olmasi sarti cok sacma.hem cocuk yapin diyorlar .bizim durumuzdakilere daha cok destek vermeliler sonucta hamilelik sansi yuksek ama rskli
Gecmis olsun canimSize güzel haberler vermek isterdim bu sayfadaki güzel haberler nasıl bana umut olduysa bende umut olmak isterdim ama olmadı pgt giden 2 embriyomdan sağlıklı çıkan olmadı. Vazgeçmek küsmek yok devam edicem..
Katiliyorum canim haklisindrkumut K Kavimlergocu Anladım kizlar o zaman hiç boşuna hastaneyi arayıp sormayım. Bizlere yapmaları lazım aslında ama ne yapalım. Allah emeğimizi araya vermesin inşallah..
Arkadaşım gözün aydın emek verip karşılığını almak ne kadar güzel rabbim evlatlarınla sağlıklı bir ömür geçirmeni nasip etsin inşlh.Artik derin bi ohh cektim ogluma da soylddim o pek inanmadi ama...rabbim kucagimiza verirse galiba ozaman inanicaz hepimiz :)
Sagol canim gercekten guzel rabbim hayirlisiyla tamamlamayi nasip eder insallah darisi tum isteyenlerin basinaArkadaşım gözün aydın emek verip karşılığını almak ne kadar güzel rabbim evlatlarınla sağlıklı bir ömür geçirmeni nasip etsin inşlh.
Geçen tedavimde de 5 taneden sağlıklı çıkmamıştı ozaman çok üzülmüş çok ağlamıştım şimdide üzüldüm ama buna da alışıyor galiba bu beden Rabbim benimde yüzümü güldürecek içimde bu histen başkası bişi yok Eşime çok üzülüyorum sessiz bazen sitemkar bazen kızgın beni toparlamak için çırpınışına üzülüyorum oysaki o kadar çok sever ki çocukları...Rabbim bize de nasip et demekten dua etmekten başka bişey yok.. umarım sizin evladınızı kucağınıza aldım yazınızı da okurum tekrar tebrikler...Gecmis olsun canim
Sak ikn her defasinda boyle olur diye dusunme bazen 3 tanenin hepsi hasarli iken bazen hepsi saglikli olabiliyor insallah rabbim en kisa surede nasip eder
Simdi uzuluyosun cok anliyorum ama transfer yapilsaydu ve tutmasaydi daha uzucu oluyor insallah en kisa surede pozitifi yasarsin
Tesekkurler canimGeçen tedavimde de 5 taneden sağlıklı çıkmamıştı ozaman çok üzülmüş çok ağlamıştım şimdide üzüldüm ama buna da alışıyor galiba bu beden Rabbim benimde yüzümü güldürecek içimde bu histen başkası bişi yok Eşime çok üzülüyorum sessiz bazen sitemkar bazen kızgın beni toparlamak için çırpınışına üzülüyorum oysaki o kadar çok sever ki çocukları...Rabbim bize de nasip et demekten dua etmekten başka bişey yok.. umarım sizin evladınızı kucağınıza aldım yazınızı da okurum tekrar tebrikler...
Arkadaşım yazdıkların beni çok etkiledi heleki eşimiz gözümüzün önünde başkalarının çocuklarını sevdiği zaman kahroluyorum ama bizim elimizde değil bende aynı korkuları yaşıyorum embriyolarım donmuş bekliyo gelecek adette pct yapılacak sağlam çıkmaz diye çok korkuyorum üstelik 5.denemem rabbim sabır versin sana asla pes etme inan olacak inşllhGeçen tedavimde de 5 taneden sağlıklı çıkmamıştı ozaman çok üzülmüş çok ağlamıştım şimdide üzüldüm ama buna da alışıyor galiba bu beden Rabbim benimde yüzümü güldürecek içimde bu histen başkası bişi yok Eşime çok üzülüyorum sessiz bazen sitemkar bazen kızgın beni toparlamak için çırpınışına üzülüyorum oysaki o kadar çok sever ki çocukları...Rabbim bize de nasip et demekten dua etmekten başka bişey yok.. umarım sizin evladınızı kucağınıza aldım yazınızı da okurum tekrar tebrikler...
Aslında kimseyi üzmek istemiyorum ama burdan da yazmasam sığınacak hiç liman yok..derdimizi bilen ailelerimizde kimsede yok. Benimde 3. Denenmemdi 4.için çok kısa sürede maddi anlamda kendimizi hazırlamak ve 1 2aya tekrar denemek istiyorum.. Rabbim senin yüzünü güldürsün inşallahArkadaşım yazdıkların beni çok etkiledi heleki eşimiz gözümüzün önünde başkalarının çocuklarını sevdiği zaman kahroluyorum ama bizim elimizde değil bende aynı korkuları yaşıyorum embriyolarım donmuş bekliyo gelecek adette pct yapılacak sağlam çıkmaz diye çok korkuyorum üstelik 5.denemem rabbim sabır versin sana asla pes etme inan olacak inşllh
Rabbim senin de yüzünü güldürecek inşallah.Sendeki his bende de var..Umutluyum hiç olumsuz düşünmüyorum. İçimdeki his bu hayatta bir çocuktan fazla çocuk sahibi olacağımı özellikle söylüyor.Bir oğlum var Allah'im bütün evlatları korusun benimkini de korusun ama kardeşi de olacak Allah'ın izniyle..Öyle hissediyorum.İnaniyorum ki bu uğurda mücadele veren herkes er ya da geç meyvesini alacak.Çok gecikmeden gelsinler inşallah..Geçen tedavimde de 5 taneden sağlıklı çıkmamıştı ozaman çok üzülmüş çok ağlamıştım şimdide üzüldüm ama buna da alışıyor galiba bu beden Rabbim benimde yüzümü güldürecek içimde bu histen başkası bişi yok Eşime çok üzülüyorum sessiz bazen sitemkar bazen kızgın beni toparlamak için çırpınışına üzülüyorum oysaki o kadar çok sever ki çocukları...Rabbim bize de nasip et demekten dua etmekten başka bişey yok.. umarım sizin evladınızı kucağınıza aldım yazınızı da okurum tekrar tebrikler...
Doktorun kimdiKizlar okadar kizginim ki doktoruma...sözde okadar araştirdim ki memorial hastanesini semra hocayi...gittigim eşimin askeri ucretleri ile kapilarini caldigimda okadar umutluydum ama malesef doktorum bu sefer gorusmeye gittigimde bana demez mi rahim filmin iyi kalitede degil tekrar cekilmesi gerekiyo diye ben şoklardayim dedim hocam keşke emriyo transferi yapmadan once deseydiniz tekrar cektirirdim lafi eveledi kekeledi topladi çok buyuk sorumsuzluk yaptiklari haksizlik rahimde ya sorun varsa hesabini sorabilcekmiyim yok sadece cok uzgunum tekrar ayni hastaneye gidermiyim bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?