- 6 Nisan 2015
- 924
- 893
- 103
- 37
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #44.481
canım benim evet çok iyi hatırlıyorum senin o dönemini sürekli dualarımdaydın. ve buradaki herkes için hep dua ediyorum. inşallah hepimiz bir gün kucağımıza sağlıklı yavrularımızı alıcaz. inanıp bu hayalimizin peşinden gitmeyi bırakmamamız gerekiyor sadece. benim çok zor dönemlerimde herkes çok destek oldu sağolun kızlar. iyi ki varsınız. olana kadar devam edeceğiz allah güç verdikçe.. bu arada blogumu okuyup bana yazmak isteyenler maillerinizi bekliyorum.@Vicdanazabi cnm yazdıklarını okuyunca geçmişe gittim. İlk gebeliğimde ultrasonda bulgular çıkınca amniyo yaptırmıştık, ilk sonucum temiz gelmişti. Ama içindeki umutsuzluk gitmemişti. Tam 4 hafta aralıksız ağladım. Hayattan koptum. Karnımdaki bebeğimi hissetmiyordum bile. Nitekim 4 hafta sonunda microarray ile sayısal değil ama yapısal bozukluk oldugu cıktı ve sonlandırıldı.
2. Gebeliğimde 3 farklı doktor kontrol ediyordu ve her kontrolümde bebeğim detaylı inceleniyordu. Amniyoya kdr hiç bir sorun çıkmadı bende zaten yokmuş gibi davrandım ve kimseye söylemedim. 17de amniyo yaptırdım yine aynı şekilde çok heyecanlıydım ama umutla bekledim. Hiç umudumu kybetmedim. Sonucumda temiz çıktı bin şükür oğlum kucağımda.
İkisininde 1 yıl ara ile aynı ayda çıkmıştı sonuçları. Niye anlattım bilmiyorum ama o telefonu beklemek , calmaya bassladıgı an hissettiklerim,sonucu öğrenmem hepsini yeniden yaşadım.
Burdan bazı arkadaşlarımla özelden mesajlaşıyorduk onlar çok dua ettiler Allah razı olsun. Burası başka burda dualar kabul oluyor. Burda herkes birbirine kendisiymiş gibi dua ediyor. Allahh herkese basip etsin inşallahh.
Sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah yavrunu.
Canımm çook sevindim resmen mucize Rabbim tamamına erdirsin inşallah.. bu ara hep güzel haberler maşallah Daim olsun sırasıyla hepimiz böyle güzel haberlerimizi paylaşalım inşallah.. Mucize bebeklerimiz bizleri bekletmesin Rabbim neolur hepimize tez vakitte hayırlı saglıklı ömürlü evlatlar nasip'et çifter çifterhayat_gun drkumut @masal2010 @Maysa2011 eastnbull deepliner C cemre_y K Kavimlergocu ve nicknamelerini hatirlayamadigim onlarca arkadasim;
Cok sancili zor bi bekleyisin sonunda 11. Gun cvs sonucumu aldim. Telefonda soyledi doktorum. Nasil anlatsam bilmiyorum telefon calar calmaz kendimi tutamadim aglamaya basladim. O ani hic unutmayacagim
Sukurler olsun ki 46 tam kromozom sayisina sahip oldugunu soyledi doktorum. Allah biliyo cok umutlu degildim. Size haber vermek istedim hem mutlu hem huzunlu hem saskin hem de hala korkarak yaziyorum.. Ins bundan sonraki donemde saglikla devam eder
Allahim bu yolda giden herkesin ama herkesin gonlundekini versin. Ins hepimizin yuzu guler hepberaber.
Sizleri seviyorum. Hep takipte olacagim.
Allahim tez vakitte hepinize nasip etsin seninde guzel haberini merakla bekliycem canim isleriniz yolunda gitsin bir an once guzel seyler paylasman dilegiyleCanımm çook sevindim resmen mucize Rabbim tamamına erdirsin inşallah.. bu ara hep güzel haberler maşallah Daim olsun sırasıyla hepimiz böyle güzel haberlerimizi paylaşalım inşallah.. Mucize bebeklerimiz bizleri bekletmesin Rabbim neolur hepimize tez vakitte hayırlı saglıklı ömürlü evlatlar nasip'et çifter çifterinşallah âmin..
