- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #44.421
Canım benim.Bizi bizden iyi anlayacak kimse yok aynı sıkıntıları yaşadığımız için senin üzüntün artı bizim üzüntümüz rabbim bu tedaviyi hem maddi hem manevi sorunları aşarak bu sınavdan geçmemizi nasip etsin.Daha çok umutla yeni tedavin inşllh olumlu sonuçlanır.Allahım isteyen herkesin kucağını doldur rabbimmmmAslında kimseyi üzmek istemiyorum ama burdan da yazmasam sığınacak hiç liman yok..derdimizi bilen ailelerimizde kimsede yok. Benimde 3. Denenmemdi 4.için çok kısa sürede maddi anlamda kendimizi hazırlamak ve 1 2aya tekrar denemek istiyorum.. Rabbim senin yüzünü güldürsün inşallahGerçekten çok zor sabır gerektiren bir yol..umarım senin güzel haberlerini okurum :)
Aslnda hep iyi yorumlar okumustum o hastaneyle ilgili .gercekten kotu olmus.en ufak bi hatalari maddi manevi yikim oluyor.1 lira 2 binlira degil odenen paralar. Ustelik cekilen eziyet ve acilar cabasiKizlar okadar kizginim ki doktoruma...sözde okadar araştirdim ki memorial hastanesini semra hocayi...gittigim eşimin askeri ucretleri ile kapilarini caldigimda okadar umutluydum ama malesef doktorum bu sefer gorusmeye gittigimde bana demez mi rahim filmin iyi kalitede degil tekrar cekilmesi gerekiyo diye ben şoklardayim dedim hocam keşke emriyo transferi yapmadan once deseydiniz tekrar cektirirdim lafi eveledi kekeledi topladi çok buyuk sorumsuzluk yaptiklari haksizlik rahimde ya sorun varsa hesabini sorabilcekmiyim yok sadece cok uzgunum tekrar ayni hastaneye gidermiyim bilmiyorum..
Insallh bundan sonra guzel sonuclar alirsiniz ..İlk ön gorusmemi kahraman beyle yapmiştim daha sonra ki hani herşey güzel olsun guzel gitsin semra hocaya randevu aldim halbu ki ozaman muane esnasinda rahim filmimi incelemişlerdi goz ucuyla incelemişler demmeki ve sonuç ne oldu ben tek kalan emriymla hamile kaldim ve dusukle sonuclandi... soyleyecek cok sozum var ama malesef sadece yutkunuyorum
Insallh bundan sonra guzel sonuclar alirsiniz ..
Dondurulmusta herhangi bir test istenilmiyoki ultrason muayenesi yetiyorkızlar merhaba,
şubat ayında dondurulmuş embriyo transferi yaptırmayı düşünüyorum. henüz doktoruma gitmedim görüşmeye. merkezin açılmasını bekliyorum. size sorum şu, transfer için hangi testleri istiyorlar biliyor musunuz? sadece transfer olacağım için neler isteyecekler bi fikrim yok? tüp bebek başlangıcındaki tüm testleri tekrar mı ister acaba?
ayyy hadi bakalım inşallah canım. çünkü çalıştığım için sürekli izin almak istemiyorum. belki sadece rahim filmi ister doktorum. normal doğum ve sonrasına da kürtaj oldum ya ben. ister mi bilemedim. teşekkür ederimDondurulmusta herhangi bir test istenilmiyoki ultrason muayenesi yetiyor
Hakkinda hayirlisi olsun insallah bu sefer evladina kavusursun canimayyy hadi bakalım inşallah canım. çünkü çalıştığım için sürekli izin almak istemiyorum. belki sadece rahim filmi ister doktorum. normal doğum ve sonrasına da kürtaj oldum ya ben. ister mi bilemedim. teşekkür ederim
kalitelerine takılma lütfen. düşük çok dşük kalitede embriyo transferleri bile tutunuyor. inşallah bebeğin seninledir. güzel haberlerini ver inşallah.bana da mozaik turner sendromu teşhisi konuldu.(%6) ıkınci tüp bebek denememde embriyoyaya pgt yapıldı.5.gün embriyosu transfer edildi 3.kalite de sanki olmadı gibi geliyor nedense cuma günü test günüm rabbim kımsenın emeğini boş çıkarmasın.
