Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canim benim canım ya canım çok çok mutlu oldum.Çok sevindim gözlerim doldu.Cümleleri satır satır okurken içim titredi ama olumlu olacağını tahmin ettim.Gözün aydın Allah'ım size bagişlasin yavrunuzu. .Allah hep yanınızda olsun güzel arkadaşım. .Çok sevindim..
 
Amin tatlım sana bebişinle kocaman mutlu bir ömür diliyorum
 
Kuzlar bhgc 36 dı iki gun once şindi 101 olmuş:))))
aaaaaaaaa harikaaa. bugün ne güzel haberler bunlar böyle. süper artmış değerin canım maşallahhh :) maşallahhhhh. bir iki haftaya kadar keseyi görmek için çağırırlar artık seni. allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallahhh
 
canımmmmmm ne güzel bir haber bu.... güzel haberleri peşpeşe alıyoruz şükürler olsun.

bi de hep o yavrucağa negatif enerji gönderdin, yok yaşıyorsa hala, yok bilmem ne... :) ama bak sana inat büyüyor maşAllah kuzumaaa
 
neredeyse kızımdaki aynı değerlerim :):) 32 den 110 a çıkmıştı benim de ..

maşAllah, derin bir oh çek artıkk... artık bundan sonra kese görme, kalp atışı duymaca
O kalp atışı gorme duyma hiç yaşamadım bundan onceki doğal yolla olan dort gebeliğimden.. İnşallah gorucem bu sefer.
 
Ben dedim sana bende burda care ararken surprz oldu bebegim ustelik 6 yil hic olmamsken.allah kucagina almayi nasip etsin birde rezerv sorunun vardi sanirim senin .allah buyuk
 
Vicdanazabi cnm yazdıklarını okuyunca geçmişe gittim. İlk gebeliğimde ultrasonda bulgular çıkınca amniyo yaptırmıştık, ilk sonucum temiz gelmişti. Ama içindeki umutsuzluk gitmemişti. Tam 4 hafta aralıksız ağladım. Hayattan koptum. Karnımdaki bebeğimi hissetmiyordum bile. Nitekim 4 hafta sonunda microarray ile sayısal değil ama yapısal bozukluk oldugu cıktı ve sonlandırıldı.

2. Gebeliğimde 3 farklı doktor kontrol ediyordu ve her kontrolümde bebeğim detaylı inceleniyordu. Amniyoya kdr hiç bir sorun çıkmadı bende zaten yokmuş gibi davrandım ve kimseye söylemedim. 17de amniyo yaptırdım yine aynı şekilde çok heyecanlıydım ama umutla bekledim. Hiç umudumu kybetmedim. Sonucumda temiz çıktı bin şükür oğlum kucağımda.

İkisininde 1 yıl ara ile aynı ayda çıkmıştı sonuçları. Niye anlattım bilmiyorum ama o telefonu beklemek , calmaya bassladıgı an hissettiklerim,sonucu öğrenmem hepsini yeniden yaşadım.

Burdan bazı arkadaşlarımla özelden mesajlaşıyorduk onlar çok dua ettiler Allah razı olsun. Burası başka burda dualar kabul oluyor. Burda herkes birbirine kendisiymiş gibi dua ediyor. Allahh herkese basip etsin inşallahh.

Sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah yavrunu.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…