Allah razı olsun canımm inşallah Rabb'im o güzel günleri gösterir.. Nekadar çook isterim anne olmayı saglıklı hayırlı ömürlü evlatlarımın olmasını Rabb'imden hiçbir zaman ümit kesilmez ama karamsar bir yapıya sahip olduğum için bazen imkansız geliyor anne olabilmek ama sizlerden gelen güzel haberlerle hep umutlanıyorum iyiki bu foruma üye olmuşum sizleri tanıdım tüp bebek süreciyle alakalı herşeyı buradan okudum sayenizde bilinçli bir şekilde tedavime devam ediyorum Allah hepinizden razı olsun..Allahim tez vakitte hepinize nasip etsin seninde guzel haberini merakla bekliycem canim isleriniz yolunda gitsin bir an once guzel seyler paylasman dilegiyle
Canım benim ne güzel düşündün blog hazırladın herkes için çok faydalı bilgiler içeriyor bu yolda uğraşan herkese yardımcı oluyorsun paylaşımlarını hep takip edeceğim ve arkadaşlarımızın hayatlarını okudum inşallah bütün hayat hikayeleri mutlu sonla biter bende müsait bir zamanda yazacağım hikayemi sana bakalım ne zaman nasip olur hayatta her işinde başarılar diliyorum sana Rabbim yardımcın olsun inş..canım benim evet çok iyi hatırlıyorum senin o dönemini sürekli dualarımdaydın. ve buradaki herkes için hep dua ediyorum. inşallah hepimiz bir gün kucağımıza sağlıklı yavrularımızı alıcaz. inanıp bu hayalimizin peşinden gitmeyi bırakmamamız gerekiyor sadece. benim çok zor dönemlerimde herkes çok destek oldu sağolun kızlar. iyi ki varsınız. olana kadar devam edeceğiz allah güç verdikçe.. bu arada blogumu okuyup bana yazmak isteyenler maillerinizi bekliyorum.
beklemeler nokta blogspot nokta com. mailim : deepliner15@gmail.com
canım benim evet çok iyi hatırlıyorum senin o dönemini sürekli dualarımdaydın. ve buradaki herkes için hep dua ediyorum. inşallah hepimiz bir gün kucağımıza sağlıklı yavrularımızı alıcaz. inanıp bu hayalimizin peşinden gitmeyi bırakmamamız gerekiyor sadece. benim çok zor dönemlerimde herkes çok destek oldu sağolun kızlar. iyi ki varsınız. olana kadar devam edeceğiz allah güç verdikçe.. bu arada blogumu okuyup bana yazmak isteyenler maillerinizi bekliyorum.
beklemeler nokta blogspot nokta com. mailim : deepliner15@gmail.com
Arkadaslar bi guzel haberde ben paylasayim
Bugun kesemizi gorduk hersey yolunda dedi doktor.yuregim agzimda atti keseyi gorene kadar
Insallah hersey yolunda gider gebelik saglikli bir sekilde ilerler
Hersey guzel olacak inan zor bi surec ama inaniyorum guzel olacaginaAllah razı olsun canımm inşallah Rabb'im o güzel günleri gösterir.. Nekadar çook isterim anne olmayı saglıklı hayırlı ömürlü evlatlarımın olmasını Rabb'imden hiçbir zaman ümit kesilmez ama karamsar bir yapıya sahip olduğum için bazen imkansız geliyor anne olabilmek ama sizlerden gelen güzel haberlerle hep umutlanıyorum iyiki bu foruma üye olmuşum sizleri tanıdım tüp bebek süreciyle alakalı herşeyı buradan okudum sayenizde bilinçli bir şekilde tedavime devam ediyorum Allah hepinizden razı olsun..
Sagol canimCnm merakla takipteyim. Bizi habersiz bırakma. Şimdi doğurana kdr her muayne yüreğin ağzına gelecek:) buda bizim sınavımızmış napalım:)
maşallah çok sevindim tebrik ederim Allah hepimizi sevindirsin inşallahArkadaslar bi guzel haberde ben paylasayim
Bugun kesemizi gorduk hersey yolunda dedi doktor.yuregim agzimda atti keseyi gorene kadar
Insallah hersey yolunda gider gebelik saglikli bir sekilde ilerler
Agzindan bal damliyo hayatim.....Gözün aydın drkumut Allah sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin innnşallah.Arkası da güzel bir şekilde gelecek.Öyle umutlu hissediyorum ki..Bebeğin dogacak abisine de derman olacak ve o zaman bugünleri birlikte hatirlayacagiz..Tabi halâ buraya yazıyorsan..:)))
Valla bende kopamiyorum hergun birinin test haberi transfer haberini duymak icin burdayimAgzindan bal damliyo hayatim.....
Insallah canim guzel olur hersey.....
Haftaya kalp atislarina bakariz dedi doktor bi aksilik olmaz insallah 3 ayi atlatsam rahatliycam sanki biraz
Buradan kopulmaz..
dost oluyoruz kimseyle paylasamadiklarimizi birbirimizle paylasiyoruz biz boyle cok guzeliz....