canım transfer için bişey yok, estrofem başlatıyorlar, folik asitine baaşlıyorsun, bi de transfere 3-5 gün kala progesteron desteğine başlıyorsun.kızlar merhaba,
şubat ayında dondurulmuş embriyo transferi yaptırmayı düşünüyorum. henüz doktoruma gitmedim görüşmeye. merkezin açılmasını bekliyorum. size sorum şu, transfer için hangi testleri istiyorlar biliyor musunuz? sadece transfer olacağım için neler isteyecekler bi fikrim yok? tüp bebek başlangıcındaki tüm testleri tekrar mı ister acaba?
hakkında hayırlısı olsun canım, benim bıdıkım da 4bb idi yanii düşük kalite ve 1 tneydi teyesi, şimdi iç,mde dolanıyor. ben ona çok güvenmiştim sende güven lütfen. Rabbim bilir gerisini...bana da mozaik turner sendromu teşhisi konuldu.(%6) ıkınci tüp bebek denememde embriyoyaya pgt yapıldı.5.gün embriyosu transfer edildi 3.kalite de sanki olmadı gibi geliyor nedense cuma günü test günüm rabbim kımsenın emeğini boş çıkarmasın.
HarikaArkadaslar degerim 820
Artik derin bi ooooohh cekmeyi hakettim herhalde
Hepinize hayirli bereketli cumalar
ilaç kullanımı önemli değil de şu tüpe başlamadan önce kontrol amaçlı yaptırılan testler var ya onların hepsini ister mi acaba onu merak ediyorum. çok uğraştırıo çünkü. o dediğin her gittğinde kan alınan e2 testi canım.canım transfer için bişey yok, estrofem başlatıyorlar, folik asitine baaşlıyorsun, bi de transfere 3-5 gün kala progesteron desteğine başlıyorsun.
aman sakın crinone jel verirlerse isteme çok sıkıntılı bir şey o, progestan fitil daha mantıklı,
benim doktrum öyle kan man almaz o yüzden testleri bilmiyorum ama sanırım hastanelerde her kontrolde bi kan alıyorlar ama nedir bilmitom
Canım bildigim kadarıyla dondurulmuş tedavisinde bir test istenmiyor çünkü öncesinde istiyor dr yaptiriyorsun, şayet yapılmamış bir test varsa isterler (rubella,igg igm ,şu cicegi için ve pihtilasma testi)kızlar merhaba,
Aminnnn canim insallahhhhh allah razi olsunCanım bildigim kadarıyla dondurulmuş tedavisinde bir test istenmiyor çünkü öncesinde istiyor dr yaptiriyorsun, şayet yapılmamış bir test varsa isterler (rubella,igg igm ,şu cicegi için ve pihtilasma testi)
merve hayirli ugurlu olsun bu defa yüzün gülsün sevinç gözyaşları dokersin insallah, bizde burdan okuruz...bunu canı gönülden istiyorum..
hakkında hayırlısı olsun canım, benim bıdıkım da 4bb idi yanii düşük kalite ve 1 tneydi teyesi, şimdi iç,mde dolanıyor. ben ona çok güvenmiştim sende güven lütfen. Rabbim bilir gerisini...
canım bende kan pıhtılaşmaı sorunu var, ve son yurtdışında ki uygulamalar falan kan sulandırıcıların gereksiz olduğu yönündeymiş, normal akışına bırakılıyormuş artık özellikle Amerika da falan. bende de defa sadece coraspin 100 mg kullanıyorum. kızımda da sadece coraspinle gelmiştikbilmiyorum niyeyse iki gündür karamsarlık sardı. transfer sonrası iğnede kullanmıyorum. bu kez sadece coraspirn, jel ve folik asit kullanıyorum.hafiften de regl ağrıları başlayınca da olmadı yine diyorum.ALLAH'tan ümidimi hiç kesmiyorum tabi inşallah bir gün diyorum olacak.umut dolu yazınız içinde çok teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?