- 15 Mayıs 2013
- 6.264
- 4.986
- 148
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #44.461
Canim benim canım ya canım çok çok mutlu oldum.Çok sevindim gözlerim doldu.Cümleleri satır satır okurken içim titredi ama olumlu olacağını tahmin ettim.Gözün aydın Allah'ım size bagişlasin yavrunuzu. .Allah hep yanınızda olsun güzel arkadaşım. .Çok sevindim..hayat_gun @drkumut masal2010 @Maysa2011 eastnbull deepliner C cemre_y K Kavimlergocu ve nicknamelerini hatirlayamadigim onlarca arkadasim;
Cok sancili zor bi bekleyisin sonunda 11. Gun cvs sonucumu aldim. Telefonda soyledi doktorum. Nasil anlatsam bilmiyorum telefon calar calmaz kendimi tutamadim aglamaya basladim. O ani hic unutmayacagim
Sukurler olsun ki 46 tam kromozom sayisina sahip oldugunu soyledi doktorum. Allah biliyo cok umutlu degildim. Size haber vermek istedim hem mutlu hem huzunlu hem saskin hem de hala korkarak yaziyorum.. Ins bundan sonraki donemde saglikla devam eder
Allahim bu yolda giden herkesin ama herkesin gonlundekini versin. Ins hepimizin yuzu guler hepberaber.
Sizleri seviyorum. Hep takipte olacagim.
Darisi bizlere olsun deepliner..:))ayyy çok sevindim. allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallahhhh:) çok mutlu oldum çok.
Amin tatlım sana bebişinle kocaman mutlu bir ömür diliyorumTesekkur ederim canim. Benimki
Planli bi gebelik degildi. Daha onceden tup bebek denemelerim var. onlarda dusuk olunca translokasyon tasiyicisi oldugum anlasildi. Sonra ki ay kendiligimden hamile kaldim biz zaten yillardir korunmuyoruz cunku imkansiz gibi bsydi bizim icin dogal gebelik.
Eger imkanin ve maddi manevi gucun varsa elbette ilk once pgt yi oneririm. En saglikli yontem cunku. Ama dogal gebelik istiyorsan elbetteki riskleri buyuk. Bu vakte kadar nasil geldigimi
Bi ben bi allah bilir
Ben yurt disinda yasiyorum abd de. Gebelik ogrenir ogrenmez doktor cvs testini onerdi bize. En erken teshis icin bu testin sart oldugunu soyledi. Diger
Butun ultrasonografik scan lerin tahmine dayali oldugunu, net teshis istiyorsak ya cvs ya amniosentez olmasi gerektigini anlatti.
Ins hakkinda hakkimizda hayirlisi olur.
amiiin inşallahhhh :) olur olur inanıyorum ben :)Darisi bizlere olsun deepliner..:))
aaaaaaaaa harikaaa. bugün ne güzel haberler bunlar böyle. süper artmış değerin canım maşallahhh :) maşallahhhhh. bir iki haftaya kadar keseyi görmek için çağırırlar artık seni. allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallahhhKuzlar bhgc 36 dı iki gun once şindi 101 olmuş:))))
canımmmmmm ne güzel bir haber bu.... güzel haberleri peşpeşe alıyoruz şükürler olsun.Tesekkur ederim canim. Benimki
Planli bi gebelik degildi. Daha onceden tup bebek denemelerim var. onlarda dusuk olunca translokasyon tasiyicisi oldugum anlasildi. Sonra ki ay kendiligimden hamile kaldim biz zaten yillardir korunmuyoruz cunku imkansiz gibi bsydi bizim icin dogal gebelik.
Eger imkanin ve maddi manevi gucun varsa elbette ilk once pgt yi oneririm. En saglikli yontem cunku. Ama dogal gebelik istiyorsan elbetteki riskleri buyuk. Bu vakte kadar nasil geldigimi
Bi ben bi allah bilir
Ben yurt disinda yasiyorum abd de. Gebelik ogrenir ogrenmez doktor cvs testini onerdi bize. En erken teshis icin bu testin sart oldugunu soyledi. Diger
Butun ultrasonografik scan lerin tahmine dayali oldugunu, net teshis istiyorsak ya cvs ya amniosentez olmasi gerektigini anlatti.
Ins hakkinda hakkimizda hayirlisi olur.
Allahım hepinize nasip etsin. İnanamıyorum hala.aaaaaaaaa harikaaa. bugün ne güzel haberler bunlar böyle. süper artmış değerin canım maşallahhh :) maşallahhhhh. bir iki haftaya kadar keseyi görmek için çağırırlar artık seni. allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallahhh
canı yürekten çok amiiiinnnnnnnnnn....Darisi bizlere olsun deepliner..:))
neredeyse kızımdaki aynı değerlerim :):) 32 den 110 a çıkmıştı benim de ..Kuzlar bhgc 36 dı iki gun once şindi 101 olmuş:))))
O kalp atışı gorme duyma hiç yaşamadım bundan onceki doğal yolla olan dort gebeliğimden.. İnşallah gorucem bu sefer.neredeyse kızımdaki aynı değerlerim :):) 32 den 110 a çıkmıştı benim de ..
maşAllah, derin bir oh çek artıkk... artık bundan sonra kese görme, kalp atışı duymaca
Ben dedim sanahayat_gun @drkumut masal2010 @Maysa2011 eastnbull deepliner C cemre_y K Kavimlergocu ve nicknamelerini hatirlayamadigim onlarca arkadasim;
Cok sancili zor bi bekleyisin sonunda 11. Gun cvs sonucumu aldim. Telefonda soyledi doktorum. Nasil anlatsam bilmiyorum telefon calar calmaz kendimi tutamadim aglamaya basladim. O ani hic unutmayacagim
Sukurler olsun ki 46 tam kromozom sayisina sahip oldugunu soyledi doktorum. Allah biliyo cok umutlu degildim. Size haber vermek istedim hem mutlu hem huzunlu hem saskin hem de hala korkarak yaziyorum.. Ins bundan sonraki donemde saglikla devam eder
Allahim bu yolda giden herkesin ama herkesin gonlundekini versin. Ins hepimizin yuzu guler hepberaber.
Sizleri seviyorum. Hep takipte olacagim.
Kuzlar bhgc 36 dı iki gun once şindi 101 olmuş:))))
Gelsin güzel haberlerr..Katlanır demiştik bakk. .Gözün aydın Allah sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin innnşallah...Kuzlar bhgc 36 dı iki gun once şindi 101 olmuş:))))
Sağol canım Allah razı olsun..:)))canı yürekten çok amiiiinnnnnnnnnn....
amiiin inşallahhhh :) olur olur inanıyorum ben :)
korkmaa rahat olmaya çalış . güzel hberlerin devamı gelecek bence :)çok sevindim maşallah.benimde yarın test günüm korkuyorum
korkmaa rahat olmaya çalış . güzel hberlerin devamı gelecek bence :)
Uç gun once ben de korkuyodum.hiç korkma arkadaşım duacınım:))) bhgc inşallah çok yuksek çıkar. Bak benim 36 ydı iki gun sonra 101 oldu. Darısı sana inşallah ve tum arkadaşkara..inşallah dualarınızı bekliyorum arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?