- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #44.441
geç tutunmadır canım. kaçıncı gün embriyosuydu ve transferden sonra bugün kaçıncı gün?Slm arkadaşlar. Bhgc değerim 36... Cgh yapıldı. Perşembe tekrar test var. Lutfen dua edin. Duaya ihtiyacım var.
birazcık düşük çıkmış ama geç tutunmadır diye tahmin ediyorum. iki gün sonra yine aynı lab. da test yaptır ikiye katlaması gerekiyor. inşallah herşey yolunda gider ..5. Gun embriyosu.on gun once transfer oldu.
canım bende kan pıhtılaşmaı sorunu var, ve son yurtdışında ki uygulamalar falan kan sulandırıcıların gereksiz olduğu yönündeymiş, normal akışına bırakılıyormuş artık özellikle Amerika da falan. bende de defa sadece coraspin 100 mg kullanıyorum. kızımda da sadece coraspinle gelmiştik
bende kan pıhtılaşma sorunları şunlar, MTHFR homozigot, bir de PAI-SERPINE1 heterozigot
Slm arkadaşlar. Bhgc değerim 36... Cgh yapıldı. Perşembe tekrar test var. Lutfen dua edin. Duaya ihtiyacım var.
İnşallah değerin ikiye katlanır ve miniğin seni hiç bırakmaz. Değer 5 ve üzeri hamilelik olarak görülüyor.Senin değerin güzel canm..İnşallah devamı da güzel bir şekilde gelir.Slm arkadaşlar. Bhgc değerim 36... Cgh yapıldı. Perşembe tekrar test var. Lutfen dua edin. Duaya ihtiyacım var.
canım benim inşallah yaa inşallah. çok korkuyorum ama inşallah olur bu defa.. allah isteyen herkese bir an önce versin hep dua ediyorum . çok saoldeepliner bu defa olacak canm hamile kalacak ve sağlıklı yavrunu kucağına alacaksın ben çok inaniyorum.Arkandan ben de gelicem inşallah..Hislerim söylüyor ben değil. .:))
İnanki sen de sürekli aklimdasin.Senin sağlıklı evlat kucağına almanı en az kendim kadar istiyorum ama gerçekten çok umutluyum.Aksilik herzaman olmaz bu defa her şey yolunda gidecek inşallah..canım benim inşallah yaa inşallah. çok korkuyorum ama inşallah olur bu defa.. allah isteyen herkese bir an önce versin hep dua ediyorum . çok saol
Hayırlı olsun insallah katlanır degeriniz , canınızı sıkmayın moralinizi yuksek tutun.5. Gun embriyosu.on gun once transfer oldu.
kızımda 32,05 çıkmıştı şimdi 6 yaşında teyzzesi :)Slm arkadaşlar. Bhgc değerim 36... Cgh yapıldı. Perşembe tekrar test var. Lutfen dua edin. Duaya ihtiyacım var.
Yarın test yaptırcam.oğleden sonra belli olur.kızımda 32,05 çıkmıştı şimdi 6 yaşında teyzzesi :)
gerçi o tüp bebek değil ama adetimi 4 gün gçince yapmıştım meger geç yerleşmiş.
önemli olan 2 gün sonraki testinde değerin %60 yükselmesi. güzel sonucunu bekliyoruz..
güzel haberlerini bekliyoruzYarın test yaptırcam.oğleden sonra belli olur.
Ay çok sevindim tatlım Bu sabah ne güzel bir haber cnm bnmhayat_gun drkumut masal2010 Maysa2011 eastnbull deepliner C cemre_y K Kavimlergocu ve nicknamelerini hatirlayamadigim onlarca arkadasim;
Cok sancili zor bi bekleyisin sonunda 11. Gun cvs sonucumu aldim. Telefonda soyledi doktorum. Nasil anlatsam bilmiyorum telefon calar calmaz kendimi tutamadim aglamaya basladim. O ani hic unutmayacagim
Sukurler olsun ki 46 tam kromozom sayisina sahip oldugunu soyledi doktorum. Allah biliyo cok umutlu degildim. Size haber vermek istedim hem mutlu hem huzunlu hem saskin hem de hala korkarak yaziyorum.. Ins bundan sonraki donemde saglikla devam eder
Allahim bu yolda giden herkesin ama herkesin gonlundekini versin. Ins hepimizin yuzu guler hepberaber.
Sizleri seviyorum. Hep takipte olacagim.
Canim gozun aydin rabb ikm sagliklica tamamina erdirsin insallahhayat_gun drkumut masal2010 Maysa2011 eastnbull deepliner C cemre_y K Kavimlergocu ve nicknamelerini hatirlayamadigim onlarca arkadasim;
Cok sancili zor bi bekleyisin sonunda 11. Gun cvs sonucumu aldim. Telefonda soyledi doktorum. Nasil anlatsam bilmiyorum telefon calar calmaz kendimi tutamadim aglamaya basladim. O ani hic unutmayacagim
Sukurler olsun ki 46 tam kromozom sayisina sahip oldugunu soyledi doktorum. Allah biliyo cok umutlu degildim. Size haber vermek istedim hem mutlu hem huzunlu hem saskin hem de hala korkarak yaziyorum.. Ins bundan sonraki donemde saglikla devam eder
Allahim bu yolda giden herkesin ama herkesin gonlundekini versin. Ins hepimizin yuzu guler hepberaber.
Tesekkur ederim canim. BenimkiAy çok sevindim tatlım Bu sabah ne güzel bir haber cnm bnm
Bende ilk denememi normal yapacağım cnm cvs ni nerde ve kadar a yaptırdın bende kendime bir yol haritası çiziyorum dr um çünkü ikili test yaparız olur biter demişti
Canim benim allah razi olsun hem de cok razi olsun. Seninde gozunaydin. Sende saglikla, yillarin verdigi yorgunlugu atmanin huzuruyla al yavrunu kucagina ins. Dha yolumuz uzun ama allah da buyuk...Canim gozun aydin rabb ikm sagliklica tamamina erdirsin insallah
Aksam aklima geldjn sonucu ciktjmi acaba diye
Cok sdvindim canim artik kotu seyler dusunme hersey guzel olucak
ayyy çok sevindim. allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallahhhh:) çok mutlu oldum çok.hayat_gun drkumut masal2010 Maysa2011 eastnbull deepliner C cemre_y K Kavimlergocu ve nicknamelerini hatirlayamadigim onlarca arkadasim;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?