Herkesin guzel bitsin hikayesi....
Beraber gun sayicaz hep bazen doguma bazen tedaviye bazen gebelik testine bazen pgt sonucuna.....hep guzel haberler alalim jnsallah
İnşallah canım inşallah herşey çok güzel olur.. Âmin güzel duan için 2. Yumurta toplama işleminden sonra 4 emriyom pgt ye gitti bu hafta. saglıklı gelirse cgh de yapılcak önümüzdeki hafta içi sonuclar cıkacak hayırlısıyla beklemedeyim Rabb'imden gelecek mucizeleri bekliyorum bide ilk opudan sonra kist oluştu o cok agrı sancı yaptı birde 3 kez ymurta toplanacaktı ben istemedim maddi manevi çok yıprandım en azından olanlarla bir şansımı deneyeyim dedim sonrası Allah Kerim..Hersey guzel olacak inan zor bi surec ama inaniyorum guzel olacagina
Karamsar olmamak elde degil dunyanin en pozitif insani bile bu yasadiklarimizi yasasa inan bizden daha iyi olamaz
Rabbim o guzel evlat kokusu sana ve hasret ceken herkese nasip etsin
Sen suan tedavinin ne asamasindasin havuz yapilmisti dogrumu hatirliyorum
İnan bana kendim gibi sevindim gözün aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin . Doğal hamile kalıp cvs de yaptırmayan biri olatak 9 ayı ne kadar zor geçirdim anlatamam. Sen şimdi cvs sonucunu aldığına göre hamileliğin keyfini çıkar doya doya yasahayat_gun drkumut @masal2010 @Maysa2011 eastnbull deepliner C cemre_y K Kavimlergocu ve nicknamelerini hatirlayamadigim onlarca arkadasim;
Cok sancili zor bi bekleyisin sonunda 11. Gun cvs sonucumu aldim. Telefonda soyledi doktorum. Nasil anlatsam bilmiyorum telefon calar calmaz kendimi tutamadim aglamaya basladim. O ani hic unutmayacagim
Sukurler olsun ki 46 tam kromozom sayisina sahip oldugunu soyledi doktorum. Allah biliyo cok umutlu degildim. Size haber vermek istedim hem mutlu hem huzunlu hem saskin hem de hala korkarak yaziyorum.. Ins bundan sonraki donemde saglikla devam eder
Allahim bu yolda giden herkesin ama herkesin gonlundekini versin. Ins hepimizin yuzu guler hepberaber.
Sizleri seviyorum. Hep takipte olacagim.
Canım ben burası dahil herkese 23. Haftada söylemiştim nerdeyse 6. Ay :)Sagol canim
Sende hep korktunmu gercekten
Kimseye soyleyesim gelmiyor korkuyorum cok. haftaya insallah kalp atisini duyariz
Hep guzel haberlerde bulusalim....
Offff cok sabretmissin kiyamam bende korkuyorum ama rabbim buyuk aksam ruyamda cok tatli esmer bi kiz cocugu gordum seviyodum benim kizimmis abisi de yaninda:)Canım ben burası dahil herkese 23. Haftada söylemiştim nerdeyse 6. Ay :)
Ooooo canim o yavrulardan kesin 2 veya 3 tanesi saglikli gelir allah emeklerinin karsiligini nasip etsin insallahİnşallah canım inşallah herşey çok güzel olur.. Âmin güzel duan için 2. Yumurta toplama işleminden sonra 4 emriyom pgt ye gitti bu hafta. saglıklı gelirse cgh de yapılcak önümüzdeki hafta içi sonuclar cıkacak hayırlısıyla beklemedeyim Rabb'imden gelecek mucizeleri bekliyorum bide ilk opudan sonra kist oluştu o cok agrı sancı yaptı birde 3 kez ymurta toplanacaktı ben istemedim maddi manevi çok yıprandım en azından olanlarla bir şansımı deneyeyim dedim sonrası Allah Kerim..
Offff cok sabretmissin kiyamam bende korkuyorum ama rabbim buyuk aksam ruyamda cok tatli esmer bi kiz cocugu gordum seviyodum benim kizimmis abisi de yaninda:)
Benim embriyo kizdi bugunde keseyi gordum rabbim hepimize guzel seyler yasatsin
Tam sevinemiyosun elin yureginde korkuyla sevinme arasi bisey
Zaman gectikce inaniyorum ki endiseler yetini mutluluga huzura birakacak insallah
Benimde hikayem senin gibi guzel biter insallah......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?